MORS ALENEWEEKEND – OG NOGET OM OPLEVELSER

solnedgang

Dette ligge skriv kommer direkte fra min næsten mørklagte lejlighed, for jeg ligger i sofaen og labber serien ZOO på Netflix i mig, med cola ved min side og et alt for vamt tæppe over mit korpus. Dagen i dag har budt på en længere rejse og en (alt for) tidlig opvågning til København, fordi jeg er en del af et spændende projekt, der krævede at jeg skulle filmes, mens jeg forsøgte at skabe mit bud på en lækker madpakke. Der er lidt glimt på SnapChat – jeg hedder “johannemygind” derinde (og i virkeligheden) – så hvis I er til dét og er nysgerrige, så kig endelig for søren 🙂

Jeg er rent faktisk alene denne weekend, af den årsag at jeg havde min planlagte præ-solopgangsrejse til hovedstaden, da Mikkel greb muligheden for at Augusta kunne få noget herlig kvalitetstid med sin farmor og farfar i det aller vestligste Jylland. Og ja, så hun også lige kunne tjekke at de ikke led af sult (som jeg kom ind på i dette indlæg, fra i forgårs) 😉 Det sker faktisk ikke så tit at jeg skal forlade min sofa, for at kunne blogge eller skabe materiale til min blog, men når det så sker, så har det jo altså været på herre sprøde tjanser, som Paris, Barcelona og Trysil, samarbejder med henholdsvis Spies og Visit Norway! Men så også Kåbehå nu!  Ja, det kan da godt være jeg har nævnt noget med at mit liv som blogger ikke er glamourøst, men dette domæne – og jer – har sgu bragt mig steder hen, som jeg måske ikke ville være endt, hvis det ikke var for denne platform. Og er det ikke lidt ironisk at et af de mest videokamerasky mennesker, der i øvrigt hader at høre sin egen stemme, både laver små hyggefilm og glædeligt tager hen til et professionelt filmhold og åbner munden. Jeg blev selvfølgelig rød i hovedet, for det lærer jeg nok aldrig at styre 🙂
…men er der ikke noget med at ens stemme altid lyder anderledes i ens eget hoved? Det håber jeg sgu, for ellers har jeg ondt af folk omkring mig!

Men som sagt har jeg været solo, siden jeg sendte et luftkys til de sovende mennesker, før jeg trissede på arbejde i går morges. Jeg ser dem heldigvis i morgen, men indtil da har jeg alle intentioner om at STOR-hygge helt alene! Det synes jeg at jeg er god til! Jeg lavede på et tidspunkt en video om hvad andre tror jeg laver vs. hvad man egentlig laver vs. hvad jeg burde lave vs. hvad kæresten tror jeg laver – når jeg er alene hjemme og hvis du ikke har set den, så kig da lige her!
Den står på det grimmeste og pt. reneste tøj jeg ejer, danseri, sukkerrig mad og så nyder jeg eget selskab for fuld hammer! For dét er sgu noget man skal lære, som mor, mine damer og de eventuelle herre: at slappe af, når man kan!

I går inviterede jeg min mor på fodbehandling på anden etage i Bruuns Galleri, hvor der er åbnet en neglebiks. Det var lidt en overraskelse, for hun skulle altså forkæles den rare dame. Både for at være rar, men også for altid at hjælpe og stå klar, når vi skal bruge en mormor-hånd til at hente Augusta, passe hende, hvis vi vil i biffen og generelt bare være der med alle de gode ting hun kan. Så sådan lidt selvforkælelse – og mere til da! fortjener hun! Og glad blev hun!

Og hey, hvis du så nu tænker: hvad ville JEG lave, hvis jeg vil lidt velfortjent alenetid? – og har jeg ret i at de fleste ville svare: SOVE ?
Så bare rolig, jeg SKAL sove! Jeg regner med at sove til klokken 10 i morgen, for så er batteriet vel også HELT ladet op til det næste lange stykke tid, før jeg er alene hjemme igen! Det er vel sådan kroppen fungerer, ikke 🙂 ?
…og så lover jeg at sove lidt for jer også!
Hvad ville I egentlig lave, hvis I var alene hjemme en weekend?

Med dé ord og dét spørgsmål vil jeg runde af, se lidt mere ZOO og måske også Zulu Comedy Galla og sige tak for du læste med! Det lidt sløje iPhonebillede tog jeg forresten på vej hjem fra banegården. Meget insta-værdig sol må man da sige!

KH! Johanne

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Joanna
  17. september 2016 at 21:57

  SOVE!!!! Uden tvivl bare sove, sove, sove….efter 3 år med pseudotvillinger, der ikke er født med sovehjerter, er søvn den aller vigtigste råvare i vores lille familie. Nyd din alenetid – er så meget i underskud på dette punkt, at jeg knap kan unde andre det….

  • Reply
   Nutidensmor
   17. september 2016 at 22:01

   Åååååårhhhh! Du trænger sgu da til at sove! Kan du ikke bare få en dag børnefri? Det lyder til du fortjener det <3

 • Reply
  Tanja
  17. september 2016 at 23:00

  Uha.. Jeg ville SOVE længe 🙂 Tage på cafe og få brunch og sladre med en veninde. Slappe af med en bog og et tæppe i sofaen efterfølgende.. Middagslur 🙂 Bade ( lang tid, uden afbrydelser), iklæde mig upraktisk tøj ( have løst hår- når der ikke er nogen til st hive i det). Mødes med veninder til mad, masser af vin, og lange snakke om feminisme, efteruddannelser og livssyn. Derefter bar med drink og dans. Søndag = sukker, fedt + GG eller SATC på Netflix 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   18. september 2016 at 11:41

   Dét lyder dælme som et godt set-up 😀

 • Reply
  Julie
  20. september 2016 at 0:17

  Jeg har alene aften/nat hver tirsdag til onsdag, og jeg vasker altid tøj og andre praktiske ting okay nogen gange orker jeg ikk og smider mig på sofaen. og skal tidligt op, men 45 min senere end ellers. men os lige lidt ro og god tid til at spise bevares tit take-away (mit mini menneske er delebarn) og der går måneder imellem han har hende i weekenden, sidst var lørdag D 27-28august. Næste gang er 14-16 oktober og der er min plan at jeg skal ligge på min sofa og se tv og spise klam mad og hvis min veninde har født tage ind til hende og forkæle hende og bebs og hvis ikk, så bare forkæle hende. ☺️ PS kan man købe for mange gaver til veninde(datters gudmor)s bebs.

Skriv et svar