Alle kan have brug for lidt alenetid. På en tømmerflåde.

ELLOS4ELLOSDette indlæg er sponsoreret af Ellos.

Ellos er kreatørerne bag bl. a. dette fine (men meget billige) sengelinned, der er hovedperson i mine dovenskabs dage pt. 🙂

Det er noget jeg gør det der. Altså leger at jeg er på en tømmerflåde. Nu da det kommer ud på skrift kan jeg da godt selv læse og høre (mens jeg jo læser hvad jeg skriver, inde i mit hoved), at det er pissemærkeligt – men hæng nu lige lidt ud. Det giver alligevel mening på en måde.

Det med at være glad for sin seng er ikke noget nyt. Det har jeg a-l-tid været.
Jeg har siden jeg blev teenager (en tid der ramte meget hårdt, og gik en del ud over min mor), været utroligt glad for at sove, og hvis jeg husker rigtigt er min rekord på 16 timers søvn. Sådan i ét hug, med med toiletpauser.
Men min seng var en periode et fængsel, for der var en tid, hvor jeg var i et sort hul, mentalt, og ikke lavede andet, end at sove, og ligge i min seng. Det var fordi jeg ikke kunne overskue verdenen udenfor. Mig selv. Eller andre. Så jeg blev i min seng, levede i min seng og forsøgte at sove tilværelsen væk.
Nu er min seng et fristed, og det har det været siden jeg blev gravid med Augusta, og i takt med at jeg blev mere og mere immobil grundet bækkenløsning, vægtforøgelse og træthed, blev jeg mere og mere sengeliggende. Vildt komfortabel med tv foran mig, en fjernbetjening i hånden og en blød madras at ligge på.
Jovist, søvn og dovenskab er ikke to dyder jeg kan begå mig i, nu da jeg er mor, men når jeg har muligheden for at lave ABSOLUT ingenting, så gør jeg det.

– Og det er forresten der tømmerflåde-metaforen kommer ind, for jeg leger at jeg bor på en tømmerflåde. En komfortabel en af slagsen, med Netflix, med tre dyner (mindre kan ikke gøre det!) godter, the eller vin – og tid.
Der vil ikke være land i sigte og jeg har ikke brug for der er det heller. I går og i dag har jeg dyrket det. Meget. Jeg er nemlig alene hjemme, og hvis I mødre har mulighed for det, bare indimellem, så vil jeg love jer at det er GULD VÆRD. Der kommer så meget energi på overskudskontoen, når du har set Suits i 5 timer i rap, netshoppet lidt og SOVET UD.
Do it.
Augusta har været i Lemvig med kæresten, hvor Augusta passes af bedsteforældre, og kæresten har arbejdet. De er dog lige kommet hjem, og selvom tilværelsen som en eller anden Robinson Crusoe har været hyggelig, så er det sgu dejligt at være samlet igen.

Jeg har glædet mig til de kom hjem – men goddamit hvor jeg har hygget!

Får du din velfortjente søvn og hjemmedage indimellem, eller er det ikke til at finde tid til?

O HØJ og god weekend 🙂 Jeg vil nyde lidt kvalitetstid med Frost-fanatikeren, efter min skønne alenetid 🙂

Sengetøjet er som nævnt fra Ellos, og er pt. nedsat med -50% til 149 kr. sættet – dét er billigt. Det er dog uden bindinger, eller anden lukning, hvilket jeg tror vil afskrække nogle, men ellers er der også dette, der sgu er underskønt – OG nedsat med -20%.

Der er forresten også massevis af Frost og andre Disney-sager på Ellos’ side, hvis du skulle stå og mangle nyt i hjemmet, eller har brug for en gave 🙂 Augusta har jo fødselsdag i maj, og jeg udnytter tilbuddene, ved at klikke denne kuffert hjem 🙂 Hun bliver ellevild! Se f. eks. også Elsa-Barbien, der er nedsat. Augusta har både Elsa og Anna, og hun er vilde med dem… og moren her er vild med at de er uden lyd 😉 Hvis du leder efter samme spil, så er der dette 4 i 1 spil 🙂

ELLOS3Indeholder affiliate links

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  20. februar 2016 at 18:32

  Alenetid er GULDværd og giver så meget overskud om det er til barn, arbejde, what ever. Jo ældre jeg bliver, jo mere værdsætter jeg det. Min blir bare brugt i min sofa med en plaid og puder – bøger, tv, iPad – levende lys og hygge.men same same

  • Reply
   Nutidensmor
   20. februar 2016 at 20:29

   Det er same same 🙂 Sålænge man kan være lidt for sig selv, og bruge tiden på noget, som man slapper af ved, så er det nemlig det samme 🙂 Vi skal værdsætte alenetiden 🙂

 • Reply
  Mia
  20. februar 2016 at 20:29

  Som ret ny mor (min datter er lige blevet 8 måneder) er det der søvn ikke noget, jeg bruger meget.

  • Reply
   Mia
   20. februar 2016 at 20:32

   Slet ikke for tiden, hvor den lille er syg, og i øvrigt går separationsangst-amok om natten. Heldigvis har jeg ikke et vildt stort behov for søvn, så jeg klarer mig igennem – også uden kaffe.

   • Reply
    Nutidensmor
    22. marts 2016 at 21:56

    Årh nej, jeg læser sgu først din kommentar nu 🙁 Det beklager jeg!
    Jeg håber lillen er blevet rask, og du har fået indhentet søvn!

 • Reply
  Nutidensmor
  20. februar 2016 at 21:06

  årh, det er jeg ked af at høre.. de små kan komme gennem virkelig trælse og alt for lange perioder, hvor ens tålmodighed bliver sat lidt på prøve.. håber det går bedre snart!… og at dit hjem er fyldt med masser kaffe

 • Reply
  Anne
  21. februar 2016 at 17:57

  Har Augusta fået en kæreste? Hun er offensiv på datingfronten fra en tidlig alder 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2016 at 20:48

   Hvad 😀 ?

 • Reply
  Louise
  22. februar 2016 at 11:10

  Er din pyjamas fra Asos? 😀
  Synes den er virkelig nice og vil gerne købe den derinde.
  Er dog i tvivl om størrelsen, så ville høre hvordan den er i det?

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2016 at 20:48

   Ja, det er den nemlig 🙂
   Jeg vil mene den er normal i størrelsen. Toppen kan blive for kort, hvis man går en størrelse ned ift. hvad man plejer 🙂

Skriv et svar