ÉT SKRIDT LÆNGERE

vaeg1

vaegIndeholder reklame

Det popper op med ting i hjemmet, der får det til at ligne et hjem mere og mere. Tegn på at vi skal være her permanent og ikke bare midlertidigt. Tit er det jo ting på væggene, der er det sidste der kommer op, men ofte noget af det mest tiltrængte, for når man sætter et søm i væggen, så er man virkelig flyttet ind, ikke?
Jeg vil gerne vise jer lidt fra mine vægge, for der er sket lidt, siden jeg sidst viste glimt fra lejligheden her på bloggen, plus jeg vil dele en kode med jer, hvis du nu trænger til noget nyt i rammerne. Men det er jo bare et tilbud til de, der kan bruge det.

image124

I projekt gør-stor-hvid-væg-lidt-pænere til køkkenet valgte jeg de to plakater med kaff’ og vino, som I kan se herovert: perfekt, ikke? I der kender mig vil vide det er lige i øjet, temamæssigt 😉 ? I samme omgang har jeg fået udfyldt lidt vægplads i stuen, med blandede tilføjelser. Det sidstnævnte gjorde virkelig noget ved det aaaaaalt for tomme “look” jeg havde kørende!

Giv endelig lige en melding om hvad I synes, selvom det er en smule angstprovokerende at skrive, for jeg har jo bare lavet, hvad jeg lige synes er pænt – det er ikke sikkert det er en gængs opfattelse, men hva’ fa’en, det har jeg jo heller ikke noget imod alligevel, for hvis vi boede ens, ville det være nederen.

Jeg har jo proklameret lidt at tekstplakater keder mig, fordi jeg synes det kan blive lidt fladt med livsmottoer på væggen, men KAFFE for fa’en.. og VIN! Hvad kunne være mere perfekt til mig spørger jeg bare? Og så er de enkle – det kan jeg meget godt lide, modsat stuen, hvor det er mørkt og tungt, som kontrast til den herskabelige følelse lejligheden har, med stuk, lyse trægulve og indbygget reol. Jeg valgte at sætte plakaterne op på de velkendte billedrammerhylder fordi jeg godt kan lide tanken om mange styks – og også muligheden for skifte ud, når jeg lyster, hvis jeg tager et nyt billede eller køber en anden plakat, som jeg synes passer bedre ind eller bare lige føler mere for.

Guldrammerne og de fleste af de sorte rammer er også Desenio forresten, ligesom køkkenplakaterne er, close-up af planten (kvadratisk), den grønne kaktus, de sorte malerstreger i den mindste ramme. Plakaterne i stuen er en blanding og kommer flere steder fra.  Og selvom det var svært at vælge, så synes jeg guld billedrammer gav lidt tjubang til køkken – og gang, mens det blev lidt mere sort og råt, men på den måde også enkelt, i stuen.
Jeg er fandemer ikke en indretningsørn og jeg har ikke rigtig blik for hvad der fungerer og hvad der skulle til, for at komme i et boligblad, men JEG synes det er blevet meget pænt og jeg bliver glad af at se på det – så noget må jeg havde gjort rigtigt 😉
Man må jo indrette sig i det, som man føler sig bedst tilpas i og kan lide at omgive sig med. Det må være vejen frem, ik?

Jeg har forresten spottet at de har SKAM-plakater (altså fra serien, ikke følelsen) under kategorien citat plakater – Hooke, Drittsekk og Føkkboy, hvis man er SKAM-fan 😉skaermbillede-2017-03-14-kl-21-27-49

Som jeg nævnte først, har jeg lige en kode I kan bruge på siden. De har herre mange plakater i alle temaer, så der brude være noget for de fleste. Jeg er særligt vild med børneværelsesplakaterne, men Augusta havde i forvejen, så mit køb blev til fællesarealerne (haha, kan man sige det, uden det lyder som et kollektiv?)
Hvis du falder over noget på Desenio, hvor der er VANVITTIGT mange plakater, så kan du skrive koden ‘ nutidensmor25 ‘, der giver dig -25% på dit køb, under gavekort/rabatkode, når du er ved kassen. Koden gælder fra og med i dag, 21.03. til og med 23.03. Der er fri fragt over 300 kr. forresten, men ellers koster det den nette sum af 29 kr. Koden gælder dog ikke lige clips, rammer eller poster hangers.

Hvad synes I? Come on, gerne ærlige meninger 😉

KH! Johanne

image24

image122

Læs også

17 Kommentarer

 • Reply
  Bolette
  21. marts 2017 at 17:47

  Jeg synes at din væg i stuen er SÅ FLOT! Jeg har faktisk lige screenshottet (er det et ord?) det øverste billede i indlægget, så jeg kan bestille nogle af de samme plakater til vores meget store, meget hvide og meget tomme væg herhjemme. 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   21. marts 2017 at 18:14

   Ej hvor fedt – tak 😀 Håber du kan finde noget, der kan bruges.

 • Reply
  Mia
  21. marts 2017 at 18:18

  Jeg er tosset med din stuevæg. 😍 Wow wow wow.

  • Reply
   Nutidensmor
   21. marts 2017 at 18:21

   Ej hvor er det fedt! Altså, det vigtigste er at jeg selv er glad, selvfølgelig, men må da indrømme at det er rart at vide at der er andre der synes det er lidt pænt 🙂

 • Reply
  Marie
  21. marts 2017 at 19:30

  Jeg er vild med din stuevæg! Jeg har efterhånden også en del plakater fra Desenio. De er så fine! 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   21. marts 2017 at 21:09

   Tak 😀

 • Reply
  Marie Louise
  21. marts 2017 at 19:46

  Jeg synes det ser godt ud. Hvor er højskolen fra? Den ser nemlig også ret pæn ud. God aften.

  • Reply
   Nutidensmor
   21. marts 2017 at 19:56

   Den er fra Budtzbendix. Den er pæn, men jeg synes ikke den er så behagelig – den er ret kold 🙂

 • Reply
  Lisbeth
  21. marts 2017 at 21:48

  Flot væg!! Hvor er billedet med (Aros) regnbuen fra?

  • Reply
   Nutidensmor
   21. marts 2017 at 21:51

   Det er sjovt som folk spørger efter det. Det er bare et jeg selv har taget og så fået printet på Godsbanen 🙂

 • Reply
  Miriam
  22. marts 2017 at 14:37

  Det er SÅ pænt! Den væg gad jeg godt at have hjemme hos mig!

  • Reply
   Nutidensmor
   23. marts 2017 at 12:30

   Ej, tak! Du er velkommen til at gøre det samme 😀

 • Reply
  Rikke
  23. marts 2017 at 8:48

  Det ser skide godt ud, de skam plakater er da enhver fans drøm.
  kh Rikke

  • Reply
   Nutidensmor
   23. marts 2017 at 12:29

   Haha, ja, det kunne jeg forestille mig. Jeg er ikke giga-SKAM-fan, men har da set det… så jeg har lidt lyst til at købe en, fordi det er sjovt at der kan stå FUCKBOY på ens væg 😛

 • Reply
  Line
  4. april 2017 at 12:51

  Så fin og fed en væg 😎👍🏻 Mon du vil dele dit alt for gode billed af Aros?🙈

 • Reply
  Nanna
  15. april 2017 at 12:28

  kan det passe at det er 2 gallerihylder fra ikea som du har hængt i forlængelse af hinanden ? 🙂

  • Reply
   Nutidensmor
   20. juli 2017 at 16:55

   JA 😀 (undskyld det sene svar)

Skriv et svar