LORT MØDRE SIGER

lort

DIG: “Hun er bare SÅ stilbevidst… lillebitte baby-fashionista”

MIG: “Ej.. Trine.. dit yngel der bliver sgu ikke fashionista af at du har trukket det tunge dankort igennem og klædt hende i leopard fra Marmar, Lala Berlin tørklæde med MINUS funktion, udover at råbe: “VI HAR PENGE”, proppet en kvalm-farvet rosa håndsyet hårbåndsdims, som jeg egentlig er ret så sikker på nok skal gøre hendes kranie herre skævt, og smækket et par ubrugelige mini-sneakers på, der kun er til pynt, fordi hun ikke kan gå fucking ét skridt, men i det mindste er de da identiske med dine.

Hun ved sgu ikke engang hvor hendes egne hænder er, hun er fandeme ikke stilbevi..HEY! – nu gylper hun! Det er sikkert hendes mening om at blive påklædt i kluns til en værdi af en halv SU”.


DIG: “Er det ikke crazy hvor meget personlighed han kan have, når han kun er 3 dage gammel”

MIG: “Ja. Altså på niveau med en hundehvalp”


DIG: “Ellers tak, jeg kan ikke lide kaffe”

MIG: “Nå… du har hjemmeboende au pair?”


DIG: “Min lille prinsesse <3 ”

MIG: “Er DÉT en prinsesse?! Ved kongehuset godt du har nupset en af deres unger?! Det er faktisk en forbrydelse, at du ved det!”


DIG (til mødregruppen): “Skal vi så ikke sige at vi IKKE gør for meget ud af det, når vi skal på besøg hos hinanden? Vi behøver jo ikke stille an med noget mad. Det er jo ikke alle der sårn’ lige har tid til at bage…”

Når det bliver din tur til at være vært:
*Bager koldhævede speltboller, stiller an med 4 slags pålæg, Nutella, hjemmekværnet smør, hjemmepresset juice a’ frugt fra haven, serverer dobbeltshot cafélattér på soyamælk med dertilhørende petitfour, hjemmebagte amerikanske, oversnaskede insta-værdige kanelsnegle og kreerer et frugtfad nok til at fodre en afrikansk landsby, anrettet til at få mennesker med OCD til at savle af tilfredsstillelse*

MIG: “Din.forræderiske.cunt”


DIG: “Nåååååå- og så sagde vi da de to var kærester! Se hvordan de kigger på hinanden! OG NU SAVLER KARDEMOMME! Se hvor meget hun elsker ham. Skal I giftes I to? Skaaaa’ Iiiiiii deeeet? Selvfølgelig skal I det! Så er jeg din svigermor, Henrí!”

MIG: “Du ved godt det er tvangsægteskab det der du har gang i?
Psykopat”


DIG: “Det er så vildt! Alfa-Saga synes bare bogstaver er SÅ spændende og kan allerede skrive, selvom hun kun er 4 år! Det er SLET IKKE noget vi øver herhjemme -faktisk taler vi aldrig om den slags, for vi mener det skal komme naturligt”

MIG: “I øver… og lyver, åbenbart”


DIG: “Én dag gammel og ligner allerede sin farmand”

MIG: “True. Han er fandeme heller ikke for heldig”


DIG: *KLIK! DUCK FACE! INSTAGRAM!*

“4 dage efter Khloés ankomst til verdenen og mor her har allerede tabt 4 kg.! #vægttab #fitfam”

MIG: “Du har skudt en 3 kg. unge ud. Det er ikke vægttab, det hedder fødsel.
Iiiiiiit’s the ciiiiircle ooof liiiife


GENKENDELIGT?

I’ve heard it all!
Tilføj gerne flere i kommentarfeltet 😉

Måske skal læse dette indlæg også:

[LORT GRAVIDE SIGER]

(De siger også meget lort)

Læs også

82 Kommentarer

 • Reply
  Ditte
  10. marts 2017 at 20:38

  Åh ja! Jeg elsker dette indlæg! Og hvor er det dog sandt!
  Jeg er SÅ træt af at høre specielt “mors prins” og “fars prinsesse”. Vi avler jo små narcissistiske curlingbørn der får det svært den dag der bliver stillet krav til dem og de finder ud af, at hele verden alligevel ikke indordner sig dem.

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 20:44

   Jeg er med på det er kælenavne, men det er fandeme for sukkersødt til min havregrød 😀

 • Reply
  Frk. C
  10. marts 2017 at 20:39

  😂😂😂 FØK hvor sjovt!!!

  Her er én…
  Kvinde fra bagedysten; jeg kedede mig, fordi min søn sov hele tiden, så kunne jeg jo lige så godt g ud i køkkenet og bage!
  Mig (tænkte): WTF!? Du har mulighed for at sove, stene serier ELLER træne og så vælger du dét, jeg propper i kraniet for at overleve det massive søvnunderskud min søn byder mig. Sooo freaking wrong! Hvor er min kaffe!!! Og kage… so!

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 20:45

   Gid man havde fået barn samtidig med hende – og så var nabo til hende. OG havde et barn DER SOV… jeg ville være lykkelig.
   Men ja, jeg havde også sovet og set Dr.Phil, hvis min unge bare sov og sov og sov.. men næh nej, pendulfart frem og tilbage og frem tilbage og…

 • Reply
  June
  10. marts 2017 at 20:47

  Du er FANTASTISK 😊✌🏼
  Elsker alt følge dit liv 😘

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 20:52

   ELSKER du vil følge med! TAK 😀

 • Reply
  Anna Sofie Slot // PSYKOBLOGGEN
  10. marts 2017 at 20:47

  🙌🏼🙌🏼🙌🏼😂😂😂
  Det eneste minus er, at du tvinger mig til at behovsudsætte med den teaser der! Jeg vil høre, hvad gravide siger – NUUUU! 😅
  Ps. Jeg tager den med kaffen på mig. Men jeg kan altså virkelig ikke lide kaffe! 🙄

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 20:53

   Anna Sofie… det fatter jeg sgu ikke. Jeg lærte det med det samme jeg blev mor. Dét og så vin… det er som at nægte at drikke urin, når man er fanget i en ørken!

   Jeg glæder mig til at udgive i morgen – tænker det er lige lovligt spam med tre indlæg i dag 😀

 • Reply
  Ditte
  10. marts 2017 at 21:00

  TAK for et endnu fantastisk indlæg! Det reddede mig lige på en aften, hvor jeg er ved at drukne i lektier og afleveringer efter en uge med alt for sygt barn… TAK! 👏😄

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:11

   Dét er jeg fandeme ked af at høre.. altså det med afleveringerne og barn syg, men dejligt du kan få et smil på læben af de små ting 😉 Håber du får afleveret det hele 😀

 • Reply
  Trine
  10. marts 2017 at 21:06

  Jeg er vild med dig 😀 God weekend, hilsen en ny følger

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:11

   1. Du kommenterer 2. Du ønsker mig en god weekend 3. Du lader til at følge med fremadrettet. I LIKE YOU! GOD WEEKEND Trine 😀

 • Reply
  Dorte
  10. marts 2017 at 21:12

  Fantastisk😂 Glæder mig allerede til at læse med i morgen 👌👌

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:28

   ..og jeg glæder mig til at udgive det, haha. Kan dog mærke der er sat en standard, for responsen på dette har været lige mere end jeg regnede med 😀

 • Reply
  Maja
  10. marts 2017 at 21:19

  Fantastisk genkendeligt – forbandede speltmødre som giver dårlig samvittighed og købeboller og spegepølse med de forte farvestoffer.

  Mangler dog lige moren med det helt unikke barn som så er klædt ligesom alle de andre snotnæser og har alle de instavenlige legesager og møbler

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:27

   😀 😀 *LOL*

 • Reply
  Nadja // drengemor.dk
  10. marts 2017 at 21:20

  Ha ha ha ha ha ha ha, SÅ genialt!!! Har desværre heller ikke lært at drikke kaffe, men ELSKER duften… tæller det lidt? 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:27

   Dét tæller helt bestemt!

 • Reply
  TRINE!!
  10. marts 2017 at 21:26

  Jeg føler mig lidt truffet 😉 Jeg HADER kaffe, på trods af at min 6mdrs baby byder mig minimalt nattesøvn 😬 Så lever jeg til gengæld af Pepsi!
  Men endnu et genialt indlæg 😄

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:27

   DU SKAL NOK LÆRE DET MULLE 😀

 • Reply
  Lotte
  10. marts 2017 at 21:27

  Ligger på sofaen, med maven fuld af 41,50kr bland selv slik. (Ingen aftensmad) det har været en uge, med gennemsnitlig 3 timers søvn, pr. Nat. Twins, på knap 4 skiftevis tisser i sengen og har mareridt. Johanne… du er en hver mors bedste ven. Jeg er så taknemlig for, at du findes. Ingen Pis.Kun ærlighed. (Og så er du skide sjov) tak.. nu drikker jeg et stort glas rødvin, og går i seng.

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:53

   Overvejer at smide en plade chokolade ind af din brevsprække, for det lyder dælme som om du er blevet testet (…af livet). Håber sgu din lørdag bliver god og ungerne sover mere anstændige antal timer! <3

 • Reply
  Sisse
  10. marts 2017 at 21:30

  Da jeg var barn kaldte min mor mig for pølse. Min bedste veninde blev kaldt for prinsesse. En da hun var 5 år gammel så hun sin mor lige i øjnene og sagde “mor, nu goder jeg altsånikke hedde prinsesse mere, jeg vil hedde pølse, ligesom sisse!”

  I-N-G-E-N kan lide det med prinsesse. Pølser til folket!

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:54

   Hahahahahaha!!! Det er fucking underligt 😀 Elsker det!

 • Reply
  Monique
  10. marts 2017 at 21:32

  I ❤ U !!! 😂

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:54

   :-* :-* :-*

 • Reply
  Mia
  10. marts 2017 at 21:34

  Jeg må altså også stemme i som en af dem, der ikke rigtig drikker kaffe. 😕 Kun sådan noget dyrt, fancy cafe-kaffe, som egentlig mest er mælk og sukker. 😂
  Men de andre punkter kan jeg både genkende at have hørt, og jeg har højst sandsynligt også ytret en stor del af dem. 😜

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:54

   Det er sgu også det jeg er til 😛 Filter er simpelthen for meget 😀

 • Reply
  Maiken
  10. marts 2017 at 21:36

  G E N I A L T! 😂 Tak fra en trofast følger!

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:54

   KRAMMER! 😀

 • Reply
  Helle
  10. marts 2017 at 21:38

  Jeg kan faktisk ikke lide kaffe, men den der aupair er sgu stukket af😂

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:55

   FANG HENDE, HELLE!

 • Reply
  Eva
  10. marts 2017 at 21:40

  ‘Jeg hader bare kvinder der ikke spiser kulhydrater eller forsager alt muligt og ikke bare spiser normalt’ Sagt af åleslank nybagt mor til første mødregruppe. Og en halv time senere: ‘herhjemme spiser vi KUN økologisk’ 😂
  Eller: ‘er det der med sprog ikke rigtigt noget, hun gør så meget?’ Sagt ti minutter inde i en fødselsdag med en masse mennesker min knap 3-årige datter ikke kendte. 😣
  Rigtig god weekend! Skønt indlæg.

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 21:55

   Sorry, men det er fucking nederen sagt! Blev hun bandlyst fra fødselsdagen?!?!

   • Reply
    Eva
    12. marts 2017 at 10:18

    Næ nej det var hendes søsters (min venindes) søns fødselsdag så ville nok være lige i overkanten… men pludselig gik jeg heller ikke særlig meget op i det dér med sprog. Overfor havde i hvert fald.

 • Reply
  Malene
  10. marts 2017 at 22:02

  DIG: “Fionulla er altså lidt pylret i dag. Hun plejer at sove en lang lur her om formiddagen, men i dag har kun kun taget 2 timer. Håber hun sover længe i eftermiddag så…”

  MIG: Jeg håber hun sover 20 i minutters-stræk indtil hun bliver 27 år gammel, så du på den hårde måde kan lære hvor hamrende lortet og udolidarisk, det du lige har ytret er!

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 22:56

   Fionulla 😀 😀 HAHAHA. Tanken om det usolidariske kan jeg godt lide 😀

 • Reply
  Kristibe
  10. marts 2017 at 22:17

  Ja! Hvor er det godt! Og sååå spot on! Prinsesse? Men hvorfor, altså? Får myrekryb, når andre kalder min datter for prinsesse😣 Og har altid haft det stramt over babyer, der skal være kærester. Indtil sidste uge. Hvor jeg lige lavede den med yndlings-knægten fra mødregruppen

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 22:56

   Selvironi er sgu bedre end ironi 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 22:57

   Nej, jeg er sgu selv skyldig i flere af dem 😉 Mit barn er også det bedste 😉 😀

 • Reply
  Christine
  10. marts 2017 at 22:25

  Er det skidt hvis man føler sig en anelse skyldig i flere af punkterne? 🙈 En psykolog sagde til mig for et par dage siden at det var dejligt at høre at jeg havde fået et helt normalt barn – jeg blev totalt harm fordi han er sgu da ikke helt normal! Han er da uden tvivl væsentligt over gennemsnittet! Til det sagde min mand at der var stor sandsynlighed for at vores søn kommer til at stå foran Blachmann i X-Factor og blive buet ud om et par år! #curlingbarn! 🙈😂❤ Jeg kan da i det mindste godt selv se det (selvom han altså er noget heeeelt særligt! OG han har fire navne! Fuck!) 😂🙈

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 22:57

   Sig det ikke til nogen, men min unge har også fire navne… shhhhhh 😛

 • Reply
  Anne
  10. marts 2017 at 22:59

  Godt jeg ikke er den eneste der ikke er oppe at køre over lala Berlin til børn… det er bare for vulgært😩😩😩

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 23:38

   Altså, det er selvfølgelig bare et valg – og hvad andre køber skal jeg jo ikke gøre mig til dommer overfor, men jeg ville dælme ikke købe et og jeg kan ikke se logikken i at et så dyrt accessorie på mit barn

   • Reply
    Marie
    11. marts 2017 at 18:14

    Du ytrer dig ellers ret tit virkelig negativt om folk der bruger penge på nogen som helst former for lidt dyrere mærker end du måske gør – jeg kan rigtig godt lide din blog, men det er faktisk noget dømmende og ærgeligt at læse….

    • Reply
     Nutidensmor
     11. marts 2017 at 21:02

     Hej Marie 🙂 Måske jeg ytrer mig negativt, men det er sådan set lidt på en undrende måde, fordi jeg ikke selv kunne finde på at iklæde mit barn ting, uden funktion, til flere tusinde kroner. Jeg bruger derimod penge på andre dumme ting og det må andre sådan set gerne påpege det sjove ved.. plus jeg også selv bruger dyre mærker, må jeg da indrømme. Men her kommer selvironien også ind 😉 Se blot min unge – der er en god blanding.
     Jeg synes jeg gennemgående giver udtryk for min mening med at det er folks eget valg, hvad de bruger egne monetos på, men den holdning kan man sagtens have, mens man kan påpege det er ret så vildt at erhverve sig et Lala Berlin tørklæde til 1100 kr., til et barn, der ikke engang kan sidde selv… hvorfor alle ikke kan se det LIDT sjove i dét kan jeg undre mig over 😀

 • Reply
  Cæcilie
  10. marts 2017 at 23:11

  “nu skal du nyde roen og freden inden den lille kommer til verden. Virkelig suge det til dig, det er fantastisk at få børn”

  Sagt af pædagog, som jeg kendte, som kendte mig… I børnehaven, hvor mine to piger går, og jeg ventede mit 3 barn. What the fuck?

  Mig: Ja altså, vi skal ikke have flere børn, sådan er det bare. Så han bliver kastreret.

  Min mor : er det ikke lidt dumt, hvis I bliver skilt og han vil have børn med en anden?

 • Reply
  Ja.bba.dabba.duu
  11. marts 2017 at 0:03

  Tak for endnu et godt indlæg. Jeg kan så godt lide at du sætter ord på både sjove ting, ægte ting og smukke ting ved at være mor. Du er god til at “call it like it is”, og gøre lidt grin med det “perfekte” og bloggervenlige, men på en forfriskende og oprigtig måde.

  Jeg synes, der er mange indenfor mor-blog-kategorien der lader som om at de skriver selvironiske indlæg, men samtidigt snig-praler. Du er ikke en af dem ! Du er ægte sjov og selvironisk!

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 21:03

   Tak! Det er sgu komplimenter der gør jeg ikke lige ved hvilken fod jeg skal stå på! Men tak! For fa’en 😀 Jeg er glad for bloggen kan bruges 😀

 • Reply
  Marika
  11. marts 2017 at 4:46

  Dig: Se lige et flot børneværelse hun har. Kun 3 mdr og har allerede bedre indretningsstil end de fleste…

  Mig: Altså tænker du ikke at ungen får traumer af det svane-/bamsehovede som så fint hænger på væggen som et eller andet trofæ? Og hvordan har ungen båret sig ad med kun at ønske sig ting i hvid og støvet rosa?

  • Reply
   Kristine
   11. marts 2017 at 10:40

   Haha ja hvid og støvet rosa er the shit. Fik dårlig samvittighed da jeg i går købte et tæppe i vilde farver. Måtte lige brække mig i min egen mund et sekund over mig selv

   • Reply
    Nutidensmor
    11. marts 2017 at 12:49

    Ad, sådan i hele regnbuensfarver? PYHA!

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:51

   Måske forældrene er krydsskytter og laver en blød overgang til de hardcore døde dyr 😀

 • Reply
  Eli
  11. marts 2017 at 7:19

  Sagt i mødregruppen af verdens med irriterende mor:
  “Har du prøvet at give ham sutten? Dorthea kastanje stopper altid med at græde når hun får sutten”
  Mor: luk nu røven, selvfølgelig har prøvet at give ham sutten, har prøvet 500000 ting, kolik er lidt svært at håndtere 💩”

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:51

   Dorthea Kastanje! HAHA! En joke, IK?!
   Og ja, luk røven, selvfølgelig har man da prøvet alt 😀

 • Reply
  Marie
  11. marts 2017 at 8:13

  Moster Aase kigger på min mave: “GUUD er du allerede gravid igen?”
  Mig: Nej, har fucking lige født for 4 dage siden 👿🔫

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:50

   Ej, det er der fucking ikke en moster Aase der har sagt, VEL?!

   • Reply
    Ida Isabella grahn jagd
    12. marts 2017 at 5:27

    Min mands mormor sagde det til mig. Det var næsten en måned

   • Reply
    Ida Isabella grahn jagd
    12. marts 2017 at 5:28

    Min mands mormor sagde det til mig. Det var næsten en måned efter fødslen. Hold mig på maven og sagde, nåh så kommer der en mere! .
    Mig: nej, hun er en måned, jeg er bare stadig fed fra den første.

 • Reply
  Nikoline
  11. marts 2017 at 8:21

  Når der er den mindste smule larm: “er I søde lige at være stille – Alba-Sigga sover”

  Jeg er så sød at jeg bare larmer endnu mere når nogle fortæller at jeg og andre skal være lidt stille😂🙊

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:50

   Hahah *abe der holder sig for øjnene*

 • Reply
  S.K.
  11. marts 2017 at 10:19

  Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan slet ikke have, når forældre kalder deres børn for “mit guld”!

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:49

   Og deres tallerkner for #BlåGuld ..ALT er guld!

 • Reply
  Kristine
  11. marts 2017 at 10:39

  Hashtaggene som bare SKAL bruges når man har født sit yngel:
  #elskerelskerelsker
  #nårtoblivertiltre
  #babyA (eller et andet bogstav som indikerer navnet uhhh mystisk mystisk at vi ikke kender navnet)

  JEG FUCKING BRÆKKER MIG

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:49

   😀

 • Reply
  Trine
  11. marts 2017 at 11:00

  Tak for dig Johanne ❤ og tak for at sætte ord på det jeg så tit tænker 🙈😝 jeg synes #overskudsmor mangler! Jeg bliver sindsyg af at se det på insta, sammen med at billede af nybagt mor i træningscenter/løbeoutfit etc. med barnet i lift/autostol/babyjogger eller ja, alle mulige andre irriterende ting hvor #overskudsmor kan proppes på! Jeg havde personligt tænkt på at tage en selfi på toilettet og lave samme #overskudsmor!! ☺💩

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:48

   Ja, jeg får sgu også mindreværdskomplekser.. det virker sgu næsten som en facadekonkurrence nogle gange.. gab!

 • Reply
  Chresta
  11. marts 2017 at 12:42

  Efter 1 år år hvor jeg brugte 1-2 timer hver aften med at få knægten til at sove.. og det kun var mig der kunne bruges. Min veninde – med verdens nemmeste barn “er det fordi du bare er for dårlig til at lade faren komme til?”
  Mine tanker “jeg håber dit næste barn kun vil sove 10 minutter ad gangen oven på dig! 😈

  Drikker heller ikke kaffe, dog ingen au pair 😬 Det smager forfærdeligt! Cola er min ven 😇

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:48

   #Bedrevidende – og så alligevel ikke 😀 Hvad siger man så til veninden? 😀

 • Reply
  Jo
  11. marts 2017 at 14:00

  Moren til 2: “Jeg forstår virkelig ikke, at jeg har fået så pæne børn, for de ligner deres far. Jeg kunne forstå det, hvis de lignede mig”….. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg burde have sagt til den kommentar

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 21:05

   Haha! Ja, hvad svarer man liiige?

 • Reply
  Ninna
  11. marts 2017 at 14:04

  Tusind tusind tak for disse befriende ord! De varmer mig lige der i hjertet, hvor den evige lille grimme homunculus sidder og spreder tvivl om mine mor egenskaber – især når jeg konstant konfronteres med den ene såkaldte “overskuds”mor efter den anden. Lad os få sandheden om det at blive mor frem i lyset så vi kan grine og græde sammen i stedet for at forsøge at kompensere for vores usikkerhed ved at konkurrere om vægttab og hjemmebag.
  Knus fra en ny følger og mor til to, hhv ørebarn og refluksbarn 😴😴😴

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 21:05

   Se du er en af dem, der indimellem melder sig på banen, med de følelser. Sådan skal du ALDRIG have det. Sociale medier er en stor fed løgn, hvor man belyser præcis det man lyster. Alle skændes, har konflikter og alt for meget vasketøj – det er bare ikke alle der viser det!
   Knus til dig, Ninna, klø på og så håber jeg du snart kommer ud på den anden side, til minus kolik OG minus refluks <3

 • Reply
  Rikke
  11. marts 2017 at 22:25

  Min ellers så søde bedste veninde var på besøg på hospitalet dagen efter jeg havde født min søn.
  Hende: “Det er da utroligt, at du stadig er så tyk på maven. Min søster var helt tynd dagen efter hun havde født”

  😱😪💩💩

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 22:28

   Så gav du hende en flad, ik 😀 ?!

 • Reply
  Kathrin
  12. marts 2017 at 7:32

  Jeg brækker mig over at nogen ikke har forståelse for at børn ikke er ens. F.eks. er til familie tam tam og en af tanterne hidser sig op over at mine unger ikke stormer hen og giver kram og siger god dag. Hør her mine børn har aldrig set dig før, kender dig ikke – for det andet dine egne børn var ikke en dyt bedre i den alder. Virkelig befriende og læse det her indlæg, så ved man man ikke er ene 😄

  • Reply
   Nutidensmor
   12. marts 2017 at 23:27

   Børn skal ALDRIG presses til at hilse på andre eller til at kramme. Det er simpelthen ikke en grænse man skal pille ved, så hurra for dig, der har fornuft. Og helt enig: man skal sgu forstå der er forskel på børn – og at deres forældre er de bedste til at afløse dem <3

 • Reply
  Regitze
  12. marts 2017 at 13:29

  Os: “og så køber vi en babyjogger og så kan vi løbe sammen eller bare på skift ej det bliver så hyggeligt”
  Mig fire år senere: “vi LØB en gang sammen og jeg haltede sgu da bagefter. Og ellers har den så haft funktionen almindelig KLAPVOGN” den er iøvrigt til salg hahahahaha

  Hilsen en underholdt ny læser. TAK for grin

  • Reply
   Nutidensmor
   12. marts 2017 at 23:26

   Hahahaha! Jeg havde fandeme også ambitioner, men ville ikke ud med det, så købte Baby Joggeren, den ordinære, fordi muligheden da så var der – selvom den ikke er bygget til det… alle de ambitioner og forestillinger for fa’en 😀

 • Reply
  Mille
  15. marts 2017 at 10:16

  Min svigermor kalder vores lille datter på 4 mdr. prinsesse, og jeg er simpelthen ved at brække mig!! Nej hun er ingen prinsesse.

 • Reply
  Lia
  11. september 2017 at 12:21

  LOL er vist meget dækkende 😀
  Nu er min datter 20 og jeg har aldrig lært at drikke kaffe, er dog endelig nu stoppet med at drikke coca cola i spandevis 😉

 • Reply
  Marlene
  20. juni 2018 at 14:54

  HAHA. Jeg er så enig i det hele. I sær den med kaffen. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har måtte sige ordene “Kan du ikke li kaffe? Så kan du altså ikke blive mor, beklager!”

Skriv et svar