Den hverdagsagtige hverdag og børnehavestart

image1(16)

Hvis vi i et øjeblik lige ignorerer at vi rent faktisk er trådt ind i en miniferie – eller forlænget weekend (what ever suits you), så vil jeg lige hylde hverdagen! Fordi jeg er lidt glad!
For fuck hvor er det skønt med ingen planer. De sidste to dage er gået med børnehavestart og jeg klapper i mine små hænder af begejstring over hvor godt det bare er gået!

Jeg tenderer til at være mere realist, med et snært af pessimist, end optimist. Sådan er jeg bare sat sammen, hvilket jeg sådan set ikke har noget imod – sådan er jeg jo bare – så da min tirsdag sluttede sådan hermed gråd og frustration – gik jeg ikke i dagen efter, med gå på mod og glæde. Vores ferier var slut. To lige i rap – tre for mit vedkommende og Augustas rutine har været lidt væltet og ustruktureret. Ikke hverdag, som hun kender det i hvert fald. Det fører blandt andet til at luren er lidt forskudt og putningen er gået fra at vi læser, siger godnat og går ud – til at jeg faktisk bliver nusset i søvn af hende og hun (må jeg antage) falder i søvn kort tid efter mig.
Vi har ikke oplevet problemer med vores ferie-hiven-dage-ud-af-kalenderen, udover lige putteritualet, hvor hun har forvent sig i at vi er ved hende, når hun skal sove. Og dét behov opfylder vi altså… hellere et barn der falder i søvn trygt, med en forælder ved sin side, end et, der græder sig selv i søvn. Sådan er det hos os, i hvert fald. Vi har ændret rammerne, så må vi også regne med det tager tid at falde tilbage i den normale rutine.

Men jeg elsker hverdagen lige nu.. Jeg har også bare NYDT at køre hende ind i børnehaven og da jeg gik i dag, i hele to timer, var jeg glad og lettet over hvor glidende det kører. Barnet er trygt og nysgerrig på det nye sted og heldigvis er der så mange søde voksne og børn der har taget så fint mod hende!
Hun er stadig lige så blefri, som hun var da jeg skrev indlægget med klistermærkemetoden, og er så stolt som køen første åbningsdag ved Paradisis er lang.
Hvad mere kan man ønske?

Min plan for de næste dage er at have absolut ingen planer. Eller jo, måske fortære flere firkantede krydderboller med smør og pålækkerchokolade.. men ellers ikke! Og jeg elsker det!

Håber I har en dejlig mini ferie med kristen anledning! Særlige planer hos jer?
Nu vil jeg se lidt på alle de mange billeder jeg har med hjem fra Barcelona, for jeg skal sgu da have flashet fotoalbummet 🙂 Kæresten har været til AGF-kamp og jeg kan høre udenfor, at det gik godt, for der er dummernik råberi i gaderne (lålålålålålålålålålåålååååå) og Augusta bobler i dobbelsengen. Om lidt vil jeg joine sidstnævnte.

Læs også

1 kommentar

  • Reply
    Søs / Frk NV
    22. april 2016 at 9:41

    Hvor dejlig miniferier og forlængede weekender end er, så kan hverdagen nu også noget, så jeg joiner gerne din begejstring! Jeg skal dog selv vende mig til en helt ny af slagsen, da jeg netop er gået på barsel. Sagde “vi ses” til kollegaerne, satte autosvar på e-mailen og lukkede døren bag mig i går eftermiddags uden at vide hvad det er jeg går i møde. Spændende og skræmmende på samme tid 🙂 Men ud fra bl.a. din blog og hvad andre fortæller, er der noget rigtig godt i vente. Hvilket vi da også forventer – og glæder os til!!

    PS. hvor er det rart, at Augusta har fået en god børnehavestart 🙂

Skriv et svar