MIG. PT.

av

Jeg troede jeg kunne lave et sjovt ordspil ud af mit lægebesøg i dag. Eventuelt en clickbaitoverskrift ala.: “er det så en dreng eller en pige?” – selvsamme spørgsmål jeg jokende stillede den anden doktor: scanningsmanden med ultralydsystemet,  og det kolde mavesnask, som jeg så godt kender, fra Augustas tid i maven. Snasket altså. Eller måske “brok om brok” – se dét kunne da også være en vittigt overskrift…. hvis jeg så bare havde brok. Hvilket jeg jo reelt troede.

Og hvis du nu tænker at der da gik længe, inden jeg fik kastet mig selv til læge, så ja, det gjorde der.
Men så skulle du bare vide at jeg har haft bugsmerter i mere end et halvt år. For måske ikke at sige on/off et år *indsæt øjenrullende smiley*… et lille tip fra mig til dig (free of charge): når du har ondt, så gå til læge.

Nå, men det jeg lider af er pt. nok overrevne mavemuskler (ikke “bare” delte) med dertilhørende arvæv, der kan mærkes gennem mit maveskind og betyder jeg har konstante smerter og minder om en gravid og/eller overvægtig klumpdumpe, når jeg skal komme fra liggestilling til siddestilling.

Og mind mig ikke om hvordan det er at nyse… Hvis jeg havde høfeber og det var forår tror jeg at jeg ville finde den nærmeste bro..

Men systemet virker umiddelbart glimrende og jeg sætter stor pris på den pludselige effektivitet, for fra min akuttid hos lægen (en nat med søvn fra kl. 3-5 og et behov for fire Panodiler gjorde udslaget) kl. 09 fik jeg allerede en tid hos den føromtalte scanningsmand kl. 13 – samme dag. Og i morgen skal jeg ringe til et nyt sted, som måske kan se mere.
Når det så er sagt REGNER han med det er mavemullerne den er gal med.. ingen endelig diagnose er stillet.
Lige pt. håber jeg på de bare skærer det der arvæv væk og eventuelt indsætter nogle herre gode abs!
Det kunne da godt, ikke?

Nå, men det er faktisk en af årsagerne til at der er sådan lidt stiller her på domænet. Den anden er at jeg har Augusta og dét tager min tid, mens solen er på den himlen og min eksamenslæsning tager min tid, når solen er gået ned.
(Augusta sover fra 18-07 for tiden. VINDER!)
Jeg skal op på torsdag og hvis I nu mentalt sender noget godt held afsted, så vil jeg sætte stor pris på det 😀

STOR KRAMMER
(Men VILDT forsigtig, for jeg har dælfuckerme ondt!)
– Johanne

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Giveittomebaby
  30. januar 2017 at 20:00

  Af for fanden, Johanne. Det lyder godt nok ikke særlig rart. Håber de snart fixer dig, med gode abs – for ja, det synes jeg godt man kan forvente 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   30. januar 2017 at 21:18

   Ja, ikke?
   Regner med at være #SummerFit takket være Skejby 😛

 • Reply
  Mette
  30. januar 2017 at 20:57

  Shit også 🙊🙊🙊, det lyder møg ubehageligt! Rigtig god bedring og håber du er mindre stædig en anden gang ifht det der lægebesøg 😜. Og 1000 x held og lykke på torsdag 🍀🍀🍀
  Knus

  • Reply
   Nutidensmor
   30. januar 2017 at 21:18

   Tuuuuuuusinde tak 😀

 • Reply
  Anne
  31. januar 2017 at 18:03

  eej av!! HVIS nu, du mod al forventning selv skal.gøre en aktiv indsats for at få de der mavemuskler i gear igen, evt efter operation, så vil jeg på det varmeste anbefale dig superfit mors maveprogram. send evt en mail til thora (som er bagkvinden) og fortæl din historie. hun er fuld af guldkorn, gode tips og peptalks

 • Reply
  Merete
  2. februar 2017 at 6:32

  Ej, for dælen noget møg at rende rundt med så længe! Rigtig god bedring – forhåbentlig finder de da snart en løsning. Gad vide, om det stammer helt tilbage fra kejsersnittet?
  Jeg vil også tilslutte mig Annes tip om Superfitmor (hvis altså genoptræningen af sådan nogle overrevne muskler ligner den af delte).

Skriv et svar