BY-KÆRLIGHED OG AARHUS FESTUGE I BØRNEHØJDE

IMG_3340

Aarhus er den bedste by! Dét jeg godt kan lide ved den østjyske perle er at her er sgu alt, hvilket den mindede mig om i dag, da vi travede rundt i FESTUGEN, der er så fint rettet mod børnefamilierne også.
Ja, og det kan da godt være du sidder der og er brand uenig, fordi du mener at Vendsyssel er bomben, men her skal jeg skynde mig og sige at mange jo nok har en forkærlighed for den by man er født og opvokset i, så “den bedste by” vil altid være en meget subjektiv holdning. Jeg er i hvert fald storforelsket i Smilets By – og vil nok altid være det. I sådan en grad at jeg aldrig aldrig aldrig nogensinde vil flytte herfra. I Aarhus er her bare både skov, strand, by, butikker, liv og så er her moderne (se vores nye bydel: Aarhus Ø!) og gammeldaws på samme tid. Gå en tur i Den Gamle By eller tag f. eks. på DOKK1 og vælt bagover vores nye top moderne bibliotek (/legeplads/cafésted/perfekt til din barsel). Jeg kan godt forstå man kan lide en anden by bedre, hvis man er til højere højhuse, har et krav om en Zara eller H&M-home – eller mere fred og ro, landlig idyl, men jeg vil aldrig kunne forstå at nogen ikke kan lide at være i 8-kilo, Aarhus.

Med min mor under armen tog vi i dag ud for igen at se hvad området omkring Musikhuset og Rådhusparken har at byde på, her under Aarhus festuge og igen skuffer det sgu ikke. Jeg ved ikke om I også har været forbi, men hvis svaret er nej, så tag endelig derhen i den kommende uge. Vi fik både kørt på tog (ja, PÅ), lavet knaphalskæder, spist herre sprød øko-mad, som ville gøre selv Bonderøven misundelig, lavet fladbrød over bål (med mel vi selv malede), spillet på kæmpestore instrumenter og dyppet tæerne i “den offentlige pool” skråstreg prima Pokémonstop: bassinet foran Musikhuset. Nu med alger. Der er med garantrisse en masse underholdning og det lykkedes og at holde Augusta kørende, uden lur i dag, hvilket er en stor sejr 🙂

IMG_3336

For os, har dagen i dag altså stået på gedigen tidlig opvågning, så derfor kører jeg i minus underskud. Faderen er på herretur i Ebeltoft, så derfor har jeg hele vagten, hvilket giver god anledning til at gå tidligt i seng. Som i: klokken 20, tænker jeg. Det giver en klang af fornuftighed i mine ører – særligt hvis Augusta vælger at vågne før 06, som hun gjorde i dag. Jeg kunne dog læse på Instagram at jeg jo altså ikke er den eneste i den båd, men bare fordi andre børn også er nogle opvågningsterrorister, betyder det ikke jeg bliver friskere af den grund…lige meget hvor meget kaffe jeg så end indtager 🙂

Jeg har forresten  tidligere skrevet en Aarhus guide til børnefamilier på min egen blog her, som i mine øjne er ret så fin, hvis man skal på weekend, besøg eller bare mangler inspiration. Der er ting der går igen, men til gengæld har indlægget mange input til f. eks. gode legepladser. For nylig besvarede jeg også 10 spørgsmål til KidsAarhus, der er udsprunget af SmagAarhus, hvor jeg deler mine “hot spots” til byen i børnehøjde.

Jeg håber I har haft en skøn lørdag! Vejret kan vi jo ikke rigtig klage over, selvom jeg egentlig mest er en efterårs/vinter-kinda-girl. Der er bare noget herligt ved at kunne iklæde sig 2 tykke cardigans, lange bukser, et tykt halstørklæde og en uldfrakke. Det er også lettere at skjule ekstra kilo i dén beklædning (alle ser sgu tykke ud sådan), end i en let sommerkjole… plus man jo altså ikke skal døje med inderlår-gnubberi, som forresten kan være herre ubehageligt – både psykisk og fysisk!
#HurraForShapertrusserICykelshortsFacon

IMG_3348

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  27. august 2016 at 19:42

  Vi skal derned i morgen (har også alenevagten med søvnrøveri denne weekend). SÅ må lige høre; hvor var madtingene? Også ved byparken/musikhuset?
  🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   31. august 2016 at 18:44

   ÅRH for søren! Jeg har ikke fået svaret! UNDSKYLD! Kom I derned? Jeg håber I fandt det der ved Musikhuset! KH!

 • Reply
  Ann
  27. august 2016 at 23:02

  Tak for guide, vi må derned👍 Kender alt til det med inderlårene, og jeg siger dig at mit barbensliv har ændret sig fuldstændigt efter jeg blev introduceret for intim-bariere-creme!! Smør det på inderlårene, og der er ikke spor af noget sviende eller rødt. Prøv det!
  Og tak for en god blog;-)

  • Reply
   Nutidensmor
   31. august 2016 at 18:44

   DET må jeg prøve! 1000 tak 😀 !

Skriv et svar