Autoblogging: om en sviptur til KBH med – barn

Endelig fik jeg tid til at komme på bloggen! Det kan helt gibbe i mine korte, blege fingrer, når der går lidt for længe mellem indlæg, og jeg ditto måske oplever lidt! Det skal jo ud, skal det 🙂

Pt. sidder jeg som co-pilot på vej hjem mod Smilets By. Augusta snorker og radioen kører.  Vi har forresten lige passeret en brændende lastbil, som nok stopper trafikken her på motorvejen nok så gevaldigt. Vildt!

Som det har været MEGET tydeligt på Snapchat, og lige ledes på Instagram, så har vi været i Kjøvenhaun på tur. Kæresten skulle jo arbejde, så vi hægtede os bare belejligt på lift og overnatning, og så kunne jeg ellers få indfriet mit København-savn (uh, et lille rim), med Augusta ved min side, naturligvis.

Tirsdagen blev brugt på en lille tour til et par PR-bureauer, hvilket er velkendt for de, der bor der i hovedstaden, men for os aarhusianere er det også særligt at komme vandrende ind på andres arbejdspladser med leverpostejmadder, nysgerrige hænder og et jysk ydmygt sind, når det kommer til små gaver, som vi sgu fik!

Vi havde den hyggeligste snak med Christina, der er medejer af bureauet ImpressionsPR til en snak om blog og hverdag – og de mærker de har “i hus”. Augusta faldt PLADASK for kontorhunden, som hun endte med at ligge under bordet og mysse med 🙂 ..jeg må indrømme jeg er mere hundeskruk, end babyskruk. Jeg fik nogle goodies, som bl.a Carmex læbepomade og Appeal4 lak-godter. Tror neglebåndcremen reddede mine fingre, som permanent er prydet med plaster pga. den skrækkelig ulækre pille-neglebånd-til-de-bløder-vane! At udskifte det med en vane med at smøre creme på, må jeg nok erkende er en del mere sundt. Også at se på!

Carmex kan jeg sgu huske jeg var inde i Flying A i Aarhus for at købe, da “jeg var ung” – endda til en hel del flere penge, end de koster i dag. Eller måske det bare føltes voldsomt dengang, for mine små folkeskole lommepenge – hvem ved?

Jeg spurgte jo på Instagram, på vej herover, om hvor man kunne putte en tumling inde i midtbyen… og straks hjælper I jo! For fa’en hvor bliver jeg bare overrasket hver-gang! Mødre og kvinder der bare står klar med et råd! Så er jeg jo bare meget klogere næste gang 🙂 Folk var forresten meget begejstret for at søge ly i Illum og på Riccos, hvis nu andre mangler et KBH-fif 🙂

Augusta endte dog, efter at underholde nogle lækre damer og en kontorhund, med at sove i klapvognen, udenfor dem, der står for bl.a. MarMar (HAPS!), PopUpShop og Krutter (-der jo faktisk er et Aarhus brand). Jeg fik rundvisning, som det nok er blogger-kutyme og fik lov til at vende bøjler, som vi kalder det i jydeland.

Jeg ved mange bloggere om lidt skal på CIFF (børnetøjsmodemesse), men jeg springer over denne gang, selvom det virker som en mommy-blog selvfølgelighed at deltage. Jeg tænker blot at jeg ser nyhederne, når de lander. Kan ikke helt forholde mig til at se efterårs/vinter-kollektionen for 2017 allerede nu, selvom det da kunne være pissehyggeligt at deltage! Allerede dét at der lige så stille kommer t shits, kjoler og solhatte frem nu har jeg svært ved at begribe 🙂 Det er jo skide koldt udenfor- tænk sig det bliver sommer igen 🙂 !

Nå, men det blev et længere indlæg på en sådan onsdag eftermiddag. Vi er vidst omkring Fyn nu, så jeg vil smide lide billeder ind i indlægget og nyde at Augusta sover 🙂

Det er en blandet landhandel. Sådan er det, når det er via mobiltelefon. I må spørge, hvis der er noget I skal have svar på :-*

  

 
  
  
  
  
 Pæne blogger damer på PR-buraruer har ikke kun søde hunde – de indretter sig sgu også skræmmende pænt og billede-værdigt 🙂  
  
  
Vi var hurtigt inde i Angulus-butikken – bare for at lure, og jeg tog et (ret indiskret) lille billede til jer, for I SKU’sgu da se de sandaler der kommer på hylderne lige om lidt!

Disney Store var ET HIT (GODT vi ikke har det i Aarhus) Augusta ville allerhelst have store Elsa, men var nu også glad for sin lille Anna 🙂      

 Smukke Chris fra BitteBitte 
 Augusta fandt Elsa-farvEN! 

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  27. januar 2016 at 22:27

  Det lyder GODT NOK som en hyggelig Københavnertur 🙂 Og I var på Islands Brygge? Det er jo lige, hvor jeg bor…
  Kram

  • Reply
   Nutidensmor
   27. januar 2016 at 23:53

   Det var SÅ hyggeligt. Islands Brygge er da et skønt sted at bo, hva’?
   Vi boede på STAY, så det må være tæt på dig?

 • Reply
  Kia
  27. januar 2016 at 22:43

  Hvor er den fine jakke fra på sidste billede? 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   27. januar 2016 at 23:53

   Den er fra RedGreen, og det er simpelthen en svipser at jeg ikke har angivet dét + at det er i forbindelse med en kampagne, at jeg har fået den. Det er derved sponsoreret at du ved det 🙂 Men den er virkelig super og lækker!
   KH

 • Reply
  Julie
  27. januar 2016 at 22:47

  Er du sikker på det var om lørdagen I var der?? 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   27. januar 2016 at 23:54

   Hahaha. Fail! Jeg har fri denne uge, så jeg er helt rundt på gulvet 🙂
   TAK 🙂

 • Reply
  Signe
  28. januar 2016 at 9:33

  Ja det er meget tæt på 🙂 Her er ret skønt.

Skriv et svar