10 MÅDER AT PISSE ET BARN AF PÅ #VÆRVARSOM

image

Når man – altså jeg – én gang har lavet et indlæg, som åbenbart var VIRKELIG genkendeligt i andre forældres ører (eller måske nærmere øjne, når det er nedskrevet), så kan jeg da ikke lade være med at lave en vol. 2, selvom det er ret så meget blogger-kliché (12 ting bloggere skal stoppe med NU) at have en følgeton OG lave opremsninger, meeeeen jeg er ikke for fin til at lave de enkle ha-ha indlæg, for jeg må indrømme… de er herre morsomme at lave!

20 måder at pisse en 3-årig af på er at finde lige her, forresten.

OG der er jo altså MEGET mere end 30 ting, der kan pisse en 3-årig (og børn generelt af på), så vi kan da lige så godt give os i kast med mine bud på endnu flere ting der kan pisse et mini-menneske af. Og bidrag da endelig i kommentarfeltet herunder 😉

1. Forklar hvorfor det er at man kun åbner én julekalenderlåge om dagen
Det eneste barnet hører, når du står der og forsøger at lege pædagog og plaprer løs i forsøg på at give ungen en forståelse af dagenes opbygning, er: “Den chokoladejulekalender du har der, Karl-Otto, som du desperat står og krammer, med tårer i øjenkrogene med tanken om at din ENE chance for at smage tysk produceret mælkechokolade blev opbrugt klokken 5.30 i morges – den åbner JEG, når du ligger og sover. Nummer 15 er min! Ej, faktisk er jeg så sulten og et dumt voksensvin af dimensioner, at jeg faktisk konsumerer hele din Rasmus Klump øko-kalender til 99 kr. OGSÅ den store nr. 24 låge. Hvis du taber den her kamp ser du aldrig papkalenderen igen, så kæmp med næb og kløer mit barn – MUHAHAHA!” *ond latter*

2. Forlang hue, når det er -2 grader udenfor

3. Server på tallerken, for at det kan køle af, når barn havde planer om selv at hælde op
Voksen-logik er VOKSEN-logik.
Børne-logik er: “du skal fandeme ikke bestemme hvad der skal ske med min mad, inden jeg selv har lagt planer for hvad jeg tror jeg vil – og jeg har altså ret til at fortryde, at du ved det!”

4. Hold fast i din holdning om at en god madpakke ikke kan bestå af 100% rosiner
“Børn i køkkenet er både en læringsmulighed, såvel som en god social aktivitet for far og mor og barn”… JA. Måske
– og pisse konfliktindbydende!

5. Undlad at bruge din telekinetiske sans til at fjerne den ketchup barnet selv er kommet til at ramme sine ærter med
#Panik #MadDerRørHinanden

6. “Vi skal hjem” – svar dét når barnet spørger hvor I skal hen, når det hentes i institution og til hvad I skal, skal du svare: “hygge?”
Scenarier barnet forventede: “vi skal hjem til mormor”, “vi skal i Disney Land”, “vi skal hjem og bage lagkage med masser flødeskum og ekstra chokoladeknapper”

7. Hent dit barn når det har fået ind i hovedet at det er bedsteforældrene der hentede, fordi et eller andet barn på et eller andet tidspunkt har nævnt DÉT skal hentes af SINE bedsteforældre.
Løsningen er ikke at gå igen, for det kan komme ind under punkt 7,5: gå.
Anbefales ikke.

8. Sig “det skal du” eller “jamen sådan er det bare” eller “det vil jeg bare ha’ du gør”

9. Tænd på TV’et når Ramasjang sover.
…så kan ungen bare lade være med at stå så skide tidligt op!

10. Børst tænder på ungen
Og her må jeg i ramme alvor sige at man kan få betænkeligheder om hvornår noget er et overgreb, for hold nu kæft det kan være en (DUM) kamp!


Genkendeligt?

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Lika
  15. december 2016 at 18:00

  Oh yes!! Bare set at hence i VS er dybt felt hver dag. Og order new – dååmme moaar. *SUK*

 • Reply
  Joan
  16. december 2016 at 7:14

  Åhh hvor er det genkendeligt 😂 Min Snart 9 årig dreng har sagt at han altså snart ringer efter politiet da jeg er den ondeste og dummeste mor ( fordi jeg kræver man går med tøj, børster tænder, ikke må lege abekat i hans og søsterens køjeseng, og generelt svare sin mor igen). Og hans 6 årig søster forstår heller ikke det med chokolade julekalenderen. Og sjovt nok mangler der flere stykker chokolade som moderen IKKE har spist 😂 Hue og venter, hvad er det, når vi går hjemmefra?? Men 2 min efter kræver de moderens så jeg må fryse!??! Børste tænder OMG.. Opgiver snart! Amen jeg kunne blive ved..

 • Reply
  Maria
  16. december 2016 at 11:13

  😂 genkender det hele!!

  1: hvis man henter inden frugt i børnehaven! Hold nu op et minimonster, det kan skabe.

  2: Hvis KJOLEN er til vask. Ikke de 6 andre, men lige den man ville havde på den dag!!

  3: Hvis der ikke er dessert eller slik efter hvert aften måltid!

  4: Hvis man ikke må spise med fingrene

  5: Hvis man ikke må se Dora eller Mc.Stuffins

Skriv et svar