“UNDSKYLD JEG VAR EN KÆLLING” (LÆSERNE FORTÆLLER)

laeserne

Faktisk har jeg svært ved at komme på sjovere opgaver, end at sammenfatte jeres tilsendinger af sjove anekdoter. Det er jo længe siden efterhånden, at jeg havde den her føljeton af jeres bekendelser, som var urimeligt morsomme. Særligt dem om fødsler fik mindet mig om at jeg skal huske at lave knibeøvelser, fordi det var fucking sjovt – og nu tænkte jeg det var tid igen.. men med en ny konstellation, som jeg kom på, da jeg stod og ventede på mit Mikkel-lift, efter min MR-scanning i går. Frisk luft er måske godt for tankerne.. eller lad os nu se hvad I siger til de gæve damers historier?
Jeg selv synes der var GUF i indbakken og det var LIGE hvad jeg havde i tankerne, men lad os nu se hvad I synes 🙂

Happy Kærligheds Day!
Kærlighed i medgang og modgang, ikke? 🙂


” Dengang jeg var højgravid (!) med vores nummer to, som bliver 1 år om lidt, fik jeg næsten kastet en Ben&Jerrys i hovedet af min mand, fordi det ikke var cookiedough. Men for fanden! Jeg havde BÅDE skrevet en seddel om morgenen OG reminder-sms’et ham. Der er da for helvede ingen der kan bytte rundt på Cookiedough og Strawberry Cheesecake!!?
…faktisk bliver jeg stadig lidt sur ved tanken, for jeg havde virkelig glædet mig “


” Jeg bliver mobset over de dummeste ting! Jeg kan bare godt lide tingene på min måde! En aften blev jeg sur over at min kæreste havde skåret gulerødderne til wok “forkert”. Og når han folder vores tæpper “forkert” eller køber det “forkerte” mærke mælk bliver jeg sur! “


” For nogle år siden var jeg i byen med pigerne og den fik sq ikke for lidt. På diskoteket blev der danset og drukket shots og da jeg pludselig ikke fik svar fra min flamme på mine frække sms’er begyndte jeg ellers at spamme ham med sms’er og kime ham ned. Også mens jeg sad på toilettet og gyngede. Så teenagefuld.
Efter lang tid (tror jeg) hvor han ikke svarer bliver jeg pisse pigesur og fik sendt lidt bandeord afsted – og jeg ender med at slette hans nummer fra min telefon. For så gider jeg sgu da heller ikke have noget med ham at gøre igen!
Det var bare virkelig en dum idé, for udover at han var min mand gennem 4 år (og faren til min datter), som jeg elsker meget højt, så var det også ham, der skulle hente mig foran diskoteket klokken 04, som vi havde aftalt, inden jeg gik hjemmefra… “


” Først vil jeg lige sige, at når mit blodsukker falder, så stiger mit temperament ret så voldsomt!
Jeg er altid, men var særligt i en periode i foråret, meeeeget glad for havregrød. Min søde kæreste valgte derfor at lave havregrød klar, til jeg kom hjem efter en rigtig lang skole+arbejdsdag. Jeg blev sur, næsten gal og ville ikke snakke med ham, for hvorfor fanden havde han gjort det, når det hele dagen havde været planen, at jeg ville have rugbrødsmadder ?!
Jeg endte med at smide det ud og spise rugbrød… behøver jeg sige det var pinligt, da mit blodsukker faldt igen?
Stakkels kære mand… “


” På en bilferie med manden for en del år siden, med tre unger på bagsædet, var jeg ved at være PISSE træt af at sidde i indespærret og være børneunderholdning, mens min mand kun skulle koncentrere sig om at køre bil. Jeg skulle ikke kun snakke, tænde iPads, give snacks, synge og nusse – jeg skulle også holde kortet.
Undervejs var han så skide fræk at betvivle mine vejvisningsevner og her flyder glasset lidt over og jeg erklærer nul kommunikation mellem fører- og passagersædet….
Jeg skulle virkelig have snuppet en Snickers, som i de reklamer, for vi ender næsten ved grænsen til Schweitz, hvilket ville have været surt, for vi skulle jo til Østrig. Og ja, vi kørte MEGET forkert. Fandens!!! “


” Jeg vækkede engang min (eks) kæreste midt om natten, fordi min datter græd. Jeg skubbede til ham og insisterede meget vedholdende på at han fandeme godt kunne stå op og amme min datter (..som han ikke var far til og som ikke længere blev ammet!). Jeg blev SÅ gal og sagde det nok 20 gange… til sidst gik det op for mig at jeg nok ikke var helt vågen og så gik jeg helt i panik, for nu kunne jeg heller ikke overskue at komme ud af den pinlige og meget dumme situation igen “


” Engang hvor svigerforældrene skulle forbi til middag havde jeg rengjort hele hytten OG dækket bord OG jeg var i gang med min chili con carne. Kæresten kom hjem fra arbejde EN TIME senere end han sagde han ville og det første han gjorde var at kritisere min mad. Den var lidt for stærk mente han og sprang i bad. Fuck.en.idiot. Her stod jeg og kæmpede med at have alt klart og så kritiserer han maden. Jeg smager den selv til og han tager selvfølgelig HELT fejl – man kan næsten ikke smage noget som helst. Jeg chopper lidt chili, smider i… og en time senere hjælper jeg (modvilligt) kæresten med at bære fem pizzaer ind fra den lokale, fordi svigermor og alle andre var ved at brænde op.
Men det var HELT sikkert hans skyld, den skiderik, der gjorde mig usikker på min madlavning “


” Jeg har engang slået op med en fyr, som jeg havde været kærester med i ca. 4 måneder, fordi han havde annonceret at han mente  Valentines Day var noget opreklameret pis og at han hellere ville tilbringe dagen og aftenen med at sidde og spille X Box med sine venner.
Jeg synes han var PISSE uromantisk og egoistisk.
Det viste sig han havde planlagt den helt store romantiske middag og selvom vi aldrig fandt helt sammen igen, efter min vrede farvel, slå op SMS, så fik jeg stadig de 40 roser han havde bestilt til levering hjem til mig … fårck “


” Jeg var en idiot for nylig, da jeg fik et raserianfald på min kæreste, fordi han nægtede at gå i biografen med mig og se “Skønheden i alting”. I mit, på det tidspunkt, stressede hoved var det lig med at han INGEN følelser havde og at han kun ville se tåbelige og urealistiske actionfilm uden menneskeligt indhold.
Heldigvis grinede han bare af mig og dagen efter måtte jeg jo indrømme at jeg måske gik liiiidt over genvind “


Ps. Jeg var desværre i tvivl om I ville forblive anonyme, så der kom ikke navne på, men hvis I vil have det, så skriv endelig og jeg krediterer jeres fine bekendelser 😉

Håber det gav bare et lille grin, på denne mørke tirsdag aften :-*
KH! Johanne

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Mia
  14. februar 2017 at 22:40

  Hahaha! Den med havregrøden er fantastisk! Kender selv alt til hurtige beslutningen truffet på lavt blodsukker, og det ender næsten altid med at jeg må liste stille ind i stuen igen og undskylde til manden efter 30 laaaange minutter på det eneste andet værelser i lejligheden 😀 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2017 at 20:55

   God stil at undskylde.. det med at erkende en fejl er jeg selv super dårlig til 😀

 • Reply
  Marianne
  15. februar 2017 at 8:29

  Haha, så fedt 😂

  Jeg er en enkelt gang gået helt bananas, fordi jeg fandt ud af at min kæreste havde gået og brugt MIN dyre Redken-shampoo til sine små korte totter. Jeg skældte ham sønder og sammen og endte rent faktisk med at kyle en bakke hønsesalat i knolden på ham (ja, skænderiet fandt sted i forbindelse med smøring af en rugbrødsmad, så der var hvad jeg havde ved hånden til at kaste med). . Her 14 år efter “griner” vi stadig af det. Jeg får dig røde ører hver eneste gang han lige hiver den episode frem fra gemmerne 😱🙄😂

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2017 at 20:53

   Hahahahaha 😀 Jeg elsker I er sammen (på trods) 14 år senere.
   Shampoo kan altså også være fandens dyrt 😀

 • Reply
  Nina
  15. februar 2017 at 17:31

  Jeg er før flippet helt ud, fordi min kæreste havde siddet på min dyne i en hel time og nu var den blevet varm… og ja, jeg kan da forhelvede ikke sove når min dyne er varm… åååååååååhhhhh Haha, ja der skal ikke altid så meget til. 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2017 at 20:53

   Den SKAL være kold! Enig!!

 • Reply
  Kristine
  15. februar 2017 at 18:31

  Hahaha!
  For halvandet år siden da jeg var højgravid havde min kæreste lavet pandekager til mig, så ‘kom han til’ at give mig en forkert på min tallerken, hvilket resulterede i, at jeg smadrede tallerkenen i gulvet. 😅 Jeg var generelt ret let at gøre ‘sur’ når jeg var sulten under graviditeten. 😁

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2017 at 20:53

   Det er sgu da også fucking irriterende 😀 😀 😀
   Jeg tænker du ville have haft en Royal Copenhagen 😀 ?! Am I right?

 • Reply
  Ditte
  16. februar 2017 at 22:32

  Fantastiske historier! 😄
  I frustration over, at der lå en chipspose i vejen (vores 2-årige havde været i skabet og smidt den på gulvet), ville min mand lige skubbe den væk med foden. Han fik skubbet for hårdt til den og det resulterede i, at posen gik i stykker og der var chips ud over det hele. Jeg blev så hidsig over, at han skulle sparke sådan til tingene. For ligesom at understrege min pointe, valgte jeg at sparke med stiv storetå ind i vores industristøvsuger………. 1 operation, ret mange smertestillende og 4 måneder efter, er jeg efterhånden ret godt gående igen 🙈😄

 • Reply
  Helle
  20. februar 2017 at 21:53

  Tak, bare TAK 😂😂😂 Fik totalt grinflip med tårer und alles af de sjove anekdoter, men helt stille, for efter 2,45 time sover den overtrætte, snottede 1-årige endelig lige her ved siden af mig😪😥😉

Skriv et svar