Når pris, kvalitet og design går hånd i hånd: favoritter fra POMPdeLUX

 photo PDL2_zpsjkmxzvhc.jpg

 photo PDL1_zpsgykm2su1.jpgDette indlæg indeholder reklame | i samarbejde med POMPdeLUX

Da jeg skrev et lille lørdagsindlæg i går, om weekendtanker, cykelkøb og lidt om hvorfor kæresten så sjældent ses på bloggen og Instagram, så havde jeg ikke regnet med respons for min lille PS.. men det fik jeg sgu! Og tak! Jeg nævnte nemlig i indlægget at jeg gerne ville høre jer om der var et bestemt mærke I syntes var passende jeg gav mine tanker om – og testede… og heldet er så at Augustas sommertøj (så at sige) bl. a. indeholder tøj fra POMPdeLUX, som jeg samarbejder med – og det var dét mærke der var genganger i kommentarfeltet. Perfekt da! Jeg griber lige muligheden, og flasher nogle af de fine sager vi har fået hjem.
Jeg lurede faktisk kataloget af, med det samme det kunne ses online, og bestilte næsten prompe en masser herligheder derfra. Og jeg vil meget gerne vise mine favoritter – måske det kunne inspirere? De gange jeg har købt derfra, har været online, så måske I kan komme med erfaringer fra homeshopping?
… og nu kalder jeg det jo selv sommertøj, men det er det jo altså partout ikke. Det er bare fra forårs-/sommerkollektionen.
Jeg mener ikke som sådan man skal begrænse sig af sæsonerne, og selvom der selvfølgelig er ting som er forbeholdt bestemt vejr, så er al slags print godt året rundt. Augusta har f. eks. længe været i samme størrelse – men for nylig skudt lidt i vejret dog – og hun har sørme gået i samme tøj, selvom det var fra “forrige sæson”. Og vi er da allerede sprunget ud i at bruge noget af tøjet 🙂

Det jeg synes POMPdeLUX bl. a. er gode til, er at være konkurrencedygtige på priser – og så er der bare MEGET at vælge imellem, når man shopper dét mærke.. og så har jeg set en fordel ved at købe meget ét sted, og det er at man sikre sig at alt matcher en smule 😉 og denne kollektion er altså bare fin! På pigesiden er der al slags farver, og særligt i de douchede og lidt yndige – dét klæder bestemt 🙂 Det er lidt mærkeligt sådan at tænke det bliver sommer igen i år og vildt at vi på et tidspunkt skal rende rundt i kortærmede, men sådan går det jo! Lyse farver er ret godt i sommerhalvåret, og vi har købt en del ind i nuancerne ‘mint’ og ‘purple’, men også i grå og basis (leggins og trøjer), i f. eks. sort, for det er skønt at have noget at blande lidt med! Vi har også købt en af de populære fleece – men så faktisk i en marineblå. Den er BLØDBLØDBLØD.
Vi har købt en del sæt, fordi det er ret så sødt, og flere bløde, lette bukser, som f. eks. disse, hvor der også er en top til, i samme print.

Vi har naturligvis ikke testet det tøj vi har fået helt vildt af – endnu, da det netop er kommet ind af døren, men i forhold til tidligere køb og venners erfaring, så vil jeg også gerne slå et slag for POMPdeLUX – Hvad synes du om det? Har du bestilt derfra i år?

 photo POMP_zpsq8fuszr8.jpg

 photo PDL4_zpsagqbho4u.jpgBasis rib-leggins i sort (Harmony) | Bluse i farven ‘mint’ (Geiger) | Cardigan i ‘mint’ (Forssa) | Billedet over: basis rib-bluse i sort

Det med størrelser kan jo være svært, og det er forskelligt fra barn til barn, selvom de har samme alder. Augusta bliver 3 år til maj og bruger str. 104 hos POMPdeLUX. Så kan hun have det på, men der er også plads til at vokse lidt. Basisvarerne skal hun have i en 110 og igen, så er der gro-plads. Det skal der jo helst være, når man køber tøj til børn 😉 Bare et sammenligningstip, hvis du selv står og overvejer at bestille.

 photo PDL_zpsvotyoj95.jpg photo PDL3_zpsawjwngqe.jpg photo 2016-03-13 13.41.07_zpspf5ypaqu.jpg
 photo P3130830_zpsn0rk9sf2.jpg photo P3130833_zpsszthorfd.jpg
T-shirt og buks med guld detaljer (Dixon)| blomstret top (samme som på de mange andre billeder, med cardiganen, men:) ‘rose’ | top og buks i rosa (Hackett)


Jeg håber indlægget har vakt inspiration 🙂 Jeg er jo ikke ekspert i at tage billeder af tøj, men jeg har gjort mit bedste for at vise et udsnit af vores køb. Augusta er ikke typen der vil posere, og jeg er bestemt ikke typen der kunne finde på at bede hende om det, så de billeder jeg tager med hende afspejler en tøs med krudt i røven, i legesituationer – resten måtte være tøjfotos, uden barn i 😉

Jeg har netop puttet hende, efter en god omgang gymleg i hallen, og jeg væver lidt mellem at tage en lur, eller lægge vasketøj sammen… det ene er jo mere fristende, end det andet!
God søndag allesammen! Håber den er god!

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  13. marts 2016 at 15:21

  JUBIIII!!! Fedt at se bloggere “reklamere” for de midt billigere mærker og ikke bare alle de dyre. Godt samarbejde at lave fordi det jo er mere realistisk for alle os andre!!! God weekend!!!

  • Reply
   Nutidensmor
   13. marts 2016 at 15:23

   Hej Louise 🙂
   Godt at høre det faldt i god jord 🙂 POMPdeLUX faldt jeg for netop pga. mange anbefalinger og så fordi designet er rigtig fint! Jeg er enig i at det giver så meget mening at lave samarbejde med firmaer, hvor alle kan være med – jeg er jo selv på SU, så det at købe alt fra Mini Rodini f. eks. ville være udelukket 🙂
   Kærlig hilsen Johanne
   God weekend!

 • Reply
  Heidi
  13. marts 2016 at 17:31

  Jeg synes, at deres nye kollektion ser super lækker ud. Jeg plejer ikke at købe i det mærke, men var til aftenevent og kom til at købe pænt mange ting til min datter på snart 3…Ups…😬
  Jeg overvejede faktisk også sættet, som er på dit sidste billede, men købte det ikke, da jeg var bange for, at det ville ligne nattøj… Men fortryder lidt nu. Vil du ik lægge et billede op af Augusta med det på en dag?

  Jeg har hørt RIGRIG meget godt om mærket og er vild med priserne 😊👍🏻

  Hilsen Heidi

  • Reply
   Nutidensmor
   13. marts 2016 at 17:45

   Årh ja, jeg tænker også at det er endnu mere fristende til homeshopping – men har som sagt ikke prøvet det 😀
   Jeg forstår faktisk godt din tanke, men sådan har jeg det også med sæt til mig selv 🙂 ..men jeg synes det ser så sødt ud.. Jeg lover jeg lige lægger et billede af det op, når vi har fået taget et 🙂

 • Reply
  Pia
  14. marts 2016 at 8:04

  Jeg elsker deres ting, men har bare en pige som virkelig ikke er pæn i douchede farver. Lidt træls når nu moren synes det er det fineste! 🙈

  • Reply
   Nutidensmor
   26. marts 2016 at 17:33

   Haha, sådan er det jo 🙂 Augusta er heller ikke helt altid lige yndig i de helt sarte rosa farver -særligt ikke da hun havde rødligt skær i håret 😀 Heldigvis er der mange farver i regnbuen 😉

Skriv et svar