LORT GRAVIDE SIGER #2

morsprinsesse

Jeg vil faktisk forsøge noget nyt, efter lort gravide siger #1 og den der passede til, lort mødre siger, så det ikke er en samtale med ‘mig’, men i stedet hvor vi sammenligner tankerne fra gravid, til når man er blevet forælder. Nogle er inspirereret af jeres tilføjelser i kommentarfeltet, for hvor var det da fedt at I havde en masse at byde ind med 😀 Smid endelig flere ind, hvis der er guldkorn i tankerne!

Hvem kan genkende nogle af følgende tanker?


Dig som gravid: Min datter skal primært gå i kønsneutralt tøj. Jeg synes det er noget pjat man skal klæde sin unge som var det en pynte-prinsesse, bare fordi det er en pige. Vores stil skal være nedtonet og gråmeleret

Dig som mor: Okay, jeg tænker det billede jeg gerne vil have taget er, hvor hun ligger i sådan en lidt rå zink-balje i en nuttet position. Det behøver ikke være en naturlig stilling, som hun ellers ville ligge i, her 4 dage gammel, men bare læg hende, så hun ligner en lille buttet engel, fra Tiaras and Toddlers, med paliet-besat hårbånd på, liggende i noget halm, selvom det koncept-mæssigt ikke giver mening overhovedet. Men så er jeg så i tvivl om det skal være pink tylskørt eller guld englevinger der passer bedst til looket? Hvad tænker du, fotograf-dame med en timepris der er det firdobbelte af en revisors?


Dig som gravid: Jeg vil lave A L T fra bunden. Faktisk er jeg allerede i gang med at koge, blende og fryse til øko-mos. Mit barn skal have alt fra bunden, forarbejdet mad er bare slet ikke noget jeg vil have hun får i sin lille mave, for også at tale om hele opdragelsesaspektet, hvor hun ser hvor maden kommer fra og hvordan den tilberedes.

Dig som mor: HVEEEEEEM VIIIIIL MEEEED PÅÅÅÅ MCDOOOOONAAAAALDS?!


Dig som gravid: Jeg tror bare jeg skriver min bachelor med det samme, for nyfødte sover jo hele tiden? Og så kan jeg vel starte job et halvt års tid efter. Børn kan sgu da godt starte i vuggestue, når de er seks måneder, ik?

Dig som mor: Jeg tror altså ikke hun er klar til at starte i vuggestue. Slet ikke. Se hvor morsyg hun er! Og hun er kun elleve måneder! ELLEVE MÅNEDER! Tænk hvis de andre børn tramper på hende eller pædagogerne glemmer hende?! Kan jeg ikke være hjemmegående? PLEASE?


Dig som gravid: SELVFØLGELIG skal vi have en løbevogn. Jeg skal sgu af med de her baby-kilo med det samme Gert-Emilios kommer ud.

Dig som mor: (taster) Løbevogn sælges. Aldrig brugt. Kan afhentes i Aarhus C for 1000 kr. Kan evt. byttes med 40 plader chokolade og fire poser ostepops.


Dig som gravid: FUCK hvor babyen da bare trykker på min blære. Render på toilet hele tiden og det er sgu tæt på jeg tisser i bukserne, sådan dagligt.

Dig som mor: Render på toilet hele tiden og det er sgu tæt på jeg tisser i bukserne, sådan dagligt.
Nåååå…. jeg har bare fået et slapt underliv.
Great.


Dig som gravid: Jeg vil have en vandfødsel – og ingen smertestillende.

Dig som mor: Okay, næste gang så dropper jeg det der fucking bad – eller jeg skal i hvert fald sikre mig at klyxen har virket og tarmene var helt tømte, inden jeg springer i, som et ubekvemt badedyr.
#JegElskerEpiduralblokade <3


Dig som gravid: Mit barn skal bare lære at jeg ikke altid vil bære rundt på det. Det hedder opdragelse og baby kan lige så godt lære fra start, at jeg også har ting jeg vil nå.

Dig som mor: Og så siger du at jeg bare skal binde det her rundt om min krop og have hende foran mig, som en slags kænguru, så hun derved ikke græder hele-fucking-tiden, bare jeg kigger den anden vej?
700 kr.? Fedt. Den tager jeg.


Dig som gravid: Jeg sørger for at smøre min mave ind to gange dagligt, for jeg vil ikke have strækmærker.

Dig som mor: Hvor kan man købe en badedragt henne, monstro?


Dig som gravid: Skaaaat? Skal vi ikke blive enige om, at vi ligesom fra start vænner bebs til lyde og eventuelt bare har radioen kørende, så han kan sove, selvom der er lyde i baggrunden!

Dig som mor: SKRU SÅ NED DIT RØVHUL! JEG HAR LIGE FÅET HAM TIL AT SOVE OG SÅ SIDDER DU FANDEME DER OG SPILLER FIFA! MED LYD PÅ !!!


Dig som gravid: Nej skat, vi skal ikke glemme hinanden, når Emanuel-Karlton kommer. Jeg tænker vi kan booke det weekendophold nu, for din mor vil jo gerne passe har hun sagt?

Dig som mor: VÆK FRA EMANUEL-KARLTON??? Er du vimmersvej?! Han er kun 7 måneder, tre dage og 12 timer gammel???! Det er jeg han da slet ikke klart til.


Dig som gravid: Og så får jeg en masse tid til at gøre rent, bage kager, få afrimet fryseren og evt. tage mit akvarelmaleri op igen!

Dig som mor: zzzZzzZZzzz (jeg har hørt man skal sove, når baby ENDELIG sover) zzzZZZzzzZZZz


 

Læs også

29 Kommentarer

 • Reply
  Nadja // drengemor.dk
  19. marts 2017 at 17:47

  Seriøst Johanne – hvor får du det fra?!? Du er fandeme noget af det sjoveste, jeg ved!!! Elsker ALT ved det her indlæg 😀

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:14

   Hvor er du sød! FEDT du synes det er sjovt 😀 Jeg sad bare i sofaen, Augusta faldt i søvn på mit skød og så fik jeg sgu bare skrevet mine tanker ned 😀

 • Reply
  Maja
  19. marts 2017 at 18:07

  Jeg er førstegangs-gravid – sådan lige nu i skrivende stund… Og jeg er latterligt godt underholdt af dine blogindlæg omkring alt det her gravid/mor-halløj. Hold nu op, hvor er det sjovt! Og rigtigt! 😂

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:15

   Haha, skønt at I gravide godt kan se det morsomme i det, selvom den kommentar med: ‘vent nu bare og se…’ er den værste 😉 Og tillykke med din status 😉

 • Reply
  Connie
  19. marts 2017 at 18:09

  Ej det er bare for sjovt. Kan seriøst lige høre mig selv som gravid!! Hihi virkeligheden blev lige lidt anderledes 😉

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:15

   Me too 😀 😀

 • Reply
  Søs
  19. marts 2017 at 19:24

  Nej nej nej, det er alt for sjovt det her!!! (og kan desværre nikkende genkendende til et par stykker nu hvor jeg sidder på sofaen og nyder at en knap 10 mdr. gammel lille fyr endelig er puttet)

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:16

   Nårh, lille gut <3 Det er da herligt du kan se det – langt de fleste af os fandt ud af at virkeligheden var en anden, end forestillingen 😉

 • Reply
  Mette
  19. marts 2017 at 19:31

  Åhåh de der englebabybillederizinkbalje 🙄🙄🙄jeg FORSTÅR den IKKE 🙈😂

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:16

   Heller ikke jeg! Men nogle kan da lide det 🙂

 • Reply
  Mette
  19. marts 2017 at 20:07

  😂😂😂 mig som gravid: glæder mig til at amme ig være rigtig nærværende, bare være i ét med mit diende barn. Mig som mor: så skal der ammes, frem med telefonen og direkte i gang med Candy Crush.

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:16

   Haha! Virkelig!? Candy Crush 😀 ?!

 • Reply
  Kathrine
  19. marts 2017 at 20:24

  Mig som mor til en baby og indtil 3 års alderen: Hvor er du bare nuttet og mit livs kærlighed, og andres ældre børn er virkeligt uopdragne!

  Mig som mor til en 3 årig: Nej, lad være med at slå på fjernsynet og hold nu op med at jagte lillebror igen!

  • Reply
   Nutidensmor
   19. marts 2017 at 22:16

   Haha 😀 Der sker sgu da noget, når de er 3 år, hva’ 😀 😀

 • Reply
  Ditte
  19. marts 2017 at 22:29

  Mig som gravid: Jeg skal ALDRIG løbe efter mit barn, som ikke kommer når jeg kalder….det er jo et spørgsmål om opdragelse.
  Mig som mor til en på 2 og 4: Størstedelen af min tid går med at jagte unger som IKKE kommer når jeg kalder, selvom der bliver truet med diverse upædagogiske trusler

 • Reply
  Marianne
  20. marts 2017 at 8:23

  Mig som gravid: jeg skal i hvert fald slet ik ha legesager flydende rundt i huset, der er jo en årsag til hun har fået et legeværelse i underetagen. Gider simpelthen ik se på det rod!

  Mig som mor: Ja det er jo meget nemmere at have det her i stuen hvor vi også er, og så behøver vi ik slæbe det heeeelt ind på værelset hver gang der skal støvsuges så hun har fået nogle kurve og spande (og en hel væg til dukkehus) plus det løse😂😂

 • Reply
  Camilla
  20. marts 2017 at 11:10

  Hahaha. Mig som gravid: Jeg bliver i hvert fald aldrig så kedelig som de fleste mødre, jeg vil stadig feste som før. Mig som mor: Fest på lørdag siger du? Tror måske vi har lidt sygdom på vej, så må lige se det an (fordi tanken om slik, sofa og tv bare er så meget mere overskueligt og tanken om tømmermænd dræber al festlyst).
  Mig som gravid: Forstår simpelthen ikke de mødre der stopper med at gøre noget ud af sig selv, bare fordi de får børn, hvor lang tid kan det tage at lægge lidt mascara og sætte hår.
  Mig som mor: Hvem er hende der i spejlet med kæmpe (fedtet) udgroning, bleg hud, mascara på det ene øje, fordi jeg kon-fucking-stant blev afbrudt af et lille menneske der hev i mine bukser. 🙂

 • Reply
  DenLilleFamilie
  20. marts 2017 at 18:48

  Haha, det lyder fuldstændig som mig xD og jeg er gravid nu hahahahahahhaaa elsker det

 • Reply
  Dorte
  21. marts 2017 at 14:17

  Mig som gravid: baby skal sove i egen seng, og ind på eget værelse efter ca. 6 måneder.
  Mig som mor: “skat kan du lige rykke dig lidt så baby ikke falder ud af sengen”….

 • Reply
  Sofie
  30. marts 2017 at 10:05

  Tjek til stort set dem alle sammen. Vi har dog aldrig fået taget de der billeder hos fotografen. Til gengæld har vi som to studerende arvet en masse tøj og derfor er garderoben ikke nude og kønsneutral som den “burde” men MEGET lyserød og lilla. Og så endte jeg faktisk med at føde i det der kar. Ikke fordi jeg på forhånd havde tænkt, at jeg ville, men fordi jeg ikke kunne overskue at komme op igen, da jeg først var kommet derned. Jordemoderen havde sådan en skøn køkkensi, hun lige kunne fiske flydere op med. Jeg havde ikke fået klyx 🙈😆

 • Reply
  Jannie
  17. juli 2017 at 15:06

  Mig som (andengangs)gravid:
  DENNE her gang vil jeg simpelthen ikke lave ninja-sniger-gangen væk fra barnevognen/tremmesengen, når babyen sover
  Hvis jun sover, så sover hun!
  Mig i aftes (10 mdr baby): Skaaat… Jeg har fundet en dødsmart måde at liste væk på, så gulvet ikke knirker…
  Gravid: Det er SLUT med det der overtro med ikke at sige at babyen sover.
  Mig med 14 dage gammel baby: sover babyen? Jeps! Vrææl. Siden da: sover babyen? Tjaa… måske? Du får mig aldrig til at sige Ja, så vågner barnet…

 • Reply
  Katrine
  7. september 2017 at 7:30

  Haha! Jep! Det er SÅ meget mig 😅 #MorTil6UgerGammelBaby

 • Reply
  Anne
  7. september 2017 at 11:51

  Mig som gravid: selvfølgelig skal jeg amme mit barn. Ingen tvivl om det. Og gerne til han er 12 mdr. Og det kommer til at blive det mest fantastiske at sidde med den lille gludklumb.

  Mig som mor, hvergang folk siger “og det der amning det kører bare? Er det ikke bare det dejligste at sidde og amme ham” “Nej det kører f***ing overhovedet ikke. Han bliver hverken mæt eller tilfreds og jeg sidder her febrilsk og prøver at proppe den vort i munden på ham. Synes du selv det ser ud til at køre?? Og om få timer skriger han efter min mælk igen, og der må jeg enten springe ud af badet, op fra toiletter eller en velfortjent lur for at give ham mig, for det er jeg den eneste der kan. Og hvis jeg en aften har lyst til at drikke et glas rødvin OG en drink, så må jeg sidde som en eller anden Maren malkeko og malke mine patter til nattens spisetider, og senere vågne med to kanonkugler fyldt af mælkeknuder, sig mig lige HVilken del af dette er lige så fantastisk???
  Jeg er jo i fængsel”
  Fra en mor der har valgt mme og flaske for at sønnen både kan blive mæt og få en glad mor igen. Og arbejder med den dårlige samvittighed over han ikke får “det bedste”, altså modermælk fra mig. Jeg arbejder på at få god samvittighed over at vælge den bedste løsning fos OS og skide på hvad andre tænker. 😊

  • Reply
   Jeannett
   7. september 2017 at 14:40

   En god mor sidder IKKE i brysterne – det VIGTIGSTE er at DU fungerer.😊 Kram fra en mor til 2 glade tidligere flaskebørn på hhv. 6 år og 3 år

   • Reply
    Nutidensmor
    7. september 2017 at 21:16

    <3 <3 <3

  • Reply
   Liv
   7. september 2017 at 21:15

   I hear ya. Amning for mig var 10 % candy floss lykke og 90 % helvedes pinsler. Ønsker dig ro med dit valg og giv den dårlige samvittighed sparket.

   • Reply
    Nutidensmor
    7. september 2017 at 21:16

    YEEEEAH!

 • Reply
  Siw
  7. september 2017 at 21:36

  Jeg er ikke mor, men i en alder hvor jeg godt kan blive det, men har et par tvillinger lillebrødre der er 9 år yngre end jeg. Min mor droppede også hurtigt det med at amme dem, simpelthen fordi ungerne sugede for hårdt, så hendes vorter revnede o_O av – ah ja, så var de selvfølgelig aldrig sultne på samme tid x’D

 • Reply
  Maria
  10. september 2017 at 8:39

  Helt enig og godt beskrevet. Her var det 70 % anden årsag og 30 procent lyst til at opgive det. Manden herhjemme havde sværere ved at acceptere det end jeg. For fungerer jeg ikke mærker hun det også. Jeg har lært at se fordelen i det.

Skriv et svar