Midt i pligter og en travl hverdag (video)

Dette indlæg er sponsoreret af RetNemt

Jeg har altså glædet mig til at smide denne lille film ud til jer 🙂 Man skal jo aldrig tale sig selv ned, inden man overhovedet får vist sit projekt til andre – lidt som jeg kom til at gøre til eksamen, men den er bare blevet en smule mørk, eller i hvert fald vinter-halvårspræget, hvor ingen anstændig blogger kan få taget et ordentligt billede, eller lavet en film, efter klokken 16, pga. den skrækkelige belysning!
Eller måske det bare er særligt svært hjemme hos os 🙂

Som jeg skrev i mit andet indlæg om selvsamme, for et par uger siden, så synes jeg sgu konceptet er fedt. Det mener jeg stadig. Det er ikke noget jeg selv har stiftet bekendtskab med før, men den luksus at man bare engang imellem kan planlægge noget særligt, der gør det hele lidt lettere, kan jeg godt lide! Det er let og simpelt.

Jeg håber I kan lide videoen 🙂
Augusta var en fantastisk hovedrolle indehaver i min optik!
Husk der stadig er en konkurrence i gang, så man kan stadig nå det, hvis man vil deltage. Se den her

God torsdag!
Kh. Johanne

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Elisabeth
  28. januar 2016 at 15:44

  Så fin video! Hvor er Augusta lækker, og hvor har du en behagelig stemme!:)
  Jess arbejder sent i disse dage, så vi får også ret nem aftensmad – ret nemme rugbrødsmadder, ret nem havregrød og i dag, hvor vi flotter os, ret nem kødsovs fra fryseren;)

 • Reply
  Nutidensmor
  1. februar 2016 at 20:37

  Årh hvor er du sød, Elisabeth :-* Det med ens egen stemme tror jeg dog aldrig man vænner sig til! Det er jo som negle mod en tavle, at høre sig selv tale!
  Vi laver også disse “genveje”, men i min optik er der intet galt med rubbere eller rester 😉

 • Reply
  Adante
  19. marts 2016 at 22:25

  Jeg er så stor fan er Augusta, hvor er hun et dejligt barn 🙂 Sjov video, godt lavet, keep it up 🙂

  http://adante.nu/

Skriv et svar