Bryngødning og generelt bare grej fra hylden

MAKEUPIndeholder reklame og affiliate links

Jeg var en af dem der hoppede sent med på vognen, når det kom til SnapChat og jeg har faktisk stadig lidt en følelse af at det er for en hvis generation – men når det så er sagt så synes jeg sagtens os 80’ere kan komme med på moden. Bedre sent, end aldrig 😉 Det jeg synes er sjovt ved SnapChat er at det er let at smide noget ud til jer – det er sgu en skide god kommunikationskanal, hvor noget jeg filmer ryger ud til jer på nul komma fem og samtidig kan I jo svare, sende Snaps den anden vej eller chats og det er som om responsen er større, når det er lidt lettere. Det er for eksempel lidt mere omstændigt at sende en mail eller smide en privatbesked på Instagram. Det er herre hyggeligt og føles lidt som en virtuel samtale 🙂 Filtret er til gengæld ikke så stort og jeg laver jo oftest mini-klip, mens jeg sidder i min sofa, eller foran spejlet og derved bliver det jo altså mega reelt – oftest i nattøj og uden makeup, så det er lidt intimt, men når man er en deler så er det sgu bare hyggeligt!
Men når det så er sagt så er det af en eller anden årsag makeup og creme-halløj jeg får mest respons på. Det er simpelthen det jeg får flest spørgsmål til og det der bliver screenshottet helt agurk. Særligt når det kommer til mascara! Men jeg bruger også en FANTASTISK mascara!
Og dét er nu lidt mærkeligt for mig, for jeg er jo ikke makeup-blogger eller i det hele taget bare en kender eller en entusiast. Jeg ved ikke om det er netop dérfor der er interesse omkring det, altså fordi jeg jo ikke er sponsoreret af Estee Lauder eller har professionelt lys og lækkerhedsfiltre til min youtubekanal, men måske fordi jeg har et budget som alle andre dødelige og ikke går med fuld skraballer af spartel i ansigtet? Eller hvad?
Det må I jo endelig svare på! Billedet øverst var forresten freaking svært at tage. Jeg prøvede at indfange min “mascara-mund” (den har vi alle), men samtidig skulle jeg jo tage en selfie. Ikke let mine damer og enkelte herre!

Jeg har netop puttet Augusta – denne gang i sofaen. Vi er som allerede nævnt her på bloggen i er en herre dum overgangsperiode vi er i for tiden, hvor vi er i det limbo der mellem lur-er-dødsens-nødvendigt og måske-vi-snart-er-gamle-nok-til-at-skippe den (selvom når det så er sagt så får man brug for lur igen, når man bliver ældre.. ved jeg). Det betyder at hun bliver træt, men er stadig ikke træt nok til at acceptere vi skal ind og lægge os. Derfor ligger hun så i sofaen nu, fuldt påklædt, ved siden af mig, mens jeg skriver dette indlæg.

Jeg viser glimt af hvad jeg går og bruger – sådan med løs hånd som sagt i særdeleshed på SnapChat, fordi jeg plaprer løs, mens jeg laver noget, men jeg har også lovet at samle alt i ét indlæg, så I kan se hvad jeg elsker at bruge. Det er i hvert fald mere overskueligt i et indlæg, end i de små film, der jo forsvinder på ingen tid 🙂 Og hvis I har spørgsmål, så spørg endelig! Alle produkter her vises selvfølgelig af egen vilje, fordi det er det jeg bruger til hverdag og jeg har ikke modtaget penge for at vise noget frem. Nogle af produkterne er nye, men nogle jeg er glade for. Jeg skifter lidt ud engang imellem, for at prøve nyt, men visse ting er permanente beboere på min badeværelseshylde! Visse ting er dog gaver, så derfor er indlægget markeret som reklame.

Jeg har været i gang med et forsøg de sidste par uger, i et projekt for at få flere øjenbryn, for jeg ELSKER store bryn. Faktisk er mit mål at få bryn-buske som Maria Kragmann (hér – jeg var virkelig på et scrolle-projekt, for at finde et billede af hende uden solbriller) og selvom jeg da har lidt bryn, så er de virkelig hullede. Forhåbningen – eller målet måske – er at få mere fyldige bryn og lidt længere hår, så de kan formeres mere symmetriske.
Når jeg en sjælden gang imellem får ansigtsbehandlinger er det hos Dermalogica-klinikker og der jeg mest jævnligt frekventerer er hos SkinCare i selveste Lemvig.. for der bor mine svigerforældre og når man skal besøge dem kan man lige helt belejligt smutte forbi søde Jane til selvforkælelse. Sidste gang jeg var der oplevede jeg at få rettet bryn og hun gav dem et fint løft og en mørkere farve, som bare pyntede fint. Så overvej det virkelig, hvis I får tid til at ligge på en briks til ansigtsbehandling. Det er sgu penge givet godt ud i min optik! …altså både det til ansigtet, men også til brynene. Mange frisører gør det også, men sørg for  de har tjek på’d 🙂
Nå, men summasumarum: mine bryn er faktisk blevet lidt længere – allerede, men de er umiddelbart ikke kommet nye hår endnu. Det skulle tage ca. 6-8 uger, så der er stadig masser af tid og med en applikation hvor aften glæder jeg mig til at se om der kommer resultater 🙂 og jeg har selvfølgelig før-billeder liggende, så vi rigtig kan sammenligne til den tid.

P7082019
Serummet jeg bruger er fra M2 og jeg har valgt at prøve det af fordi jeg har hørt meget godt om deres serum til vipper – så jeg tænkte at lege testperson og hvis det virker ville det jo være fantastisk at kunne sige videre til andre damer med bryn-mangel 🙂
..og ja, det er fandeme et godt foto! Som taget ud af Elle, hva’ 🙂 Kenderne kan da lure at det er en Kähler-vase i baggrunden, med (semi)friske blomster i – en selvfølgelighed på pææææne billeder.

Nå, vi springer ud i det. Måske du er glad for dine hylder (altså dem på badeværelset) – så kan du jo bare lure. Men hvis du mangler ideer eller bare inspiration, så tag løs!

På-mine-hylder-detaljer

FAVORITTER

– (Rense)maske ‘Clear Improvements’ fra Origins. Super god – får den nok på cirka en gang hver anden uge
– ‘Eau Micellaire’ ‘Lotion’ og ‘Cleansing water’ til sensitiv hud fra A-Derma (kan købes på Apoteket og her til rigtig gode priser!)
Tørshampoo og volumespray fra CoLab er en god måde at overleve mangel på tid til bad – eller fordi man vil forlænge perioden for at få sundere hår
Ansigtscreme til dag- og aftenbrug. Jeg har været igennem mange, men jeg er altså virkelig virkelig glad for Dermalogicas, så efter mange år er den tilbage på min hylde. Den er lidt pebret, men alle pengene værd (blev jeg enig med mig selv om). Men en anden jeg også har været glad for er A-Dermas Rheacalm (uden parfume og uden parabaner), men som bare løb tør den anden dag
– Øjencreme er jeg startet med at bruge. ‘Ultracalming UltraSmoothing Eye Serum’ virker sgu til at ku’ det den sku’ ku’ – fra Dermalogica
– Bodylotion (mmmmm) fra A-Dermabl. a. fordi konsistensen er så god.
– Hårolie / treatment
, bruges til fugt, glas og til at tæmme flyvske hårstrå fra Moroccanoil. Udover tørshampoo og olien bruger jeg ikke andet i mit hår. Alle pengene værd!
Gradvis selvbruner: jeg er glad for Doves, men pt. er jeg vendt tilbage til Matas’ PÅ TRODS af at den lugter præcis som banan PetitDanon. PRÆCIS lige sådan. Den er god så man ikke bliver sådan pop-spraytan-agtig med det samme man får den på, men derimod stille bygger en farve op. Jeg er dog mest glad for den til lys hud, for den til mørk er lidt vild når man er helt skandinavisk bleg.

Men det skal også siges at andet grej der fortjener en plads på denne hylde (fordi de er på mit badeværelse, men kom ikke med på billedet) er:
– Beaute Pacifiques ‘Cleansing Foam’ (den er så lækker i konsistensen) og
– Rudolph Cares ‘Anti-Ageing Serum’. Sidstnævnte koster alligevel knap 800 kr., men den er virkelig lækker og hvis man leder efter en serum og har de finansielle muligheder for at investere dét i sådan en, så er Rudolph et bud!

FAVORIT2
– Shampoo og balsam
fra dette mærke er nyt i min bruser. Jeg har tidligere brugt den lyserøde hårkur og der er en grund til jeg fortæller jer det her: den var FANTASTISK. Det er ren dovenskab jeg ikke har været ude for at erhverve mig den (igen), for rent faktisk mistede jeg den, da jeg skulle til Paris, fordi jeg havde glemt alt om de der regler om restriktioner på beholdere i flyveren. Jeg troede sgu det galt produktet i og ikke beholderens størrelse. Satans. Om ikke andet har jeg kastet mig ud i shampoo og balsam (‘Heal’-serien) og faktisk lover at den kan hjælpe på hårtab – spændende at se om de kan holde det. Den dufter i hvert fald super godt og giver rigtig rigtig blødt hår. Og endda vegansk og produceret i vores naboland Sverige – fra Maria Nila
– Arden læbefarve
er for nogle er den lille  en klassiker, men jeg støder gang på gang på damer der ikke kender den. Helt genial fordi den bare giver lidt fugt og så en lille bitte smule farve.
Øjenmakeupfjerner. Fuck den ser kedelig ud, men jeg har jo også gloet på den de sidste mangemangemangemange år. Og hvorfor? Fordi det er den bedste mascara-fjerner. Punktum.
Body butter creme skal der oftest til, for at mine ben ikke pulveriseres – ses særligt når man tager strømpebukser af, kender I det? Engang imellem skal der en fed creme til og denne er sgu lækker. Fra Garnier Respons.
– Neglelakker har jeg et had/kærlighedsforhold til. Jeg vil så gerne have pæne og nylarkede negle, men neglelak kan ikke lide mig. Det springer af efter bare een dag, men jeg vil sige at Ellos‘ er – på trods af lav pris – rigtig rigtig gode. Jeg bruger bare en topcoat (pt. 7 Day fra Depend, selvom den ikke holder i 7 dage) og så kan jeg nok strække pæne negle nogle dage. De koster faktisk kun 19 kr. lige nu kan jeg se.

FAVORITTER1
Spørgsmål vedrørende makeup er det jeg får flest af på SnapChat (dont ask me why), så her er mine favoritter, som jeg glædeligt viser 🙂
Foundation og pudder/foundation fra Maybelline. Førstnævnte er let og giver ikke sådan en beige dullemaske, mens den anden kan bruges enten ovenpå foundationen eller bare for sig selv, da den har en let dækkeevne.
Mascaraen er min ultimative favorit. Den er bare let at bruge og har en perfekt børste – samme mærke.
– Consealer og øjenskyggen er fra MAC. Den første bruger jeg til bumser, blodårer på øjenlåget og en karsprængning ved næsefløjen fordi den dækker vildt meget. Øjenskyggen er faktisk en jeg bruger til brynene, men den er lidt for mørk og normalt er min favorit DENNE, men den blev sgu stjålet – eller glemt – under mine sidste festlige udskejelser.
– Bryngel er fra GOSH. Den er lidt svær at bruge, men meget god til lige at sætte brynene på plads og give en smule farve.
– Læbestift fra MAC, vippebukker fra H&M (den bedste!) og brynværktøj (hvad søren hedder den slags? To i en’er) fra Anastassia.

Og det var så det dullegrej for denne gang! Jeg skal nok lade mig høre fra mig, hvis det kører endnu mere fremad med den brynserum der. Jeg ER fristet til vipperne, så skriv da gerne hvis I har interesse i dét og så kunne det være jeg skal lege endnu mere forsøgskanin.

Kærligst,
Johanne

Læs også

22 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  8. juli 2016 at 15:02

  Hvad hedder Mac concealeren? Jeg døjer med uren hud, og mangler en concealer med god dækkeevne – ved ikke om denne er god nok til mit specifikke problem? 🙂

  • Reply
   Michelle
   8. juli 2016 at 19:35

   Ellers vil jeg anbefale dig at se på Youngbloods. Deres reklame viser hvordan den kan dække tatoveringer. Har den selv og den er virkelig vildt vildt god! Jeg har selv mild voksen akne så har både bumser og ar at dække.

   • Reply
    Nutidensmor
    8. juli 2016 at 20:41

    Fedt Michelle, sejt andre også kan komme med fif 🙂
    Concealeren har jeg desværre ikke styr på hvad hedder – min er slidt væk for alt der hedder tekst

    • Reply
     Christine
     8. juli 2016 at 21:43

     Den hedder “studio finish concealer” og er med solfaktor 35 – jeg har brugt den i hundrede år, både til at dække bumser, ar og rødligheder 🙂 jeg er almindelig danskerbleg og bruger farven NW20 til info 😉
     Og Johanne, jeg synes sgu du ser godt ud, selv med mærkelig badeværelsesbelysning og hurra for beauty ting der er til at betale!

     • Nutidensmor
      9. juli 2016 at 8:49

      PRÆCIS, Christine! Lige den!

      :-*

 • Reply
  Jeanne
  8. juli 2016 at 16:46

  M2 er fantastiske produkter. Dog skal man være opmærksom på kemien i produktet.

  http://mobil.dr.dk/smartphone/#artikel/nyheder/viden/miljoe/miljoestyrelsen-undersoeger-om-oejenvippe-serum-er-farligt

 • Reply
  Lina
  8. juli 2016 at 20:07

  Tilgengæld ligger din foundation vildt dårligt! den er orange, passer ikke til din hudtone, og ligger i øvrigt rigtig ujævnt.
  Hvad med at holde en pause fra foundation, til du har lært, at påføre det?

  • Reply
   Nutidensmor
   8. juli 2016 at 20:39

   Hej Lina 🙂
   Tusinde tak for din kommentar 🙂
   Jeg er ikke helt sikker på hvad du hentyder til dog – måske du har set mig på gaden – for på billedet i indlægget her har jeg ikke foundation på, kun concealer. Til gengæld har jeg enormt dårlig badeværelsesbelysning og er ikke ekspert i redigeringsprogrammer, så jeg smed den på, uden det store trylleri.
   Men for fremtidens skyld kan du måske komme med nogle faaaab’ tips, så vi allesammen kan få noget ud af din bemærkning 🙂 ?
   Jeg har lige udskiftet billedet – JUST FOR YOU 🙂 så nu er det sort / hvid, men såfremt du har andre kommentarer eller ting at smide i riskassen, så skriver du bare :-*
   Ha’ en skønherlig dag!
   Kærlig hilsen Johanne

   • Reply
    Lina
    9. juli 2016 at 16:00

    Jamen du har da ret – jeg har set dig, op til flere gange endda. Både på baresso, ved Ingerslevs Boulevard og omkring Harald Jensens plads, Århus er en lille by 🙂 Det er sjovt, at du i dit nyeste indlæg betegner din svar kommentar som ‘venlig’ for det er den da ikke! den er da både sarkastisk, og et forsøg på humor som vil få dine andre læser til at sige “you go girl, godt comeback” Jeg synes det er spøjst, at du gør så stort et nummer ud af en enkelt kommentar. At du skynder dig både at ændre billede, lave et instagram opslag og et dedikeret indlæg til det. Det kan kun betyde at du har følt dig ramt. Som blogger vil den slags kommentarer komme, så du burde kunne distancere dig fra den slags…Til de der kommenterede på at hvad for et slags menneske jeg måtte være, kan jeg sige, at mine sko hverken er for små eller trykker, og jeg havde en helt igennem dejlig dag i går, min kommentar siger ikke ret meget om mig. Men fedt for dig, at du kunne omvende så en ubetydelig kommentar til en masse “you go girl” agtig kommentarer og ikke mindst sidehenvisninger! det er sku da smart!

    • Reply
     Ida
     9. juli 2016 at 16:18

     Kære Lina.. Undskyld mit sprog, men hvem fanden ville ikke føle sig ramt af en direkte tarvelig kommentar?
     For det første synes jeg på ingen måde du har ret i din konstatering, men lad nu det være 😉
     For det andet er din kommentar virkelig direkte ond, og ikke specielt konstruktiv. Måske skulle du holde en pause fra kommentarfeltet, indtil dine manére (forhåbenligt) er vendt retur.

     God dag 🙂

    • Reply
     Nutidensmor
     10. juli 2016 at 21:07

     Hej Lina,
     Jeg tager den lige slavisk, det håber jeg er ok.
     Jamen pointen ved det indlæg som du kommenterer på her er så at jeg IKKE forsøger mig som at være makeupekspert 🙂 Det har jeg aldrig gjort og det ville jeg aldrig komme til. Ligesom jeg heller ikke får job hos en farvehandler, da nuancer ikke er min spidskompetence 🙂
     Så derfor: det kan da sagtens være at min makeup er dårlig! Eller at den kunne være bedre! Det vil jeg ikke påstå og hvis du er ekspert så har du nu nok ret.
     MEN! Der hvor jeg bliver ramt (for ja, det gør jeg?) det er fordi du bruger 1 min på at skrive en kommentar, som kun kan gøre mig ked af det. “Du ligner lort-agtigt”. Ikke at det er et dårligt billede eller et venligt tip, hvor din pointe er at jeg måske netop kunne bruge noget assistance ift. valg af foundation. Nej, det er faktisk bare en sviner. At jeg så kommer med lidt sarkasme, men uden på nogen måde at ramme dig eller svine dig til, synes jeg på ingen måde er mærkeligt må jeg indrømme. Det jeg mener med venligt er at jeg faktisk ikke skriver grimt til dig. Hvis du har læst det sådan, så beklager jeg. Men din kommentar var pisse nederen -jeg siger ikke du er. Jeg kender dig ikke.
     Jeg synes det ville være mærkeligt at skrive “tak”, for jeg følte mig faktisk rigtig ramt og dine ord gjorde ondt, særligt fordi dine intentioner tydeligvis var at få mig til at føle mig lille.
     Jeg kunne heller ikke skrive: fuck da dig, for det er ikke min stil. Jeg blev ked af det, ikke sur.
     Så jeg skrev venligt, små-sarkastisk, men altså venligt og senere et indlæg om at føle sig ramt. Hvad er der galt i det? Bare fordi man har en blog betyder det ikke at alle i verdenen bør skrive kommentarer der sviner andres udseende. Synes du? Skal man så også blive indenfor, hvis man ikke vil risikere at blive spyttet på, på gaden?
     Kan du ikke se bort fra at jeg vælger at tage det op i et indlæg, hvis du lige genlæser din kommentar og forsøger at tage mine briller på.
     Måske du kan komme med en uddybning til HVORDAN jeg skulle læse din kommentar? Skulle den læses som et godt råd?
     – For så må jeg ærligt indrømme at du bør skrive dine råd anderledes.
     God aften!
     MVH Johanen

 • Reply
  Helle
  8. juli 2016 at 21:09

  @ Lina: hvad med, om DU holdt en pause med at kommentere, hvis ikke du har noget pænt eller konstruktivt at sige? Hold dine giftige kommentarer for dig selv, tak!!

 • Reply
  Henriette
  8. juli 2016 at 21:13

  Til Lina: måske du skulle holde en pause med komma’er, til du har lært hvor de skal (og ikke skal) være?!?!?!?

 • Reply
  Jeanne
  8. juli 2016 at 22:03

  Jeg kan ikke lige få lov til at svare på det andet opslag.

  Men, jeg er selv stor fan af m2 og har brugt deres vippe serum. Men tror også (som med alt andet), at man selvfølgelig ikke skal overforbruge det.

  Og det virker. M2 er virkelig genialt. ☺️

  • Reply
   Nutidensmor
   9. juli 2016 at 8:50

   Ej hvor godt at høre.. så er jeg sgu endnu mere fristet nu! 🙂

  • Reply
   Cæcilie
   9. juli 2016 at 14:14

   Jeg bruger det også til mine vipper, og det virker sgu! Så selvom det er dyrt, så er det en investering, jeg har valgt at prioritere, fordi jeg elsker at have pæne, lange vipper igen 😊

   • Reply
    Nutidensmor
    12. juli 2016 at 12:34

    Har du fået virkelig tydelige resultater?? 🙂

 • Reply
  Anne
  9. juli 2016 at 16:08

  MHT til vippeserum.. Jeg har aldrig selv brugt det – er en heldig kartoffel med mine vipper! – men jeg har hørt, ens egen vipper både knækker og falder af, når man stopper med at bruge produktet. Om der er sandhed i rygterne, og præcist hvilket produktmærke der er brugt, skal jeg ikke kunne sige, men det kunne måske værd lige at forhøre sig om eftervirkningerne. 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   10. juli 2016 at 21:08

   Nå! Crazy, det har jeg så ikke hørt! Jeg har dog hørt at effekten kan aftage, i og med de vipper der blev lange og stærke jo falder af (som de altid gør) og erstattes så af ens egne “normale” vipper.. men sådan er det nok med alle produkter man bruger, der har en effekt!
   Men tak for kommentaren, Anne 🙂

   • Reply
    Lula
    19. juli 2016 at 12:38

    Jeg kan tilslutte mig kommentarerne om at M2 ødelægger dine vippers egen vækst! Jeg brugte produktet og fik flotte resultater, men ligeså snart jeg stoppede brugen faldt alle mine egne vipper af 😨😨😨 Jeg har fra naturens side altid haft lange og mange vipper, men nu er det som om at der bare ikke vokser noget ud længere. Der er et halvt år siden jeg stoppede med at bruge m2 og mine egne vipper er ikke kommet tilbage 😢 Jeg har flere veninder der har oplevet det samme. Så mit råd hvis du er glad for dine vipper som de er: LAD VÆRE MED AT STARTE PÅ M2! Jeg fortryder hver dag at jeg startede og er bange for at jeg aldrig får mine naturlige lange og tykke vipper tilbage 😢😢😢

 • Reply
  Lula
  19. juli 2016 at 12:35

  Jeg kan tilslutte mig kommentarerne om at M2 ødelægger dine vippers egen vækst! Jeg brugte produktet og fik flotte resultater, men ligeså snart jeg stoppede brugen faldt alle mine egne vipper af 😨😨😨 Jeg har fra naturens side altid haft lange og mange vipper, men nu er det som om at der bare ikke vokser noget ud længere. Der er et halvt år siden jeg stoppede med at bruge m2 og mine egne vipper er ikke kommet tilbage 😢 Jeg har flere veninder der har oplevet det samme. Så mit råd hvis du er glad for dine vipper som de er: LAD VÆRE MED AT STARTE PÅ M2! Jeg fortryder hver dag at jeg startede og er bange for at jeg aldrig får mine naturlige lange og tykke vipper tilbage 😢😢😢

Skriv et svar