12 NAVNE DU SØRME IKKE MÅ GIVE DIT BARN

NAVNE2

VI HAR JO ALLE FORSKELLIGE HOLDNINGER til hvad først og fremmest vi kunne finde på at kalde vores egne børn – det er klart, det har  vel blandt andet noget at gøre med hvor man er vokset op og i hvilket miljø.. hvilke tanker vi har om navnene og de billeder der opstår i vores hoveder. Hvad tænker du for eksempel, når jeg skriver: Dagmar eller Otto? Jeg selv er helt vild med dem, mens andre vil synes det er navne der hører til på et plejehjem.
Jeg vil vædde med at der er få Tia-Miluaer i Vestjylland, fordi i den del af landet holder man sig generelt til navne hvor man selv har mødt en med samme navn – fordi man helst ikke skiller sig alt for meget ud. Kontra Aarhus – og vel nok København. Der kan de sgu næsten hedde hvad som helst og det at være original er en god ting. Generelt er det ret få der døber deres barn Brian (nok pga. dårlige associationer – sorry Brian) og så har vi alle en ærkefjende fra folkeskolen, som vi absolut ikke kan kalde vores skønne lille nyfødte.
Jeg vil for eksempel hellere skære min fod af, end at kalde min datter for Nikoline – og det er ikke fordi navnet Nikoline er grimt, slet ikke, men mere fordi jeg har kendt en (personlighedsmæssig) grim Nikoline.

OG DET SVÆRE ER JO, når det kommer til at to mennesker, med forskellig opvækst, med forskellige forståelser af hvad et navn ‘betyder’ – der så skal blive ENIGE om hvad de skal kalde deres fælles barn. Jeg var for eksempel helt tosset med navnet Ea, mens kæresten mente det var mere en lyd, end et navn, Vega kunne ikke ses som andet, end et spillested og Dicte var da meget fint, men så kom der jo lige den der serie kort efter jeg vi blev forældre.
Men I kan læse mere om vores navnediskussion lige her. Vi endte i et kompromis kan jeg godt afsløre.

SOMMERSUMARUM (man er vel mor): det med navne er svært. Man kan ikke sige at et navn er et dårligt et – særligt når to mennesker har set hinanden i øjnene og blevet enige om at det er dét deres lille yndige hjemmeproducerede menneske skal hedde de næste 90 år. Man kan tale om at der er navne man ikke selv kan se eget yngel skal kaldes, mens man passer på ikke at fornærme nogen, når man lufter sine tanker.

…Men lad os da lige se på hvad man (endnu) IKKE må kalde sit barn.
På papiret altså. Vi kalder Augusta for ‘Tutti’ – det tror jeg ikke vi kunne bede fadderen om at sige i kirken.

JEG HAR VÆRET HER FØR, jeg ved det godt. I et indlæg, hvor jeg (forsøgte) at være vittig, ved at pointere lidt morsomheder ved det nogle vælger at kalde deres børn – tog jeg det lige et lille skridt videre. Det lille skriv, som blev læst mangemangemange gange, hedder Navnetendsenser anno 2015 og selvom rigtig mange syntes det var morsomt, så kunne jeg godt fornemme at nogle blev en smule stødt.
Her skal der så bare huskes på at jeg altså også er små-kreativ med navne og synes bestemt ikke at det er fy eller kikset hvis andre vælger at deres datter skal have fire fornavne – ala. De Unge Mødre. Det var nok den jeg fik mest respons på. Hertil kan jeg så fortælle at Augusta har fire – i sit hele navn, fordi jeg har to efternavne og Mikkel har ét – og rent faktisk ville jeg gerne have haft et ekstra, Karoline, for at navnekompromiset var endnu bedre.
Men læs gerne indlægget – selvom det er forældet med sine forudsigelser, da det er 2015, så synes jeg det blev ret sjovt. Hvis jeg må være så fri 🙂

15 NAVNE DU SØRME (stadig / endnu) IKKE MÅ GIVE DIT BARN

1. HASHTAG
(Og heller ikke #)

2. TINITUS
(Nej, lige meget hvor meget h*n skriger er det altså ikke godkendt som navn)

3. MCDONALDS
(Lige meget hvor meget du end holder af det… Navnet HAPPY er til gengæld godkendt, hvis du er glad for Happy Meals)

4. SoMe
(Nope, selvom du er glad for SocialMedia er det endnu ikke tilladt)

5. SELFIE
(Og lad da lige være med at ansøge om det, tak)

6. KARDASHIAN
(Ja, hvad ved jeg, der er da navne der er blevet populære, efter særlige personer er blevet populære)

7. Disse ER godkendte drengenavne, men af min helt personlige mening: don’t
Hvis du er helt vild med Hr. Trump, så er navnet DONALD godkendt! Og det er ADOLF også – hvis I nede Mette.

8. POKÉMON
(Hverken med eller uden ´)

9. PICATU
(…så nej, her kan du ikke få fanget den)

10. FILTER
(Selvom du elsker det og bruger det (alt for meget) på SnapChat, Instagram mv., så kan du sgu ikke kalde ungen det, lige meget hvor perfekte h*n end er).

11. SWIPE
(Vi elsker teknologi og de fleste elsker smartphones – men Swipe går ikke. Men det gør APPLE – som pigenavn)

12. EAST & SOUTH
(Jeg er da om nogen fascineret af hele Kardashian-kulturen, det indrømmer jeg gerne, men desværre! Du kan ikke være foran og navngive bettemyr det der logisk følger efter North West) – men til gengæld er NORD godkendt, med den stavemåde.

MEN NÅR ALT KOMMER TIL ALT skal man være ligeglad med hvad andre tænker 🙂 Hvis du har en god idé, eller ser det som din mission at få godkendt et af ovenstående navne, så er det muligt at søge om det. Hér kan du søge på alle fornavne og lure om de er godkendte i forvejen.. Men tænk sig det står dig frit for, om du vil navngive drengebarnet dit Altan. Eller Hegn. Gi’ den gas, men tænk nu over hvor hjemmebrygget det skal lyde, og hvor mange minutter lille Nuller Timian (jep!) skal bruge på at gentage sine navne, når hun skal have ændret sin forsikring pr. telefon..

DEL meget gerne hvad sit barn hedder og tankerne bag <3


Hvis du vil adviseres om nyt her på mit domæne, så kan du eventuelt følge med på BlogLovin’ ♥
Her får du en mail, med det samme der er nye indlæg på ens favorit blogs. Bare klik her 🙂
…ellers er jeg også ret så up-to-date på facebooksiden, hvor alle er velkommen til at følge med!

Tak for du læser med!

Læs også

39 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  22. juli 2016 at 13:53

  Prøv at have en (ex)mand der er pædagog! Uanset forslag kendte han en irriterende unge med nævnte navn 🙄
  Jeg er vild med Lucas, Linus, Liam, Magnus, Gustav.. Lucas var tilsyneladende en hest.. Linus og Gustav var nedstemte da vi ikke er svenskere…
  Magnus er åbenbart en tyk unge der pylrer og tisser i bukserne.. And so on…
  Vores valg til førstearvingen var Sebastian, Oliver eller Frida hvis det var hunkøn.. Vi endte med Nicolai, med den for os, logiske stavemåde.. Næste barn var en Anton eller Frida.. Vi endte med Tobias 😂
  Inte holdt stik, vi kendte ikke kønnet og skulle lige se hvad de lignede..
  Er personligt ret åben for folks valg, men synes godt der må være harmoni i navnene kombineret med mellem- og efternavne. Dog synes jeg man kan blive for kreativ, jvf. Føtex, Nix, Nitte og hvad det ellers er godkendt.. Måske er det bare mine nordjyske gener😉

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 14:00

   Arh, os jyder – begge ben på jorden, hva’ 😉
   Men jeg kan faktisk genkende det helt, det du skriver. Dog har jeg aldrig selv tænkt: “ej, Karl – det var ham der — øv”.. det har bare altid været andres navne så og når man har arbejdet i en institution, så er man desværre stødt på MANGE unger 😀 ..og så er der mange der er optaget 😀
   Tobias er ellers er navn der har fået comeback, så det er sjovt din ex ikke tænkte det var “nogens” 🙂

   Nitte og Nix er lidt pusseløjerligt til min smag, men omvendt så har man da et helt unikt navn 🙂
   Jeg stemmer for en skal hedde Nixen Bixen (…Karen Blixen)

   • Reply
    Mia
    22. juli 2016 at 14:30

    Jeg siger a l t i d nixen bixen Karen Blixen, efter at have haft en gymnastiktræner engang, som sagde det.. og på dage, hvor min 1 år gamle datter bare er trodsig eller i sådan et “jeg smadrer lige alt, og gør alt det jeg ikke må”-humør, kan jeg faktisk godt finde på bare at kalde hende Nixen Bixen.. sødt ment, naturligvis. 😂

    • Reply
     Nutidensmor
     22. juli 2016 at 14:40

     Haha!! Hvor sjovt 😀 Det ligger sgu da også godt i munden 😀

 • Reply
  Maria D
  22. juli 2016 at 14:03

  Min datter hedder Lykke, hvilket hendes far fandt på, da min side af familien havde været ramt af en del ulykke op til termin. Meget kliché, men også lidt sødt – så slap han også for mine forslag :/ Vi fandt senere ud af, at Lykke åbenbart lidt er et “taber-navn”, men jeg kendte kun en Lykke, da navnet var oppe at vende, og hun var en sød pige. De hunkønsvæsner jeg møder nu af samme navn, har ikke været så heldige i livet, så Lykke er nok lidt et “taber-navn”… Men hun er min lille lykke <3

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 14:04

   Jeg E L S K E R navnet Lykke. Da jeg læste det du skrev kunne jeg godt se hvad du mente, fordi jeg også har kendt en Lykke… men det er da et herligt navn – findes der noget mere optimistisk og positivt? Det tror jeg sgu Lykke bliver glad for!

 • Reply
  Venterpaavin
  22. juli 2016 at 14:06

  Vi lavede også et navneindlæg (http://venterpaavin.blogspot.dk/2014/09/ma-man-godt.html?m=1) engang, for det er så sjov en debat. Det er så forskelligvet hvad folk forbinder med navne, men der er næsten ingen, som ingen mening har (;
  Personligt er jeg til gamle korte klassiske navne, Kirsten, Erik, Ellen, Niels, Svend osv. Lidt kedeligt, måske?

  – Kit

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 14:14

   Jeg synes bestemt ikke det er kedeligt! Faktisk skulle Augusta nok have heddet Ellen…hvis det var at min svigermor ikke også hed det 😀 Svend er et af mine favorit drengenavne og jeg kan sagtens se at Kirsten, Erik og Niels kunne komme igen – se f. eks. bare Otto og Karl?

 • Reply
  Mia
  22. juli 2016 at 14:29

  Vores datter hedder Silke. -Vi havde så svært ved at finde et navn og en dag stod vi på mcD (jeps det er ikke engang løgn), og hende pigen som ekspederede os hed Silke. (Længe leve navneskilte). sådan kom vores datter til at hedde Silke.

  Vores søn hedder Alfred Emil. -Faktisk hed han William fra uge 15 af graviditeten og til han var knap 4 mdr. (Fordi jeg altid har ville have en dreng som hed William). Men jeg havde alligevel hele tiden et eller andet i mit baghoved der sagde “nej han er ikke en William”. Så 14 dage før barnedåben fortæller jeg det til min kæreste, efter at have snakket med min mor og søster, og han er helt med på min “nye ide”. Så han hedder altså nu Alfred Emil. Alfred efter min oldefar (som jeg desværre aldrig har mødt), og Emil efter min kærestes morfar.

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 14:44

   Der er sgu ikke noget bedre, end de der navngiver deres børn efter bedsteforældre. Det synes jeg er så fint – og Alfred Emil er sgu da for sødt.
   Og der er heller ikke noget bedre, end folk der navngiver deres børn efter søde kassedamer på McDonalds 😀 …godt hun hed Silke og ikke Gerda-Ulla! 😀

 • Reply
  Maiken
  22. juli 2016 at 14:32

  Min søn hedder Nor. Jeg havde lavet en liste med navne jeg godt kunne lide, både pige og drengenavne, da vi ikke vidste hvad vi ventede os. Hele min graviditet var jeg overbevist om, at jeg ventede mig en dreng og jeg var så hooked på, han skulle hedde Otto og det var jeg nok den eneste af hele familien og venner, der syntes var et godt navn. Min søns far var slet ikke til det, så han fik min navneliste, læste den igennem og satte 1,2,3 osv ud for navnene og Nor var hans nr.1. Så det kom han til at hedde, men der gik også 14 dage før vi blev enige.
  Men jeg er også meget til de gamle navne, som Otto, Betram, Agnes, Ellen og Sigrid.

 • Reply
  Mia
  22. juli 2016 at 14:38

  Min datter hedder Nor. Jeg elsker det og det kunne ikke have været anderledes. Da jeg i min graviditet faldt over navnet(3 år siden) var mavefornemmelsen ikke til at tage fejl af. Havde det været en dreng skulle navnet staves Nohr. Og pige(som det blev) Nor❤️❤️

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 14:56

   Jeg var også hooked på Nor til en pige.. men jeg kan også godt lide de der pondus-ikke-prinsessede-navne 🙂 Det er virkelig fint!

 • Reply
  Sascha
  22. juli 2016 at 15:06

  Puha det er så svært med de navne.
  Vi var slet ikke enige og vores søn var da også 6 uger før han fik sit navn: Joakim
  Jeg var mere til de specielle og gerne nordiske navne.
  Jeg var faktisk slet ikke i tvivl om, at min søn skulle hedde Loke. Men min mand var ikke med på den til sidst og det var faktisk med at grædende hjerte at jeg måtte afskrive det navn.

  Men nu er jeg virkelig glad for vores valg, fordi han hedder noget som alle kende, men der er meget få børn der er blevet døbt dét, de sidste år, så han kommer ikke til at hedde det samme som alle andre 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 17:50

   Jamen det er sjovt som det skifter, hvad der er populært, ik? Jeg tror ikke jeg har mødt et barn der hedder Joakim, så det er nok nogle generationer tilbage, at dét var på toppen.. men det er jo det fede med navne – de kommer igen!
   Kender godt det med at afskrive et navn 🙁 Jeg kæmpede også en brav kamp for de navne der var øverst på min liste. Det er svært, men man skal jo finde noget, som begge parter kan lide.

 • Reply
  Kathrissen
  22. juli 2016 at 15:06

  Vores den store skulle ha’ været en Thomas eller Valdemar, men blev til en Frederik. Det gjorde han, fordi min farfar som hed Frede (opkaldt efter min oldemors afdøde bror der hed Frederik) var ked af at han ikke var blevet kaldt Frederik. Min farfar døde da jeg var 7 mdr. henne, d.13/9 og vores Frederik er født 13/11 (bonusinfo: vi blev gift 13/10).

  Den mindste hedder Christian. Det er kompromisnavnet. Vi kunne simpelthen ikke blive enige. Men Christian klinger godt med Frederik og sådan blev det. At vi så KONSTANT bliver spurgt om vi er royalister, det er en helt anden sag.

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 17:51

   <3 Årh, det var da simpelthen så fint – virkelig smukt han kom til at hedde Frederik.. og ja, det passer da godt med Christian 😉

 • Reply
  Betina
  22. juli 2016 at 15:35

  Vores søn hedder Max, og det tog os laaaang tid at komme dertil. Faderen var imod de fleste af mine forslag, og mit favorit var Sebastian 😍 .. Men Max blev det, da det er tilpas kort at stave/skrive og det kan bruges internationalt.
  Vores datter hedder Vera, og det tog os 3 måneder og en flybillet at nå dertil. Jeg var hooked på det gamle navne, Martha, Marie, Dagmar, manden not so much. Han forslog så Katrine, indpireret af Katrine fra Matador og det navn fik hun på sit aygesikring … Meen, jeg faldt aldrig rigtig for det, derfor en droppede vi det igen. En aften sidder vi og leder efter flybilletter og finder liiige de rette, men tøsen er navnløs – så hvad fanden gør vi? Der foreslog jeg så Vera og det navn kom på billetten 😍👌🏼

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 17:52

   Vera & Max! Jeg er nede med det! 🙂 Og fantastisk historie til Vera (aka. Katrine 😉 ) … det kunne være sjovt hvis alle havde en lille sjov anekdote bag navnet 🙂

 • Reply
  C
  22. juli 2016 at 16:17

  Danner par med en Finne. Tutti betyder sut på finsk. Molo betyder pik. Og Vitus (elsker det navn) betyder fisse… Desværre.

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 17:52

   HAHAHA

 • Reply
  Kristine
  22. juli 2016 at 16:23

  Jeg har ingen børn selv, men en veninde, som har 3 piger, der hedder Bellis, Mynte og Kastanje. Jeg har studset hver gang hun har præsenteret navnene, men de kan jo slet ikke været andet end en lille Bellis, Mynte og Kastanje nu. Man skal vælge (næsten) lige præcis det, man synes er perfekt!

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 17:52

   Men det passer sgu også meget godt sammen, hva’? Så er man tro mod botanikken 🙂

 • Reply
  Lene
  22. juli 2016 at 16:24

  Den mindste hedder Eigil. Opkaldt efter en producer (eller hvad fanden han nu var) på rulleteksterne efter House of Cards. Ikke skide opfindsomt…
  Storebror hedder Esben. Det er nordisk (som Eigil) og udtales ens på dansk og engelsk, som var et krav.
  Nu venter jeg en pige, og er i den grad på skideren! Hun skal ikke have et for ‘tøset’ navn, og det er alle pigenavne, der ender på A i min bog. Og det må ikke starte med E (som hendes brødre – det var en smutter!).
  Jeg har Tone, Sally og Lotte på listen indtil videre, men for helvede hvor er det svært!

  • Reply
   Camilla
   22. juli 2016 at 16:39

   🙈🙈🙈 Jeg skulle lige til at foreslå Elise

  • Reply
   Nutidensmor
   22. juli 2016 at 17:54

   Men House Of Cards er sgu en god serie 😀 Haha! Og Eigil og Esben er da gode sammen. Men hvordan siger man Esben på engelsk?

   Jeg stemmer klart for Tone (selvom Lotte i hulubalu Lotte er sej). Jeg boede på vej med en Tone og hun var mega cool. Skrap til cross og rulleskøjter, så i min bog er Tone et power-navn 🙂

  • Reply
   Stinne
   23. juli 2016 at 7:19

   Jeg smider Gro med i puljen ☺

 • Reply
  Tina
  22. juli 2016 at 19:49

  Vi har en dreng – Andreas. Det var det eneste navn vi kunne blive enige om, og var sikre på da vi så ham første gang. Så ventede vi en pige og kunne slet ikke blive enige om navnet. Vi kunne begge lide Dicte (fra før vi fik børn) men en familietragedie gjorde at det ikke blev muligt at bruge det navn.
  Min kærestes elskede mormor hed Agnete. Hende havde jeg aldrig mødt… Han var også lidt tosset med Nete, som jeg tilgengæld syntes var lidt fladt… Ee’ee… Et kompromis blev Ea Agnete – i daglig tale Ea. ❤

 • Reply
  Tina
  22. juli 2016 at 22:05

  Vi har en dreng – Andreas. Det var det eneste navn vi kunne blive enige om, og var sikre på da vi så ham første gang. Så ventede vi en pige og kunne slet ikke blive enige om navnet. Vi kunne begge lide Dicte (fra før vi fik børn) men en familietragedie gjorde at det ikke blev muligt at bruge det navn.
  Min kærestes elskede mormor hed Agnete. Hende havde jeg aldrig mødt… Han var også lidt tosset med Nete, som jeg tilgengæld syntes var lidt fladt… Ee’ee… da vi var på kirkekontoret for at aftale tid til barnedåb var vi endnu ikke enige. Et kompromis blev Ea Agnete – i daglig tale Ea. ❤

 • Reply
  Ditte
  23. juli 2016 at 8:16

  Under de første 20 uger af graviditeten var vi sikre, som i S I K R E på, at vi ventede en dreng, og han skulle hedde Karl! Af alle i vores familie og omgangskreds var min mor den eneste, som troede vi ventede en pige…
  Jeg synes ikke selv, jeg var særligt mærket af hormon/humørsvingninger mm i graviditeten, men om morgenen for vores 20-ugers(og køns-)scanning, trillede tårerne pludselig ned ad mine kinder og jeg måtte høre min kæreste: “Bliver vi egentlig skuffede, hvis det viser sig, vi venter en pige?” Min kæreste bevarede heldigvis roen og svarede: “NEJ DA! Jeg har faktisk tænkt på, at måske passer en pige os bedst! – og så har jeg iøvrigt tænkt på, om vi skulle kalde hende Esther”
  Her TUDbrølede jeg så over morgenmaden: “Det er det smukkeste navn, jeg nogensinde har hørt!!”
  Og ja, tadaaaaa!!! Vi ventede en pige 🙂
  Hun er nu 1,5 år gammel og har siden den 20-ugers-scanning hedder Esther <3 Jeg ELSKER det navn! 🙂 Andre navne var da også oppe og vende på køleskabet, men de røg ned ret hurtigt igen. Hun kan kun være E s t h e r <3

 • Reply
  Simone
  23. juli 2016 at 8:50

  Min datter hedder Ronja. Vi havde faktisk haft en masse andre navne på tale. Men en morgen, ca. halvvejs igennem min graviditet, hvor jeg vågnede før min kæreste lå jeg lige og kiggede lidt på Facebook og her var der en Ronja der havde kommenteret på en af mine fb-venners opslag. Og så synes jeg bare det var et vildt fint navn. Da jeg så under morgenmaden foreslår navnet til min kæreste ser han helt underlig ud og spørger hvorfor jeg lige foreslår det. Det viser sig så at han selvsamme nat har drømt at hun kom til at hedde Ronja. Vi kiggede bare på hinanden og sagde: “jamen så må det jo være det hun skal hedde”, og fra det øjeblik hed hun altså Ronja 😃 Min datter er nu 2 år, og navnet er bare helt perfekt til hende 😍

 • Reply
  Katrine
  23. juli 2016 at 10:15

  Jeg er selv gravid i uge 16, og vi taler selvfølgelig om navne. Vi har et pigenavn, som vi er ret sikre på, men derimod er vi meget i tvivl om drengenavne. Det er virkelig svært, synes jeg. 🙂

 • Reply
  Sidsel
  23. juli 2016 at 21:14

  Min mand synes at William var et sødt navn. Da jeg så fortalte ham at det kom vores barn aldrig til at hedde, ene alene af den årsag at det lå nr 1 på top 50 listen over populære drenge navne. Han synes jeg er lidt åndssvag når jeg siger det ikke skal ligge for langt oppe på listen. Det må gerne være lidt unikt og ikke være 5 der hedder det samme i børnehaven, dog holder jeg mig også fra ‘de unge mødre’-listen. Vores drenge hedder Elliot & Louie.

 • Reply
  Caroline
  24. juli 2016 at 11:12

  Ej hvor er det sjovt, men en af dine forudsigelser fra 2015 holdt stik! Natascha Linea fra De Unge Mødres datter hedder Lia og sørme om ikke hendes dreng kom til at hedde Novah 😂

 • Reply
  Randi
  24. juli 2016 at 19:16

  Min pige hedder Mia, opkaldt efter min mands moster. Jeg synes det er et navn alle kan forstå (også dem der snakker engelsk), og synes ikke det kan genere nogen… 😊 det betød også lidt for os at det ikke lå i top ti over de mest populære navne. Vi (synes selv vi) har givet hende et fint og enkelt fornavn – til gengæld tre lange efternavne som hun helt sikkert kommer til at stave en del gange.

 • Reply
  Mette
  26. juli 2016 at 13:40

  Min søn hedder Nord. Han blev født før North West. Vi kunne ikke blive enige om noget som helst: Milo kontra Harry, så er man langt fra hinanden. Men jeg drømte simpelthen om det navn (Nor) et par dage inden jeg fødte, og den var manden med på, hvis altså det blev med D. Så.. Iøvrigt – så vidt jeg husker hedder Bodil Jørgensens søn Østen, så East går vel nærmest an i en dansk udgave 😉

 • Reply
  Malene
  27. juli 2016 at 0:28

  Vi har trillinger på 3 år (to drenge og en pige) og de hedder Niels, Paul og Kjestine.
  Alle opkaldt efter oldeforældre 🙂
  Vi venter lige nu tvillinger (what are the ODDS!!), og har netop fået at vide, at det er en pige og en dreng. Vi er enige om, at hun skal hedde enten Jule eller Johanne/a, men ved endnu ikke helt hvad knægten skal hedde. Jeg hælder mest til Ole eller Valdemar. Min mand derimod er ude i ‘Hjalte’ eller ‘Arthur’.

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  2. august 2016 at 1:45

  Fnis jeg synes jo faktisk, at Tinitus og Filter godt kunne være henholdvis en pige og en dreng 😉

 • Reply
  dillermorthomas
  17. marts 2018 at 11:55

  jeg har spist en koala unge

Skriv et svar