FARVEL “TRÆT MOR RANDER” MED RESTYLANE

    2014-01-01-00-00-00-54Indeholder reklame

Jeg har netop smidt mig i sofaen og jeg kan se klokken er lidt i tolv på denne fredag. Det er en tand spøjst at være hjemme, nu da Augusta er i børnehave, men i dag har jeg læse-studiedag og jeg havde en date med en restylane ekspert.
Jeg har glædet mig MEGET til at fortælle jer om det her, men samtidig er jeg spændt på at tale om det, fordi jeg tænker der måske vil være nogen med den holdning, at restylane og “den slags” er no go eller bare unødvendigt.
Men heldigvis er det jo sådan at vi jo ser livet fra egen næsetip og årsagerne til at jeg har valgt at få rettet lidt op, eller skruet nogle år tilbage, er nogle jeg gerne vil dele med jer – og her kan I måske kan blive lidt klogere på mine valg. Og måske går du med samme ærgrelser, for det er netop ærgrelser over en nok særligt aldersbetinget udvikling, som jeg gerne vil bremse.

Jeg teasede lidt for det i går, da jeg trippede hjem fra en fantastisk blognetværksmiddag, som Bloggers Delight (den der platform) og Jane Kønig havde stillet op med på den nyrenoverede Rømer i Aarhus. Det sneede af hulan til og jeg havde måske fået en vin-fjer på, men jeg fik da formidlet at jeg skulle stikkes i dag – og det er jeg så blevet – nu.

Hvis du ikke har set det, så lavede jeg en story i dag på Instagram (man trykker på mit billede, på profilen, og så kommer den frem), hvor jeg viste processen. Det er helt mit eget valg, men jeg tænker bare der kunne være nysgerrige, der gerne ville med “ind” 🙂 I morgen forsvinder den jo igen, så se den inden, hvis du vil se umiddelbare før/under/efter video.

Dét jeg har fået fyldt ud, som restylane gør, er mine rander under øjnene. Jeg er ret slank i ansigtet, ironisk nok, i hvert fald i kinderne og det at flødebollerne og Nutellaen ikke sætter sig dér betyder så også, sammen med at jeg er blevet ældre og har mistet collagen (det de også taler om i de himmelprisende cremereklamer), at jeg har fået sådanne fuger under øjnene. Permanente, hvis man ikke gør noget ved det, og som gør at jeg ser djævelsk træt ud altid.
Det er noget der sådan er særligt poppet frem – og noget jeg ligesom har fikseret meget på – de sidste 2-3 år, som sjovt nok måske passer sammen med Augustas tilkommen til verdenen, der har betydet manglende søvn og så sker der jo også bare noget, når vi nærmer os de 30. Jeg bliver jo 29 til oktober.

Jeg har sådan set ikke noget imod at blive ældre, hvilket jeg også har snakket om og man kunne da også diskutere om det er mit hoved (altså min mentalitet) den er gal med, men ærgelsen ligger i at jeg ikke gider at se træt ud, når jeg ikke er det. Smilerynker har jeg da, men dem skælder jeg ikke ud over og generelt er jeg ikke alders-forskrækket, men jeg synes bare de her rander får mig til at se ældre ud, end jeg er og når muligheden er for at lige rette lidt op, mens jeg stadig ligner mig selv helt – og stadig ligner en på 28, men måske uden barn 😛 så tager jeg den. Eller jeg greb den i hvert fald i dag.

Jeg havde nøje udvalgt Rikke Thorsen, der er kosmetisk sygeplejerske, til opgaven, fordi hun er eksperten. Jeg ville sgu ikke turde stikkes, også selvom det er ikke-kirugisk, så den her sikkerhed i at der er en der har 100% tjek på tingene har jeg brug for! Klinikken, YOUR AGE, som er hendes, er lige åbnet ved siden af Magasin. Før var hun klinikchef på en anden sej klinik i Aarhus C. Derudover underviser hun så også læger og sygeplejersker i bl. a. restylane, så det her med at hun lidt føles som toppen af poppen, der har lavet mange tusinde behandlinger, med alt det her jeg jo ikke aner en skid om, er en KÆMPE sikkerhed, i en udebane situation.

Nu er det hele jo ikke faldet til endnu, så jeg skal nok lige få vist et foto, når det forventede resultat er klart. Jeg er jo lige blevet stukket, så det er ikke nødvendigvis sådan her det kommer til at se ud det næste år, som behandlingen skulle holde, men jeg synes sagtens man kan se en forskel, særligt på film, som I kan se på storyen.

Hvad synes du? Ærlige meninger, tak 🙂
Og stil endelig spørgsmål, hvis du har nogle 🙂
Hvis du overvejer en sådan behandling, eller andet, så vil jeg anbefale dig at booke en tid til gratis konsultation hos Rikke, ved YOUR AGE. Der er skøn vejledning og anbefalinger og med fokus på det naturlige resultat, som på ingen måde skal se falsk eller underligt ud jo.

Jeg talte lidt med Rikke, inden jeg gik, om jeg skulle dele en rabatkode til jer, som kan bruges til behandlinger. Det ved jeg ikke om I har interesse i? Du kan jo skrive her i kommentarfeltet, på bloggen, hvis du tænker det kunne være relevant og du fristes til den ene eller anden form for behandling.

Og til de der tænker: hvor ondt gjorde det? det var altså meget mildere, end forventet. Jeg fik bedøvende creme på først, så ét hurtigt stik, som er det der lige kan mærkes, kort og herefter kom nålen ind i samme hul, med restylanen, der jo faktisk primært er vand, men heldigvis også har noget bedøvende i sig, som så blev fordelt i randen. På en smerteskala fra 1-10, hvor 1 er at plukke et tykt brynhår og 10 er at slå storetåen på en dør (I ved, der hvor man hopper rundt i smerte og ikke kan tale): 2.

Men NU vil jeg altså få læst lidt, spist en mad og glæde mig over jeg kan hente Augusta tidligt i børnehaven i dag. Lige nu er jeg jo ikke rigtig rød, men hvis jeg bliver, så er det sikkert ikke noget makeup ikke kan klare 🙂

KH! Johanne

Herunder er billederne. Samme kamera, samme sted, uden redigering, men grunden til farverne er anderledes er pga. lyset. De første er  taget i morges kl. 08.30 – de andre er taget kl. 12.

Resultatet her er ikke nødvendigvis dét jeg vil se i næste uge, for alt skal jo lige falde “på plads”, eller hvad man skal sige – og måske jeg skal have en dråbe mere i, når jeg skal til tjek, for med alt den slags her er filosofien: hellere starte med for lidt, end for meget. Og det er jo snusfornuft i mine ører. Resultatet er lidt tydeligere på film, så se den story der, hvis du er nysgerrig.
Lad jer ikke snyde af min blodårer – det der er fyldt ud er den decideret rande fra øjenkrogen ved næsen – ikke HELT rundt om øjet, altså ud mod kindbenet.

FØR:

2014-01-01-00-00-00-772014-01-01-00-00-00-722014-01-01-00-00-00
EFTER (herunder)
Og ja, jeg ligner en jeg-ved-ikke-hvad, men altså, hér kan man jo virkelig se forskel. Uflatterende billeder kan vi godt blive enige om, men nu er det her jo ikke en modelkonkurrence, vel 😉 😀2014-01-01-00-00-00-59
2014-01-01-00-00-00-702014-01-01-00-00-00-64

Og her vil jeg forresten gerne bo – i nogle af Aarhus’ ældste huse. Ikke pga. behandlinger og nåle altså, men pga. det fantastiske bindingsværk og bjælkerne indendørs!

2014-01-01-00-00-00-56image111image21Grunden til at indlægget er mærket med reklame er fordi jeg har lavet et lille samarbejde med YOUR AGE om behandlingen. Selvfølgelig er holdninger, oplevelser og grad af tilfredshed upåvirket af dette.

Læs også

19 Kommentarer

 • Reply
  Jeanett
  24. februar 2017 at 13:11

  Rabatkode – jaaaaaa!!
  Er det nok med den ene behandling eller skal du derhen igen? Hvor længe varer det?

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2017 at 13:14

   Jeg siger det videre 🙂

   Det er ikke permanent 🙂 Det skal holde ca. 1 år 🙂

 • Reply
  Rikke
  24. februar 2017 at 13:27

  Hej
  Jeg har selv overvejet det da jeg har sorte rander om øjenene som var jeg singlemor til tvillinger, på trods af jeg er 23 og igen børn har endnu. Jeg har haft det siden jeg var helt lille.
  MEN! Hvad tænker du i forhold til det med det ikke holder særligt længe, og man skal smide penge efter det hvert halve/hele år?
  Er det det værd?
  Og virker behandlingen lige så godt efter man f.eks har gjort det i 10 år?
  Puha det var mange spørgsmål 🙂
  Synes det ser rigtiggodt ud til dig!

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2017 at 13:41

   Dét kan man jo have fra naturens side. Der er jo et hul ind der, i kraniet, så det er naturligt der er en rand af en art.. men hvis det er til gene for dig, så synes jeg da du kan tage en snak med Rikke.
   Jeg tænker at det er det værd, selvom jeg skal derind igen om 1 år. Jeg har lidt tænkt på om fjernelsen af min irritation er de penge værd. Hvis du slet ikke er påvirket af den ting du overvejer at få lavet, men bare tænker det kunne være sjovt eller fordi du ser anderledes ud end andre, så er det da ikke pengene værd. Jeg gør det for at løse og skrue tiden lidt tilbage, ikke for at lave mit ansigt om til, hvis du forstår 🙂
   Det med om 10 år har jeg nok ikke kompetencerne til at kunne svare på. Jeg havde en snak med hende om det her “forebyggelsesbegreb” og det er lidt interessant, fordi hvis jeg vælger at stoppe om f. eks. 5 år, helt med at få restylane, så har jeg ikke rander, der er 5 år ældre, eller næsten 5 gange *værre*, end jeg har nu, fordi man har styrket den der collagen i huden, der bremser hele den naturlige proces. Tag højde for jeg jo ikke er uddannet i kosmetiske behandlinger, men det var sådan jeg forstod det, da jeg spurgte hende 🙂

   • Reply
    Eva HB
    24. februar 2017 at 19:53

    Jeg har fået i panden til min bekymringsrynke et par gange, og hver gang går der længere tid imellem, da det holder bedre – og nej, ikke fordi jeg er mindre bekymret 😉 Tænker, at der er lidt det samme her..

   • Reply
    Rikke
    24. februar 2017 at 22:46

    Tusind tak for dit svar!
    Det var pænt af dig du gider bruge tid på mine mange spørgsmål. Jeg tror jeg må ind forbi og snakke med dem.
    For mig er det et stort problem da jeg ser konstant træt og slidt ud. Det betyder også jeg ALTID dækker det med make up. Selv på de dage jeg ellers er “make up fri”
    Tak for dit svar 🙂

 • Reply
  Anette
  24. februar 2017 at 13:29

  Fedt at du deler resultatet , det ser godt ud 😊

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2017 at 13:35

   TAK 😀

 • Reply
  Eva HB
  24. februar 2017 at 13:31

  Jeg tager gerne imod en rabatkode! 🙂 Har samme issues… 🙁

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2017 at 13:35

   Der må komme et indlæg 🙂 Siger det videre til Rikke 🙂

   • Reply
    Eva HB
    24. februar 2017 at 19:55

    Juhuuuu!! 🙂

 • Reply
  Rikke Jensen
  24. februar 2017 at 13:36

  Ja tak til rabatkode. Især hvis det også kunne gælde læberne ? Har overvejet det hele mit liv fordi jeg bare INGEN overlæbe har. 🙁 Men hvor ser det bare godt ud Johanne. Jeg håber det falder på plads lige som du håber. 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   24. februar 2017 at 13:42

   Tak Rikke! Hvor er du sød 😀
   Jeg må lige høre hende ad 🙂

 • Reply
  Christina
  24. februar 2017 at 13:37

  Åh ja fedt med rabatkode!

 • Reply
  Else Ladekjær
  24. februar 2017 at 13:50

  Ønsker mig også en rabatkode. Ser godt ud!

 • Reply
  Katrine
  24. februar 2017 at 15:20

  Tak for skønt indlæg. Ønsker mig en rabatkode, da jeg netop har gået med tankerne om en sådan behandling længe 😉

 • Reply
  Hella
  24. februar 2017 at 16:03

  Tak for deling og ærlige billeder (- hvor du ser rigtig godt ud!) Det skal nok blive rigtig flot det er jeg sikker på! Jeg kunne også godt ønske mig sådan en behandling og en rabatkode 😀

 • Reply
  Michelle
  24. februar 2017 at 16:13

  Tak for et godt indlæg! Jeg kunne bestemt godt ønske mig en rabat-kode☺ Jeg har selv haft overvejelser om de samme issues med rander om øjnene, som du har haft. Er spændt på at se hvordan restylanen falder til for dig.

 • Reply
  Diana Andersen
  24. februar 2017 at 20:07

  Kender godt fornemmelsen med de rander – gerne en rabatkode👏🏻👏🏻 Det ser pisse godt ud

Skriv et svar