Den perfekte mor #ikke

2016-02-08 11.08.39

Dette indlæg er sponsoreret af Ford C-Max, der er kreatørerne bag en viral video, som I måske allerede er faldet over på Facebook, eller andre blogs?
Om det er budskabet eller den labre Laura Christensen jeg bedst kan lide, er jeg i skrivende stund lidt i tvivl om, men det kan jeg vende tilbage til senere i dette indlæg.
(Laura Christensen er bare skammeligt pæn)

Budskabet bag Fords video er at ikke alt er så fashionabel, posh og perfekt, som vi måske gerne vil have det til at ligne. Nogle lægger i højere grad glasur på kagen, end andre, nogle et meget tykt og hvidt lag, særligt på de sociale medier, hvor der er en særlig trend for at vise det meget pæne, meget rene og meget ordentlige hjem og ditto liv! Det er sgu ikke i mine øjne en måde at lyve på, men det er et perspektiv, som nogle mennesker vælger at vise. En pæn og filtreret selviscenesættelse kan man vel sige.

Kan jeg se mig fri for at iscenesætte, selvom jeg egentlig gør en dyd ud af at møve mig ind i det der uperfekte morfællesskab, hvor det er tilladt at sige FUCKING FUCK EN LORTE NAT VI HAR HAFT og JEG SAVNER TIDEN FØR BARN og GRAVIDITET HAR ØDELAGT MIN KROP? Den der mentalitet, hvor man skal have lov til at råbe det man tænker (fordi det er sundt), selvom det måske ikke er så pænt, eller taknemmeligt for den gave det er, at blive mor.
Nej, men jeg forsøger på min Instagram og min blog at være ærlig, og være uperfekt. Være åben, både omkring mine følelser og tanker om at være mor, og i særdeleshed om dét, som måske ikke er socialt acceptabelt, som f. eks. at sige at jeg hadede at amme (fordi det gjorde pisse ondt, og fordi det var en helt surrealistisk oplevelse, som var mere pligt, end glæde), for så håber jeg at de, der også hadede at amme ikke føler sig pisse alene midt i speltkussernes messen om at amning er det eneste rigtige for både mor og barn.
Min sundhedsplejerske sagde at man skulle bide en del i sig den første tid, og her hentydede hun til amningens smerter, men jeg vendte den bare om i hovedet til at man skulle høre på meget lort, om andres forventninger.

Men jeg pynter da også nogle gange.
Hvis jeg lægger billeder på Instagram, så er det ikke altid rod eller nullermænd, selvom de er der hjemmet – hele tiden. Det samme med rod. Selvom de, der følger med på Instagram af en eller anden grund elsker rod?
Så det at vise det uperfekte har måske alligevel fået sit indtog?
– Jeg elsker det også, for så føler jeg virkelig at jeg følger en person, som alle andre. Det har jeg indimellem brug for at blive bekræftet i, ved dem jeg følger, for ellers får jeg buldrende præstationsangst.

Hverdagen er fyldt med konflikter og det u-pæne, og det er ikke alt jeg deler, men for the fun of it vil jeg gerne dele en lille liste med ting, som måske ikke ville ramme min blog:
(Og så håber jeg da at nogen vil råbe SÅDAN ER DET OGSÅ HOS OS!)

 • 90% af mit undertøj er grimme højtaljede trusser – gerne i farven nude. De trykker min mormave (lidt) ind, og får bare tøjet til at sidde lidt bedre (og lidt mere som det gjorde engang)
 • Før barn havde jeg 1 rodeskuffe: den kendte rodeskuffe, hvor man bare kaster alle papirer, dimser, ting man ikke kan smide ud lige nu, men som ryger om 1/2 år og blade jeg ikke får læst.
  Nu har jeg en rodekommode, en rodebunke ovenpå selvsamme kommode, og 2 rodehylder i skabet.
  Jeg har bare alt for meget lort, og jeg kan lige så godt droppe at lave min “udstillingsreol”, for se nederste billede… den er ikke insta-værdig.
 • Det første jeg tænker på om morgenen er ikke sikke en dejlig dag det bliver i dag, jeg glæder mig til at tilbringe den sammen med dem jeg holder af.
  Jeg tænker på hvornår jeg mon kan sove igen, at det helt sikkert skal være inden 20, og om det er muligt at snyde sit barn til at gå i seng tidligere.
 • Om morgenen, hvis Augusta står tidligt op (dvs. før 8), så sidder vi og ser tegnefilm sammen i sofaen, og jeg sidder bag hende og sover. Svarer, når hun spørger om noget, men sover stensikkert.
 • Jeg evner ikke at finde to ens sokker.
  Det er simpelthen en kompetence hverken jeg, eller min sokkeskuffe, besidder.
  Jeg har næsten affundet mig med det.
 • Havde jeg undladt at købe café latter på cafeer i min barsel, men derimod indsat de beløb som jeg var tæt på at bruge på koffein kick, på Augustas børneopsparing, så ville hun nok have til indskuddet til en et værelses lejlighed i Skejby.
 • Hvis jeg er alene hjemme en weekend så inviterer jeg altid gæster forbi.
  Ikke fordi jeg nødvendigvis trænger til at se gamle venner eller familie, men fordi så er der flere om at underholde barnet.
 • Drikker ofte cola af en kaffekop og bilder Augusta ind at det er kaffe.
  Sådan kan man snyde sig til sukker, uden at dele.
 • Min hverdag kan nogle gange være så kedelig, at det slet ikke ville kunne udfylde et blogindlæg, selv hvis jeg på 2 glas rødvin virkelig prøvede.
  I går f. eks. var jeg i Randers. Med en bus. For at komme til hudlægen, der i den by har kortere ventetid, end i min. Jeg har nemlig en gevækst* på næsen, der skal fjernes. Med en skalpel.
  (*Se gevækst herunder)
  Jeg købte dog en jakke.
  Dagens højdepunkt.
  Vi fik rester til aftensmad.
  Historie slut.
  (Jeg kan da godt lave et indlæg om det, hvis I er ved at tisse i bukserne af spænding. Evt. en føljeton i to dele, for al den spænding fylder da mindst to blogindlæg?)
 • Hvis der er is i fryseren, og kæresten ikke er hjemme, så kan jeg ramme et point-of-no-return i bægeret. Hvis jeg har spist for meget – sådan i sundhedsperspektiv, så kan jeg finde på at spise DET HELE, og så købe den samme slags is igen, som intet var hændt.
 • Jeg hader at købe ind, og ender altid med at gå ud fra supermarkedet med præcis det jeg ikke manglede.
  Det delte jeg den anden dag, på Instagram, hvor jeg skulle have købt mælk til Augustas havregryn, men gik ud med Oreos og en mini-kaktus
  (Jeg blandede bare mælkeslatten i den karton vi havde op med vand. Det var der ingen der fandt ud af).
 • Tager tit time-out på toilettet med min telefon, hvor jeg slet har noget jeg skal nå, andet end at tjekke mails, Instagram, eller se Obama synge Biebers Sorry, mens kæresten er sammen med barnet.
 • Hvis jeg går i bad, så er det ikke fordi jeg føler jeg trænger.
  Det er også for at være lidt alene. Bare i 15 min.
 • Jeg kan ikke sidde midt i et rum. Det er ubehageligt.
  Lige nu sidder jeg f. eks. på Emmerys og laver denne liste, og skal sidde i et hjørne med min svinedyre kaffe.
  Tænkt nu hvis der kommer en bagfra og siger BØH, eller læser dette indlæg inden det udgives (#TopSecret!)
 • Grunden til jeg ikke sidder hjemme er fordi YouSee har fucket op og lukket for vores internet.
  Jeg er ikke voksen nok til at have en korrespondance med de voksne voksne. Bare ordet “bankrådgiver” giver mig koldsved.
 • Jeg kommer sjældent ud. Det er fordi jeg er mor.
  Når jeg går på restaurant er det sammen med Augusta, og så er det på Jensens, til ribs, for de har et legerum, de har billig børnemad.
  Orker ikke at planlægge en tur på Mash, for-hvad-nu-hvis…
 • Grunden til at jeg hader spørgsmålet: skal I ikke have nummer to snart?, er fordi jeg hader at skulle svare: jeg kan kun overskue ét barn.
 • Oftest orker jeg ikke at lave mad.
  Hvis vi havde råd ville jeg købe takeaway 6 ud af 7 dage.
  7 ud af 7….

Jeg tænker ikke der er noget unormalt i disse “bekendelser”. Jeg tænker at hverdagen for os dødelige ser ret triviel ud, men det har da også sin charme. Jeg er glad for at være en helt almindelig pige, med studie, barn og lejlighed i midtbyen. Min hverdag er ikke præget af jordomrejser eller noget der er sindsoprivende spændende at fotodokumentere, som jeg ser mange modebloggere f. eks. har.

Den perfekte mor findes vel ikke? Det er vel os alle, lige meget om vi så råber højt om vores fejl, og viser dem, eller om vi vil pynte på vores billeder og give et indblik i det pæne og opstillede, med et mere optimistisk syn. Jeg tænker at vi alle er i samme båd, selvom vi kan kæmpe med hver vores, og nogle mere end andre.

P2080671

P20806802016-02-08 11.23.31Min rodereol

Se videoen fra den nye Ford C-Max her.
Jeg synes sgu de har ramt hovedet på sømmet med den humoristiske vinkel:

Hvad tænker I om videoen og om mere ærlighed – særligt måske på de sociale medier?  Det kunne være fedt, hvis I ville dele billeder, under #PerfektUdenFilter – der er en del af Fords kampagne, som skal vise vores medmennesker at hverdagen ikke altid er skide perfekt.

 

Læs også

54 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  9. februar 2016 at 13:23

  I’m in love. Ford har vundet mit hjerte, og dig. Når jeg er alene med pigerne(to styks), får vi ofte rugbrød eller pasta med pølser, og der inviteres legeaftale med hjem, for så går eftermiddagen bare lidt bedre….

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 13:46

   Hvor er du skøn, Mette, haha!
   Rugbrød og pasta rocks – særligt hvis man skal have overskud til to piger + legeaftaler, når man er alene.
   Respekt til dig!
   KH Johanne

 • Reply
  Elisabeth
  9. februar 2016 at 13:39

  Uh! Så skal du kalde indlægget “Jeg har været under kniven – del 1”! Jeg havde kollegaer til spisning i går, de havde kage med. Da vi havde spist hver et stykke, bad jeg dem gemme kagen, inden Ane kom. De troede, hun ikke måtte få sukker. Sandheden var, at jeg ikke ville dele;)

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 13:47

   Hahahahaha
   #ElskerKage

   Ja, god idé med overskriften!
   Det er virkelig et klik-værdigt indlæg 😛

 • Reply
  Randi
  9. februar 2016 at 13:47

  Jeg ELSKER det!! Overveje at oprette instagramkonto bare for at følge dig – så det hele ikke er nuttede små babyer perfekt poserende i perfekt tøj/møbler osv.

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 13:55

   Do it 🙂 Haha! Det ville jeg elske at have på min kappe 🙂
   Jeg kender dog også andre gode profiler, som ikke giver præstationsangst, hvis du mangler inspiration 😛

 • Reply
  Simone Lübker Hansen
  9. februar 2016 at 13:54

  Du er som altid spot on!!

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 14:00

   Hvor er du sød! :-* Det er sgu fed respons at få, på en sådan regnfuld tirsdag..
   (Og hvilken som helst anden dag)

 • Reply
  Louise
  9. februar 2016 at 14:15

  Dejligt jeg ikke er den eneste som gemmer sig på toilettet, og prøver altid at lokke andre til at underholde min datter på 1 år (komme på besøg). Og vi skal hellere ikke have flere børn – skal fandme ikke have en nyfødt baby igen – ej hvor er det hårdt bare med en. Hvordan kan sådan et lille væsen larme, rode og ødelægge så meget !! Men genial reklame/video !!!

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 14:20

   Jeg forstår det heller ikke, men hvis du finder ud af det, så må du meget gerne lige ringe, ikke?
   Hehe, det er hårdt, og alle fortjener en pause 🙂

 • Reply
  Jannie
  9. februar 2016 at 14:19
 • Reply
  Endnu en Mette
  9. februar 2016 at 14:21

  Fuck ja, kan nikke genkendende til ALT. Det med isen, cola i kaffekoppen, en weekend der bliver fyldt med aftaler “for barnets skyld”. Og hvis min søn begynder at bande er det 100% min skyld, jeg er nemlig ikke voksen nok til at moderere mit sprog. Tak for god griner!

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 14:30

   #HurraFlereMetter

   … mind mig lige om at stoppe med at bande!

   Tæller de der lidt morsomme mellemting, som “for filan” eller “av for silvan” som banderi?

   • Reply
    Mette
    9. februar 2016 at 15:06

    He, tror de ord er komponeret så forældre har et alternativ til eder. Jeg prøver, og som bekendt lærer man så længe man lever. Er blevet fornuftig til “av for saaaa den ene til den anden…”.

 • Reply
  Diana
  9. februar 2016 at 14:24

  spot on! Når man selv som single kan relatere Og tænker, det er sikkert præcis som jeg får det når jeg får børn en dag.

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 14:31

   Haha, det er så perfekt ! Perfekt uperfekt!
   Det er altså hyggeligt at have barn, det skal du (også) vide

 • Reply
  Heidi
  9. februar 2016 at 14:26

  SPOT ON! I love it!
  Nej det er (forhåbentlig) ikke SÅ perfekt det hele…. Men TAK fordi du skrev lidt om det med amning – selvom det måske ikke passer ind her, så duede amning ikke for mig, kæmpede i 2 dage inden verdens bedste sygeplejerske sagde, at det nok var bedre med flaske, fordi det ville ende med at blive noget skidt for både mor og barn…. Da nr to skulle komme, gav jeg det ikke engang chancen…. Det nederlag det var med den første(læs: følte mig som den dårligste mor der var bagud 10-0 på mor point allerede fra starten) var mere end jeg havde lyst til at gennemleve igen…. Så som mor til 2 flaske børn, vil jeg bare pippe at det faktisk var dejligt og nemt (og så bøvlet er det heller ikke at lave natflaske/-r) og så kunne deres far ligefrem også få en hyggestund med dem når de skulle spise også og jeg var så heldigt at den ene af nætterne i weekenden tog han, så jeg kunne blive liggende og små sove, selvom man jo vågner op i Ninja fart når det lille my vågnede op hver gang 🙂

  Rigtig god dag fra en trofast følger der selv fik flaske som barn fordi der ikke var spark nok i mælken

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 14:33

   Årh forstår dig udmærket..
   Jeg kan da godt se hvorfor sundhedsplejersker gerne ser vi gør et forsøg – når det er første gang. Det er sgu mærkeligt for nogle, og det kan da gøre ondt i starten, men gå godt og blive ikke-ubehageligt med tiden, men man skal sgu ikke amme for enhver pris, og det er rart med en voksen person, der forstår sig på den slags, der kan bekræfte en i at det altså er okay at tilvælge flasken. Gider ikke se det som et fravalg, noget man taber i, men mere noget man vælger.
   Godt du er blevet selvsikker ift. ammeri, ved barn nummer to og på forhånd havde gjort dig tanker. Den første tid med barnet er jo så vigtig, og selvom der selvfølgelig vil være en masse praktisk man skal vænne sig til, så skal det jo helst handle om tilknytningen med ungen, og ikke store smerte i brystvorterne!
   KH Johanne, der heller ikke havde nok mælk!

 • Reply
  Maria
  9. februar 2016 at 14:44

  Laura Christensen er skøn og det er du også!

  Tror heller ikke lige, at vores hverdag er noget, at skrive hjem om, men vi har det nu meget godt alligevel 😉
  Sjældent filter på (somme tider er det meget fint

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:41

   Det er du også!
   TAK!

 • Reply
  Camilla
  9. februar 2016 at 14:49

  Spot on endnu en gang

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:41

   Yay! Tak! Ærlighed er godt

 • Reply
  Nanna
  9. februar 2016 at 14:57

  Fantastisk velskrevet indlæg. Kan kun stemme i – som nybagt mor, (det vil sige med en dreng på snart 8 mdr…) men føler mig stadig ny i den her forældreverden

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:41

   Hey, der er man stadig nybagt mor, selvom barn måske ikke er ny 😉

 • Reply
  Dorte
  9. februar 2016 at 14:58

  Sjovt – skrev netop et indlæg igår om at være den uperfekte mor http://www.familiefletninger.dk/den-uperfekte-mor/. Det er jeg, det tror jeg vi alle er :-). Skønt indlæg fra dig. KH Dorte

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:50

   Årh tak Dorte, det må jeg læse 🙂 Rart med gode blogindlæg til aftenkaffen 🙂 God dag!

 • Reply
  Kristine
  9. februar 2016 at 15:09

  Nu er jeg nød til at skrive 😉 Har fulgt dig længe her og på insta.. Er mor til to piger, Alberte der lige er fyldt 3 år og Matilde på 10 måneder.. Og alt det du lige har skrevet, er bare så meget min hverdag.. Her spørger folk dog om vi ik skal ha’ nr 3 (måske den 3. blir en dreng) og nej, kan helt sikkert ik overskue 3 børn..!!! Lige nu er det 3. uge med sygdom herhjemme, hvordan skal det komme til at gå når min barsel er slut, og den lille vil ik sove til middag!! Sååå rart at læse jeg ik er alene, TAK…

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:42

   DET er du bestemt ikke! Al respekt til dig, for at hænge sammen med to børn! Og så med børn med så kort aldersmæssig spredning (..i mine øjne).

 • Reply
  Søs / Frk NV
  9. februar 2016 at 15:15

  Hah! Den med cola i kaffekruset skriver jeg lige bag øret. Dét er smart! 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:42

   Verdens bedste tip 😉 Use it!

 • Reply
  Janne
  9. februar 2016 at 15:46

  Dagens højdepunkt her, besøg af sundhedsplejerske, jeg græd i en halv time, så målte og vejede hun barnet. Det, barnet har det godt. Jeg vil bare gerne sove.
  Elsker din blog, du er mit liv-så er det så lidt sørgeligt at det er meget som mit. Tror på det bliver bedre en dag. Det skal det.
  Ps. Laver ofte den med isen.

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2016 at 20:57

   Det bliver da bedre en dag! Det er da fedt at være liv-tvillinger.. selvom vi er lidt kiksede og følsomme, så kan man da godt have det sjovt alligevel, ikke?

 • Reply
  Helena
  9. februar 2016 at 15:49

  Det er sgu en dyr bil at have ( Fords #perfektudenfilter) hvis man er ledig…. Måske forsøger Ford at fortælle at man kan have råd til den selvom man ikke betaler topskat,,, men jeg tvivler meget 😉 haha

  • Reply
   Nutidensmor
   9. februar 2016 at 15:49

   Haha, ja det er sgu pricy at have bil 🙂 – men alt er dyrt hvis man er ledig, eller på SU, som jeg

 • Reply
  Anja V
  9. februar 2016 at 16:12

  Yes, Johanne! #perfektuperfekt

  Jeg tog i dag mig selv i at tænke, at det bliver rimelig afslappet at komme tilbage på job efter barsel. Ah, al den varme kaffe jeg skal drikke!

  Jeg prøver virkelig også at holde op med at bande. Eller kun bande efter kl. 19. Jeg trøster mig med,at vi bor i udlandet, så der er ingen, der forstår når min søn bander på dansk! Ha! Vi er altid på seriøst bande-detox sådan en uges tid inden en tur til DK…

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2016 at 20:58

   Hahaha, sejt at han bare kan virke højlig og så råber han GIDER FANDME IKKE MED LORTE-MOR! Haha. Det kan da være det er det man skal gøre, hvis ordvalget kører galt for ungen: flytte udlands 😛

 • Reply
  Nanna
  9. februar 2016 at 16:21

  Det her giver mig ro… Og jeg er ikke engang mor! -og har ingen planer om at blive det inden for en overskuelig tidsramme. Det er bare befriende at læse at det ikke altid er så perfekt som man ser på Instagram, det kan godt scare the shit out of me nogle gange.. TAK fordi at du er ærlig. //KH Nanna

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2016 at 20:59

   Dét er det ikke,Nanna! Glæd dig! det er så dejligt uperfekt! KH Johanne

 • Reply
  Nadia
  9. februar 2016 at 17:18

  S’jøst Juhannø. Vi to kunne nærmest være samme person (foruden dine silikone-justeringer og mine mælke slaske-tasker). Jeg idømmer dig hermed til en imaginær præmie i form af en hel dag med krone på, i en seng med Netflix, tre dyner (over, dyner, bagved) og is/hvide boller med nutella og cola all day long. Hurra for dig!!

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2016 at 20:59

   Jeg tager imod min præmie og spørger hermed hvornår den kan indkasseres?
   #KommerDuMedIsBollerNutellaOgCola?
   Verdens bedste præmie!

 • Reply
  Rikke
  9. februar 2016 at 20:03

  Super skrevet – ligner også lidt hverdagen her – med to små!
  Til info bliver det ikke dobbelt så hårdt med 2! Der er håb 🙂

  Er lidt sjovt at følge dig – både fordi du ofte er “spot on” og fordi jeg “kender” dig lidt fra før (dit lille afstik til Herning :))

  God aften 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2016 at 21:00

   Gør det ikke?
   GØR DET IKKE?
   Det er bare som om: 1 barn: hårdt. To børn: dobbelt hårdt?
   Men jeg har aldrig været god til matematik 🙂
   Hyggeligt med bekendtskaber fra Herning-tiden. Rikke – ?

   • Reply
    Rikke
    10. februar 2016 at 21:47

    Lover det – IKKE dobbelt så hårdt

 • Reply
  Nadia
  9. februar 2016 at 20:29

  Det rammer plet! Jeg er virkelig fan af, at du viser hverdagen som
  Den egentlig er.. Jeg vil
  Vædde på, at langt de første børnefamilier har det sådan.. De færge siger det bare aldrig højt!
  Kan uden tvivl tilføje
  Mange flere af de “uperfekte” til listen.. Når kl er 17, håber jeg at de sidste 2 timer til puttetid nærmet gad flyve afsted. Og please for at ungerne sover med det samme! Vores rene vasketøj ender sjældent i skaberne- vi tager det direkte for tørresnoren.. Børnehaven og vuggeren må tro at ungerne kun har 5 sæt tøj!
  Jeg begyndte at hade nogle mødre i min mødregruppe, fordi de ofte kom
  For sent – fordi de havde sovet over sig!
  Jeg er vild med din blog- dejligt at opleve at andre faktisk føler de samme ting. Det er ok også at være sig selv og ikke kun MOR!

 • Reply
  Signe K
  9. februar 2016 at 20:34

  Jeg er så meget med dig – hele vejen, du beskrev lige mit liv

 • Reply
  Amalie
  9. februar 2016 at 20:42

  Speltkusser? Æv for er ord at bruge

  • Reply
   Nutidensmor
   10. februar 2016 at 21:01

   Ja, men yderst populært og sjovt at skrive. Jeg er selv speltkusse på mange områder

 • Reply
  Dia // detusmukkeliv.dk
  9. februar 2016 at 20:57

  Hold kæft et godt indlæg! Sponsoreret eller ej. Det kunne det lige så godt ikke have været.Hvor var du for 2 år siden, hvor jeg cravede den slags indlæg, fordi jeg følte mig som den eneste, der havde rod og nullermænd i hjørnerne, vægge klistret til med abc-reoler, en forhave, som signalerede, at huset var ubeboet, og en djævelsk trang til IKKE at være den, der skulle være alene hjemme og ikke være den, der skulle igennem puttemaratonet. Det var det bare oftest.

  SÅ tak. Bare tak 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  9. februar 2016 at 21:26

  Spot on! Den liste kunne ligeså nemt være skrevet af mig. Jeg skal genoptage mit studie i morgen efter et års pause, og tænkte jeg skulle møde forberedt – men nej! Med to børn og sygdom på skift de sidste 3 uger, sidder jeg nu og må konstatere at jeg igen møder uforberedt, som til alle tidligere moduler. Og køkkenet flyder, vaskerummet flyder og den halve stue vælter med tæpper og andet der er omdannet til telt/hule og vi kan ikke komme igennem stuen uden risiko for faldulykker – og nej, jeg gider end ikke prøve at rydde det op, det skal jo leges med igen i morgen

 • Reply
  Birgitte
  9. februar 2016 at 21:46

  Vidunderligt indlæg og vidunderlige billeder ikke mindst.
  Kram fra mig

 • Reply
  Maiken
  10. februar 2016 at 10:12

  Du er skøn! Det uperfekte er 1000 gange sjovere. Undersøgelser viser faktisk, at vi først rigtigt kan lide andre mennesker, når de har vist sider af sig selv, der ikke er perfekte. P.s Kender vi ikke alle det med trusserne:-)

 • Reply
  Tina
  10. februar 2016 at 10:19

  Åhh endelig en u perfekt helt perfekt mor.. en man kan forholde sig til uden at få præstations angst ..
  Hvorfor skal alt dog være så perfekt folk må jo få stress og mindreværdskomplekser….

  For mig kan det at handle være som en mini ferie, en tid uden unger, kan sagtens bruge en time på at Være nede efter mælk mens manden har ungerne…

  Har selv brugt den med cola i kaffe kop og drikker ikke engang kaffe men de hoppede på den, vi har også brugt den med Åhh nu er det sengetid klokken er pludselig mange bum Bum op i seng og smide sig udmattet på sofaen og fryde sig dog med et hurtigt hint af dårlig samvittighed.
  Og hvem kender ikke den med kun slik om fredagen men når ungerne sover bliver det tunge skyts trukket frem chips chokolade osv.

  Strømper ak en anden snak ofte kan det forekomme at to ens ikke længere eksisterer i huset længere og ungerne kommer afsted med to forskellige… skynder mig lige at hviske til pædagogerne i børnehaven at idag har de selv fundet strømper blink blink….

 • Reply
  Betina Ilkjær
  10. februar 2016 at 10:52

  Hey…Du bor i det mindste ikke i samme træ som Dovendyret Dennis (Wulff Morgentalers ABC)

 • Reply
  Emilie
  10. februar 2016 at 13:27

  Tak for et virkelig godt indlæg og et indblik i hverdagen 😉

Skriv et svar