VI KENDER VEL ALLE DEN DER PISSE (!) IRRITERENDE SUPERMOR?

skaermbillede-2016-10-23-kl-20-18-21

Hvis du har det let er det vel bare nice-nok for dig. Herligt. Jeg under dig da alt.
…sådan da.
…årh, det gør jeg sgu måske faktisk ikke. Ikke altid i hvertfald! Faktisk er det lettere at omgive sig med mennesker, der har det lige så hårdt, som en selv 😀
Kan alle ikke få en søvnfrarøvende bebs, som jeg havde? Have flækkede brystvorter, når jeg havde flækkede svampinficerede brystvorter?! Det var sgu lidt som et slag i ansigtet, når man sad i mødregruppen og lavede dele-runden og det eneste man kunne fremstamme var: jeg har ikke sovet i tre dage, og så sidekvinden stolt kvidrer om hvor dygtig Nannalina-Emmily bare er til at falde i søvn selv og hvordan hun nærmest er nødt til at vække hende ved 8 tiden. OMG – kan vi ikke være elendige sammen? PLEASE? Jeg gider ikke omgive mig med heldige folk – eller mødre, der har seks arme. Jeg vil bruge tid på ligemænd, der oplever kummerlighed og udfordringer samtidig med mig, som ikke stiller mig i dårligt lys!

Og SÅDAN havde jeg det også lidt i Føtex i dag. Jeg var afsted med en hvad jeg vil kalde “zuper mom”.. Den der super trælse mor-type, der bare har tjek på’d og hvor det bare virker til hun er født til at være blækspruttemor. Hende her havde for eksempel TO børn. Ikke bare ét, men to!!!
Og bar hun dem i samme bæresele? Ja, det tror jeg vidst nok hun gjorde!
Virkede det til at hæmme hende?
Nej for silvan!
For ved I hvad hun gjorde? (nok for at prale…) Hun CYKLEDE sgu med BEGGE børn på kroppen. Uden grej, uden pusletaske, ammevenligt tøj eller sutteflasker. Faktisk er hun bare sådan en “tager tingene som de kommer”-type. Modsat mig, der stadig kan pakke to skiftesæt, fordi jeg ikke endnu er kommet mig over hvor meget et lille barn kan gylpe, når man har vovet sig på café med veninderne.

Hun havde faktisk ikke engang hjelm på de små, for hun skider på hvad andre tænker.
Hun sagde endda også i frugt og grønt: JEG SKAL LAVE LOART. Uden at blinke. Bare lige sådan. Hun har bare en god rygrad og tager sådan noget som toiletbesøg så naturligt, at hun ikke engang ynder at lukke døren, når hun skal på WC.

Én ting er så at hun med sine to hænder tager i Føtex, for at handle, en anden ting er at hun har OVERSKUD. Hun sprudler af overskud! Jeg mener, der er ikke én vare i Føtteren hun ikke får kigget på – eller rørt ved. Hun puttede også varer i min kurv. Selv også ting jeg slet ikke havde tænkt på jeg manglede!
Og humor har hun! Faktisk slikkede hun på en af mandarinerne, bare for spas’ skyld. Den slags overskud har jeg altså ikke, når jeg handler… det er ind – saml  nødvendigheder – ud.

Ved I hvad hun også gjorde? Hun tog sig tid! Som om der ikke var noget som helst andet i denne verden hun skulle nå. Snakkede med andre, der skulle købe ind i Føtex, legede lidt morsom gemmeleg. Eller som jeg så det: stak af fra mig, i køleafdelingen (fandt hende dog igen ved kaffen). Jeg gik i panik, men hun tog det naturligvis heeeelt roliiiigt… for der skal mere til et skabe røre i hendes andedam.

Og som nybagt mor tænker man måske over hvad man putter i munden? Selvfølgelig kommer der megen kage og slik indenbords, men som udgangspunkt tænker mange vel i mængderne og som alt sukkeriet som halv forbudte glæder.. men ikke denne mor – helt uden stopklods for sine lyster. Jeg tror ikke der var ét stykke slik hun ville have ladet ligge, hvis det ikke var sådan hun havde glemt dankort og kontanter derhjemme. Hun kunne have købt HELE butikken af lækkerier siger jeg jer – OG endda samtlige chokoladejulekalendere også! Hun proklamerede højt at hun skulle have DEM ALLESAMMEN!

…hun kan dog ikke tage et nej, for hun lå prompte nede og skabte sig på gulvet, da jeg fastholdt af Danomino drikkeyoghurter var no-go i dag. Dén skal hun da arbejde med, men ellers må jeg nok sige jeg sgu ser ret meget op til hende – selvom hun er småintimiderende med sin utroligt lyse indstilling til verdenen.

Men hun er jo da også en urimeligt smuk tøs!

image11

Læs også

25 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  23. oktober 2016 at 20:54

  😂😂😂😂

 • Reply
  Kristine
  23. oktober 2016 at 20:55

  Hahaha!! Jeg var pinligt langsom om at fatte hvad det rigtigt handlede om… 😅 Hun er simpelthen så smuk hende overskudsmoderen!

  • Reply
   Nutidensmor
   23. oktober 2016 at 21:02

   Hahaha! 😀

   Enig :-* Hun er også ret så herlig

 • Reply
  Tanja/Latetotheparty
  23. oktober 2016 at 20:56

  Ååååååh du er fanderme grineren – TAK!

  • Reply
   Nutidensmor
   23. oktober 2016 at 21:03

   Og du er sgu sød!

 • Reply
  Bolette
  23. oktober 2016 at 21:03

  Jeg sad og blev helt undrende 😅 Hvorfor slikkede hun på en mandarin ? Hvordan kan man have to i en bæresele osv. 😂😂

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 7:17

   Hehehe 😀

 • Reply
  Helene andie rasmussen
  23. oktober 2016 at 21:11

  Ja jeg opfattede det først da hun smed sig ned på gulvet.. hahahaha så giver tingene mere mening.. 😂😂 tak for et godt grin! 👍🏼

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 7:17

   😀 SELV tak 😀

 • Reply
  Nanna
  23. oktober 2016 at 21:18

  Haha…. Det var først med Danominoen, det gik op for mig at det rent faktisk ikke var din veninde😂😂🙈 kæft hvor sjovt…. Undrede mig godt nok over den bramfrie “jeg skal lave lort”-kommentar…. Måske endnu mere din beundring heraf😄🙊 haha. Pisse godt skrevet. Fed vinkel!!!

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 7:17

   Men det er sgu da også rart med frisindede veninder, ik 😀 ?

 • Reply
  Jannie
  23. oktober 2016 at 22:40

  Ha ha ha ha 😂😂 jeg dør lidt. Det er genialt det her..

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 16:24

   😀

 • Reply
  Maggie
  24. oktober 2016 at 3:13

  Hahaha – hvor genialt! Tak for et godt grin 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 7:18

   :-* TAK for en sød kommentar!

 • Reply
  Camilla
  24. oktober 2016 at 8:53

  Haha… Var ellers begyndt at hade hende efter de første par eksempler;)) ville ønske jeg havde det samme overskud;))

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 16:25

   …me too

 • Reply
  Christina Barré
  24. oktober 2016 at 9:44

  Det her er et af de BEDSTE indlæg jeg nogensinde har set!!! Du er seriøst så fucking sej 😀 Og iiihhhhh hvor jeg dog savner både dig og Augu <3 Kom snart til KBH!

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 22:12

   <3 <3 <3 GLÆDER mig til at se dig snart! Og Augusta siger stadig: "OW MY GÅD- SOM CHRISTINA"

 • Reply
  ChristinaMarie
  24. oktober 2016 at 9:58

  Shit manner! Jeg er (hvis jeg selv skal sige det) en ret overskudsagtig mor, men hende her er røv irriterende og lige lovligt tja, har slet ikke ord. Da hun slikkede på frugten stod jeg helt af! Lige indtil det går op for mig hvem du snakker om, og så måtte jeg lige læse det hele igen ned et andet ansigt på den mor 😂😂 TAK!!

  • Reply
   Nutidensmor
   24. oktober 2016 at 22:11

   Jeg vil helst ikke sige det, men det var måske lidt en fælde jeg håbede du ville falde i 😀

 • Reply
  Michelle
  25. oktober 2016 at 15:19

  Im in love. DU ER GENIAL !!
  Hahahahahaha 😅😂

 • Reply
  Sarah
  25. oktober 2016 at 15:22

  Min ældste sov fra 21-09 fra han var 2 måneder med kun engang flaske om natten.
  Nr 2 var/er noget helt specielt. Sover SÅ NEMT!! Og sov fra 19-09 fra han var 2 måneder. Han ville ikke have flaske OG (!!!!) sut da han var 10 måneder. Og spiser alt, sover alle steder, nem at putte ( siger god nat og giver kys, så falder han k søvn selv ALENE på sit værelse), ja kort fortalt han gav ikke en eneste lyd da vi skulle på ferie med bil i 13 timer (!). Nu hvor i tænker “hende her er pisse heldig” så vil jeg introducere
  Nr 3: havde kolik til 4 måneder, kastede voldsomt op til han var 9 måneder, ville aldrig acceptere ændring i dagligdagsrutinen, græder som pisket uden sut, kunne først sove fra 19-08 fra 8 måneders alderen, kaster op hvis han får noget han ikke er vandt til, er ikke glad for fremmed mennesker, og han SKAL få sin vilje ellers græder han non stop. Så Nr 3 trak tænder ud, og fik os til at lukke produktionen af flere børn i frygt for at få en som Nr 3 igen 😂.
  Men heldig var jeg med de første 2 😉.

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  26. oktober 2016 at 15:31

  Ha Ha Ha det er jo derfor hun har en fanklub 😉 :-*

 • Reply
  Tine
  26. oktober 2016 at 18:54

  Åh nej, der gik altså lidt for lang tid før det gik op for mig at det var din datter der var den vilde overskudsmor – men kan læse jeg ikke var alene om ikke at gennemskue det fra start. Haha! 😂

Skriv et svar