THYCHO BRAHE-FLYTNING

ENDELIG et bad. Jeg har ikke kunnet finde min shampoo, før nu. Jeg sidder her i sofaen, med plaskvådt hår og den medbragte dyne. Sengetøjet er helt nyt og endda hundrede procent uvasket, ligesom lagnet er på sengen og selvom jeg ved dét kan forfærde en del, så har jeg sgu bare ikke lige haft tid til at vaske… eller tid til at grave sengetøj frem fra en af de mange flyttekasser.

Dét jeg vil starte med at skrive nu er et tak til jer! Tusinde mange tak for de mange tanker, de mange hjerter og krammere der er sendt min vej, efter det sidste blogindlæg – hvis overskrift jeg forresten ikke kan læse, uden at have Aladdin melodien på. Hjerter og kys jeres vej!

Jeg er efterhånden kommet på plads.. sidst jeg skrev var det torsdag og nu kan jeg se på kalenderen det hedder lørdag. Derved har jeg haft to hele dage til at få alt alle mine sager her op på 4. sal, fra den gamle lejlighed, og få rykket alt så nogenlunde på plads, at Augusta kunne spotte det som et hjem og ikke et opbevaringsrum for pap, sorte sække og usamlede møbler.

Torsdag var en kaos-dag og jeg er overrasket over jeg kan lyde så rationel i mit indlæg, som kom lige fra hjertet, men fra et udkørt korpus og et noget stresset sind. Jeg havde simpelthen DEN VÆRSTE FLYTNING, som i en skide Thyco Brahe-flytning !!!

Jeg havde i god tid surfet på nettet, for at finde et flyttefirma, som var til at betale…hvilket flyttefirmaer faktisk bare ikke er, desværre. Jeg skrev måske til fem og fik svar fra to – et der ville have 3.000 kr., selvom det var en lille flytning, med kørsel der tager 7 min. og et andet havde ikke tid (fair nok). Jeg fik så svar fra et firma jeg skrev til og jeg må så skynde mig og sige: jeg havde en skidt fornemmelse fra start… og det holdt stik, for som svar til den mail jeg skrev aftenen inden responderede min kontakt TRE timer inden de skulle møde op på adressen, at de ikke kunne alligevel.
FUCKING RØVBANANER! De skrev altså PÅ DAGEN. Det var ikke det jeg manglede, når Jysk i forvejen kom 4-6 timer for sent med min seng og skab, som min søde far stod klar til at samle på den nye adresse. Jeg måtte selv ringe til kundeservice, da de var en time over tid, for at få beskeden om at det kunne i værste fald først være klokken 21! De skulle være mødt op, ved hoveddøren, som jeg havde betalt for, mellem 9-11 og de kom, pga. problemer med det nye fragtfirma klokken 15 – hvis ikke mere..

Jeg handlede dog hurtigt med flytte-sagen og HELDIGVIS kom jeg i tanke om at to dage forinden havde et firma skrevet til mig, fordi jeg havde udfyldt detaljer om flytningen, i håb om et lavt prisoverslag på opgaven, at de glædede sig til at se mig – men på dét tidspunkt (to dage før) troede jeg jo at jeg havde en deal med nogle andre og jeg måtte skrive at det var kokset i kontakten og at jeg ikke skulle bruge hjælp. MEN DET SKULLE JEG JO SÅ ALLIGEVEL! Bum, jeg skrev hurtigere end lynet til dem her, som betød at der på slaget stod to SUPER flinke unge mænd foran min gamle lejlighed, for at hjælpe med at bære ned. Jeg kalder dem sønderjyderne, men det er mere fordi jeg desværre har glemt hvad de hed i al min stress og jag. De kom nemlig begge fra Als kan jeg huske – men uden de kender hinanden, hvilket kan undre mig. Hvor stor er Als dog?
(Jeg skal understrege at jeg på ingen måde har et blog-mæssigt samarbejde med dem og har betalt fuld pris, som alle andre. Jeg er blot en tilfreds dame)
Nå, men konceptet går simpelthen ud på at man hyrer x-antal hjælp til flytningen, som så er rå arbejdskraft. Jeg kaldte dem mine venner, fordi mine ægte venner jo ligesom var på arbejde på den helt almindelige torsdag, så hvis man er i mangel på buddies er det vel også et godt koncept 😉 Søde Mikkel, som har knoklet lige så hårdt som jeg, hvis ikke mere, fik lejet en lille flyttebil fra One2Move og sørgede for hjulene til opgaven. Dem samarbejder jeg heller ikke med, jeg kan bare huske de fulgte mig på Instagram og en sen aften havde jeg kigget på deres hjemmeside og spottet at de havde en del steder i Aarhus man kunne samle en sådan lejevogn op. De to unge mænd læssede på, kørte med og bar op og var simpelthen så friske og humoristiske.

Alt i alt endte det godt. Mine ben var helt maltrakteret, fordi jeg selvfølgelig gav et nap med, men alt kom op og uden skrammer.

Aftenen der fulgte var lidt overvældende, for det her med at være alene et nyt sted, uden sit barn, får brikkerne til at falde helt på plads og jeg tror ti-øren faldt helt, da jeg lagde mig i sengen og det gik op for mig at jeg fremover kommer til at være en del alene. Her taler vi ikke herrebesøg, for det skænker jeg ikke en tanke, men i forhold til Augusta… og i forhold til hvor forvirret hun kommer til at blive.

I går, fredag, fik jeg besøg af min dejlige veninde, jeg fik endnu mere hjælp til at samle ting, som klædeskab, Augusta-seng, opbevaringsmøbel, legebord med mere, mens jeg tullede rundt og fik sat alt på plads, med hjælp fra min mor også.
I dag står der få kasser i soveværelset, men der er jo også ting der skal i kælderen og nogle kan jeg slet ikke overskue at kaste mig over, for jeg har sgu nok rod til en hel rodekommode – men sådan en kommode har jeg desværre ikke dedikeret til skrammel, for hvor skal jeg så have mine mormortrusser og hjemmestrikkede strømper?

Nå, men nu er klokken altså over otte om aftenen og jeg har et glas cola og nogle småkager der kalder på mig. Jeg fik nemlig Augusta hjem i dag og vi har brugt denne lørdag på at lære den nye lejlighed at kende, pynte juletræ og ‘falde til’. Jeg kan mærke det bestemt ikke tager en dag for hende den lille, der altså godt kan fornemme at alt ikke er som det plejer. Hun er glad, det er ikke det, men hvem siger det bliver hundrede procent uden forvirring eller savn? Det tror jeg ikke på er muligt <3

Nu vil jeg lige få kysset på hende der ligger og sover i min nye seng, på det uvaskede lagen, og få gang i noget Netflix.

Alle der er kommet gennem dette indlæg har fortjent en nybagt småkage – I kommer bare forbi.

KH! Johanne

Teksten herunder er sponsoreret, da det er i forbindelse med en konkurrence, i samarbejde med ALGA

Og så har jeg forresten desværre et hængeparti med jer! Jeg lovede sgu at trække en vinder i ALGA-konkurrencen, hvor jeg på Instagram udloddede et lækkert brætspil efter eget valg. Det blev så først nu, fire dage for sent. Undskyld. Jeg fik scrollet mig frem til at Josephine, aka. @frk.sekjaer har vundet. Jeg håber Ella og senere Alberte vil nyde godt af det. Det hitter i hvert fald super meget hjemme hos os!
Tak til alle jer der deltog 🙂

Læs også

18 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  3. december 2016 at 21:10

  Hej søde du :-* sikke en masse rod og omvæltning på kort tid du har været igennem lg stadig er ❤️ Husk på at kramme a og slappe af, alt skal nok gå du jo sej ;)! Girlpower !!!! Og ellers ved jeg a nok skal skub til dig så du igen lige finder glade overskuds Johanne frem 🙂
  Sig endelig til hvis du har lyst til en kop kaffe en dag eller mangler møbel eller lign 😉 jeg har jo bil 😀 kram fra Louise og William fra maj gruppen ;kr

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:51

   Du er sød, Louise! Du må endelig gerne komme til kaffe 😉

 • Reply
  Bettina S
  3. december 2016 at 21:38

  Held og lykke på din….og Augustas vej 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:51

   Tak <3

 • Reply
  Kamilla
  3. december 2016 at 22:03

  ❤️ er sikker på I får en vidunderlig tid i jeres nye hjem. Jeg kommer forbi og får den småkage. Snart! 😘

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:51

   Det håber jeg! Kom endelig forbi – vi bager mega sprødt 😉

 • Reply
  Clara
  3. december 2016 at 22:28

  Jeg kan anbefale bogen “skilsmissens ABC” som er en hjælp ifht alle mulige spørgsmål men hvor hovedfokus er børnene. Den har hjulpet og hjælper mig stadigvæk hvis jeg bliver i tvivl om noget. Der er mange ting at holde styr på især med børn involveret. Jeg har selv været og er stadig igennem det med to børn, dreng på 5 og pige på 2. Sender tanker din vej❤️

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:52

   Ved du hvad, det tror jeg måske er et godt tip.. man kører jo bare på fornemmelsen og selvom det tit er rigtig fint og ‘det rette’, så vil en sådan bog måske være fin at skimte, for hvis nu.. ja, hvis nu den kan svare på noget jeg ikke kan. Tak! Og også tanker din vej <3

 • Reply
  Camilla
  4. december 2016 at 9:24

  Kære Johanne. For filan hvor jeg ved hvordan du har det. Eller det tror jeg hvertfald. jeg vil blot ønske dig god vind og blæs i håret, jeg håber du oprigtigt bliver glad og kommer til af trives med at være selv med din smukke pige.. jeg følger med 😊🙏🏻

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:52

   Tusinde tak, Camilla <3 <3

 • Reply
  Mette
  4. december 2016 at 9:29

  Pyhh sikken en omgang Johanne 🙈🙈..men FED lokation for din nye lejlighed ❤️. Er sikker på det nok skal blive fint – men det er hårdt at komme igennem, især med små børn midt i det …
  jeg havde også thycho Brahes flytning da jeg i august flyttede (300 m) fra hjørnet af ringgaden/Silkeborgvej til Ringkøbingvej v den gamle by. Få dage før svigtede mit flyttefirma også og jeg måtte lave feberredning. Det var en hverdag og i ferietiden, så de fleste venner var enten bortrejst el på arbejde. Men nogle tog fri ❤️Og jeg fik et firma. Og endte med at moste TO sofaer og et sofabord, som blev hugget UD af flyttebilen midt på dagen midt på ringgaden i et ubevogtet øjeblik 🙈🙈🙈.. og dagen efter blev jeg påkørt bagfra. Den flytning glemmer jeg sent. Kram til dig og småkager 😘😋?

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:53

   Nej nej nej, det slog måske så alligevel min flytning! Jeg håber da du er okay? Altså ovenpå ulykken? …og lorteflytningen?
   <3 Og tak for dine søde ord!

 • Reply
  Lene Balch Olsen
  4. december 2016 at 10:14

  Sender kram og gode ønsker, det skal nok blive godt, især hvis I er gode til at snakke sammen. Jeg har selv gjort det med min x og det giver ro for ens børn at man kan finde ud af at snakke sammen <3

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:54

   <3 Det tror jeg også på!
   Jeg er glad for I kan få det til at fungere <3 det ser jeg også ske her, 100%

 • Reply
  Monica
  4. december 2016 at 16:30

  Ha, det var nu altså slet ikke så svært at komme igennem det, så hvis du nogensinde er i nærheden af Hillerød, så giver jeg sgu en for det lyder som om du trænger til det :o)
  At falde til i et nyt hjem og ikke mindst et nyt liv tager tid. I skal nok komme igennem det og oven i det, så kommer du til at få nogle kanon store nosser med stride hår på!! Der skal meget til at vælte dig i stormvejr efter dette 😂

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:54

   Dét vil jeg huske. Og ditto med Aarhus 😉
   Tusinde tak – jeg glæder mig til at gro nogle nosser og få noget hår på brystet 😉

 • Reply
  Signe Kiddo
  4. december 2016 at 20:13

  Åh det lyder kaotisk! Det kan forhåbentlig kun blive bedre fra nu <3 Jeg håber I falder til og bliver glade for lejligheden. Sikke en smuk udsigt i øvrigt.

  Kram til jer

  • Reply
   Nutidensmor
   4. december 2016 at 21:54

   TAK søde Signe! Kram til dig også :-*

Skriv et svar