JOHANNE OG AUGUSTA TESTER KØKKENMASKINE (MÅSKE DET KAN SPARE DIG FOR TUSINDER AF KRONER?)

Sponsoreret image112image23

Vi har haft vores fingre i en køkkenmaskine, lige siden vi flyttede vores flyttekasser ind i hyblen her af den grund at jeg altid har tænkt: voksne har en køkkenmaskine. Punktum. Livet er for kort til at ælte manuelt eller sådan noget. Men som med så meget andet har jeg sgu været i tvivl om det var et reelt behov jeg havde eller om jeg bare er bildt det ind, ved at blive bombarderet med billeder af flotte køkkenhjem – med en toppen af poppen: en køkkenmaskine til 4.000 kr.
4.000 kr… Nu skal jeg ikke dømme. Jeg vil forsøge at lade være i hvert fald, men 4.000 kr. er dældusseme meget for noget, der er lidt lænket til ens køkkenbord. Vi kan blive enige om at den udstråler overskud og at man tænker over hvad der står på bordpladen, men jeg har ikke så mange penge at smide efter noget, de få gange jeg bruger så en.
For jeg vil jo ikke lyve.. jeg bruger sgu ikke køkkenmaskinen hver dag, men når jeg gør, når vi skal bage boller eller farsen skal blandes godt med smagsmæssige lækkerheder, så er den altså handy!

Jeg har ikke testet den dyre model, hvilket jo nok egentlig betyder at jeg ikke kan kalde dette en X vs. Y test og kan fortælle hvorfor du lige præcis skal kaste 700 kr. efter den her model og ikke efter nogle andre, men jeg kan da sige at vores er god! Skide god! Den kan ikke løse mine problemer, sørge for at indgive moms eller støvsuge, men den kan dreje og er ret så fancy – til prisen. I min mening. Jeg bager jo så heller ikke hver dag, som sagt, så til professionelt brug er jeg sgu på bar bund ift. svar, hvis dét skulle poppe op i jeres hoved, men til dagligdags, børnefamilie-agtigt behov siger jeg tommelfinger op.
Og grim er den da heller ikke?
Den har mange hastigheder, hvilket jeg tænker er smart, hvis man f. eks. skal lave flødeskum. Der er tre dimser med, som man sætter på, alt efter om det er til dej, til fars eller til piskesager – og den har et låg! Der skal vel være låg til? Knappen lyser forresten blå. Det vil kunne imponere ethvert barn for det kan da ikke være af praktiske grunde.. hvem bager i mørke?
Den fås forresten i fine farver og ligner ikke en budgetmodel, hvis man går op i hvordan ens køkkenmaskine ser ud.
(Jeg gør)

Augusta og jeg bagte boller her i fredags og det var der jeg fik knipset nogle billeder af maskinen in action og så mangler jeg jo bare at lære at bage, nu da grejet er på plads 🙂 De blev da spiselige, men umiddelbart kommer jeg ikke med i Den Store Bagedyst foreløbig.. og jeg snød endda med en sådan bolleblanding. For søren da manglende evner… jeg kan dog måske give Augusta lidt af skylden, da hendes opmålingsevner stadig er lidt off, men sådan er det sgu at være i køkkenet med et barn 😉

Hvis du undrer dig over spejlingen i nummer to billede, i maskinen blanke skål, så er det helt overlagt. Jeg ville gerne lige vise mit sexede hjemmetøj, hvis der nu var nogle singledrenge der kiggede med 😉 Alle ved Batman-bukser er det nye lingeri!

Nå, men det var faktisk alt jeg ville med dette indlæg og så håber jeg I fik noget ud af det.. måske jeg har sparet dig for en del tusinde kroner, hvis du troede ét bestemt mærke var det eneste rigtige. Jeg har måske skudt mig selv lidt i foden i forhold til at dette indlæg jo er i samarbejde med Ellos, da de jo forhandler en håndfuld køkkenmaskine mærker.. men for fa’en jeg er sgu bare ærlig og jeg synes min er et kup!

KH. Johanne

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Monica
  27. december 2016 at 20:40

  Der findes en blog der hedder sundemadpakker.dk- ved ikke om du kender den? Hun (kan desværre ikke huske hendes navn) har altså fået mig i gang med at bage – med flere forskellige slags mel endda! Det siger altså ikke så lidt om hendes opskrifter 😂 De er nemme og lige til og vigtigst, så er de lækre!
  Aaah, hvad pokker er det nu hun hedder? Nåh, råd givet videre 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   29. december 2016 at 20:38

   Arh ja – kender den godt 🙂 Den er vidst bare ikke skrækkeligt aktiv mere?
   Jeg må lige kigge lidt i arkiverne efter opskrifter 🙂 Det vigtigste er selvfølgelig de er gode, men også nemme ja – haha 😀
   Kaja 🙂

Skriv et svar