ÅRETS BLOG | DEN COOL TABER I BÅDE 2015 OG I 2016

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 16.08.39

Altså, der er da ikke noget værre, end en dårlig vinder? Det skulle måske da næsten være en dårlig taber, ikke? Hvis der er noget jeg ikke gør, så er det at gå op i konkurrencer og det er faktisk en meget meget underlig kvalitet at have, men jeg er bare aldrig gået op i at tabe eller vinde, særligt ikke i spil. Måske det er fordi jeg ikke er sportstypen og derved ikke er vant til at kæmpe mod andre 😀 I dag tabte jeg igen, men det gør sgu heller ikke noget og sgu selvom det lyder mega plat, så var dét at være nomineret STORT. Jeg ville da gerne vinde, det er klart, men det var fandeme et svært hold at være ‘mod’. Jeg var, som jeg også var sidste år (hvor jeg også tabte, haha), nomineret til Årets Blog af Børn I Byen.. eller, I ved, det er jo JER der har nomineret mig, men prisen er Børn I Byens. I dag vandt Alexandra, hende vi allesammen kender fra MigOgMinTinderbaby og når man er nomineret i noget som helst oppe imod hende, så er det sgu ret sikkert at chancen for at vinde eller ligge tæt på, stemmemæssigt er ret så meget lig nul, for shiiiiit der er mange der læser med dér og det er et eller andet sted måske dét der afgør det. Sidste år vandt Trine, Lortemor, året inden da det Mette Marie, Twinpeaks, så det er fandeme også nogle awesome damer at være i bås med. For slet ikke at tale om de andre der er nomineret! Og så endda også blive nomineret, uden jeg overhovedet har spurgt om I gad – for dét er lidt at gribe den bagvendt ad, er det ikke?

Modsat sidst tog jeg dog ikke til København, til prisfesten, og det har altså IKKE noget at gøre med at jeg ikke orkede at tage turen, når jeg vidste jeg ville tabe, det handlede om at jeg bare slet ikke kunne få enderne til at mødes. Lidt ærgerligt, for jeg kunne se Hr. Skæg var der og han er altså herre sjov! Planen var at weekenden skulle stå i den berygtede opgaves tegn, men aftenen i går fik et twist og jeg endte med at drikke et par flasker rødvin med Maya og Trine Theodora… en aften der pludselig endte på London Bar, i en DÅRLIG brandert, for jeg brugte al mit krudt på febrilsk at lede efter min taske, som jeg bare havde SMIDT i baren. Garderobepigen var dagens tøs i skysovs og jeg havde lyst til at KYSSE hende, da hun overrakte mig et af mine dyreste ejendele igen (hence: telefonen). Dérefter besluttede jeg mig for at kaste mig ud i en taxa og lægge mig til at sove i opgangen, med min jakke over mig, fordi jeg havde glemt min nøgle og fordi Mikkel åbenbart er døv, når han sover…..

Dét jeg vil med dette indlæg er selvfølgelig ikke at fortælle jer hvor barcardi jeg var i går, hvor lang tid der skal gå før jeg skal ud igen eller røre vin, men for at sige TAK! Tak for I læser med, tak for I har stemt på mig til noget, der gør en Aarhuspige pisse stolt af at være nævnt i og tak til dig, bloglæser, på London Bar, som jeg slet ikke kan huske hvordan ser ud, eller hvad du sagde, men som gav mig et kompliment der varmede. Gad egentlig godt vide HVAD der blev sagt og hvad hun tænkte om denne mommy her, der væltede rundt i sine H&M stiletter med en drink i hånden, men det forbliver måske et mysterie.

Nu skal der skrives opgave og så siger jeg ADIÓS til dén satan i morgen.

Jeg håber I har en fantastisk søndag aften!

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Michala
  13. november 2016 at 23:21

  Jeg håber der er mere varme i jeres opgang end vores!?😳😳🙈

  • Reply
   Nutidensmor
   17. november 2016 at 18:53

   DET TROR JEG DEN IKKE 😀 Vores er pisse kold!

 • Reply
  Mia
  14. november 2016 at 13:33

  Du havde ellers min stemme 🙂 Synes du er absolut ligeså værdig som resten af de nominerede i gruppen!

  • Reply
   Nutidensmor
   17. november 2016 at 18:53

   Tak søde Mia :-*

 • Reply
  Niels
  2. januar 2017 at 8:34

  Stort tillykke med nomineringen, det er virkelig flot :-). Det er super fedt at følge dine tanker, bliv endelig ved med det!

Skriv et svar