NOGET OM RARE BARNDOMSMINDER OG EN FED KONKURRENCE

image1(34)

SPONSORERET

Prøv lige at forestille jer at have en farmor, som I udover at se hver eneste onsdag og hver anden fredag, fordi de hentede tidligt i skolen, til jeres far havde fri fra arbejde, også havde tid og lyst til at lege! Hun havde lyst til at lære mig at strikke, smøre Nutella-madder (måske endda lidt for mange), købe nye dukkehuslegetøj til det  ombyggede detaljerige vitrineskab OG fabrikere dukketøj i massevis – både på maskine og på strikkepinde, af stof og af garn. At hun i øvrigt så også altid strikkede en matchende sweater til mig, da jeg var lille, er sgu også en kærlig detalje, som jeg aldrig vil glemme og hvem gider ikke matche sin dukke, når det kommer til små trøjer af fantastiske detaljer, som selvfølgelig kun en bedstemor kan nørkle sig til?

P9221373Som mor som barn? Om Augusta minder om mig, da jeg var barn er jeg nu engang ikke sikker på. Ud fra min egen mors ord mener jeg at huske, at jeg var et ret medgørligt barn – et der stod i ret stærk kontrast til min storebror, der ikke sov særlig meget og græd ret så voldsomt, da han var spæd. Jeg var vidst ‘det lette barn’ – i hvert fald til jeg blev ældre. Jeg håber ikke at nogen ud fra at læse min blog og om vores liv får det indtryk, at Augusta er besværlig, for sådan vil jeg aldrig omtale børn og særligt ikke mit eget, men hun er sgu viljestærk som bare fanden og har fra helt lille vidst hvad hun ville have og det har været muligt for hende at formulere det! Det kan man så også sige er en egenskab senere hen i livet. Men vi måtte for eksempel aldrig gå fra barnevognen. Eller på toilettet.. I dag synes hun stadig at mene hun har ret til at bestemme at to drikkeyoghurter på en dag ikke er nok og tro at det nytter at kaste sig som en epileptisk søløve på køkkengulvet, i håb om at dét ændrer min mening, men næh nej jo..

Så én ting som minder mig om mig og min egen barndom er jo dukkelegen. Og også mit smil har hun arvet, men mest forkærligheden for “babyer”, for som sin mor er hun tæt knyttet til sin BabyBorn dukke og selvom det nu er Alba og ikke Lise mere, så buldrer der små glimt i mit hoved, når hun mader dukken med imaginær grød og slæber pigebarnet med allevegne. Minderne er som oftest om min farmor, for hun var kreatøren af hele min dukkes prangende garderobe – der i jo øvrigt matchede min egen.

BABYBORNP9221372Augustas dukke, som hun fik i sin 1-års fødselsdagsgave, har primært aflagt dukketøj – og jeg nyder altså at hjælpe de hjemmesyede kjoler på. Hun har selvfølgelig også BabyBorns egne klæder og en hel del grej dertil og jeg ville lyve, hvis jeg påstod at hun kun legede med oldes dukketøj, for det er som om der er en særlig tiltrækning til det der er pink og de børnevenlige applikationer, hos de søde børn. Og så har vi endda udviddet Albas sager med et badekar, så Augusta side om side med sin dukke, kan blive ren og lege i bobler.. det skal altså siges at det bestemt gør badetiden noget lettere! Vi kan ikke være de eneste, der stadig kæmper lidt med at overtale threenageren til en post-børnehave-skyller?

Dukkeleg indbyder til kreativ leg, leg med roller, hvor man bestemt skal bruge fantasien. Det er noget med omsorg, som alle køn kan være med til, hvor ungerne imiterer virkeligheden, som de ser og oplever den 🙂 Det er simpelthen så hyggeligt at høre hvordan Augusta tager sig af Alba, leger og mader hende. Meget af det hun siger til dukken kan jeg høre hun har fra min mund og man har altså et ret så stort barn, når hun siger til sin dukke:
“Alba, nu vil jeg gerne have du lægger dig til at sove og du bare ligge her. Stille. Jeg går ind i stuen” kort efterfulgt af en efterligning af en børnestemme “WAAAH!! Nej mor! Du må ikke gå!” – præcis som det er, når vi putter 🙂

Selvom dukkebadekar med både lys, lys, bruser og bobler vidst ikke eksisterede jeg var barn kom den allerførste BabyBorn til i 1991, altså for 25 år siden og da dét skal fejres vil BabyBorn altså gerne forkæle to af jer med en fødselsdagspakke – altså en sød dukke i det fineste fødselsdagssæt og sødt tilbehør til 🙂
Se lige billedet nederst. Og det er som sagt to af disse sæt, så der er gode vinderchancer!
Dét er helt sikkert noget der vil hitte hos de aller fleste piger og drenge (for ja, drenge kan og må også lege med dukker jo sgu da).

Skriv endelig en kommentar her i indlægget og du er med i lodtrækningen 🙂 Hvem skulle have en sådan gave…?

Læs også

119 Kommentarer

 • Reply
  Sarah Elisabeth
  22. september 2016 at 14:49

  Hvor er det hyggeligt! Jeg mindes også min barndom når jeg ser min datter på 2 år lege med babydukker. Hvor er det fint med det hjemmelavede tøj – det havde jeg godt nok ikke, men vi er heldige at have en strikkeglad oldemor, så måske jeg skulle forhøre mig ad, om hun kunne være behjælpelig 🙂
  Tak for inspiration. Vi krydser fingre for at vinde den fine pakke.

 • Reply
  Maria Pedersen
  22. september 2016 at 14:51

  Oh my god datter vil elske det! 😀

 • Reply
  Julie
  22. september 2016 at 14:54

  Min datter leger præcis de samme lege med sin baby som augusta, det er så sødt at hører på! Min datter har en bedste ven, han havde ingen dukker, men var virkeligt interesseret i at få en baby og ville altid lege med dem her hjemme, min søde kærlige datter havde 2 af de samme slags. plus nogle andre babyer os, så spurgte hun mig en dag han var her, mor skal vi ikk gi Xander min ene baby i gave, for han har ikk nogen og jeg har 2 af den samme. 🙂 svaret var ja og hun var pave stolt! Og han lykkelig!

 • Reply
  Bianca
  22. september 2016 at 14:54

  Krydser fingre for at vinde den til min niece 🙂

 • Reply
  Mette F
  22. september 2016 at 14:56

  Den vil jeg gerne vinde til min godt 1-årige dreng. Drenge kan nemlig lege med dukker og som pædagogisk uddannet, så tror jeg stærkt på, at det kan styrke nogle tidlige empatiske evner hos de små og passe på “de små” ;-). Så ja tak herfra 👍👍

 • Reply
  Nadia
  22. september 2016 at 14:57

  Min datter er lige begyndt at lege, sådan rigtigt, med dukke. Give mad og tøj på osv. Vi har dog kun min aflagte med gamle makeup-rester og klippet hår 😀 Og min mors gamle strikkede kjoler og fede retro Mickey Mouse-bluser. Meeen det kunne nu være fedt at give hende en ny fin én til hendes to års fødselsdags gave om halvanden måned 🙂

 • Reply
  Mille
  22. september 2016 at 15:00

  Vil gerne vinde til min søn

 • Reply
  Mie
  22. september 2016 at 15:01

  Dukker og tilbehør er pt. et kæmpe hit hos min pige på 1,5 år. Jeg overvejer også at kaste mig over symaskinen,da dukketøj er ganske dyrt.. 🙂

 • Reply
  Maria
  22. september 2016 at 15:02

  Den vil jeg gerne vinde til mine sønner på 3,5 og 1 år. Den store elsker at skifte ble og made sine bamser og den lille er begyndt at imitere storebror. Jeg tænker det kunne være sjovt for dem at gøre det på en dukke istedet:)

 • Reply
  Maj
  22. september 2016 at 15:08

  Min datter passer og plejer sin Mikas dukke (Jep hun ønskede sig en dukke med en tissemand 😂) som havde hun båret på ham i 9 mdr, hvilket hun også leger og putter ham op under blusen og siger nu kommer han og hiver ham ud 😂😂😂 Hvis det bare så enkelt 😊 Men hun ville blive over lykkelig over en lillesøster til.Mikas med en masse lækkert til så vi krydser fingre herhjemme 😊

 • Reply
  Kamilla
  22. september 2016 at 15:08

  Min yngste pige, er lige fyldt 5 år, og hun ville elske det. Hun startede ekstremt tidligt med rollelege, og dukker er stort set altid involveret 🙂
  vildt god præmie 😍

 • Reply
  Maiken
  22. september 2016 at 15:14

  Jeg ELSKEDE dukker som barn og deriblandt selvfølgelig babyborn, som jeg købte rigtig babytøj til. I dag er jeg vuggestuepædagog og er der noget der er fedt at lege med sammen med børnene, så er det rolleleg med dukkerne.
  Det er dog ikke til min vuggestue, hvis jeg bliver den heldige vinder men til min fantastiske veninde, hendes datter og den næste der er på vej 😊

 • Reply
  Jeanette
  22. september 2016 at 15:17

  Hvor lyder det bare hyggeligt. Det opdager jeg ikke så tit med 2 drenge, men det er sjovt, når man kan høre sig selv i det de siger. Men jeg ville ønske at kunne forkæle deres kusine eller grandkusine med så fin en dukke , så krydser fingre for at det er mig som vinder 🙂 🙂

 • Reply
  Heidi
  22. september 2016 at 15:23

  Jeg er stor tilhænger af hjemme strik og hækkene ting. Desværre kan jeg ikke selv .. så her er det venners forældre og mormor der Heller end gerne træder til.
  Min datter har endnu ikke nogen dukker. Hun er knap 9 måneder. Men hun begynder så småt at interessere sig for sine bamser. 😃
  Man skal jo starte er sted.

 • Reply
  Alea
  22. september 2016 at 15:26

  Den ville min (snart) to årige lille udfordring elske at få i fødselsdagsgave😍

 • Reply
  Heidi Kjeldgaard
  22. september 2016 at 15:29

  Mine voksne piger har alle 3 haft en baby born dukke, og efternøleren på 10 år har aldrig nogen sinde værdiget dukken et blik. Til gengæld har hun nok haft sen største samling af alverdens bamser.

  Mit lille lækre barnebarn – Lucia på 3 år, er til gengæld vild med baby born dukken og hende ville jeg da super gerne forkæle med sådan en pakke .

 • Reply
  Johanne
  22. september 2016 at 15:30

  Dukkeleg er også et hit herhjemme med to piger på 2 og 4 år. Nu melder lillebror sin ankomst om to måneders tid – så en ny babydukke i den anledning vil da være rimelig passende 😉

 • Reply
  Kristina
  22. september 2016 at 15:47

  Herhjemme vil vores omsorgsfulde mindstemand på to år blive mere end lykkelig for dukkefødselsdagspakken! 😊👍🏼

 • Reply
  Sofie
  22. september 2016 at 15:50

  Min søn kunne godt bruge en rigtig dukke, da han passer og plejer sine bamser efter han har fået en lillesøster.

 • Reply
  Sabine
  22. september 2016 at 16:09

  Jeg har også en pige på 3 år, der ville elske at blive dukkemor til sådan en fin dukke.
  Og så skal jeg da have skaffet det der badekar, hvis det kan hjælpe på badesituationen 😊

 • Reply
  M
  22. september 2016 at 16:16

  Min datter på snart 3 elsker også sin dukke. Det er så hyggeligt. Hun hedder i øvrigt Alba, og om aftenen lyder det nogenlunde som Augustas leg herhjemme☺️ Og det med at matche sin dukke er da det bedste!

 • Reply
  Charlotte
  22. september 2016 at 16:24

  Det er da det sødeste og passer lige præcist til Johanne mit ældste barnebarn. Da jeg selv kun har haft drenge, 4 styks af slagsen, er det ikke pigelegetøj der er mest af i gemmerne.

 • Reply
  Thea
  22. september 2016 at 16:30

  Kunne være så lækkert at vinde en ny dukke til min ældste pige på 2,5år. Hun har lige “mistet” sin dukke Lise til vuggestuen

 • Reply
  Rikke
  22. september 2016 at 16:45

  Min datter laura arvede en og har leget såååå meget med den. Desværre blev den til sidst så slidt at det ene ben faldt af og sidenhen det andet. Hun elsker elsker dukker og har længe tænkt på Hun skulle have en ny baby Born for den kan altså noget specielt andre dukker ikke kan.

 • Reply
  Karen
  22. september 2016 at 16:52

  Min Augusta på 1,5 år ville ELSKE denne dukke!

 • Reply
  Mette
  22. september 2016 at 17:00

  Min søn Nor på knap 3år er vild med at lege med dukker og dukkevogn. Det vil være den perfekte 3 års fødselsdagsgave til ham. For ja, drenge kan nemlig godt lege med dukker 😀

 • Reply
  Camilla
  22. september 2016 at 17:05

  Min datter på 2,5 ville blive så pjattet med det her kit. Det er som om, at pink plastikgejl aldrig rigtig komplimenterer ens hjem så pokkers voldsomt (siger moren), men min datter knuselsker sine dukker så åndssvagt, at jeg giver mig. Når hun presser dukkedynen brutalt ned over ‘Baby’s ansigt, mens hun siger: “JEG PUTTER DIG!” eller ‘Baby’ bliver stukket med ting og sager fra den famøse lægekuffert, mens ‘DÅKTÅR’en messer: “Såsåsåså.. JEG ER EN LÆGE – JEG STIKKER, DU FÅR EN IS!” (Seriøst, jeg bliver nødsaget til at gengive hende i capslock, hun råbe-snakker altid..), så smelter jeg lidt. Jeg vil så gerne se, hvad hun kan få ud af dette.

 • Reply
  Sanne
  22. september 2016 at 17:07

  Det skal min arbejdsplads. Jeg arbejder i en vuggestue/børnehave og de dukker vi har, har set bedre dage😏
  Jeg ved den vil blive passet og plejet utroligt godt og få masser af kærlighed og kys 😘

 • Reply
  Anna D
  22. september 2016 at 17:12

  Hyggelig læsning og tillykke til babyborn 🙂 Vil gerne deltage selvom jeg ‘kun’ har en dreng – skal skal da ikke snydes for en dukke i legetøjssamlingen 🙂

 • Reply
  Gitte
  22. september 2016 at 17:12

  Min yngste søn ville syntes det var super hyggeligt med en dukke. Han er vild med “babyer” og elsker at kære tur med dem😍

 • Reply
  Jannie
  22. september 2016 at 17:14

  Jeg har en nevø på 5 og niecer på 4, 3 og 0 – Minus den mindste, så elsker de alle at lege med dukker. Jeg sidder helt henført og hører til deres leg, og den måde de netop får sagt tingene på – Jeg kan klart høre, hvor de har det hele fra, og jeg må tage mig i at skraldgrine af og til, så jeg ikke forstyrrer dem 😉

  Blandt mine favoritter er en fra i sommers i min søsters have:

  Så liiiille skat, nu skal vi i Reeema

  (Kører afsted med dukkevogn, dukke, poser, tasker og en meget voksen catwalkgang)

  Efter ca 5 m lyder det så:

  Nej liiiille skat. Nu skal vi altså i Rema først, sagde jeg jo! Nu kan du godt stoppe, ellers får du ingenting derinde!

  (Der køres et par meter mere, og nu er de så i Rema)

  Skal du have et æble, hva? Skal du det lille skat? Nå, men så kan du også blive fri!

  Haha…! Og det kørte bare.. Jeg måtte gå ind for at få grinet af

  Så præmien skal klart gå til dem <3

 • Reply
  Louise
  22. september 2016 at 17:25

  Det ville være lige noget for min Julie på 2.5 🙂 Hun værdiger ikke storebrors biler eller Ninja turtles legetøj et blik…Næh nej, det skal være dukker 🙂 Helst nogen man kan putte og gå tur med. Hun ville elske det 🙂

 • Reply
  helena
  22. september 2016 at 17:38

  den ville jeg bare så gerne vinde til min kommende niece kære Johanne

 • Reply
  Johanne
  22. september 2016 at 17:39

  Det ville være så skønt at vinde en så fantastisk dukke til min datter Nora på 3 år. Hun er lige blevet storesøster, og er meget interesseret i lillebror og babyer, så det ville være skønt med babydukke i familien 🙂

 • Reply
  Mette
  22. september 2016 at 17:41

  Min søn Nor på knap 3år er vild med at lege med dukker og dukkevogn. Det vil være den perfekte 3 års fødselsdagsgave til ham og så elsker han alt i lyserød 🙈 og ja, drenge kan nemlig godt lege med dukker 😀

 • Reply
  Trine Aagaard
  22. september 2016 at 17:55

  iiih jeg husker tydeligt min egen babyborn, dén gemmer på mange timers god leg. Hvis jeg vandt, ville jeg give denne dukke til min lille kusine, der snart har fødselsdag. TAK for en helt fantastisk og ærlig blog!

 • Reply
  Kaya
  22. september 2016 at 18:00

  Ella min datter elsker dukker, hun ser også at mange i børnehaven får en lillebror og lillesøster, så hun leger at dukkerne er hendes bror/søster… desværre er hun alenebarn og af bestemte uønskede årsager forbliver det , så kan ella i det mindste få masser af dukker:)

 • Reply
  Charlotte Thaulow
  22. september 2016 at 18:11

  Min datter har tonsvis af legetøj, men det eneste hun rent faktisk leger med er sine dukker. Hun kan ikke få nok og er helt tosset med dem. De skal også have ble på og møsser:-)

 • Reply
  Tine svendsen
  22. september 2016 at 18:19

  Min søn har aldrig været så interesseret i dukker og i det hele taget det lyserøde.. ” det er til piger” har han altid sagt. Men hans sove bamse, kaninen, er med alle steder, den får plaster på osv osv. Med en lille søster i maven tænker jeg da bestemt at en dukke ville være perfekt til at øve sig lidt på… Hvis han altså gider…

 • Reply
  Tine
  22. september 2016 at 18:38

  min datter på 2.5 er virkelig begyndt at være vild med at lege med dukker, så er sikker på hun vil elske sådan et sæt og det ville kunne give mange timers leg 😊😀👶

 • Reply
  Christina A
  22. september 2016 at 18:47

  Min pige på 2,5 vil elske endnu en dukke. Og så endda hendes første babyborn! Vi bruger mange timer på at lege med dukker og jeg er sikker på der er plads til en baby mere i hendes dukkefamilie 😍

 • Reply
  Amalie
  22. september 2016 at 18:52

  Sikke en hyggelig konkurrence! Jeg ville elske at overraske min niece med en Baby-born, den ville falde lige i hendes smag 🙂 Krydser fingre! <3

 • Reply
  Kristine
  22. september 2016 at 19:00

  Elsker at betragte min datter lege med sin dukke, dukkehus og bamser. Det er så sødt, der bliver både givet bad, mad, puttet og meget andet!
  Alt er idyllisk, lige indtil at datteren min er “mig”, og jeg kan høre hende sige “nu skal du altså lukke øjnene” – med et meget bestemt tonefald! Ups!! Må hellere få trænet mere af det det tålmodighed ved putninger – også dem, der tager timer! 🙂
  Fin konkurrence 🙂

 • Reply
  Tharmini
  22. september 2016 at 19:12

  Min datter elsker babyborn! Vi har en lille drengedukke i forvejen, så hun ville blive mægtig glad for at kunne udvide samlingen med en lille pige og alt det fine tilbehør 🙂

 • Reply
  Marie / krøllerier
  22. september 2016 at 19:13

  Skøn præmie som jeg har både en pige og dreng, der vil blive rigtig glade for. Selvom jeg nu havde besluttet, at den næste dukke, der skal flytte ind i vores hus skal have tissemand 😉

 • Reply
  Louise Dybdal
  22. september 2016 at 19:19

  Min søn på 2.5 vil elske sådan et sæt. Pt har han dukken Ole, men den sover han med i vuggeren. Han er blevet storebror for 6 måneder siden og det er nok sjovere med en dukke, som gør hvad han vil og ikke bare river bøger itu og ødelægger duplo husene😉.

 • Reply
  Mette Kristensen
  22. september 2016 at 19:22

  Hold nu op en fantastisk præmie. Jeg var så heldig at få en babyborn dukke da de kom frem, jeg var sådan en lykkelig 6 årig dengang. Måske jeg bare skulle gemme denne til mig selv hvis jeg bliver den heldige vinder, sådan en ekstra fødselsdagsgave når jeg bliver 31 på mandag? Hmm måske lidt mærkeligt at gemme den til mig selv, så må nok hellere glæde min datter på fire år med den istedet. Håber inderligt jeg vinder.

  ps. synes du er så fantastisk at følge, elsker din måde at skrive på og dit indlæg fra i går, der er også så mange ting jeg ikke forstår 🙂

 • Reply
  Anne
  22. september 2016 at 19:23

  Det lyder som en fantastisk farmor – det er vist oplagt til vores bedstemor☺️ Og så håber jeg at vinde dukken enten til min venindes datter der ikke længere er glad for at skulle i bad (virkelig god idé) eller til vores egen datter, så hun har en dukker hun kan øve sig på, nu hvor hun snart skal være storesøster😊

 • Reply
  Katrine
  22. september 2016 at 19:24

  Det ville være en skøn gave til min datter på 2,5. Vi har lige fået en lillesøster. Derfor har den store travlt med at efterligne ALT hvad vi gør med babyen

 • Reply
  Sharmini
  22. september 2016 at 19:26

  Min niece Sophia ville blive så glad for pakken. Det bedste hun ved er at lege “hus” med hendes dukker 😍

 • Reply
  Nanna Hansen
  22. september 2016 at 19:35

  Min datter på 2,5 er også glad for sine dukker. Specielt Emil. Inde i stuen kører hun ofte rundt med Emil, og de er rigtig tit på vej til IKEA, hvor Emil gerne må få ÉN chokoladeknap og et pølsebrød ☺️ Jeg husker babyborn fra da jeg var barn, og Emma skal da også have én 🙂 Det kunne være så fint, hvis hun kunne vinde denne ☺️

 • Reply
  Havesaksen
  22. september 2016 at 19:38

  Her er lillesøster på 2 år begyndt at lege med dukker og storebror (4,5 år) vil bestemt ikke dele sin babyborn dukke med lillesøster 😊

 • Reply
  Maria
  22. september 2016 at 19:38

  Mig og min kæreste sad lige og snakkede om at vi gerne vil give vores dreng en dukke, da han flere gange har leget med dem i vuggestuen:) og jeg husker tydeligt baby born dukken fra min egen barndom, den var højt på ønskelisten;)

 • Reply
  Fie
  22. september 2016 at 19:41

  Jeg synes, jeg skal vinde, fordi:
  1. Drenge kan (bør?) lege med dukker!
  2. Det (formentlig) bliver den eneste baby, der permanent får opholdstilladelse i vores hjem – og dermed den eneste lillebror/søster til den to-årige fidus.

 • Reply
  Line
  22. september 2016 at 19:47

  Den vil min dreng elsker! Han elsker at putte og klæde sine bamser ud og dukken vil hektar sikkert falde i god jord

 • Reply
  Anne
  22. september 2016 at 19:50

  Min ældste datter på 3,5 har aldrig interesseret sig for dukker, hun har elsket sine bamser og leget alle “dukkelege” med dem. Min yngste datter på 16 måneder er allerede helt tosset med dukker op vader rundt med barnevognen dagen lang, hun ville elske baby born dukken når hun nu ikke kan arve den fra søster 🙂

 • Reply
  Lisbeth
  22. september 2016 at 20:00

  Min yngste datter blir snart 1 år og ville elske hvis hun vandt en fin dukke 🙂

 • Reply
  Anita M
  22. september 2016 at 20:07

  Min datter, Eva Marie på to år lige om lidt, ville elske denne fine gave til sin fødselsdag. Hun elsker dukker og øver sig derigennem på voksenlivet som Augusta 🙂

 • Reply
  Katrine Isaksen
  22. september 2016 at 20:09

  Hvor ville det være fantastisk at vinde. Vores datter bliver 1 år om en måneds tid og indtil videre er hun fint tilfreds med at lege med storebrors biler og briotog, men mon ikke en dukke er ved at være på tide… Det ville i hvert fald unægteligt glæde moderen med nyt input i huset 🙂

 • Reply
  Mette
  22. september 2016 at 20:25

  Jeg ville helt klart give den fine dukke til mine 2 dejlige piger Agnes og Esther. Storesøster Agnes på 3 elsker at lege med dukker og der bliver skiftet ble, madet, badet og trøstet mange gange om dagen. Lillesøster på 1 år følger gerne trop og selvom hun kæmper en del med bleskift, så trøster hun dukkerne og går ture med dem i barnevognen som havde hun ikke lavet andet ☺️

 • Reply
  Ditte
  22. september 2016 at 20:45

  Det ville være skønt at vinde til mine to små piger. Den ældste på to år, bruger en stor del af dagen på rollelege. Så det ville falde i god jord 🙂

 • Reply
  Anne Mette
  22. september 2016 at 20:48

  Åh, den skulle min datter Liva på 2 år have. Hun er lige dér, hvor det bare giver så meget mening for hende at lege med dukker. Hun har kun én og dem bliver puttet og maden i stor stil. Den kan desværre ikke tåle vand, så hun ville elske en babyborn badekammerat 💜

 • Reply
  Diana
  22. september 2016 at 20:59

  Tak for et hyggeligt indlæg. Krydser fingre for, at min datter, som lige er blevet 3 år, bliver en af de heldige vindere 😉

 • Reply
  Julie
  22. september 2016 at 21:12

  Jeg vil forære den til min niece på 2 år, hvis jeg bliver den heldige vinder 🙂

 • Reply
  Johanne
  22. september 2016 at 21:23

  Årh, det ville være den perfekte gave til min datter, når hun fylder tre om lidt! Hun har kun en megetlille lidt kedelig dukke, som får en lur i barnevognen og afleveret i vuggestue tusind gange hver dag.

 • Reply
  Mai P.
  22. september 2016 at 21:30

  Det skal min dejlige 2 årige pige…ja simpelthen fordi hun er så dejlig! Og har lige fundet ud af at jeg er gravid igen, så den kan gå i arv til lillesøsteren eller måske lillebroren 😊

 • Reply
  Michéle Kristiansen
  22. september 2016 at 21:30

  Det skal min venindes datter som bliver 1 pr om en uge❤️❤️❤️

 • Reply
  Anna
  22. september 2016 at 21:35

  Min datter ville elske så fin en dukke🙌🏻

 • Reply
  Cæcilie
  22. september 2016 at 21:39

  Det ville min datter på 4 elske. Hun leger tit med dukke Dagmar (ja det hedder den altså 😄), specielt efter vi har tilføjet en lillebror til familien – så kan vi sagtens sidde på sofaen og amme i stereo!

 • Reply
  Karina
  22. september 2016 at 21:43

  Det er vild at det 25 år siden lidt sjove har så en dukke hjem fra min mor som jeg har hafte da jeg var lille godt nok ikke babyborn som jeg ønsker mig men den her dukke det kun være sjove at min datter skulle havde den men det gik ikke så godt for min datter er vild bange for den og nu hvor jeg ser tilbage lang tilbage så var jeg også rædselsslagen for den😨

 • Reply
  Mette
  22. september 2016 at 21:47

  Den skulle min drang havde ❤️🍀 Han ville elske den

 • Reply
  Gertrud
  22. september 2016 at 22:03

  Min datter Una på 2 1/2, som er totalt uimponeret over sine svinedyre øko-dukker, men til gengæld dybt afhængig af sin arvede plastic dukke Lis (uden E) med kuglepen tatoo i hovedet og en udefinerbar farve efterhånden..

 • Reply
  Rikke
  22. september 2016 at 22:05

  Åh jeg elskede også min baby born! Den legede jeg med i mange timer og alt muligt udstyr til den! Derfor ville det da være fedt at vinde en til min datter (som kommer til verden til januar) og håbe på hun få lige så meget glæde ud af den, som jeg havde af min 🙂

 • Reply
  Susanne
  22. september 2016 at 22:23

  Sille på snart 6 år, som er verdens bedste dukke mor. Hun vil elske en ny dukke ❤️

 • Reply
  Elisabeth
  22. september 2016 at 22:29

  Min søn! For min datter gider ikke rigtig sin babyborn, til min store fortrydelse! Dog har hun en bamse, som får alt den moderomsorg og kærlighed som en treårig kan rumme… Og det er meget <3

 • Reply
  Sarah
  22. september 2016 at 22:30

  Tak for en alletiders blog 🌺 Uhh sådan en fin dukke vil mine døtre på 6 år og 4 år og 1 år elske at lege med, så den vil jeg forære mine skønne piger 😊 God aften til alle. Mvh.

 • Reply
  Ditte
  22. september 2016 at 22:49

  Til min datter som elsker at made sine bamser, have dem med på puslebordet, på kanten af badekaret osv 🙂 hun vil elske en baby Bornholm <3

 • Reply
  Sannah
  22. september 2016 at 23:02

  Det ville være oplagt til fødselsdag til vores datter, som fylder 1 år lige om lidt

 • Reply
  Maj F
  22. september 2016 at 23:08

  Min søn Theo på 2,5 år ville elske den dukke 🙂 han har i forvejen en fin klapvogn, som han kører alle sine bamser rundt i, så er sikker på dukken ville få ærespladsen, hvis han skulle være heldig at vinde 😉

 • Reply
  Pernille
  23. september 2016 at 0:13

  min datter på 3 ville helt klart elske at vinde, sådan en dukke. Hub bruger timer på lege med hendes elskede dukke Frederik, som efterhånden er ved at være godt slidt.. Så hun ville blive lykkelig over at Frederik kunne på søster og hygge sig med 😉

 • Reply
  Lisbeth
  23. september 2016 at 6:16

  Det krydser jeg fingre for at min søn skal. Han skal være storebror til marts og vi taler om baby og hvor ville det være skønt at kunne støtte ham i de lege, inden det rigtig går fra leg til virkelighed.

 • Reply
  Isabella s.
  23. september 2016 at 6:46

  Min Datter på 1,5 år har altid kun vil lege med drenge legetøj, men er begyndt at lege med dukker i dagplejen, så kunne være skønt at vinde en dukke, så vi også kan lege med en herhjemme 😀😀

 • Reply
  Tine
  23. september 2016 at 8:28

  Hvor hyggeligt. Min mormor strikkede også rigtig meget til min dukke og jeg. Må høre min mor, om hun har gemt tøjet.
  Den dukke ville min lille pige på 1,5 år blive så glad for. Hun har endnu ikke fået en “rigtig” (kun en blød én), men den får mange kram og kys allerede.

 • Reply
  Hannah
  23. september 2016 at 9:20

  Den ville min søn Sigurd på 2 år blive helt vild med at vinde! Han er meget optaget af at pusle, made og putte. Men det er altså utrolig svært at give en dinosaurus ble på! Så nu har vi indset at det nok er på tide, at han får sig en dukke at øve sig på i stedet for…

 • Reply
  Dorthe
  23. september 2016 at 9:41

  Min dejlige datter skal selvfølgelig have dukken. 🙂 hun er 6 måneder gammel i dag, så dukken vil være en, som hun kan vokse op sammen med. 👶😍

 • Reply
  Jeanette
  23. september 2016 at 10:01

  Min dejlige datter Alberte på 2,5 år hun elsker sin nuværende dukke, putter hende, giver hende sutteflasken og trøster hende. Hun ville blive super glad 😊❤️..

 • Reply
  Zophie Rosing
  23. september 2016 at 10:14

  Min Olivia på 3 år i morgen leger også hver dag med sin dukke og dukkevogn. <3 Hun er rigtigt godt i gang med at udvikle sine omsorgsgener kan man se. SÅ sødt! Hun ville blive så glad for den fine pakke. Om ikke andet ville hendes tvillingebror Theodor blive glad for at der kom en ekstra dukke i huset. Han vil nemlig gerne lege far. 😉

 • Reply
  Sanne
  23. september 2016 at 10:53

  Min datter Isabella❤️. Hun har snart fødselsdag og ville elske denne gave.

 • Reply
  Signe O.
  23. september 2016 at 13:02

  Jeg spekulerer over, om jeg mon kan få (læs: tvinge) min 14-årige til at lege med dukker igen? Nej? 😉
  Nå, men så deltager jeg i håb om at kunne forære min venindes skønne datter en ny dukke 🙂

 • Reply
  Dorthe Bille
  23. september 2016 at 14:31

  Min fantastiske niece Lea vil elske den søde dukke

 • Reply
  Cæcilie
  23. september 2016 at 15:07

  Min dejlige niece Alma fortjener sådan en dukke med diverse til. Hun elsker dukker.

 • Reply
  Randi
  23. september 2016 at 15:51

  Åh jeg ville elske at vinde dukken til min pige Mia på 1,5 år. Hun har en lille blød dukke som hun er vild med – men med stof krop er der meget den ikke kan tåle. Jeg har længe tænkt på at købe en baby-born til hende, men iiiih hvor er de dyre. Kunne være så fint at vinde en her – ellers ved jeg hvad hun skal ønske sig i julegave!

 • Reply
  Michelle
  23. september 2016 at 18:32

  1991, mit fødselsår! Så sjovt! Min. Bedste veninde og jeg’s babyborn var pennevener og skrev breve til hinanden haha. Shit jeg føler mig gammel nu.
  Nå, men vandt jeg skulle min yndlings pige ha den, min niece Silje som er lige knap 10 måneder. 🙂

 • Reply
  Marie Henriksen
  23. september 2016 at 18:34

  Min datter Olivia ville elske sådan en dukke. Hun snakker konstant om den baby hun skal have engang, siden lillebror er kommet til 🙂

 • Reply
  Kathrissen
  23. september 2016 at 19:01

  Herhjemme er det Frederik på 3 (snart 4) som skal have den fine dukke hvis jeg vinder. Han leger tit mor, far og børn når vi har gæster, men vi har ingen dukker at lege med og derfor bliver det altså Lynet McQueen som er babyen. Måske en ny dukke kan ændre på det 🙂

 • Reply
  Susanne
  23. september 2016 at 19:33

  Mine to- Frederik og Gry. De ville begge kunne få glæde af en fin dukke❤️

 • Reply
  Sidse
  23. september 2016 at 19:48

  Thora og Agnete på 1 og 3 år, de leger med dukker hele tiden godet er så hyggeligtnårhele sofaen og gulvet med erflækket med sovende dukker og bamser…

 • Reply
  Tanja
  23. september 2016 at 23:49

  Sikke nogle dejligt billeder 🙂 Det er SÅ hygge med rolle-lege.

  Min yngste datter Liva ville elske at få en dukke, hende og storesøster Alma på 5 “skændes” ofte om Almas dukke 🙂
  Tak for en befriende blog 🙂

 • Reply
  Michelle Jepsen
  24. september 2016 at 8:04

  Hold nu op – sikke en konkurrence! Den kommer som kaldet! Herhjemme er vores datter Sne på 1 år netop begyndt at have en kæmpe interesse for dukker men det stakkels barn ejer endnu ikke en selv! #værsteforældreiverden .. Heldigvis har hun også en farmor, som tilmed er dagpleje mor, så hun har alverdens fantastiske dukker som kan leges med når vi kommer på visit. Det helt optimale ville dog være at hun havde sin egen. Og moren er temmelig nostalgisk og kan huske hvor højt hun elskede sin egen babyborn. Så mere oplagt dukkevalg findes da ikke! 🍀🍀

 • Reply
  Camilla Gregersen
  24. september 2016 at 8:08

  Min datter Tilde på 2, som elsker sine dukker og knap så meget det dukketøj hun har arvet 😆

 • Reply
  Trine
  24. september 2016 at 9:15

  Min datter Ida på 1.5 år som allerede nu elsker at putte min gamle aflagte dukke i hendes dukkevogn og trille rundt i stuen med den. Det er vildt så meget de kopierer det vi mødre gør – også allerede i den alder 🙂

 • Reply
  Tine andersen
  24. september 2016 at 12:19

  Åååh min Silja er lige blevet 4 og ville elske en ny dukke til hendes dukkeseng og dukkevogn.
  Hun har kun brugte dukker – så en HEEELT ny en af slagsen, ville falde i god jord her 😚❤️

 • Reply
  Kirsten Pryssing
  24. september 2016 at 13:25

  Min datter Alvilda vil blive rigtig glad, for så fin en dukke!🍀
  Tak for en sjov og opløftende blog😃

 • Reply
  Betina B
  24. september 2016 at 13:30

  Den skal Thea have, måske som storesøster gave, hun har nemlig lige i dag fået at vide at hun skal være storesøster 💕

 • Reply
  Julie
  24. september 2016 at 19:27

  Det skal min venindes barn, der gerne skulle komme til verden til marts. De kender ikke kønnet, men jeg tror det er en pige og ville elske at forkæle dem med sådan et sæt. Og er det en dreng, må han lege med det alligevel 🙂

 • Reply
  Ina
  24. september 2016 at 20:29

  Min Ella ville elske en ny dukke til familien, for hun er mindst lige så dukkeglad som Augusta lyder til:) Pt efterligner hun at skifte ble: “Nej Anni, lig stille. Ellers kommer der lort over det hele. Tager kun et øjeblik.” Man skal passe på, hvad man siger 😉

 • Reply
  Betina Dreyer
  24. september 2016 at 20:58

  Min datter Ida bliver et år til januar. Jeg har et stort ønske om at forære hende sin første dukke i julegave.

 • Reply
  Maria
  25. september 2016 at 3:59

  Min datter Karla elsker dukker, og vil blive så glad for en babyborn dukke. Hun skal altid lige forbi dukkeafdelingen i BR og udpege hvilken dukke hun ønsker sig…. Og det er altid en babyborn 👍

 • Reply
  Bjørg
  25. september 2016 at 8:30

  Det skal min 1,5 årig datter Vár 😁

 • Reply
  Sanne
  25. september 2016 at 8:34

  Den vil bringe glæde her hjemme hos Sylvester og Alban 😊

 • Reply
  Ninna A
  25. september 2016 at 14:37

  Min søn fylder 2 år lige om lidt og han har ingen dukke. Når vi er på besøg hos bedstemor og bedstefar, så leger han ivrigt med min gamle dukke – den skal med alle vegne😄

 • Reply
  Ann-Sofie
  25. september 2016 at 20:44

  Den ville min Frida på 2 år blive ovenud lykkelig for 🙂

 • Reply
  Maj
  25. september 2016 at 21:54

  Det ville være en skøn gave til lille Charlie på 2 år 🙂

 • Reply
  Mette
  26. september 2016 at 3:40

  Mine 2 store gad aldrig rigtig lege med dukker. Satser på at nr 3 gider når hun er gammel nok – også så jeg kan få lov at sy og strikke babytøj 🙂

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  26. september 2016 at 12:15

  Det skal min niece 🙂

 • Reply
  Mia Svare
  27. september 2016 at 0:04

  Nej drenge kan nemlig sagtens lege med dukker, det gjorde min søn også som lille (nu er det mere Nintendo og pokemon og ikke så meget nuttede babyer og bleskift):-) men/så denne her skulle min datter på 3år have hvis hun skulle være så heldig.

 • Reply
  Truc//petittruc1981
  27. september 2016 at 0:51

  Til My, som udover at være en meget bestemt 3-årig som de nu engang er og den mest stride lillesøster, så er hun bare bare så kærlig og omsorgsfuld overfor mindre børn som feks hendes fætter. Så en dukke istedet for en lillesøster/lillebror? Same same ?! 😉

 • Reply
  Gitte
  27. september 2016 at 21:29

  Min mellemste datter skulle have den – hun er fyldt 3 og er snart klar til at blive dukkemor 😀

 • Reply
  Anette Ninon
  14. oktober 2016 at 11:56

  Det skulle Minna hun leger med sin fasters gamle dukker der er knap 25 år.

Skriv et svar