MADPAKKEN SKAL SGU DA VÆRE UPRÆTENTIØS – OG LET!

p9171341p9171234
Dette indlæg er sponsoreret af Tulip
som jo altså har gjort mig til moviestar (skal siges med en sexet stemme og let arrogance).
Ej, nu skal jeg nok stoppe mig selv, men jeg har immervæk været hele vejen ovre i Kjøvenhawn, for at filme en lille video, af en håndfuld bloggere og en meget meget flot kokkemand (ham vender jeg lige tilbage til, så læs lige med videre), om noget så fashionabelt som leverpostej. En video I kan se lige her, i dette indlæg! Danmarks præmiere!

Leverpostej er sgu nok ikke fash.. den må jeg hellere trække tilbage, så hvis vi nu lige fjerner hele videokonceptet, som jeg havde gejlet mig godt op til – vi taler shapertrusser, vi taler mascara og det største smil! – og dét faktum at bloggere var hidkaldet fra alle hjørner af det ganske danske land, så handler dette skriv her, som du nok sidder på toilettet eller i din pause og skimter lige nu, om MADPAKKEN. For mig: en uprætentiøs, let, enkel, hurtig madpakke, der skal ku’ det du sku’ ku’ ku’, nemlig smage godt at mætte.
Jeg spiser ikke selv frokost hjemmefra i hverdagene, da der er mad på mit job (vuggestuemad – hurra!), men Augusta får jo altså madpakke med i børnehaven, til eftermiddagsmåltidet. Indrømmet, den ser ikke helt sådan ud, som på øverste billede, men når jeg nu fik chancen og muligheden for at gå all in, så skulle der jo gøre noget ud af det og det skulle være pænt! Og pænt blev det! Så der er altså sjældent persille i Augustas rubbere, men æble er dældusseme lækkert og hvis I ikke har prøvet det til leverpostej, så er I gået glip af noget siger jeg bare! Dét produkt fra Tulip, som jeg ligesom skulle introduceres for og have fokus på, var den her delikatesse fløde leverpostej – rørt op med æble. Og den er herre lækker! Selvom jeg er fan af bacon, indrømmet, så var den super god!
Vi går enormt meget op i brød – og godt brød, hvilket passer sammen med at Mikkel er en bager-o-man, altså den type, der er på fornavn med bagerjomfruerne bag disken, pga. brødet og kagerne og de hyppige køb, altså 😉 og for mig gør dét en STOR del af madpakken, at der er noget gods i det, under pålægget, som så selvfølgelig også skal smage godt – og indimellem piftes lidt op med nyt. Æble ovenpå en leverpostejmad ER nice og ellers skift ud med agurk (f. eks. revet), syltet rødbede, revet rødbede, tomat eller følg Augustas madtip: figenpålæg…. men jeg tror kun det er børn med frie hænder der kunne finde på det. Crazy

Alle billeder af mig i dette indlæg afspejler forresten ret godt min følelse omkring hele film-projektet. Jeg var helt befippet af to ting: kamera og mænd, men faktisk synes jeg det ser noget så komisk ud, på stilbilleder, så derfor deler jeg gerne leverpostejs-ekspertens og mit moment. Eller flere. Jeg kaldte en del gange.

p9171259Undskyld! Undskyyyyld! Kan jeg få lidt hjælp? Det er fordi jeg ikke er så god til at skære rugbrød, men jeg kan se du har muskler, kan du hjælpe? p9171268

Eeeeer det RIGTIGT??

p9171272

Thihihihihihihihihihihihip9171277

Nå, så det er SÅDAN man bruger en saks? p9171285p9171304

(Sådan ser jeg altid ud, når jeg laver madpakker) p9171310

Men hallo! Den ER sgu da flot! Og lækker!
Og ja, bemærk endelig stunt-æblet under, med ingen anden funktion, end at holde madden i en god vinkel til kameraet! p9171315p9171223
Og sidste billede herover er kokkens kreation! Hvis jeg skulle kaste mig ud i dét (som jeg nok ville, for damn den var go’), så ville det immervæk altså nok være et hjemme-weekend-projekt.. for som overskriften antyder, så læner jeg mig op af at en god madpakke også kan være let. Tid har jeg sådan set nok af, fordi det smøreri foregår tit om aftenen, og ikke om morgenen, hvor jeg har NUL tid og det er for mig ret hyggeligt sådan at forberede noget, som Augusta skal åbne dagen efter og smovse i sig. Selv kan jeg godt løbe lidt tør for inspiration, men hvis man tager udgangspunkt i det ungerne kan lide, som f. eks. leverpostej og så pifter det op med fyld ovenpå eller andet brød, så er det stadig ‘nyt’, men velkendt – og skal med garanti nok blive indtaget med stor glæde.

Og se nu ENDELIG filmen.. den er her:

[vidcore vid=”Cnd3c7YA”]

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar