OKAY, DER BLEV SGU LIGE HATTRICK PÅ BOMMERTER I DENNE UGE

fullsizerender1

Okay, den her uge har bare ikke været min uge.
Kender du ikke det, med at når du bare pludselig dummer dig flere gage i rap, så falder det lidt oveni hinanden?

Jeg er lidt bange for der er gasudslip eller jeg pludselig har forlagt nogle hjerneceller et sted, for det har sgu ikke været helt heldigt 😀

Og vi kan vel lige godt starte..

“Hvad er det der lugter af?”

Kyllingelår i ovnen. Tjek. Det var let aftensmad her til aften og kyllingelår er simpelthen bare at poppe i en forvarmet ovn og heldigvis var tilbehøret allerede ordnet, for der var pasta/ærte rester fra i går, i køleskabet.

Vi havde været på indkøb efter afhentningen i børnehaven, hvor vi fik blandet en kæmpe pose med frugt – 10 styk af det bedste, som Augusta nøje fik udvalgt sig i SuperBrugsen. Og selvfølgelig også slik – og en flaske hvidvin til nydelse for mig hertil aften.

Cirka tre kvarter efter de førnævnte kyllingelår kom i ovnen, sidder Augusta og jeg og ser lidt fjerner i stuen, mens vi taler om dagen. Samtaleemnet drejer sig dog hurtigt over i gæt-en-lugt, da Augusta registrerer at der en mærkelig dunst i hjemmet. Jeg tænker det er naboen, men duften, som jeg skyder til at være sådan en varm frugtmos-lugt, bliver kraftigere og kraftigere, så jeg er nødt til at gå i køkkenet, for lige at se om det er pip-benene der er gået helt galt.

Og det er det – på en måde. For ovenpå en ovn er der en slags udluftning, hvor der kommer damp ud.
Vidste I godt man ikke må lægge en plastikpose med 10 stykker frugt ovenpå den?

Så dermed stod vi med en ret sølle frugtkompot af banan, æble, kiwi, æble og blomme, blandet med smeltet plastikpose. For at få den lækre ret, skal de bare dampes i en time OVENPÅ ovnen 😉
#AD

Da jeg gik (forkert) hjem

Efter en tur i byen i tirsdags, hvor jeg var nede for at købe småtterier til Augustas garderobe, som var godt tiltrængt, da hun vokser som skvalderkål, vender jeg snuden hjemad. Over armen har jeg min taske med skolegrej (=tung), pose med tøj og en indkøbspose med madvarer..

Jeg må vel nok lidt træt, for problemet er, at jeg (uden at tænke over det) går i direkte modsat retning, hele vejene til Frederiksbjerg, hvor jeg først da jeg står foran hoveddøren, kommer i tanke om at jeg ikke bor dér mere.

Dér bor Mikkel jo – og faktisk har jeg ikke sat mine ben i den lejlighed i tre måneder.

Så kører man sgu på autopilot!
Jeg måtte selvfølgelig bare vende om og gå hele vejen hjem til mig selv, hvilket var dobbelt op på afstanden fra byen, hjem til Mikkel. Spade.

Jeg fik et blåt øje – af en Cola

Det er måske svært at visualisere sig.. men forestil dig du lige er kommet hjem fra skole med DUNDRENDE hovedpine. Det eneste du orkede, da du fik fri, var at smutte forbi Netto efter en Pepsi Max, som du kun når at tage et lillebitte glas af, før sengen kalder meget højt på dit brugte korpus. Derfor lægger du colaen i fryseren – så den kan blive hurtigt kold og klar til indtagelse, hvorefter du lægger dig i sengen, til en powernap.
For mig blev den her powernap så bare lige lidt længere, end jeg lige troede, og jeg vågner op 2 timer senere, djævelsk tørstig efter sort drik med brus og går i fryseren, for at finde en frossen cola. Til min store skuffelse.

Hvad gør man så? Jo, men er optimist. For jeg havde EDERMAME lyst til cola! Om det så bare blev til én slurk! Jeg forsøger derfor at mase den halvfrosne cola, i håb om at den knuses lidt. Flasken er frosset til, med undtagelse af et lille hul i åbningen, så min plan er simpelthen at knuse colaen, så den her frosne “prop” i halsen falder ned og dermed muliggøre at få noget væske ud – den lille smule, der endnu ikke er frosset.

…men jeg laver simpelthen en raket, for når jeg maser på flasken skabes der et tryk og B A N G! isproppen fra flaskehalsen skydes afsted – lige op i mit øje og der sprutter ud med brus af flasken. Som fik jeg en knytnæve LIGE i face af en hurtig ninja!

OM jeg følte mig dum?
ØH ja.
Heldigvis kunne det dækkes til med en god concealer #TakMAC!

Jeg var tæt på at skrive, at jeg føler mig blond…

Men sandheden er jo så den, at jeg ER blond, hvilket jeg bare skjuler under hårfarve… men min hjerne har nok bare ikke kørt i de højeste omdrejninger i denne uge 😉

Det lød så fint med hattrick, så jeg fik ikke med, at jeg næsten fik lukket mit mad-dankort ved at taste en forkert kode 2 gange, i Netto.
Vidste I godt at de sidste fire cifre i ens CPR-nummer ikke er det samme, som dankortkoden?
#OMG…

Please sig jeg ikke er den eneste der kan slå mig selv lidt i hovedet, over at tænke for lidt nogle gange?

Læs også

12 Kommentarer

 • Reply
  Kristine
  10. marts 2017 at 20:20

  Øv, for en uge! – Ikke at min er gået bedre. Igår tabte jeg min søns tallerken med havregrød (som jeg ville køle af, fordi han skulle have den NU) ud ad vinduet. Et par timer senere skulle han bad, han havde så tisset på hans værelses-gulv inde badet, det fandt jeg bare først ud af da jeg stod med hele foden i det. Jeps.

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 20:28

   UD AF VINDUET?! HAHA! Sig mig, bor I i hus eller lejlighed?
   …aldrig duft til ting man træder eller sætter sig på – bare skift sokker / tøj 😀 😀 #Badr

   • Reply
    Kristine
    10. marts 2017 at 20:31

    Lejlighed. ‘Heldigvis’ står sådan nogle halvandet årige jo tidligt op, så ingen blev ramt (eller så det🙈)

    • Reply
     Nutidensmor
     10. marts 2017 at 20:46

     Hahaha! Håber sgu ikke du slog en due bevidstløs 😀 😀

 • Reply
  Louise
  10. marts 2017 at 23:23

  De der uger kender jeg godt. De er pænt lange! Jeg laver gerne en “dagens blondine” – sådan et eller andet fuldstændig tåbeligt eller dumt jeg får sagt 🙈 Og ja jeg er ret lyshåret!

  BTW. Brunetter der egentlig er blondiner bliver i min omgangskreds kaldt for kinderæg 😂😁

  • Reply
   Nutidensmor
   10. marts 2017 at 23:40

   Kinderæg 😀 Haha, det er sgu fantastisk!
   Og dagens blondine tager jeg mig nok til mig, selvom blondiner kunne blive fornærmet 😀

   • Reply
    Louise
    11. marts 2017 at 9:52

    Som blondine, må man vel godt! Det kan vel går for at være en form for selvironi!!!! Om ikke andet en “god” undskyldning for at bære sig lidt uheldigt ad….

    • Reply
     Nutidensmor
     11. marts 2017 at 12:49

     Haha, ja det gør det jo nok 😀

 • Reply
  Nadia
  11. marts 2017 at 7:28

  Jeg faldt på cykel. Stillestående. Foran en akutinstitution jeg skulle interviewe…. så nu har jeg et skævt cykelstyr og kæmpe sår på knæet. Og to dage senere, skærer jeg så noget af min lillefinger af på mandolinjern. Næsten hele neglen + finger under neglen røg af (og blev aldrig fundet. Behøver jeg sige at der ikke blev spist særlig mange flødekartofler den aften? :D).
  Dagen efter var jeg fuld og væltede ud over min sengekant i kahytten på Oslobåden(hvad bliver den egentlig kaldt i norge?). Blåt mærke hen over hoften….. jeg plejer ellers aldrig at falde eller komme til skade, så det var bare en rættig fee’ uge!

  • Reply
   Cecilie
   11. marts 2017 at 9:27

   Oslobåden bliver kaldt Danskerbåten 🙂

   • Reply
    Nutidensmor
    11. marts 2017 at 12:49

    REALLY?! 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   11. marts 2017 at 12:51

   Nej nej nej nej nej nej 😀 😀 😀

Skriv et svar