NÆRVÆR I DET VIGTIGE <3

Sponsoreret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I søndags var vi ude for at se vidunderet igen <3 Måske jeg ikke har skrevet om det endnu? Jeg husker det faktisk ikke, men min godeste veninde har fået en lille pige, sammen med sin herlige kæreste. Kender I de der typer, som man bare kan mærke er sjælevenner og ikke kan se som andet end sammen 4-ever (and ever ever)? Nå, men de har fået en lille pige, hvis navn blev afsløret dén her dag og jeg har jo tudet hver gang jeg har dikkedikket den lille smukke baby! Augusta er lige så solgt til stanglakrids, som jeg er og SE lige hvordan hun holder lillepigen herunder! Jamen for satan, det er jo lige før det gør ondt i æggestokkene! Faktisk sad hun med bebs 4-5 gange og helt stille, hviskende og myssende.. kan I forestille jer noget mere sødt??

NÅ! men det her indlæg skulle faktisk ikke handle om babyer, selvom det var dét der dominerede timerne ret meget 🙂 Det skal handle om brætspil, som jeg lovede om opfølgning på, siden sidst, hvor jeg skrev om vores forhold til tv-aftener vs. hygge-spille-aftener. Faktisk blev jeg stillet en opgave om at slukke mere for fjernsynet og selvom det i sandhed giver mening, så synes jeg vores forhold til skærmtid er meget sundt. MEN – når dét så er sagt (eller skrevet), så har vi spillet meget mere. Brætspillene, hvoraf Rosa og Ramasjang Festen er de mest populære, ligger i Augusta-nå-højde, så hun selv kan tage dem og dét at de ikke ligger på en høj høj hylde det sted gør at hun selv trækker det frem, når hun synes det er tid til lidt gaming 🙂

Man er til stede på en rigtig fed måde, når man spiller sammen – på samme måde, som når man ligger på maven og bygger med LEGO. Jeg ved det ikke er alle der synes det er lige fedt at lege med sine børn, for når de når den der 3/4+ alder, så skal man sgu tænke kreativt og virkelig være på, for at gøre det interessant og være en god legemakker, men når det kommer til spil er det lidt lettere – her siger slagets gang ligesom sig selv og spilkonstellationen er selvfølgelig spændende, men mest af alt er det for Augusta morsomt, fordi hun kender karaktererne, f. eks. Rosa fra Rouladegade. Det er ikke noget jeg selv har fundet på, for jeg har talt med mange af mine venner og bekendte om det at lege med sine børn og mange er enige i at man let kan køre lidt kold og som voksen nogle gange føle sig overflødig endda.

Vi tog Rosa-spillet med hen til barselsbesøget, for ligesom at have noget at aktivere Augusta med, når hun ikke skulle sidde med vidunderet, men også for at vi kunne lave noget nærværende sammen, i stedet for at tale hen over hovedet på hende, mens der drikkes latte og spises kage… for hvis der er noget en 3,5 årig ikke kan lide, så er det dét og det var et hyggeligt bidrag. Augusta syntes i hvert fald det var sjovt at vise spillet frem og fortælle om sine (lidt hjemmelavede) regler. Det er som jeg vidst har skrevet før måske lettest, når man er sådan 4 eller 5 år, at forstå til fulde – med alle reglerne, men man kan sagtens lave det lidt om eller bare lege det man vil. Augusta synes det handler om at finde smage og pynt til de mange kageforme og det kan underholde længe skal jeg hilse og sige 🙂

Jeg har forresten endnu ikke trukket vinderen af konkurrencen, der først slutter d. 30/11 på Instagram. Hvis du vil være med kan du stadig nå det.. Bare skriv hvilket ALGA-spil du gerne vil vinde lige her 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  venterpaavin
  23. november 2016 at 13:01

  Baby er da også bare for dejlige – kan godt forstå både din og Augusta begejstring (:

  – K

  • Reply
   Nutidensmor
   23. november 2016 at 16:49

   Dét er de! Minus de søvnløse nætter, men ellers : fantastiske 😀

Skriv et svar