THE MOM IS ALRIGHT!

image19

Lige så fraværende, som jeg føler jeg kan være fra de sociale medier, lige så fraværende er jeg også ude i den virkelig virkelige verden, når jeg er alene. Det her er ikke et forsøg på at undskylde og det er ikke engang sikkert det bemærkes at jeg ikke er på, på samme måde, men det kan jeg jo mærke. Sociale medier er bare ikke noget man lige har brug for at være så megen en del af, når man føler sig asocial – og det er i den grad det jeg har følt mig siden i fredags, hvor jeg ikke hentede Augusta i børnehaven.

Dét at modtage billeder og få facetime opkald gør lige så godt, som det gør ondt, for på den ene side ELSKER jeg at se Augusta og tale med hende. HVAD de laver er sådan set lige meget, for jeg ved de hygger og de har også lidt en tendens til at fare rundt og lave alt muligt spændende, men på den anden side gør det jo lidt ondt, fordi jeg går glip af noget. Jeg går glip af hendes oplevelser og de mange smil. Men dem får hendes far jo så og det skal jeg huske mig selv på er godt.

I dag har jeg så så ondt i maven, i ved, fysisk, fordi den her bug-smerte jeg har, som jeg er blevet MR-scannet for, plager mig. Heldigvis skal jeg have taget en prøve på mandag. Og med prøve mener jeg: nål gennem maveskinnet.
Hvis Pippi Langstrømpe havde fået den indkaldelse havde hun selvfølgelig sagt: det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt, men fuck nu Pippi Langstrømpe, jeg er sikker på det den svenske tøs max. blev testet i, var blåøjede forsøg på at gå på vandet og holde the selskab med nabobørnene. Ikke biopsier.
Smerten kommer og går, og faktisk har jeg ikke bemærket det den sidste uge, men der skulle så også være noget, der sidder fast på indersiden af mit kejsersnitar (angiveligt altså), så når der kommer gang i sagerne – på den der kvindelige månedlige måde – så gør det fanderme nillernaller. HVAD det er er dog endnu usikkert, men de kunne se noget på MR-scanningen.

Hvis DU skal MR-scannes en dag, så vil jeg gerne minde dig om at tage nogle OK pæne underhøvlere på, for lige meget hvad google siger, så ender man åbenbart alligevel med at ligge knap slitterragende Hans Jørgen i den her futuristiske tube. Jeg troede egentlig det store issue ville være maskinens larm, da det er dét, udover evt. klaustrofobiske udfordringer, der skulle være genen, men jeg syntes faktisk ikke det var så slemt. Særligt ikke med P3 i hørebøfferne.
Dog er det altså lidt svært at ligge helt stille til Call Me Maybe skal jeg hilse at sige! Men det skal man… ligge stille altså.

Men i dag kommer Augusta hjem! Eller, jeg henter hende her lige når de lige har indtaget deres børnehavemadpakker, og SÅ skal der kysses og krammes. Jeg glæder mig afsindig meget til at holde hende igen og i aften er jeg sikker på vi skal sove samtidig, for vi er altid begge lidt trætte første dag – måske af sådan en slags følelsesovervældelse.

Hvis du forresten tænker: hvad laver en singlemor fra fredag til mandag?
Fire ord: 5 sæsoner af Girls.
– og husk nu jeg købte en 3 liters rødvins dunk til mig selv i Valentinesgave.

Læs også

1 kommentar

  • Reply
    Astrid
    26. februar 2017 at 20:08

    Endometriose? Efter kejsersnit kan der komme endometriose i arret, hvilket ville forklare den tidsmæssigt sammenhæng mellem din menstruation og smerterne.

Skriv et svar