# DU ER ALDRIG ALENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdagen har ramt det lille hjem og vi har brugt hele morgenen og formiddagen på at lege med LEGO, drikke kaffe (altså mig), klatte med modellervoks og spille brætspil. Sidstnævnte er virkelig det store hit for tiden og der er næsten ikke noget der kan fænge barnet mere, end dét. Jo, altså med undtagelse af tossekassen og Netflix, men det forsøger vi at holde på et sundere minimum. Men du godeste, jeg er jo ikke hellig for fa’en, hun sidder faktisk lige nu og ser MyLittlePony her i sengen, mens jeg skriver dette indlæg og piller en mandarin. Jeg har hørt noget om at der er nervegift i dem, så jeg har skyllet dem rene som ind i helvede. Mon det hjælper? Vil helst ikke undvære mandariner, for det er jo næsten det bedste ved julen (sammen med brun sovs og gaver).

Dét jeg egentlig ville med dette lille skriv, inden jeg vender tilbage til MyLittlePonyeriet med Augusta, er at takke jer for at læse indlægget i går. Flere tilføjede hashtagget #DuErAldrigAlene og selvom jeg faktisk kun har set det hos Helse Matilde (min tvilling uden biologisk forbindelse, mener flere), der ikke er bleg for at tale om sin sårbarhed – eller lad os bare kalde det menneskelighed, så synes jeg det da passer perfekt ind her. Tak for jeres tanker, respons, hjerter og for betænksomheden. Jeg føler jeg er helt på vej tilbage og det der skulle til var måske lidt refleksion og en tiltrængt pause. Vi skal selvfølgelig snakke om det svære!
Det kan vi alle bruge <3

I aften vil jeg lige tage mig tid til at få læst alle jeres rare ord igennem og få svaret ordentligt, men først skal dagen lige tilbringes med den vigtigste i mit liv.

Men nu er hun helt oppe og køre over at trykke på sin A-knap: aaaaaaaa – tak til Augusta og O, som Oskar, på tastaturet, så her afslutningsvis får I lige en hilsen fra Gåssen:
aaaaaaaaaaaaaaaa oooooooooooooo

Og KYS! fra Johanne

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  19. november 2016 at 18:50

  Fik ikk sendt dig kæmpe krammer i går Johanne! ‘En den får du nu, flot og modigt at du deler og ser jeg dig i Bruuns, så får du den IRL ❤️❤️❤️❤️

  • Reply
   Nutidensmor
   19. november 2016 at 19:05

   Jeg ville elske en stor RL krammer!!! TAK! 😀

 • Reply
  Mette
  19. november 2016 at 18:51

  Kære Johanne fik ikke kommenteret på din post forleden – flot og modigt du deler, detver med til at gøre tabuet (?) mindre og øge fokus. Kæmpe krammer til dig ❤️❤️❤️Og du får den IRL hvis jeg ser dig i Bruuns

  • Reply
   Nutidensmor
   19. november 2016 at 19:06

   Igen – tusinde tak, Mette 🙂 Jeg ved ikke om det er tabu – som du selv sætter lidt ? ved, men i det mindste er øget fokus da en god ting, tænker jeg.. for for de der har det skidt kan det være svært at snakke om det!

 • Reply
  Christina
  19. november 2016 at 21:08

  Uhhh ja pas endelig på med de mandariner 😬 En kollega og jeg fik sidste jul begge en stafilykok infektion under tommelfingerneglen efter at have skrællet en 😳 Rører det ikke igen efter det smertehelvede 😲

  • Reply
   Nutidensmor
   20. november 2016 at 23:30

   Deeeet er løøøøgn??? ADDD! Årh nej, nu tør jeg ikke!

 • Reply
  Tine
  21. november 2016 at 15:19

  Hvis du vil undgå nervegiften i mandariner/clementiner, så skal du gå efter de økologiske, da de ikke er overfladebehandlet.
  Jeg har lige købt et net øko clementiner til 10 kr. i Rema 😉
  http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE442317/din-mandarin-er-fyldt-med-giftstoffer/

  • Reply
   Nutidensmor
   21. november 2016 at 19:46

   Køber altid økologiske mandariner (og appelsiner og citroner for den sags skyld) – men DEJLIGT at vide de er fri for ALT sprøjte-røjte, that we dont like! 🙂

Skriv et svar