I ly af natten: Instagram har ændret sig

image1(2)

Jeg er så sur at jeg spiser Nutella – med en ske.. hvilket på en måde også er at nyde. Så det er lidt en vind-vind situation, men der er altså også kummerlighed involveret og med en ske i den ene hånd og et tastatur i den anden må jeg lige komme af med noget galde. Og ja, jeg er professionel keyboardkriger, jeg kan skrive med højre, jeg kan skrive med venstre. Tja, det ville sgu ikke undre mig hvis jeg ku’ skrive med min storetå. Generation Apple til din tjeneste!

Men Instagram har sgu forandret sig. Det er det der er issuet i dette skriv, ikke min storetå.. men den må vi lige tage en anden gang, for jeg skal have hørt jer ad om I også har hår der?
Altså på storetåen?
Nå, tilbage til @Instagram

Først var jeg i tvivl.. ER det bare mig? Måske er jeg bare sådan lidt distræt og overser nyheder.. eller måske er det ikke bare mig? Måske følger jeg med, som jeg plejer, men Instagram har ændret noget – de har drejet på nogle knapper, ændret nogle koder og fiflet med MIT medie. WTF!

Pludselig er det altså ikke alle nyheder jeg får scrollet forbi, med min plet-larkerede tommeltot. Pludselig er der noget der bliver valgt fra – og noget bliver valgt til. UDEN jeg har haft noget at sige. Og crap, for fanden og øv da også, for Instagram var my thing. Jeg elsker Instagram – det er hvad det er, man kan følge hvem det passer en, stalke de profiler man ikke er blokeret fra og lure med hos alle, lige fra Christiane-med-det-lange-nävn til Fie Laursen (ja, goddag, afsløret). Og man kan jo også kigge med hos folk man kender i virkeligheden, og ikke bare på det der indernæt.

Jeg ved det ikke er alle der er ramt – endnu, men jeg kan se min app lider under et natligt besøg af en af Mark Zuckerbergs små spionfeer, der har haft en lillebittebittebitte stjerneskruetrækker i min dyre iPhone, en nat, hvor jeg sov fredeligt, for at pille ved MIN Instagram og ændret rækkefølgen fra kronologisk til ulogisk og dum.
FUCK YOU MARK SUCK-ME-BERG

Jeg havde da godt set den komme. Det var ikke så meget en følelse eller fornemmelse man ikke kan forklare, som f. eks. når man kan mærke i luften at det bliver regn.. det var faktisk mere fordi at så mange har skrevet om det, for nogle måneder siden, at det ville ske en dag – og NU er dagen altså kommet folkens.
Hvis jeg havde vidst det, var jeg selvfølgelig ikke faldet i søvn den nat, men bevogtet min telefon, som var det Gollum der tog sig af dets kæreste eje: guldfingerringen.
(At han så mistede den alligevel er en helt anden sag)

Har I oplevet forandringerne?
Nej?
…..stay awake…

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Helena
  23. maj 2016 at 23:15

  Jeg har også oplevet det, Insta fuck min ……. Sorry to Say, men jeg øsnker nu engang det gamle tilbage.

 • Reply
  Charlotte Daugaard
  24. maj 2016 at 5:59

  Har oplevet præcis det samme. Havde det oppe at vende på min IG for kort tid siden, fordi jeg (ligesom dig) er så mega træt af det. Det er drønhamrende ærgerlig og surt – øv! Farvel til de mindre profiler med super god inspiration og goddag til endnu flere konkurrencer:(

 • Reply
  Mette
  24. maj 2016 at 8:23

  Jeg TROR det, men kan sgu ikke helt gennemskue det.. Altså om min feed også er ændret… Men tror det og ja det er PISSEirriterende (det ord må man godt. Ruge hos dig ikk?!)

 • Reply
  Katinka
  24. maj 2016 at 9:34

  Det stinker!
  Jeg startede en ny profil for lidt siden, og har absolut ingen mulighed for at få den “igang”. Jeg går selv glip af en masse og aktiviteten på mine billeder er dalene. Øv med øv på – det bliver måske instas undergang. Måske man burde kreere en pendant….

 • Reply
  CS
  24. maj 2016 at 10:09

  Ja, jeg har også hår på min storetå.

 • Reply
  Malle
  24. maj 2016 at 12:15

  Stakkels Karla Gry, hun må da være max presset nu 😉
  https://nutidensmor.dk/2016/03/historien-om-karla-gry-og-de-tre-instagram-prikker/

 • Reply
  Milenafis
  25. maj 2016 at 17:00

  Jeg fatter slet ikke en dejarm af det her. Er der nogle der kan forklare, hvad det betyder? Altså for os der troede, at de havde ok styr på IG, men åbenbart slet ikke havde alligevel!…

 • Reply
  B
  26. maj 2016 at 16:12

  Det er så irriterende! Suk – gider ikke al’ den reklame, jeg vil sgu selv bestemme, hvad jeg helst vil kigge på – og det er ikke nødvendigvis dem der ligger højst på popularitetslisten. Ih, æv!

  Men i den forbindelse, har jeg faktisk tænkt over noget. Det kunne det være fedt hvis du lavede et indlæg om de blogs du læser(?)
  For du er selv så pisseskæg og nede på jorden, og det kan jo være, du har nogle oppe i ærmet man ikke kender? For alle sjove mommybloggers og især dem fra BloggersDelight osv kender de fleste, men mon du læser med hos folk der ikke er så store i mediebilledet?
  Eller læser du også mest “de store”?
  Hvis du gør, så smid gerne et par links eller et indlæg – har nemlig opdaget mange “almindelig menneskers” blog, og de kan være rigtig sjove. Så som gerne vil have flere på bloglovin-listen af den slags 😀
  Det er hvertfald et foreslag og jeg tror mange ville få glæde af det.
  Og tak for din gode blog generelt

  Hilsner fra B

Skriv et svar