Om MIG-dage og om at antaste kendisser (uden det er med vilje altså)

Jeg er mor først og fremmest – det er sådan set ikke en titel, eller et ansvar jeg kan, eller vil, løbe fra, men med de mange kasketter man som menneske kan have, så smider jeg nogle gange min mor-hat.
Kender I det? På arbejde er du vel ikke Almas mor. Der er du Merete (hvis du hedder det selvfølgelig), tandlæge (hvis du er det), og professionel. Du har Merete-hatten på, og det er med at være mor lægger du fra dig for en stund, i de timer du er på arbejde.

Sådan er det også at være blogger – men det er en hel anden og lige surrealistisk parallel verden. Når jeg er derhjemme er jeg “bare mig”, selv når Augusta er i vuggestue og jeg hygge-hamrer på tastaturet om tømmerflådeforhold til min seng eller 10 tegn på du er mor, eller hvad jeg ellers får kastet ud i cyberspace. Men når jeg er ude, inviteret til steder, som Nutidensmor, så er jeg jo blogger, og selvom selve bloggen jo handler om at være mor, så er jeg på en måde en en-mandsvirksomhed, når jeg f eks er i København, som jeg har været de sidste to dage… Det kan I, der lurer med på snap og Instagram måske godt nikke ja til 😉

Det er derfor jeg pt. sidder i et overproppet DSB-tog, på et mikro klapsæde, med alt for tunge øjenlåg og en masse der råber: MAAAAD. Du godeste, jeg vil ikke vide hvad jeg skulle gøre af mig selv, uden min iPhone. Alle sidder jo og glor ned i en skærm i den ene eller anden form, så jeg ville skille mig alt for meget ud, hvis jeg pludselig blev menneskelig og smilede – eller CHOK! snakkede med sidemanden. Jeg må hellere blive i min asociale skal 😉

Jeg har været til et spændende Olympus-event fra i går til i dag, hvor vi (ambassadørerne) har hørt noget om fremtiden for Olympus – nye, seje produkter, kigget hinanden lidt i øjnene (og delt lidt Bailey) plus fotonørdet den lidt. Flere af Olympus’ ambassadører er jo sådan professionelle fotonørder, der tager de sygeste billeder i vandpytter og ser mønstre og symmetri, hvor vi andre ser en gammel bro eller en alt for lang trappe. Jeg er ambassadør fordi det er et kamera jeg selv ville købe – mit Pen E-PLS7 er super lille, men skide godt og let – og så har det wifi.. det giver bare så god mening ift det jeg skal bruge et kamera til jo.

Dagen i dag blev brugt med et møde og et event. Sidstnævnte i Ellos’ showroom med uoverskueligt mange kendisser. Der går der jyde i mig, og jeg bliver helt forfjamsket. Placerede mig straks i et (meget pænt) udstillingsmøbel – lige ved bordet med bobler og brugte ellers tiden på at undgå at se de fashe folk alt for meget i øjnene, fordi JEG kan ikke skjule min star-struck-ness, selvom de alle jo var overordentligt søde.

Denne akavedehed blandet med en lidt kikset adfærd betød også at jeg spontant vinkede til Rasmus Seebach nede i en af de der mange smarte gader bag jeres Strøg. Kronsprinsessegade måske? Jeg tror mit ansigtsudtryk sagde: HEY! DIG KENDER JEG! betød at han sådan opfangede min mimik som om vi kendte hinanden, men der gik jo sekunder før jeg fattede at det kendskab kun går een vej, og jeg vendte om på hælen. Rasmus smuttede elegant ind i en butik. Hvis jeg stod tættere på var jeg nok kommet til at attack-kramme den kære Seebach.

Og sådan går det altid når jeg er i København.  Vi har sgu ikke mange kendisser i gadebilledet, og hvis man ser dem, så er de meget casual – f eks med en hund og joggingtøj i parken (….Helmig)

Sidst jeg var i byen fik jeg lagt en god varm hånd på Paprika Steens skulder bag et tøjstativ i H&M, fordi jeg i et split(idiot)sekund tænkte hun måtte være en gammel bekendt… Hun troede nok jeg var en tricktyv, for hun forduftede meget stærkt fra min antastning.

Jeg er nok bare stadig uvant i de kredse der, og uvant med at have blogger-kasketten på (kun). Jeg er jo bare lille Johanne fra Aarhus, der også har en blog, og et barn, men min tilværelse er bare generelt ikke så spændingsfyldt – og endda så meget at en 2-dages tur til hovedstaden kan føles som en posh rejse til Berlin 🙂

Nu vil jeg tage mor og studie kasketten på og rejse hjem (hjeeeeem til Åååååårhus) for at være alene-mor til fredag. Vi skiftes nemlig til at være i København 😉

Jeg håber I har haft en god tirsdag, og at ingen har blik-overfaldt Seebach, andre end mig, for så må han da tænkte at verdenen er blevet tosset.

Billederne er fra Olympus-dagen.
Synes I ikke de blev meget gode?
Skal selvfølgelig bare bruge kameraet til daglig, til hverdagsbilleder af Augusta, og vores liv, som alle tager, og blogrelaterede sager, men ikke noget fint vandpytfotos osv. Det lader jeg de, der kan finde ud af den slags, om 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image3Indeholder reklame, fordi jeg nævner Olympus, som jeg er ambassadør for

Læs også

9 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  23. februar 2016 at 22:12

  Haha skønt indlæg især de der kendis-antastninger

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2016 at 20:45

   Haha, tak 😛
   (Håber ikke de kendte følte overlast 😛 )

 • Reply
  Ditte K
  23. februar 2016 at 22:23

  Jeg så Simon Talbot forleden. Det var først, da vi havde passeret hinanden, og jeg kækt havde nikket og sagt ‘hej’, som var han en gammel bekendt, at det gik op for mig, han ikke aner, hvem fanden jeg er… Øv, hvor er det akavet!

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2016 at 20:45

   Hahahaha!
   Måske han går rundt og gransker sin hjerne for hvor han kender dig fra 😛

 • Reply
  Lise
  24. februar 2016 at 8:24

  Min mor taler stadig om dengang for tyve år siden, hvor hun vinkede ivrigt til Steffen Brandt på Bornholm og flovede sig efterfølgende. Men han vinkede også høfligt retur.

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2016 at 20:46

   Dét var sgu god stil af Steffen Brandt 😛 – jeg håber dog jeg glemmer mine bommerter hurtigere 😛

 • Reply
  Louise
  24. februar 2016 at 9:28

  Hæ!
  Jeg var til Lego World med mand og barn i lørdags, og stod et par sekunder for længe og gloede på én jeg vidst nok kendte… Indtil det gik op for mig, at det var Uffe Holm, og jeg listede pænt væk…

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2016 at 20:47

   Haha, godt det kunne være en smule smooth 😛 Heldigvis tænker jeg Uffe er ret så cool, så selv hvis du havde attack-krammet ville den nok være gået 😛

 • Reply
  Mette S
  13. marts 2016 at 19:57

  For maaaange (ca 10) år siden var jeg på strøget i Kbh med en veninde, da der kommer en meget flot lyshåret fyr cyklende imod os, og jeg tager fat i min veninde “er det ikke???? JO DET ER *skrig*” fyren (der desuden var ham den søde fra shulstad reklamerne) blev så befippet at han var ved at køre galt, og kørte ind i mig. Jeg svor jeg aldrig vaskede den trøje igen.

  Ja jeg er også fra Århus og har kun spottet uso (en del gange til gengæld) og Helmig på banegården. Haha 😀

Skriv et svar