STYLER MAN IKKE LIGE TISSEKONEN, INDEN LÆGEN SKAL SE DEN?

image113

Jeg render ALTID ind i det. Overvejelsen dagen inden man skal til læge og kigges på sydpå. Men jeg kan da ikke være den eneste der altid er i tvivl om der skal forberedelse til – og hvor meget?

Rent faktisk havde jeg snakken med en masse damer, da vi alle var gravide (det var sådan set dét vi havde tilfælles), om vores forfængelighed og tro på hvad vores prioriteringer vil være, inden en fødsel. Mange af disse højgravide damer var af den tro at de muligvis ville prioritere bare en lille trimning, når de var oppe over, altså i forhold til terminsdato og få var af den overbevisning at de ville have overskuddet til liiiige at “ordne” busken, med påbegyndende veer.
Om man har det, overskuddet altså, skal jeg ikke kunne fortælle nogen. Jeg husker dog der var en, der i mine læser bekendelses indlæg, der fik kæresten til at klippe hækken – og vandet gik under processen. Herre god historie forresten, der skyldes en genlæsning.

Jeg fik kejsersnit og jeg studsede herligheden dagen inden. For en ordens skyld. Jeg vidste jo hvornår jeg skulle til, i og med det var planlagt og den slags. For min egen skyld kunne jeg forsøge at påstå, men jeg ville jo lyve, for hvis ingen skulle glo på mit skræv den dag, ville den da have lov til at bestå, som uberørt regnskov.
Men jeg er alligevel er ret så forfængelig, i hvert fald når det kommer til den slags.

På trods af dét og på trods af at jeg gerne står ved at min forfængelighed, så synes jeg da man bør fikse frisuren, som man kan lide den, når det er dén der er i centrum.
Når jeg siger “fikse frisuren”, så er jeg sådan set ligeglad med om du klipper, skraber den ene eller anden vej, laver mønstre eller rottehaler eller friserer til den ene side, som en slags Adolf møder Herlufholm frits, hvis ser ned af dig selv og tænker: jeg skal lige gøre et-eller-andet. Men det er bare sjældent dit skræv er i fokus, når det ikke handler om en hot date eller fordi du skal have taget undertøjsbilleder, for under en fødsel er det jo immervæk barnet der er i centrum. Du skal virkelig have en udvoksning, en busk af dimensioner, for at tisselise er i vejen tænker jeg. Under et kejsersnit er det lige så barnet det handler mest om og der er altså fra hospitalets side, delte meninger om bikinilinjen skal fikses. Jeg behøvede ikke, hvilket jeg tog som et kompliment til min generelle hårvækst (naturligt kontrolleret måske), men kastede mig alligevel ud i det. Til en gynækologisk undersøgelse vil jeg også vædde med at de rare doktor mennesker kigger mere ind, end ud. Hvis du forstår.

….og det kan næsten kun blive for meget – og den balance, det er sgu da den der er svær!

I det hele taget tror jeg læger SKIDER på kønsbehåring. Og kan jeg ikke have ret i det? Jeg tænker deres forhold til menneskekroppen må være meget naturligt, når de sådan har læst medicin i så mange år og har været i et hav af praktikker, hvor de fleste har set en tissekone eller ti.
– Men hvad ved jeg – kom lige på banen her, medicinstuderende, jordemødre, sygeplejersker, doktorer osv.

Hvis jeg var læge og havde en patient inde. Som mig, i forgårs, da jeg skulle have taget en biopsi, som jeg godt var klar over krævede lidt hiven ned i min hudfarvede spandextrusse, så ville jeg kun skænke den tissekonen en tanke, hvis der var styling på.
Hvis den var nybarberet eller havde en landingsbane (noget jeg forresten aldrig forstår, for for mig virker det som en halvvejs ting?), så ville jeg sgu tænke:
ALL FOR ME?
:-)
eller måske mere:
Okay, rolig nu, moster løgsovs, du behøver ikke gøre dig fancy for mig? Jeg har sgu da set en vaaagiiina før.

Det kan da være patienten havde en fræk date efterfølgende, eller bare gjorde den slags for sig selv (LOL -det er der jo ingen der gør), men at barbere sig perfekt og pænt FOR sin læge. Arh, vel?

Men alligevel. Jeg er den forfængelige type,
– Som jeg før fik nævnt. Og nu kan jeg lige så godt være ærlig.
Jeg gik ikke all in i forgårs, men jeg gik efter sådan et “jeg har tid og prioriterer orden (…), men jeg er ikke den slags pige, der går sætter på skrævs i badet, med skum og damp, bare fordi jeg skal til læge”.

Andre vil måske gå “all in”, nogle vil mene at det kan være doktorens problem, hvis der skal hækkesaks til, for at få godt udsyn. Men hvad mener du?

For mig er det lidt som med makeup. Det skal se godt ud, men det skal ikke ligne man har prøvet for hårdt.

> En naturlig og hverdagsegnet tissekone-styling er dét look jeg går efter <

Fjern ‘styling’ og du har et slogan til en Maybeline kampagne!
“Maybe she is born with it? Maybe it’s saks and skrab i the bikinilinje!”

Og hvis du her tænker: den sammenligning kan jeg slet ikke relatere til, Johanne, jeg går jo ikke med makeup, så spørger jeg om det her: når du skal noget vigtigt, så vasker du lige dit fjæs, så det er lidt præsentabelt, ikke?
Prøv at sætte det sammen med gynækologdaten, når spiralen skal op – eller du skal have et livmorhalskræft tjek, som vi alle skal huske at få. Her bør du også lidt friske dit “fjæs” lidt op. For både din og hans/hendes, men hvordan du styler – det er op til dig og din forfængelighed.

Hvilket look går du efter, når nogen skal kigge på dit skræv?

Læs også

57 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  1. marts 2017 at 20:21

  Jeg ser virkelig mange tissemænd/koner på mit arbejde(sygeplejerske) og jeg tænker aldrig over om de er trimmet eller ej- men kunne ikke drømme om at tage til læge uden at trimme mig først!!!!

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:51

   😀

 • Reply
  Cecilie
  1. marts 2017 at 20:22

  Nurse her! Vi (og læger og jordmødre) er ligeglade, så længe vi kan komme til!

  • Reply
   Eva
   1. marts 2017 at 20:29

   Det kan jo også nogle gange kræve en ordentlig trimning hahaha 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:51

   Dét er vi altså glade for at høre!

 • Reply
  Liv
  1. marts 2017 at 20:24

  Det er verdens bedste spørgsmål du stiller der, og virkelig et jeg selv har tænkt meget over! Faldt over denne artikel den anden dag, og den svarer jo på spørgsmålet helt genialt: http://www.alt.dk/sundhed/10-sporgsmal-du-ikke-tor-stille-din-gynakolog-nu-har-vi-gjort-det-for-dig

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:51

   Dét gør den jo! Genialt! Og så er den da generelt ret informativ 😀

 • Reply
  Eva
  1. marts 2017 at 20:26

  Alt For Damerne har netop kørt en artikel med 10 ting du ikke tør spørge gynækologen om – og de er bedøvende ligeglade med looket på tissekonen, da de jo ikke glor på andet hele dagen lang 😀 Og alligevel møder de ofte kvinder, der undskylder for den manglende trimning 🙂 Personligt trimmer jeg selv inden sådan et besøg, meeen tror, jeg vil prøve at loosen lidt op, og (forsøge) ikke gå så meget op i det. Havde jeg nu en kæreste, var jeg nok også lidt mere ‘forberedt’ i forvejen 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:52

   Haha, ja, det hænger nok sammen 😛

   Den artikel er jo skide god, generelt, og fedt den giver gynækologens synspunkt 🙂

 • Reply
  Matilde
  1. marts 2017 at 20:30

  Jordemoderstuderende her.
  Det eneste tidspunkt jeg lægger mærke til kønsbehåring(eller mangel af sammen) er når kvinder kommer og skal føde og tydeligvis meget nøjsomt har stået og fjernet “frisuren” i vepauserne. Min tanke er her så, hvordan de har kunne overskue det..

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:52

   Ja, dét synes jeg sgu også er godt gået. Én ting er overskuddet, i situationen, en anden ting er at det fysisk var muligt 😀

 • Reply
  Julie
  1. marts 2017 at 20:33

  Jeg var i gang med skraber med begyndende veer. Ingen måtte se min tissekone med hår på og ingen havde der nærmest gjort det. Og var faktisk glad for jeg havde gjort det da jeg skulle føde, for ellers ved jeg at jeg havde tænkt på det. er ret forfængelig med det og bryder mig ikke om hår dernede. 😉 men kunne godt klare at gå til gynækolog uden den var ny fikset, det jo bare en læge, er nok os blevet lidt mere afslappet med den slags nu end da jeg fødte. Men kan bedst li den uden hår.

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:53

   Jamen sådan er vi jo så forskellige -og fred være med det 😀 Jeg synes du skal skrabe amokka, hvis det er det du er komfortabel med 🙂

 • Reply
  Maria
  1. marts 2017 at 20:36

  Altså, jeg er højgravid med termin på lørdag, og jeg har, den seneste uge barberet ben (selvom det næsten var umuligt) og trimmet en smule mellem benene. I blinde iøvrigt – kan jo overhovedet ikke se hvad derf foregår under min mave.
  Min kæreste synes jeg er helt åndssvg, men jeg synes da ikke at jordemoderen skal belemres med mine behårede ben osv, ej, jeg ved også godt selv at der er åndssvagt, men har det virkelig bedst med, at det hele ser ordenligt ud 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:54

   EI tillykke med terminen! Jeg håber det bliver en god fødsel 😀
   Jeg elsker det lyder til at være en proces, det her med at ordne og trimme – men det kommer sig jo nok af maven, ja 🙂 Du kan ikke spørge din kæreste, der synes du er åndssvag om en hånd? Ville elske at vide hvor langt de mænd der vil gå for kvinders ønsker 😀

   • Reply
    Maria
    2. marts 2017 at 11:11

    Haha, jeg kunne ikke få mig selv til at spørge ham. Tænk, hvis han sagde ja 😊 Overvejede seriøst at få ham til at klippe mine tånegle, men synes alligevel at det var for klamt, så fik på en eller anden mærkelig måde klaret det selv.

    • Reply
     Nutidensmor
     2. marts 2017 at 14:15

     #Superwoman 😉

 • Reply
  J
  1. marts 2017 at 20:52

  Min jordemoder sagde til mig hun hellere ville se busk end blind plukket høne. Og når man er gravid er det netop i blinde. Da jeg så fødte sagde hun at tissekonen alligevel var spændt så godt ud at det der hår blev spredt ud på en lille kvadratmeters penge og så forsvandt frisuren jo alligevel. Godt så. Note to self, mega vagina.

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 20:59

   HAHAHAHAHAHA! Det har jeg ALDRIG hørt 😀 😀 😀 HAHAHAHAH

 • Reply
  Louise
  1. marts 2017 at 20:57

  Jeg tror lige jeg trimmer det værste.. sådan af ren høflighed, kan man vel sige? Synes det er det mest akavede øjeblik i verden, når man står der ved siden af briksen i Anders And-kostume med tøj på foroven og bar røv forneden, og lægen siger: “hop du bare op og læg fødderne i bøjlerne”. Som om man kan gøre det på en elegant måde!! Og så bliver jeg altid i tvivl – skal strømperne af eller blive på?!? Jeg mener, det er jo ikke fordi ens fødder behøver være nøgne, fordi ens læge skal se på ens skræv, mren det ser sgu så åndssvagt ud med dem på! What to do??

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:01

   HAHAHAHA “Anders And kostume” OMFG. Det er samme øjeblik for alle tror jeg. Man spiller cool.. “jeg er da ligeglad. Nøgenhed er naturligt. Jeg ved du er læge.. jeg er så rolig og afslappet med min krop”. Og alligevel siger de sikkert dette til alle: “ja, og så rumpen lidt længere ned… lidt længere. Og ja, altså lidt endnu. Du skal helt ned. Åben op. Mere. Prøv om du kan slappe af. Husk at trække vejret. Åben lige benene lidt mere. Kom lige herned til mig igen, med rumpen”.
   Det er mit gæt 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:02

   Ps. Strømperne bliver på! Der er grænser hvor meget nøgenhed de må få for den fem ører!

 • Reply
  Maria
  1. marts 2017 at 21:01

  Jeg er all in på landingsbane ellers synes jeg det ligner en lille pige tissekone,
  Hvis jeg skal til lægen tager jeg lige det værste, men ikke for meget. De skal ikke tænke at det var for deres skyld.

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:40

   Jeg går ind for at folk må style som de vil – men igen, personligt forstår jeg ikke landingsbanen. Heller ikke fordi der jo ikke er noget fly involveret. Men det er fordi det er lidt halvvejs. Hvordan stopper man? Og hvor? Det er det jeg altid har tænkt.. men du behøver ikke svare 😛

 • Reply
  Lotte
  1. marts 2017 at 21:07

  Jeg er læge (dog ikke gynækolog) og er personligt komplet ligeglad med stylingen i underetagen. Bare den er relativt nyvasket, så er jeg tilfreds. Og jo, man kan sagtens komme til selv om der er en ordentlig dusk…

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:39

   Tak for læge-indspark 😀

 • Reply
  N
  1. marts 2017 at 21:10

  Jeg havde i blinde barberet damedelene op til min fødsel. Faktisk samme dag. Dog ikke til ære for jordemoderen. Nej det var fordi min kæreste kom hjem fra en rejse. Og vi havde ikke turde have sex op til hans afrejse, fordi det var så tæt på termin. Og mine hormoner gjorde noget godt for mit sexdrive, så det var træls at være afholdende. Så jeg skulle bare være SÅ klar, når manden kom hjem. I stedet fik jeg veer, så snart han trådte ind ad døren. Så det var kun jordemoderen, der glæde af mine anstrengelser med skraberen.

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:38

   Haha! Fik du sagt det til hende? “Det er ikke til dig! Det er til ære for min kæreste” 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:39

   Veeeeeeeent.. tog din kæreste på rejse lige op til din termin? Fandeme modigt! Heldigt han nåede hjem på sekundet!
   (Eller faktisk en time for sent kan man sige)

   • Reply
    N
    2. marts 2017 at 18:06

    Det var planlagt allerede inden jeg blev gravid. Så jeg lod ham aller nådigst tage afsted. For første gangs gravide går jo altid over tid. Det gjorde jeg så ikke😂
    Og jeg fik desværre ikke sagt noget til jordemoderen. Kom først i tanker om det dagen efter, da jeg jo så bedre kunne se den del af mig 😂 😂

 • Reply
  Sophie
  1. marts 2017 at 21:22

  Altså… jeg spurgte faktisk min jordemoder, og hun sagde at det var så ligemeget, men at det nu engang var nemmere at sy eventuelle bristninger sammen, hvis man havde fjernet det værste 🙂

  Jeg er selv sygeplejerske og min patientgruppe er primært ældre mennesker. Jeg er også ligeglad hvordan de ser ud dernede, jeg undgår generelt at kigge for meget ‘derned’! MEN .. Sorry for sarte sjæle! Hold nu kæft hvor kan det være svært at vaske afføring ud af al det hår i røven, som nogle render rundt med 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:38

   Point taken 😀 Måske det potentielt kan blive praktisk. Det er heller ikke altid at fødsler er helt afføringsfrie 😉

 • Reply
  Marlene
  1. marts 2017 at 21:33

  Tænk at vi er så forfængelige, hvor mange mon ikke har skidt en lille klat under fødslen. Men det er vel også federe at sende en lille klat, hvis missen bare er glat

  • Reply
   Nutidensmor
   1. marts 2017 at 21:37

   Uh, elsker når kommentarerne rimer! 😀

 • Reply
  Sara
  1. marts 2017 at 21:53

  Førhen gik jeg virkelig op i det…. Men efter de 3-4 gange min læge næsten begejstret har råbt “SURPRIIIISE! Vi laver da bare lige en gynækologisk undersøgelse, nu hvor du alligevel er her!” er jeg blevet ret ligeglad. Hun har set mig behåret i de ældste og grimmeste trusser jeg ejer… Efter 2 dage uden bad… Så bliver det sgu nok heller ikke værre!

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:16

   Hvad sker der for din læges surprice-tjek 😀 Det gør min sgu ikke 😀
   Jeg er sikker på hun prioriterer din sundhed 😛 det lyder da sådan!

 • Reply
  Karen
  1. marts 2017 at 21:59

  Jeg har optil alle mine 3 fødsler været til tissekonfrisør. Jeg er top forfængelig når det kommer dertil, og er fra naturens side begavet med en ret omfangsrig kønsbehåring 🙄 Så jeg nægtede at gå i fødsel med en jungle!! Ved min sidste fødsel for nylig fik jordemoderen så til gengæld glæde af at jeg havde TOTALT ukontrollerbar og eksplosiv diarré….. men jeg jeg havde satme ikke nogen hår i røven!!!! 😂

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:17

   HAHAHA! Århhhhh du godeste 😀
   Og det tænker jordemoderen sikkert også i dag, når hun mindes den diarréfødsel..
   “I det mindste var der nul hår i nummi”

   Tissekonfrisør. Det er det mærkeligste ord, der får mig til at tænke på konfirmation 😀

 • Reply
  Tine
  1. marts 2017 at 23:01

  Altså jeg har helt sikkert også tænkt over hvordan det hele stod til der nede før et læge besøg. Som sygeplejerske så har jeg et formål med hvis jeg skal i nærheden af diverse underdele og dermed ikke så fokuseret på hårpragten, men mere mit ærne der nede 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:17

   GOD pointe – også den jeg havde håbet på 😀

 • Reply
  Mille
  2. marts 2017 at 0:20

  Jeg siger det bare.. Intet bringer to veninder tættere, end når ikke-gravid veninde sidder på knæ foran mega-gravid veninde og barberer dusken dagen inden termin.. #friendsforever

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:17

   Det er fandeme en god ven 😀 !

 • Reply
  Elisa
  2. marts 2017 at 1:27

  Tak for et virkelig godt grin 😂 Missens behåring kunne ikke være mere ligegyldig til fødsel, så længe der ikke er sure tæer i bøjlerne 😅😏 Godnat fra en overtræt jordemoder, der lige er kommet hjem fra vagt 😴

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:18

   Årh velkommen hjem 😉 Kan se det er 13 timer siden – mon man så stadig sover?
   Sure tæer havde jeg faktisk ikke tænkt ved – jeg ville nok tænke over hvordan det stod til andre steder 😀

 • Reply
  Cirkeline
  2. marts 2017 at 8:30

  Jeg havde sørget for at barbere ben og trimme forneden (i blinde da jeg intet kunne se for min kæmpe mave ) det var graviditet nr 2 så jeg var stor som en hval 🐳 Men jeg var for forfængelig til at lade det være 😂 Og det at vi skulle have 2 af mine veninder med til fødslen og der skulle tages billeder fra start til slut gjorde det ikke bedre 😂😂. Dog droppede jeg makeup da jeg besluttede at billeder hvor jeg lignede en af de der grædende klovne nu engang var værre end billeder hvor jeg var naturel. Jeg brugte mine vepauser på at bestille ting til ungernes pakkekalender, så da jeg endelig fik en fødestuer og hjælp til at komme videre så var begge pakkekalendere klaret 👍🏻 (Hurra for ebay) men jeg havde også veer meget længe før at hospitalet havde tid til at hjælpe mig videre

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:19

   Hold kæft du er sej ! 😀
   Det med billederne havde jeg faktisk ikke tænkt meget over.. hvor mange mon egentlig bliver fotograferet således nu til dages? Tror hele vores mødres generation har fået mug-shots helt oppe i skræv, når vi kom ud!

 • Reply
  Sofia
  2. marts 2017 at 9:31

  Som sygeplejerske kan jeg fortælle, at jeg er bedøvende ligeglad med om der er fuld busk. Har virkelig set “voldsommere” ting i min karriere og jeg skænker det ærlig talt ikke en tanke 🙂
  Som patient derimod, går jeg selv meget op i at få klaret det hele inden et besøg/tjek hos lægen. Ved sgu ikke helt hvorfor 😄

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:20

   Haha, sjovt som det er forskelligt, hva’?
   Men godt at vide at sygeplejerskerne – selv de småforfængelige – er super ligeglad, når det er andre 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:20

   Det er sgi da rart at vide ens læge næsten foretrækker man ikke gør det store arbejde, inden besøget 😀

 • Reply
  Sara
  2. marts 2017 at 11:15

  Min læge har haft sin læretid i duskens tid.. Dengang alle havde en behåring der skreg “urkvinde” .. Kan huske han spurgte mig på et tidspunkt, hvorfor jeg ordnede mig selv dernede.. Det var jo optræk til pædofili hvis den var hårløs osv..

  Det lyder nok mærkeligt men jeg ordner for hygiejnens skyld.. Sådan under de kvindelige perioder, syntes jeg virkelig det bliver klamt med blod der sidder fast 😑 Han grinte bare af mig.. Som han siger, han er død ligeglad med hvordan vi kvinder ser ud udenpå, og der er ikke noget mere usexet end sådan en undersøgelse, for der er som regel noget i vejen når vi kommer og ligger svesken på disken.. 👍🏻

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:27

   Det er sgi da rart at vide ens læge næsten foretrækker man ikke gør det store arbejde, inden besøget 😀

 • Reply
  Nanna
  2. marts 2017 at 11:35

  Kan lige give mit besyv med som lægestuderende. Skænker det ikke en tanke med mindre den er helt nyfriseret og stylet – er den helt glat eller endda med mønster og diverse studser jeg lige kort over det, fordi jeg synes, det seksualiserer en eller totalt aseksuel situation en lille smule… Men det er virkelig kun et splitsekund, så er jeg fokuseret på opgaven 🙂
  Dermed ikke sagt, at jeg ikke selv tænker utrolig mange tanker om min egen frisure inden jeg skal til tissekonelæge. Den bliver lige trimmet og vasket ekstra grundigt, så føler jeg mid bedst tilpas 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:21

   Så er jeg enig med lægerne! FEDT 😀

 • Reply
  Eva
  2. marts 2017 at 12:11

  Haha tak for en god grin på en syg-dag 😆
  Trim trim trim her… er gravid pt og har overvejet at få en brasiliansk frisur i uge 38

  • Reply
   Nutidensmor
   2. marts 2017 at 14:21

   Hahaha! Gør-det-selv eller få venner til det? Faktisk har jeg oplevet at min voksdame (dengang jeg fik den slags ordnet) ikke fiksede gravide. HVORFOR aner jeg ikke. Håber du bliver frisk 😀

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  3. marts 2017 at 12:11

  Med det antale skræv man ser, når man arbejder på bosted er man total blind 😛 Jeg rydder selv op i butikken før den fremvises, men det er nu en fast del af morgenritualet siden jeg var 13, så det er old news :p

  – A

 • Reply
  Aatrid
  6. marts 2017 at 20:01

  Jeg er gynækolog og tilbringer derfor rigtig mege tid med at kigge på de kvindelige kønsorganer – både i forbindelse med fødsel og andre situationer. Og jeg er raslende ligeglad med hvordan behåringen er. Jeg skænker det ærligt talt ikke en tanke, og forstår ikke, at kvinder spekulerer over hvad vi tænker om det. Det er vores job og vi dømmer ikke nogen for deres valg vedr kønsbehåring. Vi er professionelle og har helt ærligt andre ting ag tænke på, når vi laver vores arbejde.

  Men i alle andre situationer end en fødsel (for der bliver det så snasket alligevel), så sætter jeg STOR pris på det, hvis man lige har vasket sig før man lægger sig på briksen…

Skriv et svar