LAV KREATIVE (MEN LETTE JULEGAVER) FRA UNGERNE

 Sponsoreret af Panduro


Jeg ved vi er lige oppe over, i forhold til jul, men jeg tænker der må være nogen som mig, der tager alt dette lige i sidste øjeblik. I den anledning, at det måske stadig kan nås at videregive ydmyg inspiration vil jeg meget gerne vise lidt af hvad Augustas gaver til familien består af i år. Det er sgu nemt og det kan stadig nås hvis du nu får en pludselig lyst til at oldemor skal have en lille ting juleaften.

Forresten, flere har spurgt til hvor vi skal holde jul, om det bliver sammen og dét skal der da svares på 🙂 vi holder ikke jul sammen – det bliver hver for sig, så at sige og da vi holdt jul (sammen) sidste år hos Mikkels forældre, i det vestlige Jylland, starter Augusta i denne dele-jul-ordning, som jeg altså kender selv, fra egen barndom, på min side af familien. Vi bytter en af de første juledage og på den måde får hun to juleaftener. Plus julehygge hos min far d. 23. 🙂 Nej, der kommer ikke mangel på dansen-om-træ, sang, gaver og hygge… og heldigvis er det en ting der ikke kan blive for meget af 🙂

Indpakningen har vi også lavet sammen, som et hold: jeg er papir- og binderi ansvarlig og hun står for massevis af tape og båndklipperi. Indpakningsmæssigt synes jeg egentlig også det er og skal være ret så enkelt, selvom – hvis jeg selv skal sige det – det er skide flot! Den lille detalje med skindstykket med navn på var en idé jeg fik fra Panduros eget magasin, som jeg fik neglet ned i min pose i butikken, men ingen forventer opfindelsen af den dybe tallerken 😉 Det er ment som et til og fra kort, som var sjove at lave sammen, men også som en nøglering bedsteforældrene kan gemme, hvis de vil. Faktisk er det let at lave – man skal bare have remedierne, som også er fra Panduro, til det. De hedder forresten “letter punch”, sådanne metal stifter, hvor man med en hammer kan hamre lige det navn eller det ord man ønsker – og dem jeg har brugt er 3 MM – man kan SAGTENS kaste sig ud i større.

Jeg synes det er skide hyggeligt at lave små ting med Augusta, som vi kan give i gave, og selvom det selvsagt kun er hendes fjerde jul, så kan vi vel godt kalde det en tradition, at det ligger pakker under træet til familien.. hvad det har været har været forskelligt og i år er det ‘bare’ små billeder hun har lavet på lærreder med akrylmaling. Det er let for os, Augusta synes det er mega sjovt at nørkle med og hvem bliver ikke glad for det, tænker jeg?  Nogle gange har det været fotokalendere kan jeg huske, men jeg elsker tanken om at hun jo selv har haft fingrene i det – og hun GLÆDER sig jo til at give det væk 🙂

Man kan sige at dét at lave de her gaver har også været lidt noget særligt i år, da jeg jo også har siddet med gaverne til både Augustas far og Augustas farmor og farfar og det har altså været særligt rart, for for første gang skal vi jo ikke holde jul sammen, som vi har gjort, siden Augusta bragte os alle sammen, men på den her måde kan jeg også sende en lille hilsen til dem, gennem en ting hun laver og det synes jeg er skønt!

Den sidste lille ting har vi endnu ikke fået streget på listen, men det bliver ordnet her i sidste øjeblik, med tekstilfarve. Egentlig giver jeg normalt alle ‘det samme’ fra Augusta, men der kommer lige nogle små andre sjove ting, for hun elsker bare at tegne på sten, figurer og stof 🙂 …resultatet må jeg lige dele, når det er færdigt og tørt! Du kan se malingen lige herunder 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du mangler inspiration til julegaver, indpakning eller andre krea-projekter, så kan du altid lure her – jeg synes de er skide gode til at opdatere 🙂
Tekstilmaling, læderbånd (klippet), nøgleringe ringe, indpakningspapir og bogstavstifter er alt fra Panduro Hobby 🙂

Laver I hjemmegjorte gaver i år?

 

 

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  20. december 2016 at 17:51

  Hvor er det nogle fine nøgleringe /gavemærker, dem skal jeg da prøve at lave en gang 😊 Her består de hjemmegjorte gaver af små skåle malet med porcelænsmaling 😊 og så den obligatoriske kalender med billeder 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   21. december 2016 at 8:29

   Dét lyder da også som herlige gaver.. man kan sige, når man har købt porcelænstusser så er det jo også bare at bruge dem igen og igen 🙂 Jeg ville i hvertfald selv sætte pris på den hjemmegjort krea-gave 🙂
   God jul 😀

 • Reply
  Alice
  20. december 2016 at 18:16

  Fed ide med skin”kortene”, det må vi kaste os ud i næste jul.
  Her har min søn på otte dekoreret fade, underskåle og glas med hhv glas maling og porcelænstuscher. Han glæder sig meget til at familen skal åbne dem D 24 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   21. december 2016 at 8:30

   Synes også de er super søde 🙂
   Årh det lyder sødt med al porcelæns-glasmaling! Når de først er i gang kan det jo blive en stor produktion! Hvor køber du det der skal males på henne?
   Og god jul 🙂

   • Reply
    Alice
    22. december 2016 at 20:54

    Var heldig at finde en masse lækkerier i en nærliggende genbrug, der udover købte jeg nogle af kopperne i Flying Tiger (gud hvor jeg hader at de har skiftet navn!). Men ja, vi nåede da at komme igennem 12 forskellige stykker porcelæn ^_^

 • Reply
  Mortilto
  20. december 2016 at 19:03

  Da jeg er studerende må jeg altid være lidt ekstra kreativ når det kommer til gaver fra ungerne ( 2.5 år og 9 mdr). I år får alle tætte familiemedlemmer en mulepose med hånd/fodaftryk og dekorative tegninger på af den største. Børnenes far får en ramme med 3 billeder hvor den bette sidder med hhv et I ❤️U. Og den store har lavet en ret fin plakat med sæbeboblemaling som er kommet i ramme

  • Reply
   Nutidensmor
   21. december 2016 at 8:32

   Dét lyder som VIRKELIG GODE krea-gaver. Jeg kan godt se man er nødt til at være kreativ, men omvendt så ville jeg selv som millionær lave gaver med Augusta, så se det som en fantastisk ting og ikke noget I skal nøjes med – det løser jeg, når du skriver du må være kreativ som studerende 🙂 Faderen må da blive ellevild særligt 🙂
   God jul 😀

Skriv et svar