SART OG GLAD!

Reklameaderma

Hej med jer! Dejligt I klikker jer ind – selvom det er lidt tid siden jeg har givet lyd fra mig her på bloggen. Det har ene og alene været af den årsag, at det blev lidt hårdt i opløbet, med at få skrevet vores større opgave færdig.. så computeren her fik lidt mere travlt, end normalt, når jeg bare hygge-skriver til domænet her 🙂 Opgaven er skudt afsted nu, men det er ikke så meget i den anledning, at jeg er gået til tasterne. Det følgende handler om, er lidt ord om at have følsom hud og min erfaring med A-Derma, som jeg har haft en længere kærlighedsaffære med.
Arh ja, okay, dét lyder måske lidt voldsomt, men come on – de havde sgu inviteret mig, no strings attached,  til Sydfrankrig sidste år. Rent faktisk er det præcis et år siden, om 1 måned, men allerede forinden brugte jeg jo A-Derma, så for mig er det godt integreret på badeværelseshylderne. I særdeleshed til Augusta, men jeg er efterhånden også sprunget på vognen. Til de, der læser tæt med, ved I godt at jeg selv har haft børneeksem og ikke altid har den mest samarbejdsvillige hud.
(Men hvem har også det?)
Jeg tænker enhver ville falde på halen for nogen, der inviterede til Frankrig, men at det kører stadig på skinner, må betyde det er en keeper 😉

Så det her er altså et lille indlæg om creme – og sart hud.

For dét der er med os danskere, og skandinaver, er at vi faktisk generelt har ret sart hud – og jeg er ret skandi-typisk tror jeg 😉 Jeg er i hvert fald bleg, solskræmt (læs: altid mere rød, end bare snerten af brun) og med det samme vejret ændrer sig, så brokker min hud sig lidt. A-Derma har lavet denne test, på deres website, men selvom den ser super fin ud og kommer med hudpleje-anbefalinger, så synes jeg den godt kunne tage hensyn til os der både bliver udsat for kulde og vind, er i radiatoropvarmede rum, får for lidt søvn og har en skidt livsstil med dårlig kost – man kan nemlig kun krydse af i ét af punkterne.
Men ud fra de oplysninger du angiver, så giver de et bud på hvilke produkter der er bedst for din hud – både ansigt og krop. Den matchede meget godt på det jeg har fået købt gennem tiden, med vejledning på apoteket, så det er da fint ramt af en computer 😀

Det er jo primært fordi jeg er vild med A-Dermas produkter, at jeg overhovedet nævner dem her. Fordi de fungerer for min hud – men i særdeleshed fordi de har været en livsredder på Augustas børneeksem. Og da hun havde skoldkopper for filan! – det havde jeg næsten glemt, selvom det er få måneder siden! Jeg skriver også om mærket, og indgår et samarbejde med dem, fordi jeg har set bagom produktionen, der har fået mig til at forelske mig i det endnu mere. I skulle se det.. der i Sydfrankrig, med de kæmpestore marker med Rhealba Havren og den herlige lokale produktion, i det billedskønne område. De har tjek på det og det er også bekræftet af at man ligesom skal på apoteket for at købe det.
Den tredje årsag til at jeg siger ja, når A-Derma spørger om jeg vil nævne at de har den her test, som I kan prøve, og at de har en pop-up-shop i Waves d. 7-9. april, hvor man kan få sig en snak med en hudekspert og skisme også få en gave, er fordi jeg også gerne vil brede budskabet om det her brand jeg selv er glad for. Præcis som jeg ville sige det til min veninder, hvis de manglede en god og mild ansigtscreme, så ville jeg sige: Hydralba (bare husk på noget med ‘hydra’ og ‘alba’, så sidder den der!), så vil jeg også sige det til jer.
Så hvis man skulle se det sådan, som at jeg kom kærester med et mærke, en metafor Mette Marie Lei Lange bruger, så er A-Derma og jeg godt faste.. også inden bloggen her kom til 😉

Midt i opgaveskrivningen, fik jeg denne pakke ind af døren. Og med midt i, så mener jeg at hele studiegruppen sad i henholdsvis min sofa og på en gulvmadras, dækket i fagbøger og computere, fordybet og lettere stresset i at skrive afsnit om demokratisk dannelse og læse Børnekonventions artikler, da postmanden kom og forkælede mig. En uventet pakke er altid kærkommen – særligt når man er ved at kaste sin MacBook ud fra fjerde sal, i frustration over hvor lang tid det tager at skrive 40 gode siders opgave. Ja, selv de små ting (som vin, kaffe – og pakker), kan vende humøret en smule 😉 Jeg havde dog produkterne i forvejen, en scrub undtaget. Ikke at jeg returnerer det af den grund, for det er fandeme rart med ekstra, når man løber tør! Det er også derfor håndcremen herover tydeligvis er uåbnet 😉

Tag testen, hvis I lyster, og ellers så håber jeg at de der bor nær Hundinge tager i Hundinge Storcenter – Waves – 7.-9.april og besøger A-Derma standen. Jeg må indrømme at jeg selv skulle Google hvad Waves er OG at jeg ikke selv tager dertil (på trods af lovning om gave til alle besøgende), men nu er det da givet videre til de, der skulle finde det relevant 😉 Ellers er der testen til alle os andre!

Nu vil jeg se min serie – og NYDE at opgaven er sendt afsted. Tilbage er der kun bøgerne, som kom med på øverste billede, men de bliver heldigvis afleveret i morgen!

Kærlig hilsen & søndagskram til jer – Johanne!
Hvis du har erfaring med sart hud og/eller vil sige HEJ eller/og også er glad for A-Derma, så skriv da endelig herunder!

a-derma2

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Cenia
  26. marts 2017 at 20:09

  Tak for information! Jeg bor forholdsvis tæt på Waves, så dagene er skrevet ind i kalenderen. Sådan en hudekspert vil jeg skisme gerne snakke med! (:

  • Reply
   Nutidensmor
   5. april 2017 at 17:06

   Hey, kom du derind?? 😀

 • Reply
  Randi
  26. marts 2017 at 21:02

  A-Derma er fuldstændig uundværlig, når man har sart hud og atopisk eksem. Jeg er selv ret hårdt angrebet af det, og A-Derma er altid at finde på hylden i mit badeværelse.

  • Reply
   Nutidensmor
   5. april 2017 at 17:07

   Fedt du har fundet det der virker for dig! Det har vi også <3 jeg har længe været glad for exomega, den der lotion, ift. eksem, men faktisk er barrier cream, som den hedder blevet en ny favorit (altså til mig).. brugt så sent som i nat, da jeg gik klø-amok. Hjalp med det samme 🙂

 • Reply
  Jeanette
  6. april 2017 at 22:16

  Jeg er også begyndt at bruge nogle af produkterne. Et nysgerrig efter hvilket der er Dot ynglings derfra?

  • Reply
   Nutidensmor
   11. april 2017 at 12:49

   Exomega – lotion, den der er steril. Og så ansigtscremen: A-Derma Hydralba 24h Rich 😀 Den er super let og lækker

Skriv et svar