DEN ALLERFINESTE BARSELSGAVE – NEM DIY

Selvom bloggen her ikke er et decideret krea-sted (altså, hvis man fravælger at tælle ord og tegninger med), så kan jeg alligevel ikke lade være med at vise denne herlige bidering, som for et par uger siden blev leveret til min dejligste veninde, der venter sig sit første barn. Og hold fast manner hvor jeg glæder mig! Kender I det med at man kan få helt tårer i øjnene ved tanken om at en man holder af skal have sin egen lille baby i armene? Jeg gør !
Jeg er derfor gået godt i gang med min selverklæret kommende tante-rolle og det har blandt andet betydet små gaver. Lige for tiden er jeg i gang med det mest fantastiske strikkede tæppe i alpakauld – som jeg lover jeg nok (stolt) skal fremvise hér – inklusiv opskrift, men for nu må I ‘nøjes’ med denne herlige bidering, som de fleste med lidt hæklekompetencer kan give sig i kast med.
Det er min skønne veninde, Diana (ja, hende der skal giftes, fra min mødregruppe), der har kreeret kaninen, fordi mine evner i hækleri er tvivlsomme. Under vores mange timer i den lokale park, med 7-11 kaffe og poser under øjnene, forsøgte hun at lære mig de mest basale færdigheder i hækling, men da jeg lige nu er i gang med førnævnte tæppe skubbede jeg opgaven videre til en mere kompetent person 🙂

Opskriften finder du her – enkel og gratis. Der er også opskrifter på andre søde ting der er relativt simple at lave.
Selve ringen har jeg købt i Yarn freak, som er den allerfineste garnbutik i Aarhus centrum – men den kan også købes her. Min er 55 mm.

Jeg vil ikke sige at de bedste gaver er dem, som er hjemmelavede, for man kan sagtens komme med en købe-gave lige fra hjertet og selvfølgelig er de ting man går og køber til sine veninder lige så fine. Men gaver, som nogen har siddet og nørklet med, som er lavet fra bunden ER altså noget HELT særligt – fordi de er hjemmelavede. For den der kreerer lægger man tid og koncentration i og for den der modtager synes jeg der er en særlig taknemmelighed, fordi man ved der er langt tanker og en helt særlig tanke i.

Hjemmelavede barselsgaver er bare noget unikt, fordi det at få et barn kræver en ekstraordinær lille ting <3

Hvad synes I?

KH! Johanne

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar