VIL I VÆRE LIBERO-TESTERE?

Sponsoreret  P9261408P9261410


Kære de damer og de enkelte mænd! Forældre, dette skriv er henvendt til jer og som overskriften indikerer, så leder jeg skam efter bletestere. Eller Libero gør og måske det kunne være noget for jer? Det handler om at I kan give jeres respons og på den konto vinde en præmie 🙂

I dag skal jeg i skole, nemlig ikke på arbejde og derfor tillader dagen lidt mere ro, end normalt, for den er kortere og skal i gang lidt senere. Jeg læser på pædagogseminariet, hvilket betyder at jeg i min praktisk skal ind på skolen et par gange, hvoraf denne er en af dem, så på med brillerne og hjernen i rette gear og så er jeg tilbage på skolebænken et par dage 🙂 Morgenen er startet godt med både kaffe og havregrød, selvom førstnævnte oftest plejer at være min morgenmad. Min tanke var bare at der nok skal noget brændstof til, for at kunne følge med i tavleundervisning, nu da det godt og vel er fire måneder siden sidst og nu sidder jeg her, tidligt fri – tidligere end jeg plejer om mandagen og vil snakke  bleer og det her testeri!

NORDENS STØRSTE BLETEST er hvad Libero kalder deres nye kampagne, som går ud på at jer – altså forbrugerne – skal teste bleen om hvordan den klarer sig i hverdagen, altså i den virkelige virkelighed. Selvfølgelig er det et testet produkt, som så mange andre er, men dét Libero nu går efter er jeres ærlige mening og respons.
Og dét er da cool, at man laver en sådan “forbrugerundersøgelse”, så man kan gøre sig klogere på hvad forældrene derude egentlig mener… for det er jo altså dem, som skal bruge det på ungerne 🙂

Og det er faktisk ret så enkelt: du kan sådan set bruge de bleer du har derhjemme, hvis I er Libero-købere, og så bare at gå ind på Liberos hjemmeside og udfylde skemaet. Det er lette spørgsmål om DIN holdning til f. eks. størrelsen, blødhed, pasform osv. som jo er skide nyttig information og feedback for Libero, der jo vil kreere bleer, som forbrugerne jubler over. Hver uge, mellem uge 38 og 43 bliver der trukket en vinder, der får 3 måneders forbrug af Libero Touch!

2016-05-06 09.28.12

Det er sådan nu, at Augusta faktisk kun bruger ble om natten. Hun nåede at blive helt renlig, lige inden hun startede i børnehaven, men en sådan natble på en 3-årig skal altså også kunne lidt af hvert. “Projekt Blefri” var jo noget I også blev en del af og kom med gode råd til, da vi brugte det her klistermærkesystem, som belønninger og det fik hurtigt ben at gå på – og BUM! så var hun pludselig en stor pige, helt blefri. Det her med at smide bleen om natten er dog en anden sag, da der er et hormon i hjernen der skal udskilles og det er som sådan ikke noget man bare kan lære. Det tager tid og tid har vi skam nok af.
Hun bemærker heldigvis ikke bleen om natten, hvis det er en blød en, og hvis der ikke er lukninger i siden smider hun den ikke, hvilket hun ellers desværre kunne finde på, når hun der ved 2-tiden kravler op i vores seng… og så går det jo galt. Hvilket ikke er en rar oplevelse for nogle af os.. hun ligger nemlig altid helt henne i min side, med mig klemt op af væggen.. kender I det? 🙂 Derfor er buksebleer klart at foretrække og den tynde, bløde udgave fra Liberos Touch-serie sidder bare så fint på den lille rumpe – men som også har en høj sugeevne, da en 3-årig altså drikker en hel del væske.
På vores matrikel bruger vi, som jeg har skrevet flere gange har på bloggen, selv bleerne til datterbarnet, og selvom jeg ved det er en smagssag, så er jeg rigtig glad for up-and-go, som er en bukseble, uden “flap åbninger”, men så i Touchserien, der er tynd og blødblødblød. Jeg synes simpelthen bare det er lettere at skifte et barn med dem og siden hun har kunnet stå op, uden støtte, har jeg skiftet tissebleer på hende, stående. Det er nok en vane fra mit arbejde, tænker jeg 🙂 Billederne her, i dette indlæg er simpelthen bare lidt opstillet, for vi har normalt ikke en puslesplads, og har ikke haft det længe – men det havde den gæve nok gennemskuet.

…og hey forresten! Vidste I egentlig godt hvad det er der sker, når børn er klar til at smide natbleen? Det er simpelthen faktisk et hormon, der bliver produceret, som gør at vi ikke producerer så megen urin, når vi sover, som når vi er vågne. Det er ikke noget man kan fremskynde og det har ikke noget med modenhed eller bevidsthed, så derfor er det bare at afvente og se hvornår bleerne er tørre om morgenen 🙂 Så fik I også den lille fun fact med, som jeg har læst mig frem til og måske det kan berolige forældre i at det med at smide sovebleen bestemt kan tage en del længere tid, end at smide ‘dagsbleen’.

Det var blesnakken for i dag 🙂 jeg håber I vil skrive i det hurtigt udfyldte skema på siden og være bramfrit ærlige! Bare tryk på “til testen”. Og ha’ så en knaldherlig mandag!

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  26. september 2016 at 15:15

  Dejligt jeg kunne gøre dig klogere på instagram om natbleer, så du kunne læse yderligere om det og brede budskabet om at forældre ikke skulle panikke ift den lille ikk har smidt natbleen endnu. Gennemsnittet er 10 mdr efter børn har smidt bleen om dagen til de gør om natten 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   26. september 2016 at 15:36

   Årh, det var DIG der skrev det 🙂 Perfekt! Jeg kunne ikke komme frem til hvor det var jeg havde fået en kommentar, så jeg kunne “kreditere” 🙂 TAK 🙂

Skriv et svar