DÉT DER ER MED TIL AT SKABE OVERBLIK I VORES LILLE FAMILIE

future1Indeholder reklame/affiliate link

Den her kalender er lidt speciel, for det var ligesom det første statement til at det skulle være mig og Augusta. At vores liv skulle gå den vej, at det ‘kun’ var os, at vi skulle flytte og det var hende og jeg der skulle bo sammen. Pakken kom, som en gave fra Daniel, der står bag Future Planner, og som jeg også har arbejdet sammen med i 3 år efterhånden, via bloggen, dengang jeg stadig boede sammen med Mikkel og faktisk gik at ventede i spænding, både med glæde og frygt, til den 01. december, hvor jeg skulle få nøglerne til min nye lejlighed.
Kalenderen kom ind af døren, mens Augusta var hjemme og selvom hun kan da heldigvis ikke læse, så var det stadig mærkeligt sådan at pakke noget ud, som var til et andet hjem og som råbte: Johanne og Augustas. Vi havde selvfølgelig haft snakken og kalenderen røg også ned i en i forvejen pakket flyttekasse, der stod og fyldte i stuen, som stille og roligt blev fyldt op med småting, som jeg skulle have med mig.

Kalenderen var også den allerførste ting der kom op at hænge (takket være min fader) og den fik sin plads lige i gangen, hvor man kommer ind af hoveddøren, men som også er centrum for lejligheden. Det er det første man ser, når man kommer ind, det sidste man ser, når man går og så elsker jeg bare der står Johanne & Augusta. Som et slags dørskilt for hjemmet, der udstråler: os to. Med vores planer på og det vi gerne vil nå. Det vi skal, når vi er sammen, men også det jeg skal, når hun ikke er der.
Jeg er en moderne kvinde, som alle andre, men jeg har aldrig affundet mig helt med at bruge iPhones kalender og rent faktisk har jeg en lille “lommekalender” (som selvfølgelig er i tasken, for hvem fa’en har ting i lommerne?) og går aldrig uden kuglepen, for jeg foretrækker at skrive ned. Det eneste min telefon kan på det punkt er lige at minde mig om datoen, men jeg har ikke mine planer med på farten, til manges overraskelse 🙂 Eller skrive op er det jo også, når det kommer til den her evighedskalender. Jeg husker også bedre, når jeg skriver det gennem hånden, udenom det digitale og jeg huskers særligt bedre, når jeg har skrevet det to gange.
Det er måske bare mig der er lidt skør, men sådan er jeg nu engang. Er der andre der har det lige sådan? Ikke desto mindre tror jeg alle familier har godt af at have sådan en fælleskalender, hvor der er det her fællesoverblik over ugen med tjanser, to-do’s og madplan.

Måske I har set disse Future Planners andre steder, på de sociale medier, men det er også meget forståeligt, for den er jo smart – det er da genialt med sådan en evighedskalender, som man bare kan skrive på og så slette igen, når en ny uge kommer. Eller planerne ændrer sig, som det tit sker i børnefamilierne.

Daniel, der forresten skriver på den her fede boliginspirations blog var faktisk så sød og rar at give en rabatkode, som jeg må dele med jer, da jeg fortalte ham at min kalender altså endte i et blogindlæg – kun fordi jeg synes den er så fin og smart og gerne vil vise den frem.
RABATKODEN er på hele -15% og gælder på alt, i hele marts måned. Du kan lure på de mange fine kalendermuligheder lige hér og taste koden ‘ NUTIDENSMOR ‘, hvis du virkelig bliver fristet.
Madplanen, der findes både i uge- og månedsoversigt er jo virkelig populær og dét kan jeg godt forstå! Min kalender er 30×42 og husk at tusch og ramme altså medfølger 🙂

Jeg håber du kan bruge tippet til noget 🙂 Jeg tænker egentlig også at det er en meget fin gave, hvis du skulle stå og mangle sådan en.. den kan i hvert fald ikke ramme (HAHA) forkert.

KH! Johanne

futureplannerfuture2

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar