DIN MOR

TEGNING2

Jeg fik den lidt vilde idé, efter mit indlæg om 12 ting bloggere skal stoppe med – nu (som selvfølgelig var skrevet med et glimt i øjet, og en ordentlig portion selvironi, da jeg selv er ‘skyldig’ i det meste), at YO MAMA jokene fra 90’erne (eller var det 00’erne) trænger til et regulært, men gerne fordansket comeback.

Jeg tænker det er et koncept vi kan videreudvikle og raffinere, og der skal jeg da have jeres hjælp. Send gerne en privatbesked eller en mail på nutidensmor@gmail.com med jokes, og så smider vi dem på bloggen og giver hinanden noget at klukke af, eller (let) forarges over, ikke? Jeg kan bidrage med små tegninger, og kan jeres mor-jokes få en platform, her på bloggen.

Men jeg vil da starte, og så håber jeg den får ben at gå på:

Din mor er så dygtig i et køkken, at du altid får kold aftensmad, fordi hun lige skal tage et billede, lægge 3-4 filtre på, skrue op for farvemætningen, smide noget mere kontrast på, og instagramme det med hashtags: #fitfam #madtiltiden #instafood

Din mors vinforbrug er steget så meget, at selv prinsegemalen ville sige det var for meget.

Din mor har et så stort behov for at realisere sig selv, på sit barns vegne, at du havde din egen instagramprofil – allerede inden du blev født.

Din mor går så meget på toilet, at man skulle tro hun havde diarré. I virkeligheden har hun bare brug for en pause.

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  15. februar 2016 at 14:32

  Hahaha!

  Perfekt leg!

  Din mor er så original, at hun har døbt dig et “total originalt” kælenavn som bøffen, bøllefrøen eller pufprinsessen. Og du har dit eget hashtag, om du vil det eller ej.

  Din mor tipper om havregrødsopskrifter med æble, somom opskriften ikke har eksisteret i 3000 år og består af fucking tre ingredienser ud over vand.

  Din mor spiller tapper, når du er syg – og laver “mor er træt, men ofre sig for sin skattemus” opdateringer, i håb om folk smider en “du er en stærk kvinde”-kommentar, så du kan give en tilbage, når snot-perioden er kommet til dem.

  Din mor kalder sig “mommyblogger” og tror det er ligeså cool en mærkat i dameverdenen, som MILF titlen er blandt mænd.

  • Reply
   Nutidensmor
   15. februar 2016 at 15:47

   Hahahahahaha!
   Jeg MÅ tilføje nogle i næste indlæg af føøøøøljetonen 😛

 • Reply
  Cecilie
  15. februar 2016 at 17:13

  Ha ha

  Din mor vigter sig med mommyblogger titel, selvom det i virkeligheden “bare” er mødre, som bruger alt for meget tid online.

  Din mor lægger Instagrammer fra fitness dk med hashtag som #workoutotd og #fitliving, mens hun i virkeligheden har spist flere energibarer end hun har lavet maverul.

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2016 at 15:15

   Yeah 😉

 • Reply
  Trine
  15. februar 2016 at 21:51

  Din mor er så sukkerafhængig at hun drikker cola af kaffekruset i ulvetimen, puster på den og siger A mors kaffe er varm – bare så du ikke skal blive mistænkelig!

 • Reply
  Trine
  15. februar 2016 at 21:51

  Din mor er så sukkerafhængig at hun drikker cola af kaffekruset i ulvetimen, puster på den og siger AV mors kaffe er varm – bare så du ikke skal blive mistænkelig!

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2016 at 15:14

   Haha, ja nemlig 😉

 • Reply
  Jeanne
  16. februar 2016 at 11:33

  Din mor er så hip, at hun laver grødpandekager uden spelt, som i øvrigt intet har med bananpandekager at gøre.

  Vil din mor have begge opskrifter? Bare træk bananen ud af banan opskriften. Voila – din mor er nu også madskribent/morblogger/sundhedsguru/fitnessmor/innovativblogger.

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2016 at 15:15

   Hahaha

Skriv et svar