[VIDEO] STORBYREJSE MED BARN: PARIS, BARCELONA ELLER AMSTERDAM?

rejse1Sponsoreret af Spies

Jeg havde en sådan lyst til at lave en video, for nogle gange er det skrevne ord en begræsning! Jeg har glædet mig til at formidle noget mere fra vores rejse til Amsterdam til jer og i samme omgang udviklede det sig faktisk til at jeg sammenligner dét at rejse til Paris, Barcelona og Amsterdam, indenfor seværdigheds-, hygge-, infrastrukturkriterier – og er altså mere morsomt, end det måske lige lyder 🙂 Så hvis du er nysgerrig og vil lure lidt i den halvlange snakkevideo eller mangler reel inspiration, så kig ENDELIG lige med 🙂 jeg har selvfølgelig kastet nogle små videoer fra Amsterdam ind i 🙂


Jeg lover i videoen at lige få linket til vores tidligere rejser, så her kommer det:
(Håber det kan bruges :-* )

PARIS, VORES REJSE, DEL 1

PARIS, VORES REJSE, DEL 2

PARIS, STEMNINGSFULD REJSEVIDEO <3

VORES TUR TIL BARCELONA

VORES MINIGUIDE TIL BARCELONA

FILMKLIP FRA MINIFERIEN I BARCELONA

VORES TUR TIL AMSTERDAM

MINIGUIDE TIL AMSTERDAM

Det her er desværre det sidste indlæg i rækken om vores tur til Amsterdam. Indlægget om vores tur er lige her og min miniguide, der fulgte lige i måsen efter er her og denne video fungerer som en slags opsummering plus rejseklips 🙂 Jeg har været så taknemmelig for at kunne få lov til at rejse med Spies, som jo er blevet til, fordi de gerne vil formidle de mange muligheder for storbyrejser for familier og de mange fede oplevelser man kan få ved at rejse f. eks. på weekendtur i en by i Europa. Der ligger stadigvæk et væld af billeder under hashtagget #SpiesCityHack, som hele denne kampagne jeg har været en del af, handler om – og hvis du nu er ude og rejse og har et fif du bare skal dele, så smæk lige dét hashtag ind, så du kan dele din erfaring med andre 🙂

Som jeg også siger i videoen, så skal I endelig bidrage i kommentarfeltet! Hvilken by er favoritten hos jer? Er der noget jeg har overset på vores ture til Paris, Barcelona og Amstedam, som lige skal med? Ja, skriv endelig :-*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2016-10-14-12-35-50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Frederikke
  11. november 2016 at 12:24

  Dejlig video, Johanne! Tak fordi du tager os med på Jeres ture. Jeg føler næsten selv at jeg var med, sikke dejlig stemning du fik skabt med de små videoer fra turen indover 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   11. november 2016 at 14:00

   Årh tusinde tak for din kommentar, Frederikke, jeg er glad for at høre du kunne lide dem 🙂 🙂

 • Reply
  Nathasja
  16. januar 2017 at 8:34

  Hej Johanne

  Kan det passe at linket til “miniguide til barcelona” har forkert link? Vil VILDT gerne læse om dén miniguide, men kan simpelthen ikke komme ind på det rigtige indlæg 🙁

  Hvilke program har du i øvrigt brugt på at lave videoerne? 🙂

 • Reply
  Nathasja
  16. januar 2017 at 8:43

  Hej Johanne

  Kan det passe at “miniguide til Barcelona” har forkert link?
  Lige netop denne guide er jeg meget interesseret i at læse, men jeg kan simpelthen ikke komme ind på det rigtige indlæg 🙁

  Hvilket program bruger du i øvrigt til at lave dine videoer?

Skriv et svar