VALENTINES DAG UDEN KÆRESTE, MEN MED TO VIGTIGE DATES

image17

Jeg kunne ikke have håbet på bedre. HVIS vi lige anser denne dag som en dag der bør minde os om at hylde kærligheden, så har jeg svævet på en lyserød sky, for jeg har hygget med nogle af de vigtigste personer i mit liv.

Jeg har haft to dates i dag – og min aftendate har I allerede set 🙂 og nej, jeg synes ikke selv det er patetisk, vinen er udmærket selskab og det er jo V(in)-Day. Den anden date har jeg skrevet lidt om herunder 🙂

Men denne tirsdag var egentlig ment som en mormor-Augusta-hygge-fridag blev til en familiedag, fordi vores undervisning IGEN var aflyst. Det her modul på pædagogseminariet er HELT til grin, for udover semesterinformation har vi indtil nu ikke haft undervisning, der har givet noget som helst.. jeg ved ikke om det er besparelser på uddannelsen, eller om de bare fucker det helt op for os, men vi har i hvert fald haft fri længe. Eller vi har haft selvstudie (dvs. ingen har tid til at lære os noget). Kald det hvad du vil. Undervist bliver vi i hvert fald ikke 🙂 MEN jeg vil ikke brokke mig, når det nu falder sammen med vinterferien her, når jeg har Augusta.

Jeg har haft insta-story lidt med i dag og de der har luret med der har set at vi både har været på Den Gyldne Måge, som vi så kikset kalder det i Aarhus, købt tatoveringer – den upermanente slags -, fået klippet lokkerne (Augusta altså) OG vi har leget med LEGO i Bruuns Galleri, hvor man kan give sit bud på en bæredygtig maskine, der f. eks. kan sortere flasker (da det er sådan et fint informativt samarbejde med Dansk Retursystem). Ungerne får et fint diplom med navn på, når de har udstillet ved de andres kreationer – også “selvom” man “bare” bygger en lille vej, som Augusta gjorde 🙂

Det var i det hele taget skide hyggeligt og vi brød alle sukkergrænser ved at vinde chokolade i sådan en MobilePay-skyd-bold-i-et-hul-konkurrence, hos frisøren, der både roser og forkæler OG ved et pitstop hos Føtexbageren efter fastelavnsbollekager (som Augusta siger), inden snuden blev vendt hjemad.
Vi må leve af spelt i morgen så…

p2141245p2141234p2141248

Hun blev spurgt om hun ville have taget et billede på fotovæggen med sit diplom 😀 image16

Før /efter klip – MEGET tiltrængt 🙂
En håndfuld har forresten spurgt hvor det var Augusta blev klippet henne, efter jeg smed en lille video på instastoryen, og hvis du skulle ligge inde med samme spørgsmål – eller mangler en anbefaling til et djævelsk godt børneklippested – så er det hos Ottoline i Søndergade. De er SÅ rare allesammen. The eller kaffe er selvsagt, de har en cool bil til ungerne, når de skal studses og så er jeg vild med de spørger forældrene, inden der tilbydes slik efter behandlingen. Augusta er blevet klippet der tre gange nu – og det er det første og eneste sted jeg tager hende hen, når de fine lyse lokker skal falde.
Behøver jeg nævne det ikke er et samarbejde?
Når det er det, så skal jeg nok sige til 😉

p2141261Bluse/kjole og flyverdragt er fra Småfolk – elefanthuen er fra Huttelihut (reklame)

Vi behøver selvsagt ikke en Valentines Dag for at hygge og have kvalitetstid sammen en hel dag, men i og med danskerne har fået den her kærlighedsdag lidt mere ind på sindet, så bliver jeg sgu lidt påvirket. Det er da lidt noget pjat – I know, men der er jo hjerter overalt, tilbud i butikkerne pga. dagen og Valentines-sager på Snap, på Instagram og ellers allevegne. Som Halloween har den sneget sig stille ind, synes I ikke?
Jeg kan godt se det er noget amerikansk pladder et eller andet sted og vi burde ikke have brug for en dedikeret dag, for at være romantiske og værdsætte hinanden med lidt materialiteter (not a word, I know), en større bøf og en påmindelse om at holde i hånd, men hvis man nu vil det, altså mindes om det, så er det da skide hyggeligt sådan at lave en dag til en særlig en af slagsen.

Der er jo ingen tvang, så man kan vel sige det er en form for fælles kærligheds-dag.

For singlerne (meeeee!) har Valentines dag intet med parforhold at gøre, men netop kærlighed – kærlighed til dem omkring – og til sig selv 😉 Dét fejrede jeg gerne også selvom anledningen burde være hvilken som helst 😀

Vores date, min første, endte i en omgang reste-lasagne, lavet i går og Ramasjangkiggeri på telefonen i sengen, efter Augustas ønske og herefter en lang putning, ensvejs nusning og liggen i ske.
Har I egentlig set Sovedyr på Eventyr med Rosa? Meget meget meget sødt, selvom en af skuespillerne har underligt lige og hvide tænder – men slet ikke hul i hovedet for de voksne og kigge med på. Men nå, det var egentlig også et sidespor!

Og NU vil jeg gå på date med mig selv.
Jeg er sikker på vi nok skal få en god aften, selvom planen indtil nu er “HBO-dokumentar”! Kemien er allerede god og jeg er sikker på det er the one.
(…indtil jeg falder i søvn på sofaen indenfor to timer)

Jeg håber I har det fremragende!
Er Valentines noget du fejrer? 🙂

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Sidse
  14. februar 2017 at 22:41

  Jeg fejrer ikke valentinsdag….. Jeg ligger alene i dobbeltsengen og vogter over indholdet i tremmesengen, mens min mand ligger på gæsteværelset med en syg fireårig og vi har kysset godnat ude i gangen inden vi gik hver til sit!

  • Reply
   Nutidensmor
   16. februar 2017 at 20:54

   <3 Jeg håber I fik noget søvn
   Det kan godt være I ikke fejrer Valentines, men med to børn i livet så må der være en masse kærlighed <3 .. jeg håber ældste barnet er rask!

Skriv et svar