FORRESTEN

P9033210

Jeg har lidt manglet en fane at lægge helt hverdagsagtige indlæg under, med små tanker, glimt og kig til hvilke veje jeg har gået og hvad mine vågne timer har først med sig af småting, så hermed forsøger jeg mig med et bagudkik. Jeg har altid stavet (med forlov) kikke med k, da jeg synes det ser ret meget pænere ud, selvom jeg evig og altid bliver rettet i det). Og det påtænker jeg sagtens kunne ligge under en forresten-kategori, så jeg ligesom har et sted at nedfælde mine småtterier på – plus I kan blive opdateret, hvis I går og er smånysgerrige på hvad Johanne (og co!) render og laver 😉

AUGUSTA HAR FÅET NY BØRNEHAVE og det er hvad hun kalder den: den NYE børnehave, men det er faktisk bare hendes gamle, som hun startede i, i april måned, som så er flyttet i helt nye lokaler og udviddet sig på børnetallet. Heldigvis var det ikke nogen negativ omvæltning at vende hen til, efter sommerferien, men alt blev faktisk taget imod med kyshånd! Hun er en meget voksenglad pige og heldigvis fulgte alt det herlige personale med til det nye sted 🙂

VI KAN SPISE RUGBRØD IGEN! YAY! Altså, forstå mig ret, jeg dømmer ikke nogen, for at servere rubbere til aftensmad, men siden Augusta startede i børnehaven – altså den gamle – har den stået på madpakker og derved har jeg ikke på samme måde, kunnet smide leverdrenge og makrel på bordet til aftensmåltidet, med god samvittighed, som jeg kunne, da hun havde kostordning i vuggestuen. Men nu er vi på kostordning igen og den lille bliver stopmæt af karrygryde, ovnbagte kartofler og jeg ved ikke hvad til frokost…og så kan jeg jo sagtens springe let og elegant over de store kulinariske udfoldelser i (nogle af) hverdagene.

JEG ER STARTET I FEDENESS-VERDEN (igen) fordi! Pludselig! En nat, mens jeg lå og sov sprang der 5 kg. på mig. Jeg hader når den slags sker, men tilgengæld elsker jeg at få rørt kroppen en smule. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men samvittigheden efter at tonse lidt på den der ski-maskine (også kaldet crossssstraiiiiner) er god!

NORMAL-MANDEN LIGNER LIDT EN DILLER I SILHUET  … ja, så sagde jeg det altså, selvom det jo faktisk ikke var dérfor jeg lige ville flashe Augustas nye hjelm (som ses herunder). Det er en del af en goodiebag-gave – det skal I vide – så det er altså en foræring og måske forbrugerombudsmanden ville have jeg plastede indlægget her ind i REKLAME, men jeg har fakkertalt aldrig sagt ja tak til den nye hjelm, så derfor …denne lange indviklede tekst. Faktisk var det på høje tid at vi fik os en ny løbecykelhjelm, da datterbarnets hoved var ved at vokse ud af den forhenværende og så kan man sige goodiebag’en fra Flying Super Kids eventet vi var inviteret til, faldet i god jord hos alle i familien. Et event der jo forresten også var et kæmpe hit, som de af jer der så med på SnapChat og Instagram nok kunne fornemme 🙂
Det var simpelthen Livol der afholdte denne Flying Super Kids begivenhed i Aarhus for nogle uger siden, for at samle penge ind til Børneulykkesfonden. Og af den årsag teamede Livol og Normal sammen om at sælge hjelme for 180 kr. i alle Normal butikker, hvoraf 30 kr. så går til Børneulykkesfonden! Det er sgu billigt for en god hjelm!
Og for ligesom at gøre det endnu mere (!) coooool at bruge hjelm, så kan man sætte alle de klistermærker på man vil, hvor man vil. Det er om noget min 3-årige sætter pris på.

P9063327

“DU ER SÅ SMUK OG DEJLIG” er Augustas yndlingssang pt. En af pædagogerne i børnehaven har lært hende den og jeg er ellevild med tanken om at nogen går og synger den sang med min datter. At hun så også synger den til mig også – det er så bare et ekstra plus!

JEG ER DEN STØRSTE FAN AF børn der ikke sover middagslur! Ja, undskyld mig, jeg har vidst brokket mig en smule over 3-års alderen, men det er himmelråbende AWESOME at hun slet ikke sover lur mere, men så stadig er så dødsens træt, når hun kommer hjem, at hun falder i søvn midt i første Peter Pedal fortælling…kl. 18! Så er der tid til at jeg kan se det ene fordummende tv-program efter det andet og glo ned i min telefon. Ja, forældre-kvalitetstid, ikke?

HVAD SKULLE MAN GØRE UDEN BEDSTEFORÆLDRENE? ja, jeg går og summer lidt over det, men jeg kan hurtigt sige at jeg sgu ikke ved hvordan vores hverdag skulle hænge sammen uden min mor. Det er sjældent jeg ikke kan hente, men det ville blive sent nogle dage og heldigvis står mormor altid klar med en hånd og til at passe både hele og halve dage. Augusta holder så meget af hende, at det nogle gange gør helt ondt at sige farvel, men det må da være en god ting også <3

KYS! Johanne!
…der vil gå i seng NU, for jeg er alene hjemme i 2,5 dag og det skal fejres med at komme tidligt i seng
(For De Børn der sover Tidligt Vågner Tidligt)

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Anna
  14. september 2016 at 8:18

  …..og de børn der sover sent vågner også tidligt 😉 Hilsen en træt mor

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  14. september 2016 at 9:52

  Glæden ved makrelmadder til aften er værd at tage med – det dur!

  – A

 • Reply
  Eva
  18. september 2016 at 23:01

  Du må gerne skrive “kikke”. Det har nemlig to stavemåder kigge/kikke. Kh. Dansklæreren

Skriv et svar