HURRA FOR MIG!

P1012401

Siden mit sidste indlæg her på bloggen er der sket én stor ting. Nemlig at jeg har haft fødselsdag.. ja, jeg ved det er store sager og det var selvfølgelig en dag alle kunne fornemme var noget helt særligt – altså i søndags, d. 30.10.
Joke a side.
Faktisk er det nu 28 år siden jeg kom til verdenen på den forhenværende barselsgang i Aarhus, som datter til Elisabeth og Steen (der forresten er præcis lige gamle – som i: født på samme dag) og lillesøster til Mads. Dén anledning fejrede jeg med en god omgang tømmermænd, fra en bytur, der udviklede sig fra “bare et par glas vin” på den nye vinbar, Plan B – der blev plan A for os – til running man på London Bar, som er en åenbar for godtfolk over 25. Et ret sprødt koncept skal jeg hilse at sige! Her kastede jeg mig over gin og lemon (da tonic er det der giver gin et skidt ry) og lange snakke med to veninder… helt til klokken 5 – ny tid -, hvor jeg lettere bedugget vælter hjem og få timer efter står op til dåd, til min egen fødselsdagen.

Jeg har intet imod at blive et år ældre. Det er jo sådan verdenen ligesom er skruet sammen, men det her med at nærme mig de 30 år skræmmer mig slet ikke. Jeg er mor til en fantastisk pige på 3,5 og om under et år er jeg færdiguddannet pædagog. Jeg synes jeg har nået ting i mit liv, som jeg synes er betydningsfulde og fremadrettet vil der også ske en del. Ting… store ting… jeg lover at indvilge jer i, selvfølgelig.

Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet gamlere, eller fordi jeg simpelthen stadig hænger i bremserne efter min bytur, men jeg er træt med træt på i dag og nu vil jeg kaste mig over sidste afsnit af American Horror Story og sende alle de der ønskede mig tillykke – og jer andre – en dejlig tirsdag aften!

KH! Johanne

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Nanna L
  1. november 2016 at 19:05

  Så VAR det dig, jeg så på London Bar! 😉 Stort tillykke med fødselsdagen!

 • Reply
  Julie
  1. november 2016 at 20:40

  Fuldstændig enig i det med gin. Det skal have Schweppes – ikke tonic 😀
  Kh Prinsesse Julie den første

 • Reply
  Venterpaavin
  1. november 2016 at 21:35

  Tillykke med din nye alder🎉❤️

  – K

 • Reply
  Mie / pralerier
  2. november 2016 at 9:42

  Stort tillykke – glæder mig til at høre om store ting fremadrettet 😉

 • Reply
  Tine
  5. november 2016 at 7:16

  Tillykke! Og SÅ dejligt at du owner din alder. Det gør jeg også – både fordi jeg som dig er virkelig godt tilfreds med der hvor jeg er som 32-årig – men også fordi, som svigerfar siger: Alternativet er værre!

Skriv et svar