FORRESTEN #3: FUCKING TIDSPRESSET (OG TYPISK) OG NOGET OM EN NY SNAPCHAT

Her sidder jeg på min trone, i sofaen. Det er min stamplads i MIN sofa, som forresten er den første jeg har købt for egne penge. Jeg har netop fået fri fra arbejde og heldigvis er torsdag min tidlige dag, for netop i dag er lige en smule presset. Men jeg har afsat 5 minutter til at skrive dette – lidt om at være mega tidspresset og om “min” nye Snapchat.
Jeg starter med det sidste, for det er egentlig årsagen til at jeg sidder her, og har lidt travlt. I morgen flyver vi nemlig til Amsterdam. Sidst jeg var der græd jeg en del og var MAX presset, fordi jeg var mutters alene (hvis du ikke har læst det, så se lige her), så den fortjener et re-run – nu med Mikkel og Augusta. Jeg har nemlig været så fucking heldig at få endnu en rejse af Spies, hvilket så betyder at jeg også har en god undskyldning for at tage billeder og dokumentere alt – for at videregive det til jer. Måske det inspirerer jer til nye steder at rejse – eller vende tilbage til 🙂 Så derfor har jeg fra og med i morgen blandt andet Spies’ snap, hvor jeg slår mig løs på samme måde, som jeg gør på min egen. Så håber jeg I vil kigge med helt fra første morgenlatté i lufthavnen, til midtvejs i vores ferie, lørdag eftermiddag, hvor jeg siger farvel til snappen, der skal videregives til en anden, som en slags rejse-city-hack-stafet. Spies’ snap er: SPIES.DK og min er JOHANNEMYGIND (fordi det var et navn de ku’ li’, den dag jeg blev født syns’ de navnet var sødt).
Nå, men til det typiske. TYPISK TYPISK TYPISK MIG! Jeg kan simpelthen ikke holde på et pas – og så åbenbart heller ikke Augustas, der første gang blev lavet, da vi skulle til Paris – og under dét link der kan I så også (gen)læse hvordan jeg var skuffet over Mikkel, der havde lavet en gigantisk bommert. Syntes jeg. Dengang. Nu har vi begge så fejlplaceret mindstebarnets pas og derfor smutter vi til borgerservicekontoret her kl. 15… og så skrider vi direkte til København, som vi skal flyve fra i morgen 🙂 Pasbillede og dåbsattest er klar og ligeledes har jeg pakket maxikuffert, som er min, der til gengæld også blandt andet indeholder sovebleer, børnepude, gummistøvler og regntøj .. til hvis nu! Og en minikuffert med en flygave, sjove sager, skiftetøj og en tandbørste.
Så nu skal Augusta bare hentes – og så er det afstiafsted, efter en eftermiddagssnack! Kryds fingre for at det nye pas går som en leg 🙂
KH. Johanne – nu snart med træsko!
Kuffertmærket er forresten fra Monki, Augusta har jeg lavet og passet bliver nok lavet af den danske stat, I guess.

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Signe O.
  13. oktober 2016 at 15:56

  Jeg er tosset med det billede af Augusta – hold kæft, hvor er det sjovt! 😄😉
  Ha’ en formidabel ferie! Jeg er lidt smålig, så jeg er lidt misundelig.. Men kan også godt unde jer det. Altså lidt. Eller meget – det svinger lidt 😂
  P.s. Pissefedt, I får de oplevelser via bloggen! 😊

  • Reply
   Signe O.
   13. oktober 2016 at 16:52

   I øvrigt er jeg nu blevet mindet om dengang, jeg glemte, jeg havde et barn…

  • Reply
   Ane
   13. oktober 2016 at 18:19

   Jeg manglet en synes godt om knap her inde… Så Signe O. Jeg synes godt om 🖒

   • Reply
    Signe O.
    15. oktober 2016 at 18:07

    Haha! Tak, Ane 🙂

 • Reply
  M
  13. oktober 2016 at 18:44

  Dét det er nok det sødeste pasfoto jeg har set. Nogensinde!

 • Reply
  Tine
  14. oktober 2016 at 14:18

  Hihi 😀 Fantastisk billede af Augusta!! Så tydeligt, at fotografen har sagt, at hun ikke må smile 😉
  Rigtig god ferie til jer!

 • Reply
  Line
  14. oktober 2016 at 21:57

  Lyder ret bekendt 😆 God tur til jer!!

Skriv et svar