GOURMETTOAST I AARHUS | FANTASTISK mad-pitstop – også for børnefamilien

TOAST
I dag, post lur, tog kæresten, Augusta og jeg et skønt vennepar under armen for så at sige hej og velkommen igen til åbningen af ishuset på Lystbådehavnen i Aarhus. Det er ikke dén oplevelse dette indlæg skal handle om dog, men hvis jeg kort skal opsummere det kan jeg sige: herlig forårssol, hjemmelavet guf og karamelis med Læsø salt (holy mother of god!) Så var det ligesom klaret. Nu må foråret sgu også gerne lige trille ind.
Herefter besluttede vi så at hyggen da ikke skulle være slut, bare fordi vaflerne var det, så vi tog et kort stop i Salling, der også kan anbefales, da de har LEGO-udstillinger og et kæmpemæssigt LEGO-bassin i børneafdelingen for alle unger og voksne med barnlige sjæle eller arkitektoniske færdigheder.
Men målet var dog toast.

Toast toast toast toast.

En klapsammen af kvidhvidt Budget-brød med orange plastikost og firkantet skinke (der dog nok ikke har set skyggen af en gris), i en maskine? Evt. med et lag smør for en smooth overflade?

NEJ!

Toast som man aldrig har smagt det før, med HIMMELSK fyld, i skønne, lyse omgivelser?

JA!

I kid you not! Det er nok Aarhus’ nyeste skud på stammen, men med min erfarne gang i byen og med mine mange kulinariske oplevelser hér vil jeg vove at påstå at det kan ligge i en sprød top 5 oplevelse! – og såfremt du har barn med, så vil jeg kaste mig ud i en top 3’er.

Stedet hedder TOASTiT og de serverer verdensklasse toast – eller grillede sandwich næsten – og vanvittige milkshakes (vi fik en, der smagte af flydende kvalitetsvaniljeis.. haps!)

Vi var fire mand og blev alle godt mætte af en enkelt toast hver, og da vi faktisk var der 17:30 kunne det godt betegnes som værende næsten et aftensmåltid – eller måske kan man dele 3, såfremt man er herre sultne.
Jeg var svært svært begejstret for den der hedder BEEF N’ DOUBLE CHEESE med krydret oksekød, løg, chilikompot, cheddar og havarti – snasket på den gode måde. Porchettaen som også blev prøvet var vild, og Augusta, der fik VEGGIE AVOCADO var også 100% godkendt.

Grunden til at et mad-indlæg som dette kommer på bloggen er fordi jeg ofte oplever at der bliver efterspurgt pit-stop-madsteder, og i og med dette er i midtbyen (lige ved Klostertorv), er et lyst og lækkert sted, som sagt lækker mad, med super venlige ansatte, fair priser og masser armplads synes klart jeg vil sende en anbefaling afsted til jer, hvis I nu ikke har været der, eller snart skal besøge Aarhus. Jeg har tidligere lavet en mini-guide, men som lagde vægt på udflugter, og her kom Toast-biksen jo ikke med, fordi de netop jo er nyåbnet. Og uden noget samarbejde med mig eller min blog. Men AroS anbefaler jeg dog også stadig – både pga. det smukke museum og hele by-oplevelsen fra toppen af Regnbuen, men cafeen er også fin.

Augusta havde en kanon søndag, og det er også sådan jeg elsker at tilbringe den – med venner og god mad. Hun fik underholdt biksen ved at hilse på alle, og pynte i den store siddevindueskarm, hvor alle forbipasserende blev vinket til. Når man har fået en lille is OG en milkshake samme dag er man måske lidt sukker-fjalet 😉

image5 image3(2)
Billedet yder desværre ikke maden retfærdighed. Stedet er klart et besøg værd, for både turister og indfødte.

Klostergade 68, 8000 Aarhus C. Tjek evt. hjemmesiden

Jeg håber I havde en dejlig weekend (den er jo ved at være slut), og er klar på endnu en mandag! Vi holder fri hele den kommende uge, da Augustas vuggestue kun har åben for nød-/sammenpasning mandag-onsdag, og så tager vi til WÆSTJYLLAN’ og holder påskeferie, torsdag 🙂 Jeg har dog stadig en (kæmpe) opgave jeg skal have klaret, men den må jeg sgu tage når barnet sover og når bedsteforældre kan tage lidt over 😉

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Linda
  20. marts 2016 at 23:31

  Skal til Århus (for første gang) på lørdag, og jeg skal da helt sikkert ha’ en toast 🙂 tak for tip.

  • Reply
   Nutidensmor
   20. marts 2016 at 23:32

   AIII du er gået glip af noget i al den tid du ikke har besøgt byen 😛 Men det glæder mig du kommer forbi.. Håber du får et skønt visit!

Skriv et svar