FREDAGSKUP – OG GLÆDER. PÅ TRODS.

image114

Jeg ønskede mig selv langt væk, da jeg vågnede i morges. Vi kender vel alle det, med at vågne op og have snot helt oppe mellem øjnene, en dundrende hovedpine og en hals der føles som om den indeholder pigtråd. Sådan havde jeg det, da Augusta slog mine øjne op – og det er sgu op af bakke at tage ansvar for et andet menneske – og ikke engang praktisk ansvar, men også velfortjent omsorg, når man tvivler på man kan stå på sine egne ben.
HELDIGVIS blev det da bedre hen af dagen, og da vi først kom op og jeg fik slugt Panodil Zapp og indtaget 2 halspastiller så det en tand lysere ud.. men jeg blundede vidst til Kazoops (som er den helt nye Netflix dille i vores hjem). Augusta blev selvfølgelig afleveret, påklædt, med madpakke, glad, med gave til en af sine yndlingsvoksne, som vi desværre måtte sige farvel til i dag og affodret. Dét ser jeg som en succes, taget min tilstand i betragtning.

Jeg har alligeveller haft lidt gang i Snapperen i dag, men noget af det jeg ikke fik vist var den her herre smarte børnespisepind! Er den ikke fantastisk? Måske man skal have et sushi-glad barn (hvilket jeg jo har) eller bare kæmpe lidt med motorikken, med de japanske pinde, men jeg – og Augusta viste det sig – er fan. Inden jeg hentede hende i børnehaven fik jeg et to afsnit af Vikings, ignoreret opvask og ellers bare sovet – i håb om at sygdommen ville skride og fik købt lidt sushi. Én ting er at det er fredag og det er hendes favorit, men en anden ting, som er mindst lige så vigtig: jeg orkede simpelthen ikke at lave mad.
Børnespisepinden kan du finde lige hér, hvis det frister. 18 kr., i et hav af farver OG fri fragt – du godeste! De er også meget sjove i madpakken og skide gode for finmotorikken. Og ja, der kom pædagogen lige op i mig 😉
(Indeholder “reklame”/affiliate link, og jeg har skrevet kort om hvad dét er hér, hvis du tænker: hvad snakker hun dog om?)

Nå, men grunden til dette indlæg kommer til er egentlig ikke fordi jeg skal have sympati på min sygdom, som nooook læner sig op af bare at være en let influenza. Det skal jeg nok komme af med! Jeg vil også lige vise jer den flotte nye batteridrevne lampe, som Augusta af gode grunde blev meget begejstret for.
Såvidt jeg husker kostede den 60 kr. Jeg kom vidst af med 73 kr. for den og en yoghurt, så det er deromkring, men don’t shoot me for en krone fra eller til 😉 – (ret) meeeen så var vakse Lisa på Snappen klar til at sige det altså er 40 kr! FYRRE KRONER! Billig billig.
Jeg viste den hurtigt på SnapChat og jeg havde egentlig ikke troet jeg ville få respons og selvom jeg kunne høre telefonen brumme i gangen, mens vi indtog fredagsslik og så fjerner, så forventede jeg sgu ikke at 20 mennesker ville smide en chat afsted PROMPTE.. selvom den er flot! Den er fra Kvickly (fundet i Bruuns Galleri).

Jeg fik kæmpet mig op af sengen, efter jeg puttede Augusta – og det er HERRE SVÆRT, når man ligger under en stor, varm og vamset dyne, med siv livs kærligheds hånd på halsen, men jeg gjorde det og NU vil jeg se Vikings (igen) og hente den plade chokolade, som jeg sneg med i indkøbene, uden hun så det 😉

Jeg håber I får en HERLIG aften!
KH!

p3031393

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  www.rikkes-planet.dk
  6. marts 2017 at 12:10

  sikke en fin lampe.

  • Reply
   Nutidensmor
   6. marts 2017 at 22:30

   Det synes vi også 🙂

Skriv et svar