Filmklip fra vores miniferie i Barcelona

Sponsoreret af SpiesBARCELONAVIDEO2016-04-15 19.21.052016-04-15 18.01.492016-04-15 17.59.432016-04-15 10.20.13

Jeg har glædet mig meget til at vise denne lille film fra vores ferie. Det er ikke med vilje jeg har gået og ventet med at vise den, men det her med at klippe en massehyggeglimt sammen tager ret megen tid – og når man er i pladsmangel på computeren og derfor skal slette, synkront med at man laver film, så blev det alligevel ikke færdigt på et par dage 🙂 Filmen giver nok mest mening i forhold til hvor vi er og hvad man laver, hvis du lige læser indlægget her om rejsen, først 🙂
Hav i mente at jeg ikke der filmekspert, så jeg har altså bare sammensat hyggeklip alt efter hvad jeg nu har af råfilm fra turen. Heldigvis er iMovie nogenlunde let og jeg vil faktisk da råde alle der har været ude og rejse til at klippe det samme, for så har man et hyggeligt sammensat minde efter 🙂

Jeg håber I kan se hvor meget vi nød at være afsted! Selvom der måske bliver langt lidt vægt på det meget gåeri i filmen, så var det altså fantastisk at man kunne komme omkring og se så meget, som vi gjorde. Vi stor-hyggede og tog alt i Augustas tempo. En dag var vi hjemme for at hun kunne sove lur dér, men ellers har hun sovet i vores trofaste rullevogn og det var sgu fedt at man sådan bare kunne udforske og komme omkring, selvom man har barn med. Vi fandt bare en bænk eller en café og satte os til et glas rosé eller en kaffe.
Efter vi har været i Paris også har jeg nu prøvet det her med at storbyrejse med barn to gange, selvom Augusta ikke engang er 3 år og heldigvis har jeg da fundet ud af at man godt kan nå det man gerne vil – “på trods” (bemærk gåseøjne) at man har barn med. Der er da klart lidt hensyn, som der også er derhjemme, men vi følte ikke vi måtte gå glip af noget eller der var ting vi ikke kunne nå, fordi Augusta var der. Hun fik også oplevelsen med og det var tydeligt hun havde en alder hvor det her med at opleve noget nyt er interessant – som for eksempel klippet ved det store springvand, med sæbeboblerne – hun var glad og begejstret.

Det er bliver nok det sidste skriv om Barcelona, men nu har der jo også været tre styk: et med en lille fortælling fra turen og om at rejse til storby på sådan en miniferie, en mini-Barcelona guide (hvor alle vores udflugts- og spisesteder er fremhævet) og så denne film, som jeg virkelig ikke håber I synes er alt for lang 🙂
Den tager 11 minutter og jeg vil råde jer til at lige se med i hvert fald til hvor Augusta laver et lille danseshow for en del mennesker, på et torv, sammen med nogle meget muskuløse mænd. Hun snakker stadig om den oplevelse, fordi hun bare var modig!

Hvis du er fristet på Barcelona, eller storbyrejse med børn generelt, så ligger der en del billeder under hashtagget #spiescityhack på Instagram 🙂 – ikke med s, som jeg skriver i filmen.

– Tak til Spies for et skønt og uforglemmeligt ophold!

…jeg ser frem til at finde ud af hvilke spændende steder jeg kan udforske med familien næste gang. Men lige nu er der godt nok ikke de store sommerferieplaner på tegnebrættet.
Har I spændende planer for rejseri I vil dele?

2016-04-15 11.37.10

 

Læs også

20 Kommentarer

 • Reply
  MulleF
  2. maj 2016 at 20:08

  Jeg er VILD med Augustas gadedans.Simpelthen. Og hvor ser det ud som om, I har haft den skønneste tur 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   2. maj 2016 at 21:03

   Dét har vi 🙂 Hun snakker faktisk stadig meget om den lille dans, så den har virkelig også gjort indtryk på hende – “jeg var SÅ god” siger hun 🙂

 • Reply
  Emma
  2. maj 2016 at 20:11

  Lige til at blive glad i låget af. Augusta er simpelthen for SØD! Og hvor er hun modig sådan at give et nummer midt på pladsen 😀 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   2. maj 2016 at 21:03

   Jeg var også meget imponeret over det lille væsen <3 og herligt det kan sprede smil 🙂

 • Reply
  Camilla
  2. maj 2016 at 20:21

  Det er nok den mest nuttede egenproduktion i har jer 🙂
  Vi overvejer at tage ud og rejse med vores datter, der er halvandet år til sommer. Vi vil gerne have klapvogn med til hende, hvordan fungerede der for jer? Havde i selv med hjemmefra? Og hvad gjorde i så i flyet? Vores er ret stor (tror det er samme model som jeres), så tænker personalet nok ikke vil tage den ind i kabinen, som jeg ellers har hørt de gør med mindre vogne.
  Anyways, jeg får da helt lyst til at tage til Barcelona efter at have set både video og billeder fra jeres tur 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   2. maj 2016 at 21:05

   Do it! Helt klart!
   Jamen vi har haft klapvogn med hver gang – hjemmefra. Vores er en Baby Jogger – måske I har den samme? Faktisk har vi aldrig pakket den ind, selvom andre forældre har rådet os til det. Det er simpelthen bare noget vi har smidt i flyets bagagerum 🙂 for der er aldrig nogen i lufthavnen der har sagt noget. Dog får vi altid udleveret en pose, som den kan komme i, da hjulene lige kan klikkes af. Da vi var i Paris og nu her, da vi var i Barcelona fik vi lov til at køre helt op til gaten og herfra tog en medarbejder den så med – så den er ovenpå alle kufferterne og ikke synderligt klemt og til fare for at gå i stykker 🙂

 • Reply
  Line // mad-til-mor.dk
  2. maj 2016 at 21:09

  Nøj, hvor får jeg lyst til at rejse af at se den film – det ser så skønt og hyggeligt ud! Hvor er dine fede solbriller fra?

  • Reply
   Nutidensmor
   2. maj 2016 at 21:11

   De er fra Balenciaga 🙂 Jeg er også selv ret vild med dem – fordi de er giga 🙂

 • Reply
  Maria Pedersen aka Fru Piesen
  2. maj 2016 at 21:12

  Hold op hvor fornemmer man bare hyggen i Barcelona ud fra din film.
  Jeg er VILD med Augusta, hvor er hun bare sød og sej sådan at give et nummer med gadedanserne.

  De sorte sko du har på i nogle af klippene af dine fødder – hvor er de fra ?

 • Reply
  Cæcilie
  2. maj 2016 at 21:47

  Hvor ser det bare skønt ud! Du får i hvert fald solgt Barcelona til mig! 😀 Har dog aldrig rigtig forstået når forældre synes det er sødt, at deres børn jagter dyr som f.eks. duer, ænder osv., og så ikke lærer dem, at det skal man ikke, fordi dyrene bliver bange. Udover at det er synd for dyrene, så kan det godt gå galt en dag, hvis det f.eks. er en kat, hund eller lignende hun løber efter, for de siger fra, hvis de føler sig truet. Bare en tanke 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   2. maj 2016 at 22:51

   Jeg kan sagtens se hvad du mener! Jeg ved ikke hvorfor jeg differentierer, for som sådan er der jo ikke noget dyr der er bedre eller mere værd, end andre. Jeg er faktisk IKKE typen der synes duer er dumme eller skal udryddes og så synes jeg man skal respektere alle skabninger og lære sine børn om det.
   Dog synes jeg der er en forskel for Augusta vil jo gerne bare tæt på og røre ved dem – hun vil ikke sparke eller andet ondt 🙂 De bliver ikke mere forskrækkede, end hvis man gik hen til dem og de nøjes med at flyve en meter væk, så sålænge barnets intentioner er gode og dyret ikke lider overlast (hvilket jeg ikke mener det gør), så synes jeg selv det er okay 🙂
   I forhold til andre dyr: hunde, katte mv. ved hun hun skal spørge først og gør det altid 🙂
   – altså inden hun hilser på 🙂

   • Reply
    Cæcilie
    3. maj 2016 at 8:44

    Der er vi ikke enige. Duen ved ikke hvad Augustas intentioner er, den ved bare, at der kommer et større væsen imod den, og så flytter den sig, fordi den bliver bange. En af duerne i videoen ser endda ud til at have lidt problemer med bare at flyve væk, og så synes jeg ikke, det er fair, at børn absolut skal have stillet deres behov for at se og røre på den måde. Jeg synes fint man kan lære dem, at den slags dyr ikke så godt kan lide at blive aet og nusset, så dem kan man kigge på på afstand.

    Jeg ved jo godt – og det vidste jeg også inden jeg skrev min kommentar – at du eller Augusta ikke har dårlige intentioner. Men vi er nok bare ikke enige om, hvor grænsen går i forhold til lige netop det med den slags dyr 🙂

    • Reply
     Nutidensmor
     3. maj 2016 at 12:29

     Jeg kan godt se hvad du mener og det vil jeg tænke over fremadrettet 🙂 Vi er helt enige om at duer bestemt er dyr der også skal respekteres. Jeg tror blot jeg anser duen for et væsen der er vant til at flytte sig en del (biler, busser, toge, titusindevis af mennesker, der bare går forbi, hunde m.m.), men jeg vil bestemt tænke over hvad du har skrevet 🙂
     Og så skal det måske lige siges at alle kunne flyve. Og de kunne flyve væk. Ingen syge duer 🙂
     God dag 🙂

 • Reply
  Laila
  3. maj 2016 at 5:53

  Super sød video og hvor er hun kær. Tænkte også lige at det vigtigt børn lærer ikke løbe efter dyr også duer selvom det bare er for at sige hej.

  • Reply
   Nutidensmor
   3. maj 2016 at 8:14

   Jeg har det altså desværre nok lidt anderledes, når det er noget der foregår stille og roligt og hun bare tripper lidt rundt efter dem. Det film I ser er det eneste tidspunkt hun halter lidt rundt efter dem, for ellers (f. eks. på pladsen, hvor der er mange) fodrer hun dem og sidder på hug 🙂 Så ingen led overlast, bare rolig 🙂

   Til gengæld fodrer vi ikke ænder – vi er skam dyrevenner 🙂

 • Reply
  Maria /Mamamaruska
  3. maj 2016 at 8:48

  Sikke en fin film 🙂 Må være en oplevelse for Augusta – og et dejligt minde at have sammen bagefter med denne lille film. Håber at vi får sol når vi skal afsted om en 3 uger – dog uden børn. Det ser ud til at være en SKØN by!

  • Reply
   Nutidensmor
   3. maj 2016 at 12:29

   Om 3 uger? ÅRH hvor herligt! Der er vejret nok også vildt godt!
   Håber I nyder jeres kærestetur :-*

Skriv et svar