AT SÆTTE SIN EGEN RØV LIIIGE I KLASKEHØJDE *SMÆK*

Sponsoreret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

DET HANDLER OM SELVIRONI & BOLIGHALLØJ,

 

…i hvert fald nogle gange, hos mig, her på bloggen, men som nogle få mennesker åbenbart så det: at pege fingre. Det er lidt never ending story herfra, for jeg synes jo det er urimeligt morsomt at påpege nogle åbenlyse generelle tendenser og sætter det op på en humoristisk måde (hvis jeg må være så fri), men at alle ikke deler min humor er vel bare sårn’ det nu desværre engang er. Det er ærgerligt, for når man er så plat og ikke for fin til nogen joke, som jeg, så er det altså en ret sjov tilværelse skal jeg hilse og sige! Nå, men det indlæg jeg hentyder til er det der der handler om hvordan man skaffer sig en røvfuld skare af følgere, ved blot at følge 12 enkle indretningstip og hvis du ikke har set det endnu, så skal du da bare klikke lige her 🙂
Er det selvironi som ind i helvede? JA DA! Jeg har sgu selv meget af lortet – og jeg er lige så meget lemming som alle andre, der følger med strømmen. Selv når jeg prøver at lade være, så går jeg jo med andre, imod strømmen. Faktisk skal man slet ikke tænke for meget over det, for selvom man ser sig fri fra at være med i en Royal-Copenhagen-dyrkende-kult, så er man bare med i en retro-genbrugs-haj-alt-i-teak-bande.

Nå, men nu kommer vi jo så derud, hvor jeg stiller min hvide og ret så flade røv lige i klaskehøjde, da jeg, som jeg allerede gør, lidt hist og pist, viser frem af hjemmet, til de nysgerrige. Men det har jo også været undervejs, for hvad er mere menneskeligt, end 10 uudpakkede papkasser og total bare vægge i flere måneder? Ambitionerne er høje for at blive 100% færdige, men det sker – som for alle andre – sgu nok ikke, før efter nogle måneder! Men nu er der da gået 2 uger siden jeg fik nøglerne og der er i denne weekend kommet lidt lamper op. Og hylder! Stadig nul kunst eller plakater, men hvad fa’en, Aarhus blev ikke bygget på en dag heller!

På forhånd kan jeg så altså godt afsløre at jeg er en grå-sofa-lemming (de passer jo for satan bare til alt) og så er jeg bare en sucker for at købe billigt og gerne på nettet – som f. eks. hos Ellos mv. – ligesom så mange andre. Jeg fristes til at købe et spisebord, når jeg ser den tilstrækkeligt nok gange, fordi min hjerne går fra at tænke: den er da ikke smart – til at tænke (uden jeg ved det) det er jo et must, Johanne! Jeg er ingen indretningsguru for fa’en.. jeg falder for tendenser og bølger som alle jer andre jo 😉

Én af de ting min far sørgede for kom op i går var glaslampen, som ses herover, som jeg faktisk bestilte få dage efter jeg havde sagt ja tak til denne lejlighed. Det er dermed den første nye ting jeg erhvervede mig til hjemmet. Jeg synes bare den er fin, fordi den ikke skriger på opmærksomhed og hvis jeg kender mig selv ret, så skal jeg nok få proppet en masse ting ind i stuen og derfor ville jeg gerne have en fin og let lampe. Den er dog stadig lidt lækker med messingdetaljen og selvom jeg i den grad mangler en ordentlig pære (typisk mig ikke at bestille det med), så synes jeg sgu den er flot!
Hvad synes I?
Den lader desværre til at være udsolgt lige nu, men der er en masse tilbud på Ellos, så er tip er at lave en bruger (hvis du er ny på Ellos) og så gå ind under aktive tilbud.. der er tit noget godt at hente og ellers er der også denne, der ligner rigtig meget, til kun 229 kr. 🙂 jeg kan se man kan få -200 kr. i rabat, hvis man handler for min. 1000 kr., så dét kunne være en mulighed, hvis man nu er i shoppehumør til sig selv, eller lige mangler den sidste gave.

Det er lidt svært at fange en stemning i et rum, men jeg synes det går godt fremad.. egentlig handler det om at jeg føler det er hyggeligt at være hjemme og det føles som mit. Det har taget lidt tid, men det er bare efterhånden ret hjemligt, selvom der mangler småting hist og pist. Hvis du tænker: DÉN plakat eller dén pyntedims ville være perfekt til Johannes hjem, så kom endelig med tips i kommentarfeltet. Nu vil jeg spise min morgenmad og læse jeres mange søde kommentarer igennem her på bloggen på og på Instagram, fra mit tankemylder skriv i går. Men jeg må skynde mig, jeg kan se jeg allerede er lidt for sent på den! Sørens!

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Monica
  19. december 2016 at 19:39

  Apropos selvironi, så er jeg er helt vild med plakaterne fra dialækt. Kender du dem? Der er vist også en en for pædagoger 😁https://dialaegt.dk/produkt/aarhus/

  • Reply
   Nutidensmor
   20. december 2016 at 14:50

   HAHA! Ja! Synes de er geniale 😀

 • Reply
  Louise
  19. december 2016 at 19:52

  http://Www.desenio.dk har bare så mange flotte plakater.
  Til al slags humør og al slags indretning 👍🏼☺

  • Reply
   Nutidensmor
   20. december 2016 at 14:50

   Virkelig mange fine ting!!

 • Reply
  Rikke
  10. januar 2017 at 12:43

  Hvor er dit fine spisebord fra?

Skriv et svar