Vi køber altid store fissedeller hos fissemanden i fissevognen

P4020026
Ja, det er jo så helt apropos det billede jeg smed på min facebookside i går, som andre forældre heldigvis godt kunne se pointen i, for børn siger nogle djævelsk mærkelige ting – særligt når hele dette sprog blomstrer i dem, de gerne vil sige SÅ meget, men munden ikke helt kan følge med.. det fører jo så oftest til nogle pusseløjerlige og til tider halvpinlige formuleringer (som man jo endelig skal skrive ned, for den slags er pisse sjovt at gemme). De fleste kunne så godt regne ud hvad det er Augusta siger, når hun ellers gerne vil sige mere – men det er ikke et ord der nogensinde kommer over mine egne læber, så jeg håber bare I kan lægge to og to sammen her 😉
– Hvis I vil have et godt grin, så tjek kommentarfeltet. For satan dét er morsomt!

Skærmbillede 2016-04-02 kl. 12.11.03
FISSEDELLER er så hvad vi råber hver lørdag, når vi er på grøntmarkedet på Ingerslevs Boulevard, her i mit hood, i Aarhus. Det er selvfølgelig ikke fissedeller vi går og leder efter, men fi-ske-fri-ka-del-ler med mamolade til fra de sprøde fissedrenge i fissevognen med et billede af en kæmpe fis på.
Jeg havde mit kamera og min mor med, så jeg skød lige lidt hyggebilleder. Og sådan helt apropos, så har jeg et herre skønt kamera til salg, og hvis nogen har interesse i et super sejt Nikon D5300 i super duper stand (købt i januar 2015, i Click-kæden) MED en “portrætlinse” (altså den slags der laver sej sløret baggrund), så kig gerne min DBA-annonce. Det kan det hele (har også wi-fi).

GRÆSENKE kan jeg kalde mig selv her lørdag, søndag, da jeg er alene hjemme – kæresten er på job. Lige nu synes jeg faktisk det er knaldhamrende skønt for vi har haft lidt travlt den sidste tid – jeg med min opgave, som jeg ENDELIG afleverede i går, og der skal ske så meget den næste tid – bl. a. skiferie lige om lidt, vuggestueafslutning, Barcelona og børnehavestart! Derfor er det nu faktisk rart at have hende 1:1, og bare tulle rundt, uden planer.. og det har jeg også en fornemmelse af Augusta ikke har noget imod, heldigvis.

Jeg vil egentlig bare ønske jer en kanon lørdag. Må den indeholde en masse kaffe i dagtimerne og vin i aftentimerne, glade børn og en tom vasketøjskurv! Nu må JEG hellere rydde lidt op, mens Augusta sover og bagefter “bladre” lidt i online(GRATIS)magasinet Magnificent Mama, hvor undertegnede faktisk er blevet interviewet til! Kig gerne, hvis I får tid 🙂
Laver I noget spændende?


Indeholder reklame|annoncelinks

P4020006 020420204P4020007 P402000802041 0204302044P40200170204602045     INFO. If you wanna know: Billederne er taget med Olympus PEN E-PL7. Augusta: lilla jakke fra Ejsikkelej (købt på lagersalg flere år siden), fleecestrøje, termobuks, sko og elefanthue (blå og offwhite), Mig: frakke fra Munthe (købt på udsalg i vinters), herre nice (billige) bukser og støvler (lignende)

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  2. april 2016 at 16:37

  Skønne billeder af jer fra vores by 💜

  • Reply
   Nutidensmor
   8. april 2016 at 11:39

   Tak <3 Skønne Aarhus!

 • Reply
  Tina
  10. oktober 2018 at 10:33

  Faldt lige over dette indlæg ?? Vi har også i en lang periode ikke spist figenstænger her men fissestænger. ‘Mor jeg elsker fissestænger’ ?

Skriv et svar