SKOLDKOPPE-INVASION, EKSAMINER OG BOLIGBILLEDER

skoldkoppe1
Ja, her kommer jeg og taler på Augustas vegne, men jeg må sgu sige at det denne skoldkoppetilstand, der har beat mit lille barnevæsen ikke var, som jeg frygtede! Heldigvis! Måske jeg også bare virkelig havde frygtet det værste 🙂
Augusta fik de første knopper i sidste uge, da Mikkel havde hentet hende i børnehaven, der i forvejen vidst nok var inficeret med den smitsomme virus og selvom jeg da længe havde håbet på hun ville få det, så havde jeg ikke troet det ville være lige nu-nu. Og ja, jeg havde håbet på skoldkopper. Måske jeg lyder som en skide ond mor, men det er altså smart at få det i en tidlig alder, nu når de alligevel skal have det på et tidspunkt. Ik?

Nå, men her er vi så på den anden side, en uge senere, og prikkerne er der selvfølgelig stadig – men nu primært med skorper og Augusta er kommet til Vestjylland for at hygge med sin farmor og farfar og sin far.
Det er godt til hende, for det var lidt indelukket og trivielt til sidst, sådan at være syg, men vi har altså fået bagt nogle muffins, lagt nogle puslespil og set noget Netflix kan jeg godt afsløre 😉 De – skoldkopperne – var selvfølgelig til gene og de drillede også om natten, hvor jeg et par timer i træk måtte “nusse hende”, for at afhjælpe kløen og holde hende i søvnen, men der har ikke hverken hverken feber eller de store ture med kedafdethed, hvilket overrasker mig, for hun var altså ikke heldigt sluppet i forhold til antal 😀 Jeg havde frygtet hun ville være helt utrøstelig i en uge, men næh, hun var sgu heldig denne gang 😀

Vi har længe planlagt denne uges ordning, fordi jeg pt. sidder underligt roligt i en slipstrøm af eksaminer. Jeg ved ikke hvor den ro kommer fra, men måske det er fordi jeg har sovet til klokken 9 (og som i: non-stop fra klokken 01), taget et bad, kan prale af at have skrubbet mit ansigt med en skrubbemaske, der skulle “fornye min hud” (yay!) og netop nu sidder med en ny kop latté og forsøger at få et overblik over hvad fanden jeg egentlig vil sige til min praktikeksamen i morgen. Jeg har ikke det overblik endnu, altså over hvad jeg skal underholde med i mit fem minutters one-student-show, men mon ikke det kommer til mig snarest? Helst inden jeg skal ud i feltet og arbejde med mit andet eksamensprojekt, som jeg jo faktisk omtalte i det her indlæg i går.
Hvis man fik karakterer på ren og skær interesse og passion, så er det en sikker 12’er kan jeg godt fortælle jer!

Forresten, så glæder jeg mig til at vise lejligheden lige om snart. Vi starter med et indblik på Augustas værelse, som jeg udgiver i denne uge og selvom det altså ligger så fjernt fra en boligreportage som noget kan være og på ingen måde kan ses som room-goals for nogen, da det altså bare ER et børnerum, så glæder jeg mig af en eller anden grund. Der er forresten farver derinde, hvis man skulle være forskrækket over den slags 😉
Det er hendes første (eget) værelse og jeg er nok bare lidt stolt af at have fundet en lejlighed, som vi begge er skide glade for, og dérfor vil jeg vise det frem til jer og dele med jer hvordan det er vi bor. Det betyder måske ikke alverden i det store hele, for hjerterum er måske nok vigtigst, men jeg kan mærke at disse omgivelser, med vores ejendele, at vi har sat møblerne SÅDAN, fordi det giver mening og købt dét møbel fordi JEG synes det er pænt, gør mig glad og det vil jeg gerne have ud.
Jeg skal nok få lavet den film, en lejlighedstour, som jeg har lovet, så jeg også kan sige hej på skærmen til jer – det er jo så længe siden med video, men lige for tiden er der jo så vanvittigt mørkt udenfor (WINTER IS COMING) at det næsten er umuligt 🙂
Pluuuuuus jeg nok lige skal have sat flueben ved den satans eksamen i morgen først 🙂

Jeg er spændt og jeg må hellere komme tilbage til min forberedelse nu!

Men hey, jeg lavede et opslag, som med jeres hjælp blev til en tråd om pleje til skoldkopper og hvis I står i det hjemme hos jer, eller endnu har undgået at blive smittet, så kan du læse en masse damers fif og råd her på mit IG-post. Vi var selv rigtig glade for de her to produkter og et (ikke for varmt!) bad i starten, inden skorperne, for at lindre en smule, med en vaskeolie fra samme mærke, som flere også anbefalede kan jeg se.
Men yay! NU er skoldkopperne overstået og så har vi vidst også haft de fleste af de dersens obligatoriske børnesygdomme. Minus børneorm nu…. den glæde undgår vi gerne.
Og hvis du har et råd til kopper, så smid det da gerne ind herunder. Jeg er sikker på der er en eller to der nok kan få glæde af det 🙂

Det var alt for mig, på denne onsdag – nu må jeg hellere få flittighedshatten på igen!
KH! Johanne

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  12. januar 2017 at 7:34

  Knæk og bræk med eksamen. Og så vil jeg bare lige sige TAK for på anbefale aderma til eksemhud. Min søn har netop fået konstateret børneeksem i mild grad, og nu efter et par dage med aderma exomega er det næsten væk. Det var også den de anbefalede, men det var primært din gode omtale af mærket der gjorde, at jeg valgte netop det 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   12. januar 2017 at 9:47

   Nej hvor er jeg glad for at høre du fandt noget, der bare virkede. Jeg synes lidt det er en jungle og det virker som om det ikke altid er det samme, der partout virker for alle, så det er jo herligt at du (og jeg) bare faldt over det der virkede fra første øjeblik. Børneeksem er virkelig være surt, så det er FEDT at høre det er næsten er væk nu 🙂 Yay!

Skriv et svar