HER BOR AUGUSTA (3,5 ÅR) – I HJERTET AF HJEMMET

Hej og velkommen til et lille indblik i hvordan Augustas værelse i vores nye hjem er endt med at udforme sig 🙂

2017-01-13-13-27-572017-01-13-13-30-32

2017-01-13-13-29-432017-01-13-13-28-082017-01-13-13-26-122017-01-13-13-25-402017-01-13-13-53-35

Et kig fra stuen gennem dobbeltdørene, til Augustas værelse. Reolen dér er ved at blive fyldt godt op allerede og jeg er stadig ELLEVILD med den!
(Mere om den lige her)

2017-01-13-13-28-32

2017-01-13-13-30-112017-01-13-13-53-542017-01-13-13-26-25

2017-01-13-13-26-362017-01-13-13-26-582017-01-13-13-27-082017-01-13-13-31-35 Indeholder reklame

Kender du typen? Før barn – og lige da Augusta kom til – havde jeg en tro på at alt gear og grej til hendes værelse og hendes “garderobe” (egentlig hader jeg det ord, i forbindelse med børn), skulle være afdæmpet og perfekt koordineret og afstemt.
Jeg har altså lidt svært ved at skulle påsætte et tillægsord, til at beskrive Augustas værelse, som det jo egentlig ser ud, men jeg føler egentlig at farverig rammer ret så fint, selvom jeg godt kan se at basen er hvid og det forresten er noget af en prøvelse at få en herskabs-agtig lejlighed til at se knap så bar og voksen ud… og det er også svært, for jeg er selv en kende farveforskrækket og kan slet ikke koordinere farver generelt, men jeg forsøger at arbejde med det og efterhånden har der da (også bevidst) sneget sig adskillelige farver ind, men det var sgu også en tand uundgåeligt, for selvom jeg kæmpede imod, ønskede mig naturgummi-legetøj og gråmelerede sager til bebsen, så listede Lamaze-regnbue-ting sig jo stille ind og det har hængt ved, også nu, da hun er 3,5 år. Jeg synes (nu) personligt farver pynter på et børneværelse! Ikke for at dømme andre for deres måde at indrette til deres hjem, for den hetz har jeg dældusseme været vidne til, i adskillelige facebookgrupper – hold kæft hvor kan folk være grove, hvis der bare er lidt for meget grå/hvid koordinering på et børneværelse altså! Men jeg føler det giver lidt liv til rummet – og det bliver helt sikkert bedre, når der kommer billeder op og et tæppe på gulvet.

Men jeg håber I vil tage pænt imod Augustas rum – og det er jo aller første gang jeg viser noget derfra, og det er jo hendes første eget værelse, så jeg har sgu glædet mig til I skulle se det, selvom det tydeligvis ikke er “færdigt”. Morfar skal jo lige forbi og hænge billeder op, nu da hendes moder er inkompetent med en boremaskine og det føromtalte tæppe skal findes + en loftslampe.

Vigtigst af alt: hun elsker at være der og lege på sit værelse. Og det gør mig sgu varm i hjertet at se hvordan hun elsker at have ét rum til alle sine sager. Værelset ligger i forlængelse af stuen – med en dobbeltdør imellem og selvom jeg ved de fleste nok havde indrettet soveværelse dér, så har hun bare en så central plads i mit liv at hun også skulle have det i vores hjem. Det giver bare mening for mig at der er åbent mellem stue og legeværelse, så vi kan slæbe ting til og fra, som vi vil og hvis vi har gæster, så kan hun kigge med fra sin lille afdeling og sådan stadig være en del af selskabet.

Og JA – selvfølgelig fik jeg ryddet lidt op, inden “du kom forbi” – ville du ikke have gjort det samme?

Og HVIS du lige nu tænker “hey, hvor er den der fra?”, så kan du måske få svar herunder – ellers spørger du bare 🙂

Storpigesengen er fra Flexa Play (som forresten er nedsat lige nu) – jeg synes virkelig det er en flot seng, fordi den er enkel og let – og så er de  jo en hun kan have i MAAAANGE år. Sengetøjet er yndlings med My Little Pony – fra Jysk 😉 Lampen er fra Ikea og tumlemøblerne er fra bObles.
– Tipien, som så mange har spurgt til, efter jeg viste den på Snapchat, er simpelthen herfra – til 500 kr. Dét er et kup! Lyskæden, der så fikst er med batteri er fra Søstrene Grene.
– De Lego-spækkede opbevaringskasser er også fra Flexa Play og jeg kan godt lide at der er nogle ting der matcher – særligt de store møbler, så de ikke fylder (visuelt) så meget. Og ja, måske det kan ses at bl. a. Lego er det helt store lige nu 🙂 Plakaterne er lavet til Københavns Zoo og opbevaringsposen er fra Ferm Living.
– Skrivebordet er egentlig en lav hylde, til reolsystemet ALGOT fra Ikea. Billigt og smart! Hylderne er de dybeste og de er gode, for de kan sgu bære det meste og har plads til spil, bøger og alt andet! Opslagstavlen er også derfra, ligesom de hvide stole er – den kvadratiske er et loppefund. Is-lampen kan du finde lige her.
– Den lille dukkeseng er fra Smallstuff og deri er en masse BabyBorn grej 🙂 Staffeliet er en gave fra morfar og Dorte. Den ene side er en whiteboardtavle og den anden er en kridttavle – dældusseme en sej ting at have på sit værelse og det bliver altså ikke brugt for lidt, til både tegneri og bogstaver 🙂 Hvis I vil vide hvor det er fra skal jeg nok undersøge det, men i skrivende stund kan jeg desværre ikke huske det.
– De små tegninger i vinduet med Barbar har min storebror købt i Paris og stjernelampen er en juleting fra Ikea. Jeg glæder mig til at få billeder fra SimoneThorupEriksen op, der er tegnet særligt til Augusta og rammen fra RAMN’ (hehe) der indeholder MANGE kunstværker efterhånden (den kan nemlig indeholde op til 50 tegninger). Augusta har selv valgt hvilke planter hun vil have på sit værelse og jeg må sgu sige det pynter på et børneværelse med noget levende (som ikke skal fodres med andet, end vand).

…Måske du kan hjælpe, for jeg leder efter inspiration til et stort tæppe – det behøver ikke være farveløst, men det skal heller ikke være FOR pang og plastik. Bare rart at sidde på og lege – og kigge på. Har du en idé?

Ellers så tak for du ville kigge med. Det er faktisk rigtig rart sådan lige at vise hvordan vi bor 🙂 Spørg endelig, hvis du har noget på sinde eller det kribler i dig, for at kommentere 🙂

Læs også

17 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  13. januar 2017 at 17:48

  Hvad med oyoy biltæppe? Det er altså virkeligt fint! 😃
  https://m.luxoliving.dk/oyoy-adventure-rug/

  • Reply
   Nutidensmor
   14. januar 2017 at 19:43

   HELT enig! Mega mega fint!
   Umiddelbart er det næsten bare ærgerligt vi ikke ville bruge det som biltæppe (grundet manglen på biler), men jeg synes det er super fedt og tanken om at det kunne komme i brug (sådan funktionsmæssigt) er skønt!

 • Reply
  Ditte
  13. januar 2017 at 18:17

  Hvad med dette her:
  https://m.luxoliving.dk/oyoy-taeppe-verdenskort/?gclid=CLuk4tPPv9ECFWEo0wodG40MlQ

  Passer så godt ind til det flotte afhøvlede gulv og så støtter man en god sag – nemlig de udsatte isbjørne!
  Jeg har det til min søn og er virkelig glad for det. Det er stort og fylder rummet godt ud ☺

  • Reply
   Nutidensmor
   14. januar 2017 at 19:44

   Jajajaja! PERFEKT!

 • Reply
  Mette
  13. januar 2017 at 19:44

  Sikken et skønt værelse og rum! Den lejlighed der 😍. Lige et børneværelse efter min smag

  • Reply
   Nutidensmor
   14. januar 2017 at 19:44

   Hvor er du sød! TAK!

 • Reply
  Ida
  13. januar 2017 at 23:33

  Så hyggeligt børneværelse! Ikke så relevant for indlægget, men hvor gammel var Augusta da hun kom over i den store seng?

  • Reply
   Nutidensmor
   14. januar 2017 at 19:45

   Godt spørgsmål Ida. Jeg kan se at jeg skrev i dette indlæg, at vi tog nogle tremmer af vores forhenværende seng. Og så fik vi en seng med sengehest da hun var over 3 🙂 Indlægget er her: https://nutidensmor.dk/2015/05/augusta-2-aar/ – og dét er også bare en fiks seng 🙂

 • Reply
  Louise
  14. januar 2017 at 9:24

  Ej, hvor er det bare fint 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   14. januar 2017 at 19:45

   :-*

 • Reply
  Anne V
  14. januar 2017 at 12:22

  Det her indlæg har jeg ventet på! Super inspiration til en børneværelse lige i min ånd. Vi bor også i lejlighed som på mange måder minder om det jeg ser her. Og jeg har klart fået nogen ideer der skal afprøves. TAK! Heldige Augusta at have så dejligt et værelse😊

  • Reply
   Nutidensmor
   14. januar 2017 at 19:46

   Nej hvor er det fedt at høre! SKØNT det kan bruges 😀

 • Reply
  Charlotte
  14. januar 2017 at 23:38

  Åh var forbi IKEA for lidt siden.. der er et gråt (lyst og blødt og lækkert) med stjerner på. Det er SÅ fint og ville passe så godt ind – og var ovenikøbet billigt (300 kr) og blødt 🙂

 • Reply
  Rikke
  16. januar 2017 at 15:01

  Hvor ser det bare fint ud 😍

  Er nødt til og spørge hvor det fine tæppe i din stue er fra?😄

 • Reply
  Rikke
  16. januar 2017 at 15:03

  Hvor ser det bare fint ud 😍

  Er nødt til at spørge hvor dit fine tæppe i stuen er fra?😄

 • Reply
  Clara
  1. februar 2017 at 21:50

  Hvor er de fine træstole med hvidt sæde fra?

Skriv et svar