Kom indenfor i vores uperfekte hjem

 photo INDRETNING5_zpsi20uvndx.jpg photo INDRETNING_zpsomsiwlea.jpgSponsoreret – i samarbejde med Ellos.dk
Indeholder affiliate links

Bumbummelum. Så så man så lige mig med et lille indlæg om min stil – altså hvordan jeg indretter mig, og er det måske ikke så lidt vovet, nu da man (altså jeg) stak næsen frem og prikkede lidt på tendenserne for at alle ligner hinanden en smule? Men jeg har puttet, fået vin i blodet og nu har jeg modet, på trods af det gedigne hverdagsrod, da jeg tog billederne i eftermiddags – for JA det er da måske vove og derfor er det også lidt nervepirrende sådan at dele små billeder fra eget hjem – for har jeg det rigtige svar på “den gode indretning”? Nej da!
Mit hjem tangerer til det ret uperfekte, men det er det jeg elsker.
Jeg mener man bør bo, som man gerne vil bo. Det er sgu da pisse enkelt. Lad være med at være en slave af medierne, lad være med at være en slave af andres holdninger og købskultur – brug dine penge på det du vil!
Det er faktisk ret let:
Synes du lampen er pæn, selvom ingen andre har den? Køb den.
Synes du lampen er pæn, selvom 100.000 andre har den? Køb den da!
Vores hjem er en blanding af mit og hans, så der er sådan set ikke noget tema hos os, men det mener jeg nu sådan set heller ikke der skal være.. det skal jo vel bare være en blanding af ting man kan lide, holder af, og som man selv bliver glad af at se på! For mig – og for alle andre børnefamilier vel – skal det også være egnet til at børn kan kravle rundt i det/på det, så det duer sgu ikke med ting der går i stykker af at blive rykket på, eller som ikke kan tørres over med en klud.

Faktisk er dette indlæg lavet i forbindelse med at jeg lige før jul spurgte jer hvad I tænkte om et gulvtæppe på mit gulv.. og hold kæft hvor lyder det egentlig basalt og kedeligt, men der var virkelig mange der gav en bette stemme for at give mig et praj om hvad I syntes, i afstemningen jeg lavede.
Jeg endte med et tæppe ala. Jeg valgte dog et med mønster og med farver, fordi jeg synes det er noget der trænger i vores lejlighed.
Tæppet jeg har valgt hedder Nevada og måler 140×200 – så det er ret stort. Jeg kan godt lide tanken om at sidde på gulvet og lege og snacke med Augusta, uden at fryse rumpetten. Vi bor jo som sagt i lejlighed og her er der sgu ikke gulvvarme!
…og hvad POMPdeLUX-posen indeholder lover jeg at afsløre indenfor den nærmeste fremtid 😉

Hvad synes I om det endelige valg? Det ses på billederne.
Det var jo ikke resolut alle der var enige i at gulvtæpper er in, men jeg er om nogen ligeglad med hvad der er in, og da jeg har lyst til lidt hygge med et tæppe, så fik jeg et tæppe. Det er forresten også godt, hvis man har børn og har underboer, da det dæmper slag og larm. Der er forresten rigtig mange at vælge imellem på Ellos.dk, hvor mit er fra, men jeg spotter at særligt dette ryatæppe er vildt populært – jeg ser det i hvert fald mange steder!

 photo INDRETNING2_zpssvqyyjwp.jpg photo INDRETNING8_zpspmh7s94a.jpg photo INDRETNING4_zpsfc5uihdn.jpgP3090603 photo INRETNING1_zpsasd53aw8.jpg photo INDRETNING3_zpstqt9dqpz.jpg photo INDRETNING9_zpsw30pgj2i.jpgP3090636 photo INDRETNING7_zps11o0qmb7.jpg photo INDRETNING6_zpsjnq5xopi.jpgVi bor jo ikke stort og prangende, da vi stadig sidder i (eller bor rettere sagt) kærestens ungkarlelejlighed, der forhåbentlig snart skal sælges, så vi kan finde noget større, men man må jo arbejde med hvad man har, og selvom vi ikke bor der, hvor vi skal være resten af vores liv så må vi jo få det bedste ud af det, og faktisk måske bruge ekstra krudt på at lave særlig hygge på de få m2 vi endelig har 🙂 Selvom jeg ikke er bolig-typen eller en indretningstroldmand af nogen art så vil jeg gerne dele lidt stemningsbilleder fra hvad jeg til daglig går og kigger på – og bor i. Ikke at jeg tænker det er banebrydende spændende, men jeg kan jo, som blogger deler man jo ud i stride strømme, så hvorfor ikke af casa de Nutidensmor … plus to 😉 Jeg har selvfølgelig kaktusserne, som “er det nye”, men det er faktisk mere fordi de er djævelsk svære at slå ihjel, og det er jeg ellers god til!
Der er hjemmekrererede ting overalt, som Augusta har lavet (bl. a. en nisse vi ikke kan få os selv til at pakke væk) og faktisk har A meget af sit legetøj i selve stuen – da det er der vi er.
Det næste der skal ske hjemme hos os er klart 1. Sofabenene skal males – mørkegrå tænker jeg? og 2. Nye puder! Er så træt af HAYs.

Har du en særlig stil derhjemme? Udover måske LEGO-klodser über alles og nullermænder i hjørnerne (som vi jo alle har) 🙂 Indretter I jer på en bestemt måde?

Indlægget er som nævnt i samarbejde med Ellos
Jeg har lige fundet ud af at der på siden er -20% på alle sneakers – og de har lækkerier som f. eks. Adidas’ Stan Smith til både mænd, børn og kvinder, så måske det kan friste? Kig hér. Koden er 335439 og gælder til og med 20/3-16.

Ha’ en dejlig onsdag!

 

Læs også

16 Kommentarer

 • Reply
  Betina
  9. marts 2016 at 21:04

  Fedt tæppe – godt med lidt farver.
  Jeg har ikke en bestemt stil, men har fornylig opdaget at vi hovedsageligt har sorte møbler og nipsting – og det har ikke været bevidst.
  Så mit indre jeg er måske gået i oprør mod hvid i hvid trenden uden jeg har tænkt synderligt over det 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   9. marts 2016 at 21:14

   Haha, rebel 😛
   Og tak! Selvom vi har farver hist og her, når jeg kigger mig omkring, så er jeg faktisk selv en smule farveforskrækket og foretrækker hvid/grå – og sort, så synes jeg at man kan tillade sig lidt FARVE, når nu det ikke er overalt 🙂

 • Reply
  Daniella Andreasen
  9. marts 2016 at 21:20

  Sikke en hyggelig stemning der er i de billeder og i jeres hjem, dejligt at se den virkelige verden på sociale medier 🙂 Jeg tror ikke vi som sådan har indrettet os specielt, men vi har en kæmpe stue, og har valgt at halvdelen er dedikeret til børnene (og det er nok mere end gennemsnittet), der er lego, Brandmand Sam, Ikea køkken, tippi og kæmpe bogkasse, og jeg elsker det, at der er plads til dem og os 🙂 ellers er vi ved at renovere huset, som er fra 70’erne, og vi gør det med respekt for husets oprindelige stil, og beholder f.eks. Pejsestuen, opdatere men respektere.

  • Reply
   Nutidensmor
   9. marts 2016 at 21:41

   Tak for din søde kommentar, Daniella! Jeg bor jo bare som jeg bor, men jeg tænker da også selv det er ret hyggeligt og naturligt – undgik i hvertfald med god samvittighed at rydde op inden 😛
   Det lyder som et skiiide hyggeligt hjem I har. Hvis jeg havde en kæmpe stue (og så endda med pejs – MISUNDELIG!) ville jeg klart også have en masse børnegejl dér.. selv hvis der var børneværelser, så skulle der ting og sager fra ungerne i fællesarealet 🙂

   • Reply
    Daniella Andreasen
    9. marts 2016 at 22:29

    Egentlig ret fedt, tænk at din bibeskæftigelse (hvis man kan kalde den det?) giver grund til ikke at rydde op – misundelse der! Men er det nu jeg skal nævne at det er både og, altså kæmpe stue OG pejsestue for sig :-p til gengæld ikke så prangende størrelse børneværelser, men de vil jo alligevel hellere lege hvor vi er 😊 (lige en lidt sjov bonusinfo, opdagede dig faktisk via Mia fra din mødregruppe, kender hende gennem en fælles veninde, og hun havde lagt et billede om at stemme på dig til børn i byen prisen, op på sin instagram, endte på din blog og var hooked 😊) God aften til dig..

    • Reply
     Nutidensmor
     10. marts 2016 at 16:04

     Ja, det kan man vel godt kalde det 🙂 Eller opslugende hobby 😀
     Hold da op det lyder lækkert – mange m2! Pisse snyd
     Hvor hyggeligt med Mia 🙂 Hun er så sød 🙂

 • Reply
  Louise
  9. marts 2016 at 22:27

  Vi kører ikea-bobles-brio køkken stilen herhjemme i stuen… Aftørring, flytning, klatring og leg i en stor pærevælling. Vi kan jo købe pænere/bedre/whatever ting, når børnene er store nok til ikke at hælde hindbærsaft ud i sofaen 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   9. marts 2016 at 22:31

   Hahahaha! KENDER DET 😀

 • Reply
  Helena
  10. marts 2016 at 0:07

  Fedt indlæg Johanne, dejligt ar se hvordan du bor inde bag din leglighedsdør.
  Jeg selv bor også i lejlighed og da jeg elsker at være kreativ, prøver jeg at skabe lidt kreativitet i hjemmet i form af mine egne puder, billeder, glasfade, lamper, stuebord mm.
  Hvem siger at kvinder ikke kan være handymænd;-)

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2016 at 16:04

   Fuck du er sej jo 🙂

 • Reply
  Stine
  10. marts 2016 at 8:29

  Bor med en del træmøbler (nogle malede), en sofa der ligner lidt din og en masse bobles, duplo og alt det løse. Samt store farverige malerier og en masse bøger Så der er lidt knald på stuen.

  Dog mindre om aftenen hvor legetøjet er pakket i bunker 😉

  Har så ikke specielt meget nips andet end på en enkelt hylde. Det kræver for meget til at blive ved med at aflede Hebde den bette. Om et år finder jeg der måske frem igen of måske bliver jet bare glad for ar have en vinduskarm som er tom og man derfor kan (?) bygge bondegård i eller hvad der lige måtte friste.

 • Reply
  Astrid
  10. marts 2016 at 11:00

  Righhhht med de sofaben! Vi har også de grønne og jeg ved ikke hvorfor jeg jeg bare ville have dem 😁 Hvordan vil du male dem? Spray?

 • Reply
  Dia // Det usmukke liv
  10. marts 2016 at 11:09

  Du er så sej! Det ville jeg egentlig have skrevet ved dit sidste indlæg om IG-tendenserne, for jeg har haft det på præcis samme måde. Vi trænger til lidt inspiration fra andet end RC og Eames. Ærligt talt. Ved sidste indlæg kom jeg fra at skamrose dig for dit opråb. Det var noget med nogle børn. Men NU skulle det være!

  Herhjemme bor vi med svigerfars hjemmelavede overordentligt klodsede spisebord og stole, man får ondt i røven af, og som de selv var blevet trætte af… Og skabe fra da jeg var lille… Og en genbrugskommode og -tremmesenge, som den store i øvrigt for længst er vokset ud af. Det er altså genbrug det meste. Men på den ufede måde. Ikke på den lækre retroagtige måde.

  Og nej, vi er ikke studerende. Og nej, vi er ikke lige flyttet hjemmefra. Vi har bare brugt pengene på et hus, en rejse og et mega fedt bryllup og så på at være på barsel i 100 år. Den kommer jo nok, den tid hvor der er råd til at købe sit eget spisebord. Men det giver alligevel et lille stik i maven af misundelse, når jeg ser de rene, fine, stilrene hjem rundt omkring.

  Du er sej, fordi du tør gå imod strømmen og råbe lidt op om, at der altså er andre, lige så rigtige måder at bo på 🙂

 • Reply
  Senia Hartmann
  10. marts 2016 at 16:03

  Tak for din evige sjove blog. Elsker at følge dig og læse dine indslag. Jeg elsker selv indretning og laver tit på. Jeg vil anbefale dig at tage en tur ud til Stof og Stil. Vælge et super fedt stof ( eller 2) og selv lav nogle lækre pudebtræk. Din er det bedste. Mere personlig bliver det ikke. Kh fra mor til mor

  • Reply
   Nutidensmor
   20. marts 2016 at 23:38

   Hvor er du sød, og 1000 tak for tip! Jeg er ikke ferm til at sy, men måske man skulle lokke sin mor 🙂 TAK

 • Reply
  Maja
  12. marts 2016 at 12:09

  Hej Johanne. Jeg er lige nysgerrig – hvor mange m2 er jeres lejlighed? Og hvor mange værelser? 🙂

Skriv et svar