1 til 2 til 3 år

123denneÉt år mellem hvert billede

I morgen er det altså årets dag, at I ved det! Fuck min fødselsdag! Fuck juleaften! I morgen bliver mit barn tre år og det er altså en stor dag! Det vil være 3 år siden vi fik hende og selvom hun ikke var hvad man vil kalde et planlagt barn, så var det en fantastisk følelse at blive mor – et job, en opgave, en hobby, et livsværk jeg ikke vil bytte for noget som helst. Jovist, der var mange følelser i spil, den 07. maj for tre år siden, en blanding af angst og lykke (læs eventuelt min fødselshistorie hér), men det var også en herlig dag og dén fejrer vi også i morgen. At vores familie er en Augusta rigere!

Jeg lavede faktisk også et indlæg her på bloggen i anledning af hendes to års fødselsdag og komisk nok er det faktisk først nu, at gaven jeg viser i indlægget dér, kommer ordentligt i brug. Men vi kan jo ikke alle være lige gode til det samme, samtidig, men jeg kan fortælle jer at hun altså bare fræser afsted og hun har endda lige lært at løfte fødderne, når der kommer fart på! Der er sket så meget, fra bebs til tumling til barn, men hun ligner sgu stadig sit frække selv.

Men ja, nu er hun jo ET BARN – og det skal jeg affinde mig med. Alt er “store piger spiser ikke broccoli” og “store piger kravler SELV ned fra klapvognen” – alt er store piger mig her og store piger mig dér, store piger børster forresten heller ikke tænder, vidste I det – og det kommer helt sikkert af at hun er i børnehave og vi har talt meget om at hun nu er en stor pige. Store piger siger åbenbart også for satan. Det vælger vi pænt at overhøre og håber det går over lige så hurtigt som det kom. Vi har talt meget om at være en stor pige, bl. a. fordi hun har smidt bleen, som vi jo har haft så godt held med (klistermærkemetoden), men hvordan det kommer til at gå med sutten og luren venter jeg og ser. Skal vi regne med det går af helvedes til, for så bliver man jo forhåbentlig kun positivt overrasket?

I morgen formiddag har vi så inviteret familie og venner i vores baggård, til rundstykker, kagekone, skattejagt og hygge. Sidste år havde vi fødselsdagsmarathon, med massevis af fester, men jeg ønsker lidt at komme dét til livs og være den der voksne type, der inviterer alle… men den her voksne type har så bare ikke plads til alle, så vi pynter gården, så det ligner noget fra et Søstrene Grene katalog og heldigvis er vejret med os og vi fejrer hende dér med stort hurra og hygge!

KH. Moderen til en knapognapognap 3-årig.
– Stopper man nogensinde med at blive overrasket over at ungerne bliver ældre og tiden generelt går?

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Mor her
  6. maj 2016 at 21:03

  3 år – hvor er det kæmpe stort. Kan kun forestille mig hvor vildt det er – min datter bliver 2 år næste gang og det er for sindsygt!

  Tillykke til Augusta og tillykke til dig.

 • Reply
  Christina
  6. maj 2016 at 21:06

  Stort stort tillykke med Jeres Augusta! Og tak fordi jeg må følge med i Jeres hverdag her på bloggen 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   8. maj 2016 at 14:53

   Årh, tak for du VIL følge med! KH

 • Reply
  Helena
  6. maj 2016 at 23:29

  Stort tillykke kære Johanne med din dejlige bette øhhhh nej store skønne pige, hun er nu engang for LÆKKER.

  Håber i får en fantastisk dejlig dag med sol, hygge med familie og venner, kage, boller og alt hvad der til høre;-)

  • Reply
   Nutidensmor
   8. maj 2016 at 14:53

   Mange tak søde Helena – vi havde en så god dag <3 Tak!

 • Reply
  Ditte K
  7. maj 2016 at 11:35

  For lige at svare på sidste spørgsmål, så har jeg endnu ikke oplevet, at det stopper. Min førstefødte fylder seks år lige om lidt, og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre for at fatte det! Og stort tillykke med Augusta <3

  • Reply
   Nutidensmor
   8. maj 2016 at 14:54

   Dét er også vildt! Tror jeg går helt i baglås, når det er skoletid 😀
   Mange tak for tillykket og tillykke selv, til din søn lige om lidt 🙂

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  7. maj 2016 at 13:18

  Jubii, tillykke:D Hun er bare så stor og dygtig.
  Det kan kun blive skønt med en havefest!
  God fornøjelse.!

  – A

  • Reply
   Nutidensmor
   8. maj 2016 at 14:54

   TAK 😀 KH

 • Reply
  Nutidensmor
  8. maj 2016 at 14:53

  Det er så vildt 🙂 Tusinde tak for tillykkerne 🙂

Skriv et svar